SandraDi je napisao/la:
U jednom trenutku pored nje prolazi nobelovac fizike i jedan od glavnih "mozgova" i ona ga moli za intervju. On joj u prolazu odgovara citiram "ja sam više biće i nemam šta sa vama da pričam".
wow
kako li je uopshte ovaj trenutak iskrenosti stigao do TV
SandraDi je napisao/la:
Gomila SUJETNIH "velikih" mozgova na jednom mestu. Mene to zaista plši. A VAS?
kad vec pitash,da i ja tebe neshto pitam,onako ko plavusha plavushu
- shta je to shto te zaista plashi?
- plashi li te zaista to shto sada znash da neko neshto loshe radi?
- plashi li te zaista to shto ranije nisi znala da neko neshto loshe radi?
- plashi li te zaista to shto sad shvatash da je neko neshto loshe radio oduvek,samo to dosad nisi znala?
- plashi li te zaista to shto sada kada to znash, se plashish vishe/ili manje/ nego kad nisi znala?
- plashi li te zaista to shto osecash da se bolje osecash kada svoj strah podelish sa okolinom(ova tema:
http://www.galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=147&start=0 je idealan psihoterapijski kutak za ispoljavanje takvih impulsa koji su idealno gorivo samozvanim pastirima koji na takvim impulsima straha u stadu surfaju ko perpetummobile

, zato na toj temi i ima najvishe proroka,pchela ide na cvet a muva na govno

)
- plashi li te zaista to shto sada shvatash; ,da kada bi ,u nekoj nashminkanoj verziji tog intervjua,onaj nobelovac umesto one gorenavedene iskrenosti , izjavio u stilu svojih PR spin-majstora,da je sve ok,da se nece desiti neshto shto se u Prirodi
rutinski ne dogadja i da ce Zepter sherpe posle ovog experimenta biti josh lepshe i josh dugovechnije,recimo cirka 666god. i da ce zauvek ostati najidealniji poklon za svadbu

;plashi li te zaista saznanje da bi se u tom sluchaju manje plashila?
- plashi li te zaista to shto sada shvatash da je ljudski rod na ovakav i slichne nachine manipulisan od pamtiveka
- plashi li te zaista to shto pomishljash da bi se manje/vishe plashila kada nikad nishta od toga losheg shto se oduvek deshava ne bi znala?
- plashi li te zaista to shto ponekad pomislish da bi se manje plashila kada bi neko ljudima koji glasno i jasno govore shta nam se deshava(evo uzecu Ajka za primer jer je populistichan) zachepio gubicu i ostavio dobrodushne ljude da uzivaju u mirisu poljskog cveca ne obracajuci paznju na sve ta sranja i negativnosti svuda okolo
zaista,shta je to shto tebe zaista plashi?
ako dodjesh do odgovora da se najvishe same sebe zaista plashish,
nemoj da se odmah uplashish,zaista
\
i josh jedno pitanje:
Mira A.P. je autentichna plavusha ili josh jedan
shejp/kolor/shifter?