ja to nazivam slabost - nemogucnost snosenja sa zivotom, odbijanje preuzimanja odgovornoscu za sebe i svoja dijela, a ne poremecaj licnosti.
Ludilo je izbor a ne bolest.
Take it from someone that knows what she is talking about
smrc

"ja sam mali jadnik koji ima objasnjenje za sve sto nemogu podnjeti..." well ispricate mi moj sarkazam. Ali nemam osjecaja samozaljenja za osobu koja sama izabere "laksi" put.
DIGNI DUPE I SREDI SE! snosi se sa zivotom!
ljudi sve je ok dok ne uzimate sve sto ovdje procitate za veci dio vase realnosti, pogotovo onaj PARANOJA DIO "sve je krivo sto ja nisam uredu". Nema nista lose igrat se pretvaranja, svi smo zato na ovom forumu, jer smo kao dijeca imali izvrsnu mastu i sposobnost vizualizacije. No kad pocmete stetiti sa ovakvim vjerovanjima sami sebi i okolilini oko vas, onda je vrijeme za alarm. To sto radite naziva se slabost karaktera! To sto se ne slazete sa nikim nije stvar u drugima nego u vama. Svi smo mi ljudi i potrebno je samo malo ljubavi za uspostavljanje komunikacije. Prema tome ne trazite NEPRIJATELJE IZVAN SEBE, nego U SEBI. Ako si neznate postavljati granice u ovoj igri stvaranja svijetova oko sebe i van sebe IZADJITE IZ IGRE.
Nezaboravite, nitko vas nece zaliti i vasu slabost, sami ste izabrali ovu igru i sami ste prihvatili pravila...
OVO sa you tube, to je ono zalosno sto ce se dogoditi svima koji prihvate sve sto stoji na forumu kao veci dio svoje realnosti.
JEDINO VI I SAMO VI MOZETE IZABRATI SVOJ ZIVOT!
nemojte izabrat da vam je zivot pakao.
budite JAKI, ili snosite posljedice.
sad moje je da vas upozorim....
znali - priznali vi to ili ne vecina ljudi je imala iskustva sa odlaskom na psihijatriju koji su na ovom forumu.
biti LUD nije COOL
osim ako ne volite da vas vezu i u paksu guze dok ste pod gro ljekova
osobno mogu svjedociti neke ljude koje su na forumu da svi imaju medjljudskih problema, problem odrastanja, problem nesnosenja u zivotu sa situacijama, teske obiteljske odnose prilikom odrastanja, cista razmazenost
i WAU nevjerovatno svi misle da su "POSEBNI" i programiranje-reptile -iluminate- iako nemaju pojma nista o zbiljnoj manipulaciji svijeta posto nemogu prepoznati nit na jednostavnim medjuljudskim odnosima, kako funkcionira svijet oko nas. I naaravno sve sto sami sjebu OKRIVE demone, programiranje i neznam sto vise ne, a tko se ne slaze snjima ti su programirani. HAHHA
Ja sam za zestoke metode, das im da dodju do ruba , da se skoro ubiju - sto naravno nece, jer su to najvece kukavice, i kad shavte i prihvate svoju slabost, tad ce naci hrabrost da krenu naprijed. Kakvi ljekovi, kakvo bijezanje - nema izljecenja na taj nacin.