Judziin je napisao/la:
tehuti je napisao/la:
Judziin je napisao/la:
rock i metal...
iron maiden, judas priest, amon amarth, death, soad, in flames, morbid angel, dark tranquility, megadeth i metallica, black sabbath, led zeppelin, dire straits, iced earth, hladno pivo, arch enemy, rotting christ itd itd
ugl heavy, thrash i melodic death metal
Teški metalac ovdje. Prolazi sve od heavy-powera pa do najljućeg i najdemonskijeg grinda.
zz metalac...
iii zivio metal hehe
kad smo kod grinda prebrutalno mi je...kad pjevaju o jedenju trulih leševa, vadjenja utroba i slicnih nezdrabih radnji pozelim se vratit na predobri stari iron maiden i black sabbath...
negoo jesi bio na maidenima u splitu?
uuu jes gorilo...
Dobar dio goregrindera se samp zajebava sa tim lyricsima. To je više sprdačina, jer grinderi su metalci s najviše smisla za humor. Pogledaj samo nazive bendova i pjesmi. Koga ne bi nasmijali?
O da. Maiden. Bio je to vjerojatno najbolji koncert na kojem sam ikad bio. Puno bolji od onog u Velikoj Gorici 2003.
Odlična kostimi Dickinsona, mada nije mi jasno, prođe ni 15 sekundi od kraja jedne stvari, a on već u drugom kostimu. Promijenio ih je valjda desetak. Prva stvar je bila Aces High, ekipa se poubijala, počeo pogo, ja završio nekoliko redova iza, natučen, ali neslomljena duha.
Zatim je bila "Two Minutes to Midnight", Number of the Beast (s tim da je crveni Baphomet bio na stage-u i bljuvao vatru). Eddie je bio u puno varijanti od kojih su mi mumija i Borg najdraži. Sveskupa, brutala do jaja.
Koncert je kasnio oko sat vremena uglavnom zbog namještanja pozornice sa zastorima u coverima albuma i ostalih rekvizita. Bilo je ko u cirkusu. Epski. Čak su svirali i stvar Powerslave, što već jako dugo nisu. Rime of the ancient mariner! Stage je izgledao kao napušteni gusarski brod duhova. Arrghh! Kako dobro! Pomeli su i studijsku verziju za milijun puta.
Što se tiče organizacije bila je za karu, na Poljudu nigdje klope ispod 40, 50 kn, cuga još skuplja. Na izlazima prevelike gužve i nisu dobro obilježeni, tak da je bilo mali milijun ljudi koji su se stalno gubili. Ja isto nisam znao di trebam ić. No nema veze. Isplatilo se gubit glavu.