Sada je: sri maj 07, 2025 11:45 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 406 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 21  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: ned apr 13, 2008 11:55 pm 
Početnik

evo novi sam ovdje i ovim putem vas pozdravljam..

naišao sam negdje (možda je to i ovaj topic) o kovanici na kojoj se nalazi "silovanje Europe":
http://en.wikipedia.org/wiki/Europa_(mythology)
http://www.eurocoins.co.uk/images/2002g ... obv240.jpg

dao sam se u malo istraživanje, pa kaže ovako:
"Zeus gave her a necklace made by Hephaestus[12] and three additional gifts: Talos, Laelaps and a javelin that never missed"

Talos je brončani čovjek čija je misija bila čuvati Europu na Kreti...
a Laelaps je bio mitski pas koji je uvijek uspio uhvatiti ono što lovi...

pokušam upisati u google "Laelaps" i odem pod slike hehe :D, zanimljivo je šta se nađe pod tim i šta se još nazivalo pod tim :D

kužite: "who never failed to catch what he was hunting.."
da li smo mi lovina? da li ima nešto u ovome? prosudite sami :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 14, 2008 9:09 am 
Član foruma

airjaws2 je napisao/la:
pokušam upisati u google "Laelaps" i odem pod slike hehe :D, zanimljivo je šta se nađe pod tim i šta se još nazivalo pod tim :D

kužite: "who never failed to catch what he was hunting.."
da li smo mi lovina? da li ima nešto u ovome? prosudite sami :D

Eeej, ovo je cool!! Puno, puno, gmazova, pa nešto DNA lanaca i genetskog inženjeringa, onih malih krvopijica zvanih "uš" ..... :)

Pozdrav, airjaws2 :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 23, 2008 7:22 pm 
Član foruma

Ja sam primetio da i kola sa Austrijskim tablicama pored oznake Eu, i A , imaju isto malteski krst..kakve sad to veze ima sa Austrijom?? Verovatno ima veze sa 'posedom' :lol: :twisted:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 23, 2008 7:37 pm 
Član foruma

Evi i ovde cu da postavim ove dve slike,cisto ko nije video tamo,eto..
http://i301.photobucket.com/albums/nn52 ... G_1625.jpg
http://i301.photobucket.com/albums/nn52 ... G_1636.jpg

Slike su iz crkve u Surcinu,a ima i po ostalim.. :?: :roll:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 23, 2008 7:50 pm 
Član foruma

zemuntrio je napisao/la:
Evi i ovde cu da postavim ove dve slike,cisto ko nije video tamo,eto..
http://i301.photobucket.com/albums/nn52 ... G_1625.jpg
http://i301.photobucket.com/albums/nn52 ... G_1636.jpg

Slike su iz crkve u Surcinu,a ima i po ostalim.. :?: :roll:

Zamolio bih te da postaš ove slike na ovaj thread, ako ti nije teško:

Kod:
http://galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=1638

Mislim da će to povećati kolekciju takvih "tragova".

http://www.4shared.com/dir/12497247/299 ... cija_.html

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 23, 2008 7:50 pm 
Član foruma

Ova druga mi lici kao "vecito mucenje coveka na 4 nacina (krst deli Isusa-ljudsko bice (muci ga)na 4 dela(nacina)) Duhovno,materijalno,i neznam jos kako,verovatno psihicki i energetski...a iza Isusa je malo zraka poznatih kao iluminati(verovatno predstavlja ljudsku energiju) koja mu se naravno oduzima i 'sliva' u piramidu i svevidece oko koje skuplja tu istu energiju i sija(iluminira) mnogo jace...
Neznam,mozda i gresim,verovatno da gresim..ali evo da cujemo i misljenje nekog ko je vise informisan..

Zato smo i ovde :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 23, 2008 8:04 pm 
Član foruma

zemuntrio je napisao/la:
Ova druga mi lici kao "vecito mucenje coveka na 4 nacina (krst deli Isusa-ljudsko bice (muci ga)na 4 dela(nacina)) Duhovno,materijalno,i neznam jos kako,verovatno psihicki i energetski...a iza Isusa je malo zraka poznatih kao iluminati(verovatno predstavlja ljudsku energiju) koja mu se naravno oduzima i 'sliva' u piramidu i svevidece oko koje skuplja tu istu energiju i sija(iluminira) mnogo jace...
Neznam,mozda i gresim,verovatno da gresim..ali evo da cujemo i misljenje nekog ko je vise informisan..

Zato smo i ovde :lol:

Četveropolna konstitucija križa ukazuje na kabalističke korjene takvog simbolizma. Dakle na vrhu je Kether (Kruna, Jedinstvo), na dnu je Tiphareth (Sunce, Solarni Sin-Logos), lijevo je Chokmah (Mudrost, Otac) a desno je Binah (Razumijevanje, Majka, Duh Sveti).

Isto se može naći i u simbolizmu Tetragramatona, Četveroslovnog Imena Božjeg, a i u alkemiji: sumpor (muško), sol (žensko) a merkur-živa (dijete, Krist, Sunce) i Azoth, Eterična Vatra.

Križ je također simbol 2 solsticija (zimski i proljetni) i 2 ekvinocija (ljetni i jesenski) što ga povezuje sa svastikom. Križ simbolizira 4 elementa i 4 svijeta u Kabali,...

Možeš naći hrpu poveznica simbolizma križa sa drugim ne toliko ezoterijskim konceptima čak i u profanim stvarima.

Na ovoj slici ima 12 zraka ako sam dobro brojao, što znači da Svevideće Oko (Sunce) vlada Zodijačkim Kolom.

http://www.4shared.com/dir/12497247/299 ... cija_.html

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 23, 2008 8:16 pm 
Član foruma

Znaci oko i piramida su 13sti znak...sto je isto kao taj cuveni 'misticni' broj...tj. TAJNA..

Gospodar prstena-"jedan prsten da vlada svima"...U nasem slucaju -Jedan znak da vlada svim ostalima...ha.eto ga!!! resili smo tajnu!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jun 24, 2008 7:33 pm 
Član foruma

Valjda nisam fulio temu: Imperijalistička okupacija Balkana

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 19, 2008 4:32 am 
Član foruma

2 hame... =D> http://www.joschua.rs.ba/content/view/192/13/

Postoji brojni istrumenti za zarobljavanje slobodnog i normalnog toka misli, jacanje uma.

Davno sam slusao rijeci bozijih sljedbenika,....
Muzika... to je sotonsko. PRemda tada mozda i drugma sada nisam pokusavao niti nasojao razumjeti.
S stvarima kojim raspolazemo, informacijama i spoznajama lako se moze zakljuciti da taj neprecizni naziv potpuno tocan.
U nebrojeno primjera moguc je dokazati da ta stvar nazvana muzika iz nas izvalci ono sto nismo. Ometa nas tok misli i odvaci na neka mracna tjeskobna mjesta. Ponekad previse euforcna mozda cak andrealnski prenabijana.
Manifestra se kao da smo nabijeni elektorcitetom (energijom) s kojim naprosto isijavamo.

Stvoreni smo u tisni, radimo i stvaramo u tisini, odlazimo u tisnu.
Tko i zasto nas netko remeti? Muzika je nesto prirodno'
Tako nesto ne posji..
Pokusajte kao uz uzrecu ako imas problem udalji se od njega i sageldaj ga, rijesenje je tu.
pokusati zivjeti u tisni... osluhnuti ptica pjev, sum mora valova, vjetra... pogld prema zvjezdama...

Sjetimo se detalja iz Biblije,
Gradili su BABILON tu visoku gradinu da budu blize bogu... srditi bog razrusi gradinu rastjera ljude i kazni ih da se medjusobno ne razumiju... pricaju nekim drugim jezikom....
?????
Proca poprima drugi oblik i naznacilo se svjetlo na kraju tunela?
STo sve samo moze znaciti ovaj detalj, moze pojasniti i sadasnje stanje.
Sunce nezna koga grije na planeti, niti zrak zna ko ga udise cak ni cije je?
zar ne?

vrijem kruha i igara

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub aug 23, 2008 1:12 pm 
Član foruma

Zanimljiv intevrju.
da bih stvaro ne slusa drugo...
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQTyDDWpU
http://www.youtube.com/watch?v=zcHWFE6ZaCQ

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned aug 24, 2008 1:43 am 
Član foruma

mene zanima jel kennedy bio u srodstvu sa eng. rojal familijom ako jest, zasto je smaknut on i citava mu skoro familija?
jel sanader reptil?
da li je komunizam bio kontroliran od krokodila ili je samo pao zahvaljujuci njima?
marx i engels, dali su bili odavlen? mislim jesu li teoriju komunizma sami smislili il im je netko asistirao...

volio bih cuti komentare na racun ovog...zasad...

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned aug 24, 2008 7:18 am 
Član foruma

Postoji iz naroda izreka.
Politikom se bave ono koji imaju i oni koji nemjau nista.

Vise je sluga nego mason.
Na ovom podneblju svi koji su mozda imali krvne predispozicije da budu reptili ili u sluzbi reptila odavno ih nema.
Jos iz naroda: "stoka sitnog zuba", samo udri.

Prije bi mogao biti Tito Mason, royalska krv...

manifest komunizma...
http://www.galaksija.info/forum/viewtop ... 1578#51578

Vrh

Naslov: tko su
PostPostano: ned aug 24, 2008 7:13 pm 
Početnik

Pozdrav. Novi sam ovdje pa bi me zanimale neke stvari.
Več se neko vrijeme bavim konspirativnim temama o tajnim manipulacijama i sa vremenom sam došao do različitih informacija.
U igri na vrhu su po srodnim izvorima neke od ovih skupina komitet 300, bilderberg grupa,iluminati, cionisticki lobi ili reptili. :?
Neznam kako da stavim u nekakav logičan okvir sve ove skupine, dali se radi o tome da i njima netko manipulira ili su one povezane nekim protokolom, ili se radi o različitim interpretacijama različitih teoretičara.
Znam da je priroda same teme vrlo labila ali bi volio da netko tko zna malo razjasni povezanost navedenih.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned aug 24, 2008 8:40 pm 
Član foruma

http://www.ivantic.net/Ajk_i_zavere.htm

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 22, 2008 1:45 am 
Početnik

Moto Mossada je:'Putem prevare ti ćeš ratovati'
Jedna od najvećih cionističkih organizacija.
Svevidjeće oko na vrhu piramide(simbol illuminata)Ispod piramide moto kaže:'Scientia est potentia'-znanje je moć!
Svevidjeće oko je takođe i TIA-in simbol.To je upravo ista ona piramida na novčanici od 1$ sa parolom:'Novus Ordo Seclorem' što znači Novi svjetski poredak.
Takođe u vezi ovih znakova,jevreji očekuju još jednog poslanika i prema svojim načelima oni njemu pripremaju prvenstveno Izrael kao sveto tlo pa i čitav svijet.
Taj 'dugoisčekivani',po kršćanskom i ostalim vjerovanjima je treći antikrist koji će biti u stanju obmanuti čitav svijet.
Po islamskim vjerovanjima koja se takođe poklapaju sa nekim kršćanskim,taj čovjek koji će se predstavljati kao poslanik je Mesih Dedždžal-čOVJEK-šejtan-sotona.Biti će zdepast,ćorav na jedno oko,kovrdžave kose....Ovo se poklapa sa Nostradamusovim proročanstvom o trećem Antikristu.Ovaj znak samo jednog oka na vrhu piramide može predstavljati i njega.A kažu da se tajna krije i u Bermudskom trouglu....To be continued :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 23, 2008 11:16 am 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:

Sto je s ovom stranicom, uvjek kada je nesto jako dobro... desavaju se stvari...

2 Pantelija nabavio sam knjigu 4 put... poceo sam je citati, morat cu ponoviti.

Zasto tih knjiga ima samo u Bosni i Srbiji istom govornom podrucju.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 23, 2008 4:21 pm 
Član foruma

villy je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:

Sto je s ovom stranicom..

Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.

Preterali ste sa skidanjem.
Morate da čekate prvi u mesecu da ponovo proradi.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 23, 2008 4:59 pm 
Član foruma

smrdi mi da ce otati moza zauvjek tako..

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon nov 24, 2008 12:40 am 
Početnik

Tajna Bermudskog trougla:
-Ovi svi istraživači i arheolozi što govore o tajnama historije zapravo nam ne smiju otkriti te tajne,a naravno i samo ih 'ODABRANI' znaju,pa ih mi sigurno nećemo u skoroj budućnosti ni saznati-
Došla sam do saznanja da se ispod površine mora u okrugu Bermudskog trougla nalazi PALAČA.Njen izgled je jedinstven,a u njoj su odjeljci u obliku okomitih piramida koje se u bilo kojem trenutku mogu upotrijebiti kao samostalne podmornice.
Jedan dio te palače je vidljiv iznad površine vode,ali je oko njega magnetno polje nezamislivo jake usisne snage koje mogu ugrabiti bilo šta.Ovdje definitivno ide pravilo:'KO VIDI NE IZLAZI'
Ova oblast je odgovorna za nestanak više od 100 brodova i aviona,a više 1000 ljudi su žrtve.Mnoge tajne službe su upoznate sa ovom tematikom,možda čak i David Copperfield koji je očito sklopio neki pakt sa đavolom izvodeći onakve stvari nezamislive za čovjeka.Neka od sredstava uz pomoć kojih se izvodi sve ovo oko Bermudskog trougla su:
-vladanje brzinom vjetra
-uz pomoć bešumnih instrumenata izazivanje zemljotresa
-intrumente za usisavanje brodova i aviona
-iskorištavanje fusije i fisije(naravno na naprijedniji način nego mi jer oni uzimaju one tajne od naučnika i arheologa pa su ispred nas)
-iskorištavanje solarne-toplotne-energije vjetra i mora
Profesor Wain Michigen je rekao poslije satelitskog snimanja ovog područija:
'MI SMO PRED OGROMNOM SNAGOM O KOJOJ APSOLUTNO NIŠTA NE ZNAMO'

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 406 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 21  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.