evo ljudi ja sam vam malo novi ovdje, nemam bas vremena za prelistavanja svega i svacega a ove stvari volim sve i vise i vise mislim u njima nalazim potvrde za svoje teorije i tako to...baljezgam, zanemarite
nego...
evo jedan moj zakljucak, mozda bio mnogo puta neznam, ako jest zanemarite opet...
-strazivanja su rekla kako emocijetipa strah, ljutnja, srdžba, agresija, ljtnja se mnogo manje mozdane valne duljine od sreće, radosti, smirenosti i tako toga...
- 4D OPS krokodili i ostala gamad se hrane nasom negativnom energijom
-u bibliji rekose otkad je kain ubio abela da ratovi NEPRESTAJU, a šta mislite zasto?
-tko je uvjek bio pokretac ratova? najvece tadasnje sile, od mezopotamije, egipta, europe do blažene nam amerike, tko im je bio vazda na vrhu? krokodili, tj oni hibridi i naravno uvjek ratuju radi razno raznih povoda od teritorije do nafte...
a sta se dogadja u ratu? masovna agresija, srdžba, ljutnja, strah, mržnja, nesnosljivost, totalno odsustvo smirenosti, spokoja, srece sto je ubiti zemlja kojom tece med i mljeko za OPSovce 4D, savrsen izvor hrane/energije, a zasto ratovi neprestaju, pa čujte nije tesko zbrojit 2 i 2, njima treba hrana a rat je najjednostavniji i prakticniji resurs...
nema se mjesta i vremena za duhovni napredak, stalni strah u zaraćenim podrucjima, njima je to idealno...
gramaticku nepismenost zanemarite, lijeno mi se ispravljat...