sundance je napisao/la:
Sa kojim pravom se ti "pohlepa ", zasmejavas mom tekstu,a pritom lizes dupe moderatorima foruma i demantujes samog sebe. Molim te, ako nastavis da pises na mojoj temi ,DA SE DRZIS ISTE, bez diskvalifikacija komentatora ,u protivnom otvori svoju i demantuj samog sebe svojom demagogijom.
zar bih trebao odgovoriti na ovu provokaciju ili ...
da ti samo recem jednu stvar suncev ples ,prvo nesvida mi se tvoj stil pisanja jer u svako recenici iznosis MASU enigmatike bez ikakvog pokrica (alibi).
ja - ti i u konacnici svi ostali na ovome forumu smo bebe sta se tice znanja kako illuminata tako i drevnih znanja pa bi bilo najbolje da ti suncev ples izneses prvo dokazane stvari a ne bajke ... da od toga krenemo ... budimo po prvi puta akademski ispravni i ne skacimo u zakljucke vec krenimo od samoga i osnovnog pokrica pa na kraju krajeva mozemo iskoristiti mastu!
OVO JE TVOJ STIL PISANJA [hrpa enigmatike]
sundance je napisao/la:
ili na marsu ima ljudi ili nekih oblika slicnih,ili ce ih biti uskoro,isto to pokazuje da i kinezi sve to prate i rade isto kao i nasa ili zajedno sa njom,otvaranje igara uvodni slet uvek ima poruku,
OVO JE MOJ STIL PISANJA [nema enigmatike vec orijentiri za pracenje lektire]
pohlepa je napisao/la:
odlican su orijentir pocevsi od templara pa sve do Gordona Browna koji u britanskom saboru non stop spominje New World Order iako ne iznosi tocne detalje kako bi provea kroz zakone (sumljivo).
primjecujes li sada ono sto ja govorim suncev ples ... sve sto ja zelim od osobe koja nesto pise je ISTINA I IZVOR!
znanje nas moze uciniti velikima a masta - izgubljenima!