Shivambu Shastra
11-ti dan
ja bih najlepshe molio da se po ovoj temi vishe ne sere
dovoljno se zasralo
i previshe
svi oni koji osecaju neodoljiv poriv da po ovoj temi seru neka se uzdrze ili neka se prebace na neku temu iz podforuma Sve Ostalo ili u neku temu u kojoj se ionako lovi u mutnom jer se nishta ne razume a sve se zna,kao 2012,i sl.
i neka tamo izlivaju nagomilane frustracije Ega,neka tamo projektuju zelje i privlache slichnu energiju,pljuvaju,vredjaju,ma nek rade sve shto bi njihov gospodar Ego pozeleo,
ali ne ovde
NO PASARAN
ovo je tema o URINOTERAPIJI na podforumu ZDRAVLjE...
na kojem dolaze ljudi da se informishu o ochuvanju zdravlja,o izlechenju neke bolesti,o izlechenju bolesti kod sebe ili kod nekog od bliznjih koje su od zvanichne medicine vec osudjene na fatalni ishod,zashto,da bi se zaradilo vishe para?
mnogima od tih koji chitaju je mozda ovo poslednja nada,neki od njih i pishu o tome
nije ok zajebavati se sa ovako ozbiljnim stvarima,za promociju Ega odaberite drugu temu,jer svako zaseravanje remeti vibraciju,shto onemogucuje kvalitetno prenoshenje informacija a i sprechava me da pricham jer bi to poremetilo i moju vibraciju koja je veoma bitna u periodu kada unosim u sebe bluprint te vibracije ponovo i ponovo i ponovo evo vec 11 dana
(oni koji su prochitali Malahova ili onih dvadesetak stranica sa Pantelijinog sajta znaju zashto je vibracija najvazniji segment Urinoterapije,
oni koji su prelenji da i to prochitaju,koji nemaju lichna iskustva da ih podele,o chemu ustvari diskutujete

,o svojim projekcijama

,vec sam vas zamolio,odaberite neku drugu temu)
treba se postici balans da bi se moglo prichati
do tada evo jedne pesmice da nas priblizi balansu
SA LITICE
stojim na ivici,
pushtajuci da sve izadje iz mene,
sve iluzije,
svo nadanje,
sve zablude srca,
sva vezanost tela,
sav lepak puuti,
sve suze i
sav bol