Sada je: pon maj 12, 2025 11:47 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1244 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 63  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: čet jul 24, 2008 6:34 am 
Član foruma

Ja nisam ni Srbin ni pravoslavac, već samo čovek.
Ono što sam iznosio su moji pokušaji da predstavim neke činjenice, ili bar ono što mislim da jesu, a ti si ovakve zaključke o tome izveo zato što imaš nekih problema sa činjenicama.

Kolikih problema sa činjenicama imaš vidi se po tome da sudiš o mom iskustvu, o nečemu što sam video i doživeo, a nisi bio tada pored mene, i to sada nazivaš verovanjem sa nalepljenim tumačenjem.
A to je upravo ovo što ti radiš.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 24, 2008 11:50 am 
Član foruma

Mislim da je ovaj događaj bitniji i vrijedniji pažnje od Pantelijinog jeftinog pokušaja provociranja:

slika
Bivši NASA-in astronaut i čovjek koji je najduže šetao po Mjesecu dr. Edgar Mitchell (77), veteran Apollo 14 misija, još je jedna u nizu istaknutih osoba koja šokira svojim svjedočanstvom o postojanju izvanzemaljskog života.

Mitchell tvrdi da su vanzemaljci posjetili Zemlju u par navrata, a te su posjete svjetske vlade zataškavale punih šest desetljeća.

- Dogodilo se da imam tu privilegiju i da sam upoznat s činjenicom kako su nas posjećivali na ovom planetu, fenomen NLO-a je stvaran - tvrdi Mitchell, a prenose svjetski mediji.

Bivši astronaut je tijekom radijskog intervjua opisao ''male zelene'' kao ''male ljude koji izgledaju vrlo čudno naspram nas''.

Dodao je kako njihov opis zapanjujuće nalikuje uobičajenoj predodžbi o vanzemaljcima kao bićima koja imaju veliku glavu i još veće oči.

- Zastrašujuće je to da oni imaju puno sofisticiraniju i napredniju tehnologiju od nas. Da su bili neprijateljski raspoloženi prema Zemljanima, nas više ne bi bilo – rekao je Mitchell koji zajedno sa zapovjednikom Apolla 14 Alanom Shefardom drži rekord za najduži hod na Mjesecu u trajanju od devet sati i 17 minuta na njihovoj misiji iz 1971. godine.

-.--.-Slika neidentificiranog letećeg objekta. - Sve su te nevjerojatne informacije i dokazi itekako dobro zataškani i sačuvani od javnosti već zadnjih šest desetljeća, no u zadnjih par godina sve se počelo polagano pojavljivati pred očima znanstvenika i javnosti – izjavio "šetač" koji ima diplomu iz znanosti, aerounautičkog inženjerstva i doktorat u astronautici.

Naravno, NASA je odmah sve zanijekala i obožavatelje UFO-a ''spustila na zemlju''.

- NASA ne prati kretnje UFO-a, NASA nije uključena u bilo kakvo zataškavanje izvanzemaljskih slučaja, vanzemaljskih posjeta ni neidentificiranih letećih objekata, jer oni ne postoje. Dr. Mitchell je veliki znanstvenik i istraživač, no mi se ne slažemo s njegovim stajalištem – rekao je glasnogovornik NASA-e.

http://www.javno.com/hr/zivot/clanak.php?id=167040

Kao da u zadnje vrijeme polako pripremaju teren za otkrivanje istine

Zadnja izmjena: Scorpio22; pet jul 25, 2008 9:57 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 24, 2008 10:15 pm 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
...

Intelektualno ti si "samo čovjek", ali emocionalno ti stalno odaješ što si. Nemoj mislit da si ikoga zavarao.

Sviđa mi se tvoje protuslovljenje u jednoj jedinoj rečenici. Pokušavaš da predstaviš ono što MISLIŠ da su činjenice, a u nastavku rečenice ja imam problema sa ČINJENICAMA. Ako to dovedemo u red još se nekako i možemo složiti oko toga da ja imam problema s onim što ti MISLIŠ da su činjenice. Mada reći da imam problema je malko pretjerano, ja sam ti samo istakao jednu tvoju crtu.

Ne mogu vjerovati da nisi razumio što sam ti govorio. Ne poričem ja tvoje iskustvo. Ti ga možda imaš možda nemaš... tvoj posao. Ali kad na njega lijepiš bilo kakvo tumačenje to prestaje biti istina i postaje spekulacija. Barem ti bi trebao znati da je meditacija gledanje bez unutarnjih komentara i da jedino tako čovjek vidi istinu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 24, 2008 11:21 pm 
Član foruma

Ovde je samo činjenica to da ti nisi bio pored mene tada i sve ostalo si izmislio, odnosno tumačio po svome. I dalje tvrdiš da sam možda imao iskustvo a možda ne.
Zato kažem da imaš problema sa činjenicama.
Takođe i sa nekim istorijskim činjenicama na koje si mislio u vezi nekih mojih ranijih postova.
Ja nikada nisam činjenice do kojih sam dolazio tumačio, već samo razotkrivao, upoređivao i dokazivao na najverodostojniji način na koji sam mogao. I uvek sam svestan da to nije 100%.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 24, 2008 11:55 pm 
Član foruma

Hocemo da se drzimo samo teme?

A te Srbe, Hrvate, ko je kome sta, i sta je ko mislio da ostavimo za druge forume?

:ontopic: :D :read:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 01, 2008 6:31 pm 
Početnik

Ja sam malo zakasnio ali nema veze...Verujem ja u NLO,mislim,glupo je verovati da smo sami a koliki je samo svemir?!Poceo sam da istrazujem NLO pojave(onako amaterski) u poslednje vreme i ima mnogo toga...Ako imate nesto zanimljivo(jos bolje ako se dogodilo u srbiji),SALJITE! :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub aug 02, 2008 3:02 am 
Član foruma

TRUTH je napisao/la:
Ja sam malo zakasnio ali nema veze...Verujem ja u NLO,mislim,glupo je verovati da smo sami a koliki je samo svemir?!Poceo sam da istrazujem NLO pojave(onako amaterski) u poslednje vreme i ima mnogo toga...Ako imate nesto zanimljivo(jos bolje ako se dogodilo u srbiji),SALJITE! :mrgreen:

Sto zakasnio? Nisi. Dobrodosao i ima tu na forumu i sta sve po Srbiji ima, samo malo zagrebi :D

Pozdrav :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub aug 02, 2008 3:55 am 
Početnik

HVALA!Zna li neko neka misteriozna mesta u Istocnoj Srbiji ili uopste?Zanima me vec duze vreme a nista ne mogu da nadjem!Arbitrium Liberum sta znaci tvoje ime?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub aug 02, 2008 4:28 am 
Početnik

Imate nesto o NLO na sajtu NLO Srbija...Tamo sam cuo nesto o nekakvoj organizaciji,ili sta je vec,za vanzemaljska istrazivanja u Srbiji...Sta mislite o tome?Postoji li?

Dekadenca zilavog sveta,bolesne naravi,pokvarenih zuba,hrane se prljavstinom cistih dusa... :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 12, 2008 1:46 am 
Član foruma

Zanimljiva slika iz UFO muzeja u Densil Turska
slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 12, 2008 11:48 am 
Član foruma

jel onaj zeleni reptilcina..hm hm...kako ga namirisem...a s ta na slici rade ovi ljudi u haljinama?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 12, 2008 12:48 pm 
Član foruma

Ti ljudi su vanzemaljske humane rase.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 22, 2008 9:27 pm 
Član foruma

TaoOm je napisao/la:
Nedavno sam doživio neke stvari, što me ponukalo na istraživanje i naletio sam na ovaj forum. Prije svega mislio sam da sam lud, ali čitajući neke postove ovdje shvatio sam da se to i druguma dešava.

Kao djete sam sanjao jedan san da letim prema nekom bijelom objektu, koji se zvao SIGNALES. Mislio sam da je to fantazija, ali mi se on u drugom snu predstavio kao spasitelj zemlje, koji dolazi iz sazvježdža Omikra na Andromedi. To je prestalo prije skoro 10 godina.

Morao sam sebe citirati, jer smatram da je ova tema vrlo dobro mjesto da u potpunosti prezentujem svoje iskustvo. Naime i pored navedenog sna imao sam i direktan kontakt s vanzemaljcima. San se dogodio nedugo nakon događaja koji ću opisati. Naime, sjećam se da sam išao ulicom, i da se snijeg topio, te da sam se odjedanput našao u jednoj bijeloj prostoriji. U njoj mi se predstavio glas koji je rekao da se zove SIGNALES i da dolazi s planete Opal, koja se nalazi u sazvježu Omikra na Andromedi. On mi je rekao da uskoro dolazi na Zemlju da pomogne ljudima protiv zla i da osigura ljudski napredak. Potom sam se ponovo našao na ulici, i vidio leteći objekat koji prikazujem šematski, a koji mi se ukazao i u snu. To je nešto slično ovome:

slika

Nedavno sam skupio hrabrost i meditirao na riječ SIGNALES ne bi li ga „prizvao“ i uspio sam. Ukazao mi se prvo navedeni leteći objekat, a potom i Signales koji je bio obućen poput budističkog monaha, samo mu je odijelo bilo plavičasto-bijelo. Lice mu je bilo kao u čovjeka bijelca, imao je plave oči i jako blijed ten. Na glavi je imao kapu u obliku navedenog letećeg objekta, te je imao jako dugu bradu. Rekao mi je samo da Opalska Federacija dolazi da nas oslobodi, da Zemlju preporodi i ukljući u Humani kosmički savez. I da je to sve što treba da znam. I tako se završio moj kontakt s Signalesom do sada.
Sada ne znam da to nije kakva OPS varka, iako mi instikt kaže da je u pitanju vrlo pozitivna ličnost. Interesuje me da li je ko od vas imao kontakt s Signalesom, Opalcima ili je u toku različitih tehnika spoznaje došao u dodir sa gore navedenim pojmovima. :|

Zadnja izmjena: TaoOm; uto jan 13, 2009 4:20 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 22, 2008 10:03 pm 
Član foruma

Pogledajte ovo :

http://www.youtube.com/watch?v=qYx979X4IQs

Vrh

Naslov: Sve u svemu
PostPostano: pon sep 08, 2008 4:41 pm 
Član foruma

Puno je rupa u ovoj teoriji koja se pretvara u religiju.

VANZEMALJCI

Vanzemaljce se na ovom i drugim stranicama ove teorije predstavlja kao ljude, koji imaju oblik tijela kao ljudi, osjećaje kao ljudi, te su vrste kao na Zemlji (ljudi, gmazovi, kukci). To je logično nemoguće! Evo prikaza vanzemaljaca na ovoj stranici:

* http://www.galaksija.com/projekat/plavaplaneta2.htm

Čak se tvrdi i da su ljudi vanzemaljskog podrijetla ( :mrgreen: ), a ne mogu bez ogromne opreme iznad 7 000 metara NA ZEMLJI izdržati! Nema veze s vezom. Kaže se da postoje raznorazne rase koje imaju glavu, trbuh, dvije noge i ruke itd. Pa to onda nisu vanzemaljci, to su ljudi! Ono što se predstavlja kao to su vjerojatno deformirana djeca ili nečija bujna mašta! Vanzemaljci mogu biti voda, mogu biti duhovi, mogu biti željezo, mogu biti bilo što, ali ljudi i ljudima slično nikako! Po vama oni imaju iste osjećaje kao ljudi, isto ratuju i imaju politiku kao ljudi, sve isto kao ljudi!Opišimo samo planete u našem Sustavu:

* MERKUR: slaba gravitacija, prosječna temperatura 452 K; raspon 90-700 K; nema tekućine ni gušće atmosfere
* tu nikako ne može živjeti ništa slično ljudima

* VENERA: tlak na površini 9.3219 kPa, prosječna temperatura 464 C, maksimum negdje oko 500, nema tekućine ni kisika

* MARS: oluje, nema tekućine ni kisika, temperatura oko 259 K
* tu nikako ne može živjeti nešto slično ljudima

* JUPITER: snažne oluje, temperatura oko 150 K, nema tekućine ni kisika
* ''...ako je veličina tijela proporcionalna veličini oka, a kvadrat promjera zjenice je obrnuto proporcionalan intezitetu raspoloživog svjetla, te ako je Jupiter 26/5 puta udaljeniji od Sunca nego Zemlja, što znači da je količina Sunčeve svjetlosti na Jupiteru 5/26 puta manja od one na Zemlji, stanovnik Jupitera trebao bi biti visok 42, 7 METARA..."

* SATURN: nema tekućine ni kisika, unutrašnja temperatura do 12 000 K
* tu ne bi moglo živjeti ništa slično ljudima

* URAN: nema tekućine ni kisika, temperatura 52-150 K
* tu ne bi moglo živjeti nešto slično ljudima

* NEPTUN: vjetrovi do 2 400 km2, nema tekućine ni kisika, temperatura -222 C-51 K-140 K

???

Vrh

Naslov: Re: Sve u svemu
PostPostano: pon sep 08, 2008 5:15 pm 
Član foruma

jolo_du je napisao/la:
Puno je rupa u ovoj teoriji koja se pretvara u religiju.

VANZEMALJCI

Vanzemaljce se na ovom i drugim stranicama ove teorije predstavlja kao ljude, koji imaju oblik tijela kao ljudi, osjećaje kao ljudi, te su vrste kao na Zemlji (ljudi, gmazovi, kukci). To je logično nemoguće! Evo prikaza vanzemaljaca na ovoj stranici:

* http://www.galaksija.com/projekat/plavaplaneta2.htm

Čak se tvrdi i da su ljudi vanzemaljskog podrijetla ( :mrgreen: ), a ne mogu bez ogromne opreme iznad 7 000 metara NA ZEMLJI izdržati! Nema veze s vezom. Kaže se da postoje raznorazne rase koje imaju glavu, trbuh, dvije noge i ruke itd. Pa to onda nisu vanzemaljci, to su ljudi! Ono što se predstavlja kao to su vjerojatno deformirana djeca ili nečija bujna mašta! Vanzemaljci mogu biti voda, mogu biti duhovi, mogu biti željezo, mogu biti bilo što, ali ljudi i ljudima slično nikako! Po vama oni imaju iste osjećaje kao ljudi, isto ratuju i imaju politiku kao ljudi, sve isto kao ljudi!Opišimo samo planete u našem Sustavu:

* MERKUR: slaba gravitacija, prosječna temperatura 452 K; raspon 90-700 K; nema tekućine ni gušće atmosfere

* VENERA: tlak na površini 9.3219 kPa, prosječna temperatura 464 C, maksimum negdje oko 500, nema tekućine ni kisika

* MARS: oluje, nema tekućine ni kisika, temperatura oko 259 K

* JUPITER: snažne oluje, temperatura oko 150 K, nema tekućine ni kisika
* ''...ako je veličina tijela proporcionalna veličini oka, a kvadrat promjera zjenice je obrnuto proporcionalan intezitetu raspoloživog svjetla, te ako je Jupiter 26/5 puta udaljeniji od Sunca nego Zemlja, što znači da je količina Sunčeve svjetlosti na Jupiteru 5/26 puta manja od one na Zemlji, stanovnik Jupitera trebao bi biti visok 42, 7 METARA..."

* SATURN: nema tekućine ni kisika, unutrašnja temperatura do 12 000 K
* tu ne bi moglo živjeti ništa slično ljudima

* URAN: nema tekućine ni kisika, temperatura 52-150 K

* NEPTUN: vjetrovi do 2 400 km2, nema tekućine ni kisika, temperatura -222 C-51 K-140 K

???

:rofl :rotfl: :rofl :rotfl: :rofl :rotfl: :mrgreen:
e corav si,za riplija,stvarno,i ignorantan ,do besvesti :mrgreen:
:love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon sep 08, 2008 5:27 pm 
Član foruma

nat stvarno si s ovim postom ispao vrlo uvjerljiva osoba koja bi nekom nakon ovakog posta mogla nesto objasnit i bit shvacena ozbiljno...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon sep 08, 2008 6:45 pm 
Član foruma

_Dario_ je napisao/la:
nat stvarno si s ovim postom ispao vrlo uvjerljiva osoba koja bi nekom nakon ovakog posta mogla nesto objasnit i bit shvacena ozbiljno...

Da, ali samo zbog toga što je upotrebio reč 'ignorantan' umesto 'neznalica'. Kada vidim to dobijam proliv :blob:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon sep 08, 2008 7:02 pm 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
_Dario_ je napisao/la:

Da, ali samo zbog toga što je upotrebio reč 'ignorantan' umesto 'neznalica'. Kada vidim to dobijam proliv :blob:

nadam se da si u blizini kompa imao sanitarni chvor na raspolaganju i da nisam doprineo tvom uneredjivanju :mrgreen: :blob: :love6:
:love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon sep 08, 2008 7:46 pm 
Član foruma

* "e corav si,za riplija,stvarno,i ignorantan ,do besvesti"

:mrgreen:

Ovo je tipičan način religijskog reagiranja na kritiku. Samo tupi svoje i ismijavaj drugo. Baš najbolji način za stoljećima čekano osviješćivanje :D :lol: :twisted: :mrgreen: #-o
!

Neka netko o(p)d|govori, ovo je raspravnik, koji nije tu da bi ljudi međusobno govorili da se slažu, nego da se raspravlja i preispituje.

Raspravnik je hrvatska riječ za ''forum'' koju sam ja izmislio

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1244 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 63  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.