Jako mi je drago da ova tema postoji na ovom sajtu, i da se o njoj prica, nekako kao da najvise poverenja imam u ovaj sajt, nije da ne posecujem i druge ali ovaj mi ne deluje "prazno", sta vise ovde se osecam kao kod kuce...dosta hvale

....evo sta se meni desilo skoro...
Jednog tako sasvim obicnog dana padne meni na pamet da ja i muz pravimo bebu, to je bilo pre nekih pet, sest nedelja ... odmah uvece meni se pre sna , kada se covek nalazi u alfa stanju samo pojavi slika devojcice stare mozda oko 2-3 godine , u tom trenutku sam mislila da je to moja devojcica, i od tada krecu simptomi trudnoce, na pocetku su me samo bolele grudi , zatim su bradavice krenule da tamne, pa pojacano lucenje pljuvacke pa bolovi u stomaku i i boga pitaj sta sve ne i ja dobijem, tacno u dan, ok nisam ...prodje nekoliko dana mene grudi i dalje bole i dalje su uvecane, pa krecu mucnine, ja kupim test uradim, on negativan, o.k. ko je ovde lud a ko blesav... Meni osecaj totalno drugaciji, ma ja ubedjena da se samnom nesto cudno desava postajem razdrazljiva za svaku sitnicu

, placem pa se posle smejem , oci sijaju ko lude( a ne pusim travu i nedrogiram se, ja sam ogorceni protivnik svega toga, cisto da napomenem da ne bude zabune) , ali ne znam da li se to nekoj zeni desilo, kad se pogledam u ogledalo , ma oci mi sijaju...i tako ja opet sebe ubedim da jesam, ma dosta vise sa svim ovim idem ja kod lekara , pa na ultra zvuk, da ja vec jednom razbijem ovu misteriju, oces vraga, neko je rekao da vrag nikad ne spava, ili mozda zeleni prozdrljivci nikad ne spavaju, udjem ja kod doktorke, i kazem joj da sam dobila na vreme da sam radila test i da je bio negativan , ali da ja i dalje imam simptome trudnoce, a ona ce meni: "ma nemam sta da te gledam , nisi trudna", ja neverujem sta cujem, kazem: "stvarnoi necete da me pregledate", ona kaze: "necu sta me gledas" i tako ja ispizdim i izadjem, napsujem im se majke svima...ma boli njih mnogo briga, sve je to ista mafija...prodje nekoliko dana ja kupim test , kazem e ako jesam sad mora sigurno da pokaze i on pokaze da nisam...e tako covek moze da se istripuje, pa kad ga samo malo poguraju, moze da bude isvrsna hrana, ma specijalitet kuce i to ne za jednog, ceo brod da nahrani i tako, sad samo opustencija i kuliranje pa sta mi Bog da....