pavlovic je napisao/la:
A zasto uopste svi mi postojimo?Pa mi smo samo masine neceg veceg a taj veci se hrani igrom koju je stvorio i tako se sve vrti u veliki krug.U svemu ima neki balans dobra i zla i po tome igra i ide.
Evo jednog dokaza da smo samo instikt nekog veceg.Sve sto radimo radimo za licnu korist ljubav (licno zadovoljavanje),molimo se nekom vecem jer imamo neko strahopostovjanje a to je ako mu se ne molimo i ne postujemo ga moze nesto ruzno da se desi opet neka korist.Zar nije jedino resenje da se sve unisti zauvek i da nista ne postoji ako je to moguce savrsen balans ravan nuli.Taj neko ko nas je stvorio dao nam je jednake sanse da budemo jaki kao i on tako nas je zakljucao u jedan krug jer ko god ikad dodje na njegovo mesto radice isto kao i on to znaci da smo svi jedno ali why

pavlovic je napisao/la:
Hm od kud znas da nije niko protiv svoje volje ovde. Da mi smo to hteli ali pod kakvim smo uticajem bili dok smo tu odluku donosili ali pogledaj sa vece tacke i zapitaj se zasto uopste to sve tako ide i zasto se svi igraju po igri stvaraoca dal si razmisljo da je i on beznacajan kao i sve u isto vreme hrani sam sebe nasim zabludama odnosno zabludama koje je u nas ugradio ...Evo i da se slozimo svi smo ovde jer smo mi to hteli ali zasto to tako mora da ide ja mislim da i kad dodjemo u 7d da ce mo opet biti u zabludi jer ces biti najveci nivo u igri koja je ogradjena ...
Pishesh kao da Igru nisi shvatio
ili si konachno shvatio da i pored najboljih zelja ipak Ti nisi Centar Univerzuma
i to te toliko lupilo da si zaboravio da vidish da jedan sicushan deo Centra Univerzuma vec postoji U Tebi i da samo treba da se setish i da ga spojish sa ostalim delovima
Tako se igra Igra
Frustracija te toliko zaslepela da bi Ti da sve unishtish,da nema Igre,a ne shvatash da Igra i postoji zbog Tebe,da bi je Ti od-igrao
kao ona deca koja su neku igru uvek igrala sa bliznjima gde im je bilo popushtano da pobede,i onda odu u vrtic i tamo u objektivnim uslovima i izgube,a nisu nauchila da gube,nemaju takva iskustva i nauchene reakcije,i onda u takvim situacijama dobiju napad besa i rasture igru,razbacaju kockice,"ne moze niko da igra Igru ako Ja ne pobedjujem

"
/
chini mi se da neke stvari u vezi "+" i "-",balansa,objektivne realnosti,denziteta itd.nisi bash shvatio
Aragorn ti je vec napomenuo da je o tome dosta recheno ovde na forumu i dao ti je ooooodlichan izbor linkova
prochitaj,bice ti lakshe
i da,niko ovde nije protiv svoje volje