tamna_shuma je napisao/la:
nat, kužim, ali to sam samo navela kao primjer. Ne moraš se hvatati za svaku moju riječ.
takodje
kao shto si lepo navela da je to primer,i ja sam isto naveo primer iz mog iskustva
Citat:
Već samim time što planiram probat pišalinu ti govori o mojoj razini svijesti.Jer na primjer, moja baka to nebi ni pomislila popiti.
i ne hvatam se,vec chitam ono shto rechi nose iza,tako si kratko i jasno rekla kako to percepirash iz tvog ugla da se nema shta hvatat chak i da postoji namera
pricha o mojim babama shamankama od kojih je jedna bila i ZmijoLovac i josh poneshto, je predugachka za tvoj ispitni rok,
evo za pochetak tek toliko da sam preko babe-ZmijoLovke upoznat sa urinoterapijom otkad znam za sebe,nisam josh ni znao da chitam i pishem,nisam ni znao da mravi,kao i ljudi,zive i umiru lako,a vec sam bio sauchesnik u urinoterapiji
od one druge babe-shamanke sam takodje nauchio mnogo toga,ali vezano za ovu temu bi bilo to
kako voda radi i da je i
chasha vode- lek
postavila si nekoliko postova sa pitanjima na koja si mogla naci odgovor na linku koji je Pantelija stavio,tamo ima i skraceno uputstvo od dvadesetak strana(ako vec nemash vremena da prochitash knjigu od Malahova-URINOTERAPIJA)
dvadeset strana nije mnogo,a i znala bi zashto je veoma bitan stav i odnos,osveshcenost onoga shto chinimo,dakle ne samo ispishati se u chashu i popiti technost kao da je koka-kola,i zashto je to bitno,kako ce se voda u urinu informisati,struktuirati,
pogledaj i ovo,\Emoto :
http://www.galaksija.com/voda.htm
i kako ce izlechiti ne samo fizichko vec i ostala tela,iz kojih u principu bolest uvek i pochinje,bolest fizichkog tela je samo poslednja faza,manifestacija bolesti na vidljivoj razini,kada je shto bi se reklo noz vec stigao do koske
tu bi nashla josh gomilu praktichnih saveta,
kako pristupiti urinoterapiji,
kao i to za koju svrhu koji je nachin tretiranja najpogodniji,
i koji je urin najpogodniji za shta,
kao i zashto je kod zena 2 i 4 nedelja ciklusa najbolja za urinoterapiju,
zashto je veoma bitno da gutljaje ne odvajamo,
i zashto broj gutljaja treba biti neparan da se vibracija ne narushi,
i josh mnogo mnogo toga.....
kad sve to prochitash nece ti se ni gaditi,chak cesh uzivati,
bar je meni tako,
od petog dana,a sada je osmi,jedva se uzdrzavam da ne povecam gutljaje,toliko mi prija,da sam,iako sam svashta probao u zivotu,efektima urinoterapije fasciniran poprilichno
takodje,u vezi mirisa/ukusa/gadjenja
obrati paznju shta si sve jela/pila/unosila u sebe zadnjih dana i uopshte kako se hranish
to itekako utiche na ukus/miris i svaka promena je primetljiva
NaZdravje