Sada je: ned maj 04, 2025 12:55 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 915 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 46  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pon maj 05, 2008 7:11 pm 
Član foruma

dario je napisao/la:
Sve dok nije promijenilo oblik i nestalo ili postiglo veliku brzinu preko neznam koliko maha i da nije probilo zvučni zid.

Kažem ti i onda je nestao nisam niti skužio kojom brzinom da bi se pojavilo iznad mene,to je za mene bio šok,svašta mi je prolazilo tada kroz glavu ,da nije ovo ,da nije ono.

Kažem siguran sam što sam vidio i pri tom ostajem,pa i svjedoci koji su vidjeli i koji su se javili u redakciju kažu da je isti neko vrijeme kružio nad gradom i da je onda u velikoj brzini nestao prema istoku.Tvrde identično što i ja .

Fiiiiiijjjjjjjjjjjuuuuuuuuuuuuuuu :mrgreen: :wink: :D

Nlo iznad rijeke u Italiji

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon maj 05, 2008 7:59 pm 
Početnik

spyro je napisao/la:
dario je napisao/la:
Sve dok nije promijenilo oblik i nestalo ili postiglo veliku brzinu preko neznam koliko maha i da nije probilo zvučni zid.

Kažem ti i onda je nestao nisam niti skužio kojom brzinom da bi se pojavilo iznad mene,to je za mene bio šok,svašta mi je prolazilo tada kroz glavu ,da nije ovo ,da nije ono.

Kažem siguran sam što sam vidio i pri tom ostajem,pa i svjedoci koji su vidjeli i koji su se javili u redakciju kažu da je isti neko vrijeme kružio nad gradom i da je onda u velikoj brzini nestao prema istoku.Tvrde identično što i ja .

Fiiiiiijjjjjjjjjjjuuuuuuuuuuuuuuu :mrgreen: :wink: :D

Nlo iznad rijeke u Italiji

[/quote=dario]

Da imaš pravo vidio sam to već hvala.Kažem ista je boja objekta kao što sam rekao metal siva ,ali i izgleda slično kao zepelin iz daleka kao što sam ja vidio samo što je moj objekat jako ,jako veliki bio i nije se tako okretao u stvari nisam mogao vidjeti jer sam ga gledao ispod.i nije bio okrugal nego ovalan s trokutastim prednjim dijelom.Ali sam imao osječaj da se okreće ili vibrira u zraku i kao da mu sa strane stranice objekta rotiraju ili tako nešto .Stalno vraćam film i kad god legnem sjetim se toga.
Hvala na razumijevanju.
Pozdrav!!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon maj 05, 2008 10:05 pm 
Član foruma

Pantelija što misliš o onom ircu Michaelu Tsarionu, meni se jako sviđa, i čitam njegovu knjigu?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon maj 05, 2008 10:53 pm 
Član foruma

Scorpio22 je napisao/la:
Pantelija što misliš o onom ircu Michaelu Tsarionu, meni se jako sviđa, i čitam njegovu knjigu?

Ne znam za Panteliju, al meni je brutalan. Gledao sam nekoliko videa i pročitao knjigu Alien Visitation... Puno bolje dotiče neke stvari nego Icke ili drugi teoretičari zavjere. Tsarion vrlo dobro tumači okultne simbole i psihologiju simbola.

http://www.4shared.com/dir/12497247/299 ... cija_.html

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon maj 05, 2008 11:01 pm 
Administrator

Citat:

Pa ni ne probija "zvučni zid" jer je zvučni zid pojava koja se dešava u "našem" 3. denzitetu ( našem nivou svijesti, našem realitetu ), a NLO-i su obično vremensko-prostorni strojevi barem iz 4. denziteta, gdje je glavno obilježje PROMJENJIVOST fizičkog ( izgleda ), kao i mogućnosti "velikih brzina", "naglih skretanja" ( pod 90 stupnjeva? kvantni pomak? )... itd. Dakle, vidio si NLO koji je bio u 4D, ali se manifestirao u našem 3D ovako kako si ga vidio ( percipirao ). I naravno, drugi entiteti iz 3D ( drugi ljudi ). Tko zna kako ga je tvoj pas doživio... ha? Vidiš... malo je bio u šoku... ne toliko kao ti, ali pitanje je - zašto? Bićima iz 2D je to još teže za shvatiti i izpercipirati... naravno, razlika u svijesti je JOŠ VEĆA!

NLO-e OBAVEZNO treba promatrati HIPERDIMENZIONALNO, jer u protivnom - nećete moći objasniti njihove karakteristike ovim našim "uobičajenim" 3D fizikalnim, već zastarjelim, objašnjenjima!
Dakle, za potpuno objašnjenje vjerojatno treba postignuti svijest 4. denziteta, a za približnu, treba ZNATI u potpunosti kvantnu fiziku i sve što ide uz nju...

Općenito o njima sam napisao sažetak:
http://www.val.hr/php/index.php?option= ... &Itemid=46

No, po internetu možemo naći i još puno, puno toga.

To sve treba percipirati sa jako OTVORENIM umom, i raznoraznim mogućnostima... ne zatvoriti um sa granicama "naše" 3D fizike.

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon maj 05, 2008 11:26 pm 
Član foruma

Gubim se više i dođe mi da sada izađem napolje, pogledam u NLO i uđem natrag u toplu sobu negodujući što moradoh učiniti napor izlaska na terasu.

Elem, mako nisam sa taburea - bojim se mraka :mrgreen:

EDIT: Postavka "Vremenska zona u kojoj se nalazim" na Forumu ne fercera - kasni jedan sat, a postavljeno mi je "Maglaj, Doboj, Sarajevo, Zagreb, Beograd...". Sada je 00:30.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 06, 2008 12:47 pm 
Početnik

Jack987 je napisao/la:
Citat:

Pa ni ne probija "zvučni zid" jer je zvučni zid pojava koja se dešava u "našem" 3. denzitetu ( našem nivou svijesti, našem realitetu ), a NLO-i su obično vremensko-prostorni strojevi barem iz 4. denziteta, gdje je glavno obilježje PROMJENJIVOST fizičkog ( izgleda ), kao i mogućnosti "velikih brzina", "naglih skretanja" ( pod 90 stupnjeva? kvantni pomak? )... itd. Dakle, vidio si NLO koji je bio u 4D, ali se manifestirao u našem 3D ovako kako si ga vidio ( percipirao ). I naravno, drugi entiteti iz 3D ( drugi ljudi ). Tko zna kako ga je tvoj pas doživio... ha? Vidiš... malo je bio u šoku... ne toliko kao ti, ali pitanje je - zašto? Bićima iz 2D je to još teže za shvatiti i izpercipirati... naravno, razlika u svijesti je JOŠ VEĆA!

NLO-e OBAVEZNO treba promatrati HIPERDIMENZIONALNO, jer u protivnom - nećete moći objasniti njihove karakteristike ovim našim "uobičajenim" 3D fizikalnim, već zastarjelim, objašnjenjima!
Dakle, za potpuno objašnjenje vjerojatno treba postignuti svijest 4. denziteta, a za približnu, treba ZNATI u potpunosti kvantnu fiziku i sve što ide uz nju...

To sve treba percipirati sa jako OTVORENIM umom, i raznoraznim mogućnostima... ne zatvoriti um sa granicama "naše" 3D fizike.

[/quote=dario]

Da pročitao to do sada nisam znao .Onda se poklapa sa mojom tvrdnjom da se može objekat teleportirati ili dovesti u takvo stanje da nestane na određeno vrijeme,pa se pojaviti.
Ovo sam sad prvi puta pročitao ,nisam znao da je o tome već neko nešt napisao.Malo ću podrobnije pročitati.Sve me više i više zanimaju takve teme.
Hvala na objašnjenju.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 09, 2008 2:38 am 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
Citat:

E, i sad sam da velim, ne želim bit bahat, grub nit poticat ikoga na ilegalne radnje... Naime, kaj se desilo? Sad prije tjedan-dva u meni završio dim one smiješne biljke. :D

I sjedim ja na balkonu, lijep je pogled i moš razmišljat... Bilo je onako, poluoblačno, puno sunca. I gledam, gledam kad ono na bljeskove mi se u unutar forme oblaka pojavi neko čudo... više njih... u obliku nekakvih simetričnih letjelica. Prilično čudno, s jedne strane je fora jer ono nisam još to vidio, a s druge je malo jezivo jer su mi ta pričinjanja letjelica odavala sivi ton tih letjelica... Ćudno.

Uglavnom, veliš ti Jack da treba u potpunosti ZNATI kvantnu fiziku. Je, a kako ćeš ju znati kad ju ni institucije ne znaju u potpunosti?

I tu mi se sad postavlja slijedeće. Ako bi znao kvantnu fiziku u potpunosti, jel bi ostalo išta što ne bi znao? Apsolutno bi shvatio cijelu materiju, svaku formu života i svijest koja se nalazi u njima, a koja je pod utjecajem tijela koji ju nose (dobro, i obrnuto je, al gledajući da živimo u bipolarnom svijetu... značilo bi da ako u potpunosti znaš šta je dobro, onda znaš i šta je loše). Kako steći potpuni uvid u kvantnu fiziku? Ako ju čovjek i stekne, koja fizika je slijedeća? Bilo slijedeće fizike ili ne, ostaje nam samo jedno, obratiti se Indijancima!

Ne vidim uopće potrebu, recimo za nekakvim ludim napravama pomoću kojih čovjek može vidjeti nešto što golim okom ne može. Ma da se radi o bilo kojem osjetilu, ne vidim potrebu, osim u situaciji fizičkog oštećenja osjetila.

Gle, pretpostavka je da smo mi ljudi savršena bića, kakva god da jesmo, savršena smo, jer savršenije nismo upoznali (bar službeno). I vidim rješenje u upotrebi plodova prirode (voće, povrće, gljive, paprat, trave, drvo...) za postizanjem veće svijesti o mikrosvijetu i makrosvijetu.

Ma, mislim, mogao bi ja sad pisat svašta... Al ajmo ovak. Sve je puno simbola i ono što mi vidimo je prilično simbolično, iako je to stvarnost (bar jedan dio) to je ipak simbolika... Jednostavno, npr. prije čovječanstva su postojali gmazovi, a prije njih morska bića, kao najinteligentniji oblici života svoje epohe. Uglavnom, danas, su gmazovi prilično mali u odnosu na prijašnja vremena, ali kao takvi nose određenu simboliku. Ima ih različitih, i svaka vrsta ima svoje karakteristike... Ali ukupno gledajući, svi gmazovi imaju istu osnovu tijela, a to je zmija. Kaj je gušter neg zmija s nogama i dodatnim hardwareom unutra. Kaj je kornjača neg gušter s dodatnim hardwareom izvana... Itd.

Čini mi se, da ti današnji gmazovi nose u sebi djelove nas, ipak smo svi od istih zvijezda... E, i sad, kaj ja hoću reći... Konkretno... Evo, u određenim trenucima mi se znaju pojaviti gmazovi pred očima. I to baš u trenucima kad se postavi neko pitanje, kad treba donijeti odluku... I sad, kaj sad? Kaj? Oni se pojave i kaj sad? Pitate se, je li? A? Ako gmaz projuri kraj tebe, znači da se moraš požuriti. Ako gmaz ode lijevo ti ideš lijevo, ili barem samo provjeriš kaj je lijevo. Ako gmaz nešto učini, a to ne shvatiš, ništa zato... Ubrzo ćeš shvatiti baš u trenutku kada i ti napraviš isto, samo nemoj zaboraviti što je gmaz učinio na kraju...

Evo nekoliko primjera... ma tog ima malo više, i spadalo bi pod razne teme...

Ma koji je presudan ttrenutak bio? Sjedim na balkonu sa ondašnjom dragom, za stolom, svak na svojoj strani... I uglavnom uzmem ja upaljač (crveni mali bic) na kojem je zalijepljen barcode... Ona neš priča i stane da uzme zraka pa da nastavi dalje, u tom trenutku meni padne napamet ju pitat jel zna kaj znače ove crtice (ona tri para po dvije crte)... I taman da ju pitam, ona nastavi pričati... A bila je ok spika, pa nisam htio kvarit sa šesticama i đavolima... A zašto nisam htio gnjavit s istima? Zato jer je u dotičnom trenutku, kad mi je napamet palo da ju pitam navedeno, na zidu pokraj nje izletio odozgo prema dole gušter koji je bio skoro identične boje kao zid, s dodatkom zelene... Strelovitom brzinom, pazi, okomito je hodao prema dole... Scimo sam skroz, nisam više ni čuo kaj ova priča, neg mi je samo na pameti bilo milijun stvari... Da kaj sad ovo znači? Držim upaljač u ruci, vatru drugim riječima (može bit konstruktivna, može bit destruktivna), na pameti mi je broj 666, a na zidu mi izleti jebeni gmaz... Koji k...? I završi ona priču, i krenem ja... Objašnjavam upravo ovo kaj sam sad napisao, i kaj se dogodi kad sam utihnuo... Pojavi se gušter, više zelen nego onaj prije, popne se na istom zidu do pola pa se vrati nazad iza tegli s biljkama... I ona je to vidla... Reko kaj sad? Kaje ovo? I nastavimo pričat o vatri koju držim u ruci... Kad ono eno ti gmaza, silazi niz zid onak, polako... Ovaj je bio smeđi... I ode on dole, Mislim, polako, nije bio strelovit kao onaj prvi (koji je ustvari meni izgledao kao da je dio zida koji se rastvorio jer sam raspoznao 666... moja spika neka... nemojte se sad previše s tim zamarati) I nastavimo mi pričat, i pazi, kaj je bilo... pričamo o tome kako je sve povezano uzročno-posljedičnom vezom, da nemre bit da sam ja nekaj krivo zabrijo s tim prvim gmazom... I pazi sad četvrtog majstora... Ide on polako po zidu odozdo (a možda i odozgo, ne sjećam se) i pokažem ja njoj da je opet jedan na zidu, al svejedno mi nastavili pričat, i velim ja, kaj da ga pozdravimo, valjda se oče pozdravit s nama, ne?!... I okrenem se prema gušteru koji je hodao i pozdravim ga sa "Bok!" i lik stane... Kaj mislite da se nismo scimali? I kaj sad? Ne znam kaj smo izgovorili i pričali u tih par sekundi dok je lik stao... uglavnom velim ja: "Pa valjda nas je htio samo pozdravit?! I u tom trenu lik krene svojim putem (mislim da je išao prema dolje)... Reko ja, onako okrenut prema gušteru (jerbo sam njemu govorio): "Dobro, ajde bok!" - onak dobronamjerno (ma sva spika je bila dobronamjerna) i u tom trenu lik ti zastane na djelić trenutka i ko da nas je pogledo jebote, u smislu da nam odzdravi i nastavio svojim putem...

Poslije tog je bilo više scena u kojima su se pojavljivali dotični gmazovi... npr. stojimo na balkonu i dogovaramo se di ćemo ić i kako... A onda dole u dvorištu skužimo kornjaču i gledamo mi nju (to je bilo dan dva poslije 666) kaj bu ona sad napravila. I ide, ta kornjača ide, mi se dogovaramo, i kornjača skrene iza jedne tegle, i skuži da je to slijepi pravac i da se mora vratiti, i izađe ona iz slijepog pravca i ode tamo od kud je došla... A nas dvoje se gore na balkonu dogovaramo kaj ćemo... I dogovorimo... I krenemo... (moram pripomenuti da mi je ovo tijelo od kornjače izgledalo ko da je gušter od plastenina, i za razliku od guštera iste veličine, kornjača je jebeni snagator koji nosi oklop na sebi) i krenemo... i otišli 50-100m od kuće i kaj je bilo? Sjetim se ja da sam neš zaboravio doma. I krenem doma, i kak sam obavljao tu radnju skužim da je i kornjača napravila istu stvar malo prije, samo na manjem prostoru... I vratim se odkud sam došao...

Kak da kažem, čista harmonija... Sklad, ljepota...

Da, onda npr. idem ja na faks, i proleti kraj mene gušter po podu prema naprijed i skužim ja - trebo bi se požurit... I taman sam se požurio da sam na sekundu dočekao bus i stigo na predavanje onak drito taman...

uglavnom trebamo se povezati s planetom da bi ju shvatili, a to znači shvatiti njene simbole, a za ove sitnije čestice pitat Indijance...

Jer kaj će nam masa laboratorija i uređaja, ak i dalje niš ne kužimo... A di su još morska bića koja komuniciraju na prebolesnim udaljenostima... Kaj, imaju ugrađene mobitele možda?!

Vjerovatno bi trebalo na području Balkana i okolo malo više poraditi na smirivanju danas besmislenih tenzija i poručiti ljudima da se oslobode... A kad se čovjek oslobađa onda on ustvari daje svoje darove koje nosi u sebi... Svoje talente... A to znači, da svaku osobu u svojoj okolini trebamo cijeniti, i ako se prepoznaju talenti, pomoći joj da se oslobodi da bi talenti mogli izaći van. Zašto talenti moraju izaći van? Zato kaj nisu stvoreni bezveze, već između ostalog potiču razvoj civilizacije, tj svakog od nas ponaosob... I tako, nakon mnogo oslobađanja talenata ćemo konačno uvidjeti potpunost kvantne fizike...

P.S.

Ako o ničem ne mislite, a gmaz prođe kraj vas, treba skužiti kaj je napravio, i kojim smjerom se kretao i kojom brzinom, i te podatke primjeniti uz prvu misao koja vam je pala na pamet. Zašto prva misao? Zato kaj prije nje niste ništa mislili. Ako ne skužite, ubrzo će se pokazati što je to potomak nekoć najpametnijih na planeti htio reći. Taj hodajući simbol. E, da, i fakat, nije to samo do gmazova. Sva bića nose simbole i stvarno treba hodati i posmatrati svjesno.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 09, 2008 10:45 am 
Član foruma

MissLove, jako zanimljiva i poučna priča sa velikom dozom humora. ':D'

Hvala što si to podijelio s nama. Definitivno bih se složio sa tvrdnjom da su sve simboli. Svaki dio materijalnog svemira simbolizira ono što je "gore" također, upravo zato što materija nije kruta kako mi mislimo nego je samo na nižim vibracijama.

Simboli vladaju našim životima, ali mi možemo vladati i njima također.

Tvoj doživljaj je dobar primjer kako se gleda otvorenih očiju, bez obzira da li si dobro shvatio poruku.

http://www.4shared.com/dir/12497247/299 ... cija_.html

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 09, 2008 6:23 pm 
Član foruma

Moram pripomenuti da je kod onog trenutka sa upaljačem bilo prisutnog S*H*I*T*A... Pa je to ustvari to kaj me upućuje na Indijance... Da ne bi sad previše objašnjavo zakaj Indijanci.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 09, 2008 9:23 pm 
Administrator

Citat:
Uglavnom, veliš ti Jack da treba u potpunosti ZNATI kvantnu fiziku. Je, a kako ćeš ju znati kad ju ni institucije ne znaju u potpunosti?

Pa zasad, na našem stupnju razumijevanja i ne možemo... zato sam i rekao da ako želimo u potpunosti razumijeti NLO-e, da bi trebali znati kvantnu fiziku 100%. Naravno, možda postoji i još nešto uz nju... što nebi smetalo... hehe!

Zato nam na ovom denzitetu 3 nikad neće u potpunosti biti jasno ono što se čini na 4D ( ili više ).

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 09, 2008 10:08 pm 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:

Pa zasad, na našem stupnju razumijevanja i ne možemo... zato sam i rekao da ako želimo u potpunosti razumijeti NLO-e, da bi trebali znati kvantnu fiziku 100%. Naravno, možda postoji i još nešto uz nju... što nebi smetalo... hehe!

Zato nam na ovom denzitetu 3 nikad neće u potpunosti biti jasno ono što se čini na 4D ( ili više ).

Mi ne znamo ali sam siguran da sile tj. ljudi iza zavjese jako dobro znaju kvantnu fiziku i još sto čudesa koja koriste za svoju korist a ne dobrobit ljudi.
Kasiopejci su rekli da određene frakcije posjeduju tehnologiju 40000 godina napredniju od ove koju daju javnosti na uvid.
Radi se o kontroli.

Vrh

Naslov: UFO Photos from 1870 to 2007
PostPostano: pet maj 09, 2008 10:33 pm 
Član foruma

More then 200 photos of Unknown Flying Objeqts in the sky, different sizes, JPEG.

Download Size: 15 MB
Kod:
http://rapidshare.com/files/113578435/-www.softarchive.net-UFO_Photographs.rar

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 14, 2008 3:06 pm 
Član foruma

Britanija otvorila tajne dokumente o NLO-ima:
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/britan ... o-ima.html

Vatikan 'priznao' izvanzemaljce:
http://www.net.hr/znanost/page/2008/05/14/0006006.html

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 14, 2008 10:47 pm 
Član foruma

Nije ovo slučajno nikako.

Izgleda da se sprema invazija ,pa žele natuknuti da ipak ima nešto oko toga i da vanzemaljci postoje.

Bit ce ovoga jos.

:|

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 15, 2008 5:46 pm 
Član foruma

nerazumijem vatikanov potez...nicim izazvano....onako samo izlete s tim...svasta...ok i ako se sprema invazija kako kazes,odkud bi to vatikan trebao znat... 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 15, 2008 7:11 pm 
Administrator

Citat:
vatikan trebao znat...

Heh, "on" zna sve ( većinu ) što i globalna svjetska vlada... uostalom, oni su jedna njena frakcija.

Vatikan se samo pravi da nezna, a nemaš ni ideju o tome koliko imaju kompjutera i tehnologije za svoje istraživanje ( u raznim "podrumima" ). Ovo što prodaju masama je samo paravan i velika parodija jer ta masa ima relativno nisku svijest o svemu.

Već znamo da su sve vjere izmišljene kako bi se lakše manipuliralo ljudima.

Haha, vrijeme je za smijanje... hahaha!

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 15, 2008 9:51 pm 
Član foruma

Klub Rima

1968 nastao je Klub Rima, na čelu sa Bilderbergerom i Slobodnim Zidarom, Aurelije Peccei. Klub Rima, uspostavljen na Rockefellerovom obiteljskom privatnom posjedu na Bellagio u Italiji, stvorio je ekološki pokret. Klub Rima je koristio okoliš za centraliziranje snage i za zaplijenu zemlje.

On tvrdi da se izdaje za spas planeta ali ustvari, to je samo drugi način za namjeru programa za kontroliranja svijeta. On je sponzoriran od onih koji su dokazivo kreirali vrlo velike ekološke probleme koje su rekli da žele zaustaviti.

Klub Rima je bio odgovoran za zadaću nadziranja regionalizacije i sjedinjavanja cjelokupnog svijeta. Većina direktive za planiranje svjetske vlade je potekla od Kluba Rima.

Klub je podijelio svijet u deset političkih / gospodarskih regija, koji ih je nazvao “kraljevstva”. Ove regije su: 1. Sjeverna Amerika, 2. Zapadna Europa i Skandinavija, 3. Japan, 4. Južna Afrika, Australija i Pacifička regija, 5. Istočna Europa i sjeverna Azija, 6. Meksiko, središnja i Južna Amerika, 7. Sjeverna Afrika i Srednji Istok, 8. središnja Afrika, 9. Indija i jugoistočna Azija, i 10. Kina.

Klub Rima potiče stvaranje svjetskog foruma gdje državnici, kreatori politike, i znanstvenici mogu raspravljati o opasnosti i nadati se budućem globalnom sustavu. Svijet Društva Budućnosti je onaj gdje su politički, gospodarski, i duhovni aspekti jedne-svjetske vlade sve bliže. Jedan od organizacijskih upravitelja je bio Robert McNamara, prijašnji predsjednik Svjetske Banke i Ministar Obrane.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 16, 2008 12:06 am 
Član foruma

Scorpio22 je napisao/la:
Britanija otvorila tajne dokumente o NLO-ima:
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/britan ... o-ima.html

Vatikan 'priznao' izvanzemaljce:
http://www.net.hr/znanost/page/2008/05/14/0006006.html

http://www.index.hr/vijesti/clanak.aspx?id=386658

Ovako lijepa trgovina je zanimljiva za istaknuti u sadašnji trenutak. Ipak je... Ma mislim, zna se ko je ko.

Valjda će do nedjelje navečer koji put pokazat u važnijim terminima na telki.

Vrh

Naslov: Re: Kratak osvrt na post
PostPostano: uto maj 20, 2008 11:01 pm 
Član foruma

Nietzsche je napisao/la:

Takav skup - jest svemir iz perspektive 7D ali to istovremeno i jest 7D. To jest The All & The One. Zanimljivo mi je bilo kad sam saznao da su teoretski fizicari predpostavili postojanje toga u svojoj teoriji o "desetoj dimenziji". U toj teoriji 10 je dimenzija dok mi imamo "7denziteta" ali broj i nije toliko bitan. Istrazit cu zasto bas 10 kasnije... zanimljiva tema ugl.
To je Hame moj, broj pi, Neogranicena Beskonacnost iz one analogije.

Evo zanimljiv filmic o tome

http://www.youtube.com/watch?v=qU1fixMAObI

Tek nakraju (zadnja minuta) govori o ovome, ali jako je zanimljivo, pogledajte...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 915 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 46  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.