Sada je: uto maj 06, 2025 8:32 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 596 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 30  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: čet maj 08, 2008 11:11 am 
Član foruma

Nedugo sam pročitao ovo: Tragajuci za korenima i sudbinom Univerzuma, mi govorimo o postojanju Boga... ili odsustvu Boga. Otiskujemo se u traganje za odgovorom na znamenito Ajnstajnovo pitanje o tome da li je Bog imao bilo kakav izbor pri stvaranju Univerzuma. Mi pokusavamo da otkrijemo “Boziji um”, ali dolazimo do neocekivanog zakljucka - Vasiona bez granica u prostoru, bez pocetka ili kraja u vremenu, i bez iceg sto bi Tvorac tu radio.

Veoma interesantan tekst jednog astronomski ''dobro potkovanog'' znalca.
Da ponovim ovo: Mi pokusavamo da otkrijemo “Boziji um”, ali dolazimo do neocekivanog zakljucka...
Žao mi je da ne mogu sjesti za isti stol s ovim znalcem kojeg bih, tada, upitao: Reci mi brale: Na koga to misliš kad kažeš; MI?
I tko to pokušava da otkrije ''Božji um'' - čije se prisustvo odražava na svakom koraku.
U redu, ni ja ne prihvaćam ''crkvenog Boga'' - ali Stvoritelj MORA da postoji!!!
Također MORA da postoji i Kreator - koji esencijalno NIJE Stvoritelj.
Dakle i UMNOST koja nije ljudska MORA da postoji.

I kad neko shvati da postoje Kreator i Stvoritelj, koji su upravo neodvojivo vezani kao energija i materija..., onda će moći odgovoriti na mnoga pitanja, koja sada stoje Samo kao pitanja bez odgovora, ili kao nakaradni odgovori.
I još da navedem to, da mnoge inteligentne osobe, posmatrajući Kreatora i Stvoritelja kao Jedno, mogu shvatiti TVORCA.
A kako će tko Tvorca zvati to će svakako ovisiti o religijskom shvaćanju pojedinca.
A da je Tvorac bio prisutan kod stvaranja Sunčevog sistema, zasigurno je da jeste - jer, koliko ja znam, ne postoje nikakvi fizički zakoni po kojim bi bilo koje vrste sila djelovale da se stvori (ajmo reći: stvori samostvaranjem putem evolucije) kugla ili lopta, dakle Oortov oblak koji je ''ispunjen'' mnogobrojnim malim ledenim objektima i česticama zvjezdane prašine.
I u toj kugli (oh Bože!) po mnogim su ''samostvorena’’ dva pojasa u vidu diska od kojih je jedan Kuipierov pojas - a unutar tog pojasa je drugi u kojem se nalaze Sunce i nama poznate planete sa njihovim trabantima.
(vidi skicu)

slika

I sad ću vas ostaviti da malo koristite svoje individualne neurone u vezi ovog iznešenog - kako bi eventualno došli i sami do odgovora na pitanje: Može li se ovo samostvoriti?

Nastavak slijedi

(23026)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 14, 2008 10:59 pm 
Član foruma

(23297)

Kako se sve češće na internetu, novinama... mogu pročitati izvještaji koji nas uvjeravaju se u Centru naše galaksije, čak i kozmosa, nalazi Crna rupa to moram da objavim slijedeće.
Ponovit ću:
Moje studije nisu bile nimalo vezane za Atomsku fiziku i Astrofiziku, što znači da su se moja saznanja na tom polju nauke nalazile negdje oko nule.
Šta više, nikad nisam učio Filozofiju a najmanje sam upoznat s predmetom Logika.
Predmet Vjeronauke sam pohađao prije cca. 60-tak godina i mogu reću da u to vrijeme, a i kasnije, nisam vjerovao 90% od onog koje su me učili teolozi.
Zato često puta ovo spominjem: Vjerovali u ovo ili ne - informacije koje slijede (kao i one koje sam ranije iznio) NISU MOJE.

Svakako, kad pročitam znanstvenu doktrinu gdje se kaže da se u Centru galaksije ili svemira nalazi Crna rupa po logičkom zaključku koji mi se nameće mogu reći: Potuno nemoguća teorija.
Zašto?
Jednostavno zato jer je Crna rupa ispunjena pramaterijom koja ako ''proguta'' česticu materije (ili antimaterije) kod iste NESTAJE svaka funkcija koja čini tu česticu da bude materijalna.
Uz to, Crna rupa NE MOŽE da bude Izvor svjetlosti.
Prema tome - NIKAKVA Logika nam ne može dopustiti da prihvatimo Crnu rupu kao nešto od koje je, kao Centralne vrijednosti, nastao neki zvjezdani sistem, odnosno galaksija.

Pa koja je onda funkcija Crnih rupa?
To ću vam iznijeti - ali ćete se morati još malo strpiti.

Ipak, da još malo ''iritiram'' :mrgreen: vaše neurone evo skice još jedne faze, od nekoliko, koja nam pokazuje kako je stvaran Oortov oblak.

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 15, 2008 9:56 am 
Član foruma

samo naprijed pratim te i imash moju podrsku!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 20, 2008 9:44 am 
Član foruma

tombola33 je napisao/la:
(23297)

Kako se sve češće na internetu, novinama... mogu pročitati izvještaji koji nas uvjeravaju se u Centru naše galaksije, čak i kozmosa, nalazi Crna rupa to moram da objavim slijedeće.
Ponovit ću:
Moje studije nisu bile nimalo vezane za Atomsku fiziku i Astrofiziku, što znači da su se moja saznanja na tom polju nauke nalazile negdje oko nule.
Šta više, nikad nisam učio Filozofiju a najmanje sam upoznat s predmetom Logika.
Predmet Vjeronauke sam pohađao prije cca. 60-tak godina i mogu reću da u to vrijeme, a i kasnije, nisam vjerovao 90% od onog koje su me učili teolozi.
Zato često puta ovo spominjem: Vjerovali u ovo ili ne - informacije koje slijede (kao i one koje sam ranije iznio) NISU MOJE.

Svakako, kad pročitam znanstvenu doktrinu gdje se kaže da se u Centru galaksije ili svemira nalazi Crna rupa po logičkom zaključku koji mi se nameće mogu reći: Potuno nemoguća teorija.
Zašto?
Jednostavno zato jer je Crna rupa ispunjena pramaterijom koja ako ''proguta'' česticu materije (ili antimaterije) kod iste NESTAJE svaka funkcija koja čini tu česticu da bude materijalna.
Uz to, Crna rupa NE MOŽE da bude Izvor svjetlosti.
Prema tome - NIKAKVA Logika nam ne može dopustiti da prihvatimo Crnu rupu kao nešto od koje je, kao Centralne vrijednosti, nastao neki zvjezdani sistem, odnosno galaksija.

Pa koja je onda funkcija Crnih rupa?
To ću vam iznijeti - ali ćete se morati još malo strpiti.

Ipak, da još malo ''iritiram'' :mrgreen: vaše neurone evo skice još jedne faze, od nekoliko, koja nam pokazuje kako je stvaran Oortov oblak.

slika

Da, zaboravio sam da vam iznesem informaciju da je u četvrtoj fazi Stvaranja Sunčevog sistema stvarana (prvo u disku koji se nalazi na slici (a kasnije u kugli) a koja je obilježena žutom bojom) Pramaterija (Pratvar).

ŽAO MI JE - ali ovu rečenicu sam morao ispraviti:
Da, zaboravio sam da vam iznesem informaciju da je u četvrtoj fazi Stvaranja Sunčevog sistema stvarana ANTIMATERIJA - i to prvo u disku koji je obilježen žutom bojom - a kasnije u kugli (u kojoj će se nalaziti sve ono koje tvori Sunčev sistem).

Dakle sad već možemo reći da je Pramaterija (Pratvar) Otac-Majka Antimaterije - dok je Antimaterija Otac-Majka Materije.

(23589)

Do ispravke; tekst je pogledalo 35 posjetilaca.
(23624)

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 22, 2008 3:32 pm 
Član foruma

(23729)

tombola33:
Konačno objavljujem Novu teoriju vezanu za STVARANJE KOMPLETNOG SUNČEVOG SISTEMA, te povezanost na relaciji: pramaterija - božja čestica - crna rupa - antimaterija - nakon čega je došlo do Velikog praska (Big bang-a) svakako ne Najvećeg - da bi zatim bio Stvoren Oortov oblak - Kuiperov pojas - Osnovni astral (koji će biti ''zaslužan'' da se, kasnije, Stvori planet Nibiru (Marduk, Planet X, Dvanaesti planet) uz određenost njegovog kretanja u Sunčevom sistemu - te na kraju planete Sunčevog sistema...).
Uz ovo želim ponaviti da sve informacije koje ću iznijeti NISU proistekle od strane moje Materijalne svijesti.

Jedno je sigurno.
- Ako niste u stanju da shvatite i prihvatite da je Misao POTENCIJALNA onda nećete moći da ''uđete'' u samu suštinu Stvaranja.
Naime treba da znate, prihvatili to vi ili ne - PRIRODA Misli!
I upravo je to razloga da je u NJOJ Samoj Stvoren Potencijal nevjerojatnih srazmjera, kojeg ljudi poznaju ali i onaj kojeg ne poznaju, ili bolje reći kojeg ne priznaju.
Svakako, Potencijal PRIRODE koja Misli se naročito pokazuje kod Latentnog potencijala; koji najvećim djelom koristi Stvoritelj koji Stvara.
Da je to točno dokazi postoje samo se treba znati kako doći do njih.

- Ako niste u stanju da shvatite, da osim Beskonačne Prirode i Pramaterije SVE što Postoji u PRIRODI kao zaokružena vrijednost koja je vezana SAMO za Jedan MORA imati svoju Nepromjenjljivu vrijednost Srži bitka - tad je bolje da se sa ove stranice prebacite na neku drugu koja ima lakši karakter u svom sadržaju.
Svakako, nepoznavanje da sve ima svoju Nepromjenjljivu vrijednost Srži bitka dovodi ljudsku spoznaju do odgovora zašto znanstvenici ne mogu, i neće moći, dokazati njihovo postojanje.

- A svaki foton, svaki dio atoma, svaka stanica, svaka travka, svaki čovjek... pa čak i svako slovo, zarez, točka u ovom tekstu posjeduje Nepromjenjljivu vrijednost Srži SVOG bitka
Ovo će mnogima biti teško prihvatiti jer u PRIRODI ima beskonačno mnogo svega koje postoji - iako nam Logika PRIRODE kaže da se SVAKI Jedan ne može da bude neki DRUGI Jedan.

Posebna napomena: Beskonačna Priroda i Pramaterija NE POSJEDUJU Svoju Nepromjenjljivu vrijednost Srži bitka!

I to bi bio kao neki predgovor najavljenom tekstu koji slijedi.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 24, 2008 11:12 pm 
Član foruma

POČETAK - ILI STVARANJE SUNČEVOG SISTEMA

Jedno je sigurno.
Nijedan razvojni proces ne može da Započne Sam od sebe.
To ne može ni po kojoj teoretskoj postavci zdrave pameti – a kamo li po ''zdravo-seljačkoj logici'', odnosno, po Logici PRIRODE.
Naime, Početak ni u kom slučaju ne može pokrenuti Samog sebe – već MORA postojati neka Sila (koja ima neki potencijal, dakle neku moguću ili latentnu moć) koja će djelovati da se ''pojavi'' Početak – nakon čega će doći do razvojnog procesa tokom kojeg će Započeto dobiti svoju konačnu formu.
Svakako, u ovom momentu nije važno navoditi da li je neki razvojni proces pokrenut Silom UNUTAR sebe ili VAN sebe, već je važno shvatiti da SVAKI Početak mora da ima svoj Pred početak - da bi Sila pokrenula kompletan razvojni proces SVEGA koje će biti stvoreno u intervalu od Početka i Kraja (koji je striktno vezan za navedeni Početak).
I upravo tu Silu, koja je djelovala i djeluje na to da se prvo ''izvrši priprema'' za Početak; a zatim kod razvoja procesa SVEGA, neki nazivaju Bogom, neki Alahom, Jahveom, neki smatraju da je to Svijest, dok američki indijanci imaju svog Manitu-a (za koga kažu da da je to snaga koja se nalazi u prirodnim pojavama i stvarima, a mogu je posjedovati i ljudi).
Svakako, moje spoznaje se razlikuju od Vjerskih tumačenja, učenja, jer mi je tokom mojih studija NAMETNUTA, iz Onostranog područja, Spoznaja da tu Silu tvore DVA, nazovimo ih, *PRAEntiteta, koji se uveliko razlikuju jedan od drugog.
Kažem da se uveliko razlikuju jer se ta razlika Odražava u njihovoj Nepromjenjivoj SRŽI

(*PRAEntitet = bitna odnosno suštinska vrijednost SAMO JEDNE Vrijednosti – što znači da tu Vrijednost treba da posmatramo kao Nepromjenjivu SRŽ, koja tvori Narav; pojma ili stvari.

Da bi čitalac mogao dalje da prati informacije koje slijede to je potrebno saznati šta je to NEPROMJENJIVA SRŽ, koju Novija filozofija, na žalost, posmatra kroz prizmu Spekulativne filozofije.
Svakako, do tog posmatranja Novije filozofije je došlo iz tog razloga jer u stvari nijedan filozof kao i nijedan znanstvenik nije do današnjeg dana ''došao do Nepromjenljive Srži'' Postanka.
To mogu da tvrdim, jer znam da nijedan filozof ili znanstvenik nije ''došao''do Srži Yin-a, odnosno do Srži Yang-a, što je preduslov da se shvati Srž Beskonačne prirode, Srž Stvoritelja, ali i Srž atoma, Srž virusa, Srž predstanične supstancije...
Jest, kineski filozof Lao Tse je iznio veoma mnogo podataka u vezi Yin & Yang ali, koliko ja znam, ni on nije ''došao'' do Nepromjenljive Srži Yin-a odnosno Yang-a.

Ponovit ću: Nijedan filozof kao i nijedan znanstvenik nije do današnjeg dana ''došao do Srži'' Postanka.
To mogu da tvrdim, jer znam da nijedan filozof ili znanstvenik nije ''došao do srži'' Supstancije postanka (yin & jang) – što je preduslov da se shvati Srž Beskonačne prirode, Srž Stvoritelja, ali i Srž atoma, Srž predstanične supstancije...
A da je neko ''došao do Srži'' Postanka, dakle do Supstancije postanka, znao bi da je ta Supstancija (yin & jang) u stvari Božja čestica.
I ništa drugo ne može da bude Božja čestica i to iz tog razloga jer je ''Bog ROĐEN'' kod formiranja te čestice.

Dakle, što se tiče različitosti dvaju prirodnih PRAEntiteta - različitost se pokazuje u njihovoj samoj BITI koje su im različite.
Naime, dok je jedan vječan (dakle nije mogao nastati), drugi je nastao, dakle nije vječan, iako je postojao vječno; ali u drugim, odvojenim, formama – što je činilo da je u tom intervalu vječnosti taj PRAEntitet bio neaktivan.

Svakako, mnoge ''ljude svakodnevnice'' interesira šta se je ''dešavalo'' u tom Pred početku i traže od mislilaca da im to objave.
No, objava mislilaca je glasila, i glasi uvijek isto: Ljudski um ne može dokučiti šta se je dešavalo u Pred početno vrijeme – dakle u vrijeme koje je ''teklo'' prije ''božjeg stvaranja'', odnosno Velikog praska (Big bang-a), ili...
Šta više, većina mislilaca smatra da u periodu Pred početka vrijeme nije postojalo.

No, da je vrijeme ''teklo'' i u vremenu Pred početka kaže nam ljudska Spoznaja po kojoj: ''Bitne karakteristike prirode su njena Beskonačnost, Neprestana mijena i Neprestani razvitak''.
Dakle
- Beskonačnost nam kaže da priroda postoji oduvijek,
- Neprestana mijena nam kaže da se je oduvijek Nešto mijenjalo, a
- Neprestani razvitak nam kaže da su upravo PRAEntiteti (ovdje se misli na 4 Prirode koje tvore PRIRODU koji se oduvijek smjenjuju u Beskonačnoj prirodi), djelovali na ostvarenju razvojnih procesa – da bi se na kraju PRIRODA našla u stanju u kojem se danas nalazi.

Eto, to je moje mišljenje o Početku, a ako neko može jednostavnim objašnjenjem ''ukazati prstom'' Početka koji je začet Sam od sebe – molio bih da to na neki način objavi, kako mi ''obični smrtnici'' ne bi ''lupali'' svašta.

I još ovo, znam kakve će reakcije biti, od mnogih, na informacije koje će se naći u ovoj knjizi - no ti mnogi neka pokušaju ipak biti slobodoumni i neka se prepuste Mašti, ili Fantazu da jedno od njih vlada njihovim Materijalnim razmišljanjem jer nema razloga da se ne zabavljaju naučno-fantastičnim pretpostavkama.
Svakako, ako ti mnogi neće informacije u ovoj knjizi posmatrati kao naučno-fantastične – dozvoljavam da ih tad nazovu ne-naučno-fantastičnim ili da ih posmatraju onim pogledom koji to njima odgovara.

No dodat ću ovo: Možda će neke informacije koje slijede navesti pojedine čitaoce da svoju "fiks ideju" u vezi Postanka dotjeraju do granica mogućeg – a možda i dalje.
Dakle, sjednite u fotelju i opustite se i čitajte slobodno ovu knjigu kao štivo zabavnog karaktera.

(23834)

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 29, 2008 11:41 am 
Član foruma

(23998)

U POČETKU bješe...

Neki kažu da U POČETKU bješe Riječ, a neki da U POČETKU bješe Logos (Razum).
Neki kažu da je U POČETKU Bog stvorio Nebo i Zemlju, dok drugi kažu da je U POČETKU došlo do Velikog praska...
Svakako, ako prihvatimo bilo koju od ovih teorija - krajnja spoznaja nas dovodi do logičnog zaključka da; Riječ, Logos, Nebo, Zemlja, atom... NE POSTOJE VJEČNO.
To je i logično, i to iz prostog razloga što Vječna prošlost Nema POČETKA.

No, kako su se od Vječne prošlosti (bez Početka) u PRIRODI dešavale Smjene RAZNOKARAKTERNIH priroda, JEDNOM su se morali stvoriti uslovi da dođe do pojave Početka – svakako Prvog.
Ali ne samo do pojave Prvog Početka.
Naime, veoma dugo-dugo nakon pojave Prvog Početka stvoreni su uslovi da dođe i do pojave Drugog Početka.
I ovo nas navodi do spoznaje da se je PRIRODA razvijala kroz TRI VREMENSKA Razdoblja.

U vezi ovog zasad samo kratka Informacija:
U prvom Razdoblju – u Razdoblju od Vječne prošlosti do Prvog POČETKA – u Umnoj PRIRODI su se dešavala Naprezanja tokom Smijena ČETVEROKARAKTERNIH priroda – (uz dodatna Naprezanja koja su se periodično dešavala zbog Dvaju vrsti totalno suprotnih Težnji).
Sva ta Naprezanja su se odražavala u Vječnoj PRAMATERIJI.

U drugom Razdoblju – u Razdoblju od Prvog POČETKA do Drugog POČETKA – u PRIRODI je došlo (neka mi na ovo oprosti crkvena hijerajhija) do Samostvaranja STVORITELJA – a zatim do Stvaranja SUPSTANCIJE Postanka (Yin&Yang) – nakon čega do Stvaranja Energetkih kanala i Energetskog centra - uz Pojavu čestica Antimaterije.
Primjedba:
Energetski centar je od svoje prve pojave “doživio” u PRIRODI razvoj do Nezamislivo ogromnih Vrijednosti koje, u globalu, ulaze u okvire Kozmičkog Uma – (u čiji sklop ulazi Svjesnost ŽIVE Materije koja bivstvuje u ''kozmosu'').

Konačno, u trećem Razdoblju je došlo do Big Bang-a (Velikog praska) nakon čega je stvarana PRVA galaksija - koja je kao takva postala CENTAR svih galaksija - (koje ipak možemo posmatrati da čine kozmos - dakle neku vrijednost, koja ipak nema Svoju vrijednost jer kozmos ne postoji kao ''zatvoren'' sistem).
I kod tog stvaranja došlo je do pretvorbe čestica Antimaterije u čestice Materije od kojih će, po hlađenju, biti Stvorene galaktičke forme prema Zamisli Kosmičkog Uma.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jun 01, 2008 2:50 pm 
Član foruma

(24151)

Da vas pitam ovo.
Da li ste vi koji pratite ''moja'' izlaganja mogli do sad da shvatite i prihvatite da galaksije, zvjezdani sistemi, planete... NISU slučajno nastali - već je sve stvarano po nekoj Shemi koju je izradio Kozmički Um.
Ako niste u to uvjereni onda mi odgovorite na ovo: Odakle su začetnici hindu učenja došli do podatka da Kozmička godina traje 25.920 godina - tijekom koje se ostvaruje ciklus nazvan Manvantara koju tvore četiri faze: Devaparajuga, Tetrajuga, Satjajuga i Kalijuga.
Svakako, ovaj podatak ne bi trebali uzeti za ozbiljno da ne postoji drugi podatak po kojem se vidi da Srednja udaljenost našeg Sunca od Jezgre (Centra) naše Galaksije iznosi 25.920 svjetlosnih godina.
Mnogi ljudi, naročito znanstvenici će na ovo reći da je glupost - no na njihovu žalost POSTOJE Pokazatelji koji nas upućuju na to da je taj podatak točan.
Uostalom, ti Pokazatelji nas opet upućuju da prihvatimo podatak po kojem se vidi da Božju česticu tvore TRI Energetska polja (što čini da je ta Čestica neodvojivo vezana za ŠEST Činilaca).
Sad , ako je potrebno, vratite se na stranicu 14 i još jednom pročitajte tekstove o Monizmu, Dualizmu, Trojstvu i Heks i Hepta - iz čega možete zaključiti da sve ove Misaone vrijednosti možemo vidjeti da su ''utkane'' na slijedećoj slici:
slika
slika "a"

Inače, sama Božja čestica izgleda ovako:
slika
slika "b"
Dakle opet dominacija broja šest.

-Uostalom, iz slijedeće slike se može vidjeti da je Sunčev sistem IZGRAĐEN putem 6 + 1 Astrala:
slika
slika ''c''

Svakako da možemo iz same slike zaključiti da, isključimo li Astral Energetskog centra, postoji ŠEST Astrala.
Dakle 6 + 1 = 7
Također, da se najviše podataka koji su vezani za Zemlju nalaze u Astralu 18 - koji broj je dobiven iz 3 x 6.

No svakako je interesantno da ako 25.920 podjelimo sa 18 dobivamo broj 1440.
Logično, ako uzmemo Zemlju da je Kozmički Um vodi pod brojem 1, Sunčev sistem pod brojem 10 a Galaksiju pod brojem 100 - tad nas ne treba začuditi objava apostola Ivana koji je objavio brojku Odabranih koja iznosi 144.000.
Naime, 1440 x 100 = 144.000
A evo i objave apostola Ivana:
(Pratnja Jaganjčeva
#14I vidjeh: gle, Jaganjac stoji na gori Sionu, a s njime sto četrdeset i četiri tisuće - na čelima im napisano ime njegovo i ime Oca njegova! (2) I začujem s neba glas, kao šum voda mnogih i tutnjavu silna groma; glas taj koji začuh bijaše kao glas citraša što sviraju na citrama. (3) Pjevali su pjesmu novu pred prijestoljem i pred četiri bića i pred starješinama. Nitko ne mogaše naučiti te pjesme doli one sto četrdeset i četiri tisuće - otkupljeni sa zemlje).

No za one koji će reći da je to slučajna igra brojeva mogu dati i slijedeći podatak.
Ako podjelimo 25.920 sa Dominantnim brojem ŠEST dobit ćemo broj 4320, koji broj je poznat piramidolozima.
No pogledajmo i ovo:
Inch je izveden od skeina po ezoterijskom broju 4320:
109,728 m = 4320 inchi. Skein je zapravo taj broj 4320 (inchi).
Ekvator Zemlje: 40.077,27418 km = 4.007.727.418 cm = 1.577.845.440 inchi:
1.577.845.440 : 4320 = 365.242 inchi (tropska godina ima 365,242 dana).

I vjerojatno iz gore iznešenih podataka sam prije 18 godina napisao (a kasnije u knjizi objavio) ovo:
Ipak, postoji i jedan broj ljudi koji ne odbacuju "tako lako" proročanstva koja su nam ostavili poznati proroci.
Ti ljudi prihvaćaju odvajanje Spirita od Tijela, dakle dvije postojeće komponente koje sačinjavaju Cjelinu koju nazivamo čovjek.
Ti ljudi prihvaćaju ostvarivanje inkarnacije, reinkarnacije.
Ti ljudi prihvaćaju alternativno izlječivanje akupunkturom, bioenergijom, kristalima, priznaju kod čovjeka postojanje aure, čakri...
Ti ljudi se ne plaše razmišljati o kozmosu, o vantjelesnom, vangraničnom području, o paranormalnim pojavama...
Konačno, ti su ljudi svjesni da njihov Spirit ostvaruje kontakt s višim Vantjelesnim intelektualnim nivoom...
I tim ljudima mogu prenijeti informacije da:
- Već izvjesni broj godina (od 1937. god.) vrši se Odbrojavanje nadolaska Velikih promjena za civilizaciju XX./ XXI. stoljeća.
- Od 1995. godine će PRIMJETNO dolaziti do još većeg Kaosa na čitavoj Planeti u kojem će (prema Vremenskoj Određenosti) doći do desetkovanja ADAMOVE rase, što je, uostalom, predviđeno od mnogih proroka.
(Primjedba: Adam i Eva nisu prvi smrtni ljudi od kojih se počeo razvijati ljudski rod na Zemlji. Na primjer, kod Atlantidžana, po predanju, Eunor i žena mu Leukipa bili su prvi smrtni ljudi koji su postali iz zemlje.
Dakle, Biblija i drugi Testamenti istog ili sličnog sadržaja gdje se spominju Adam i Eva su pisani SAMO za Određeno vremensko razdoblje koje se završava, po mnogima 2014 godine – dok se po meni završetak može očekivati nedugo nakon 2023.).
- Od 1998. godine će započeti OBJAVLJIVANJE uloge svećenstva svih vjera, kao i zašto su pisani stari Testamenti (npr. Biblija, Talmud, Kur'an...)?
- Od 1996. godine će započeti period otkrivenja NEVJEROJATNIH OTKRIĆA vezanih za kozmos i čovjeka...
Već sam naveo da se sve što je vezano za kozmos odvija prema Programskoj Određenosti.
I upravo radi te Programske Određenosti, ovo je period kad u mnogim zemljama legalizirano izlaze na površinu: gramzljivost, perverzija, prostitucija, kriminal, uživanje droge, ubojstva, terorizam...
A glavni razlog što mnogo toga Negativnog postaje legalno je što je BROJ ljudi na Zemlji UVELIKO PREMAŠEN.
(Ovo se protivi učenju Moralne teologije).
I znajte!
Kako u ovom trenutku na Zemlji živi preko 2,5 milijardi ljudi VIŠKA, tako će u vrijeme Velikih promjena, na razne načine (samouništenjem, u ratovima, u nesrećama, za vrijeme kataklističkih procesa) doći do drastičnog smanjenja broja stanovnika.

Sve u svemu, tijekom sljedećih dvadesetak godina MORA doći do VELIKIH PROMJENA!
A do tih Velikih promjena MORA doći i zbog jednog Kozmičkog zakona jer (VJEROVALI ILI NE?) SVAKI anorganski i organski Sistem u kozmosu "podliježe" promjenama CIKLUSNOG RITMA.
(Ciklusni ritam kod živih bića nazivamo Bioritam).
Ciklusni ritam Utisnut je kao Memorija, kako u svakom kozmičkom, tako i u ENERGETSKOM CENTRU Sunčevog sistema.
Kad dođe vrijeme Promjena koje su Memorirane u Energetskom centru, SVE anorgansko i organsko u čitavom Sistemu (u našem slučaju u Sunčevom sistemu) MORA ih osjetiti "na svoj način".
Naime, u vrijeme Memorirane promijene dolazi do PROMJENE vibracija koje su prisutne U i OKO Svakog sistema koji se nalazi u Sunčevom sistemu.
To je svakako jedan od osnovnih razloga što će se na Zemlji povećati kataklistički procesi (ali neće doći do Totalne kataklizme) koji će rezultirati klimatskim promjenama...
Sve to će također djelovati na Sisteme živih bića (naročito inteligentnih) kod kojih će se manifestirati mnogi psihofizički problemi koji će ih "navoditi" na Samouništenje ili da Uništavaju.
Upravo za one koji NE ŽELE da u skoroj budućnosti imaju većih psihofizičkih problema napisana je ova knjiga: KRISTAL-TESTAMENT ZA NOVO DOBA.

Informativno:
Svaka promjena Ciklusnog ritma u Energetskom centru Sunčevog sistema događa se svakih 2.160 godina.
A postoji 12 Energetskih promjena Ciklusnog ritma, što čini ukupan Energetski ciklus od 25.920 godina.
I kvartalno, dakle svake 6.480 godine, na Zemlji se događaju OSJETNIJE promijene, dok svakih 25.920 DRASTIČNE promijene.
A znate li da je 1929. godine engleski istraživač Charls Leonard Vuli otkrio u Mezopotamiji ljudska naselja koja su nestala nakon Velikog potopa prije 6.450 godina.
No, opet naglašavam, ni nakon Drastičnih promjena na Planeti čovjek nije "nestao".

Zadnja izmjena: tombola33; pon jun 02, 2008 5:32 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jun 01, 2008 8:03 pm 
Član foruma

Što kažeš da će bit s preživjelima?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jun 03, 2008 11:20 am 
Član foruma

theodores je napisao/la:
Što kažeš da će bit s preživjelima?

(24261)

Iskreno ću ti reći da nije u mom domenu da objavim informaciju koja se odnosi na tvoje pitanje.

Ipak moram reći da se od svakog čovjeka traži da u svemu bude Pozitivan.
Na žalost, pokazuje se da većina ljudi ne prihvaća tu poruku, koja dolazi iz Onostranog područja.
Sad, da li će preživjeti i oni koji djeluju Negativno - to će pokazati vrijeme.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jun 10, 2008 11:03 pm 
Član foruma

(24467)

Pravo sam mislio da vam iznesem Informaciju kako je započeto stvaranje Sunčevog sistema no ''naveden sam'' da je potrebno iznijeti i podatak koji se odnosi na stvaranje Prve galaksije, koja se nalazi u centru tzv. kozmosa.
No obavještavam vas da vam, zasad, neću iznijeti Informaciju kako je nastala PRVA Božja čestica.
I mislim da će svaki pametan iz ovog moći zaključiti da božjih čestica ima onoliko koliko i galaksija i zvjezdanih sistema.

Ja sam u prošlom tekstu, koji se odnosi na samo stvaranje Sunčevog sistema, prikazao Božju česticu, no mislim da ća vam biti drago vidjeti je u ovoj verziji.
Svakako, ta je verzija nastala u Jednom momentu ''zaustavljanja aktivnosti'' same čestice.
Dakle, tu česticu možemo prikazati ovako:

slika

I onog dana kada će znanstvenici posmatriti ovu česticu kao Prauzor (Arhetip) po kojem je Stvarano mnogo šta - shvatit će, opet, mnogo šta.
I tad će shvatiti da u prirodi postoji tvorevine: Samo kao Anorganska materija, Samo kao Organska materija ali i kao tvorevine koje su Stvorene od Anorgansko-Organske materije.
A kad shvate ovo zadnje tad će shvatit i to da postoji Anorganska voda i Organska voda koje se, po svojim Osnovnim karakteristikama, RAZLIKUJU - iako i jedna i druga tvore vodu.
Svakako, i same elementarne čestice će posmatrati drugim pogledom - kao u ostalom i stanice koje tvore živa bića.
Konačno, mnogi će shvatiti i to, zašto Kompletan Sunčev sistem izgleda ovako:

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jun 18, 2008 3:44 pm 
Član foruma

(24619)

U POČETKU bješe...
Prije svega moram objaviti ovo:
Poznato mi je da pojedinci koji su čitali moje objave (u svakom slučaju ne sve) misle da ja želim ''promijeniti svijet'', odnosno da želim ''proturiti'' neke nove doktrine kako bi ljudi mijenjali staro i proveli neko novo učenje.
Glupost.
Kao prvo, sve Novo koje ću objaviti nosi u sebi hipotetičku vrijednost.
Znači sve Nove informacije neće biti znanstveno fundirane već će biti bazirane na temeljima logike i dobivenim informacijama putem meditacije.
Dakle kome se čita nek čita, a od mene sve čestitke onome tko može shvatiti istinitost u mom izlaganju.

No koja je svrha mojih objava?
Kratko rećeno - svrha istih je da usmjerim čitateljevu misao na koristi riječ; možda?
Jer, *možda je ''prvo bila koka a zatim pile''.
No **možda je bilo ''prvo pile a zatim koka''.
Tako će vam katehet reći da je prvo bila koka, jer tako piše u Bibliji.
Naime u Bibliji stoji da je Bog prvo stvorio ...(i) živa bića, a zatim ih je uputio da se množe.
(1.20. I reče Bog: "Nek' povrvi vodom vreva živih stvorova, i ptice nek' polete nad zemljom, svodom nebeskim!" I bi tako.
1. 21. Stvori Bog morske grdosije i svakovrsne žive stvorove što mile i vrve vodom i ptice krilate svake vrste.
I vidje Bog da je dobro.
1.22. I blagoslovi ih govoreći: "Plodite se i množite i napunite vode morske! I ptice neka se namnože na zemlji!"
Izvod iz: Prva knjiga Mojsijeva, koja se zove Postanje).
Dakle, bar po mojoj logici (što ne znači da to mora da bude po vašoj), po ovom je koka ipak bila prva.
No znanstvena misao to ne može prihvatiti, jer se zna da ništa ne može da postane živo bez ploda i oplodnje.
Čak ni s ''čarobnim štapićem''.
Dakle, opet po mojoj logici, plod od kojeg će nastati pile je bio prvi, odnosno pile je bilo prvo.
A od pileta je formirana koka.
Svakako, mogu još da vam kažem da je, evolucijom, današnja koka postala od Tiranosaurus Rexa.
No plod Tiranosaurus Rexa nije nastao evolucijom.
Prema tome na vama je da prihvatitie *možda ili **možda.

Dakle, *možda je istina ono što ću da objavim - a **možda i nije istina.
Odluku, koji ćete možda koristiti, u svakom slučaju prepuštam vama.

Jedino, ja lično, isključujem *možda i **možda u onom slučaju ako govorim o Stvoritelju.
Naime, to tvrdim: Stvoritelj POSTOJI!
Konačno, to ćete moći i sami zaključiti ako pročitate tekst koji slijedi.

U POČETKU bješe...

slika

Neki kažu da U POČETKU bješe riječ, a neki da U POČETKU bješe logos (razum).
Neki kažu da je U POČETKU Bog stvorio nebo i zemlju, dok drugi kažu da je U POČETKU došlo do ''velikog praska''...
Svakako, ako prihvatimo bilo koju od ''ponuđenih'' teorija Postanka, krajnja spoznaja nas dovodi do logičnog zaključka da; riječ, logos (razum), nebo, zemlja, atom... NE POSTOJE VJEČNO.
Konačno to je i logično, jer po filozofskoj strani gledišta Vječna prošlost Nema POČETKA.

No treba da znate da su se u PRIRODI (nazovimo je Generalna priroda, iz kog razloga i pišem PRIRODA) od Vječne prošlosti (dakle prošlosti bez početka) dešavale (i dešavaju) smjene četiri RAZNOKARAKTERNIH priroda - koji je razlog da su se JEDNOM morali stvoriti uslovi da dođe do pojave Početka, svakako Prvog.
Da se u Generalnoj prirodi dešavaju neke smjene to su zastupali mnogi filozofi starijeg datuma.
Naime oni su objavili: „Bitne karakteristike prirode su njena beskonačnost, neprestana mijena i neprestani razvitak“.
Dakle ako prihvatimo da se Generalna priroda neprestano mijenja (iz kog razloga se i neprestano razvija) tad možemo prihvatiti mišljenje da se od Vječne prošlosti do danas u Prirodi mogu mijenjati, jedino, prirode.
Svakako, studirajući Generalnu prirodu na način da se vraćamo u Vječnu prošlost, koliko je ljudskom umu moguće da se vrati, možemo prihvatiti da u osnovnoj postavci Generalne prirode Vječno djeluju 4 prirode.
Ali to je već diskusija za sebe koju sam objavio na stranicama http://delija.blog.com/

No neovisno od objave na blogu mislim da je na ovo prethodno potrebno da iznesem kratak osvrt na pojam Generalna priroda, kojeg ja često koristim u svojim tekstovima.
Pazite.
Znamo da se nebeska tijela nalaze u svojim zvjezdanim sistemima.
Dalje, zvjezdani sistemi se nalaze u svojim galaksijama.
No gdje se nalaze galaksije?
Ako prihvatimo znanstvenu tezu da svemir postoji, onda možemo prihvatiti i tezu, koja preovladava u znanstvenim krugovima, da je svemir zatvoren sistem.
Također, kako je, po zvaničnim znanstvenim izvještajima, svemir nastao nakon eksplozije atoma to je bespredmetno postaviti pitanje da li je svemir stvoren, odnosno da li svemir ima svoj početak.
Uostalom, već i podaci o starosti svemira nas upućuju na to da svemir ima svoj početak.
Dakle ako je svemir zatvoren sistem - taj zatvoren sistem je morao negdje ili u nečem da je stvoren.
Eto, to ''mjesto'' gdje se nalaze zvjezdani sistemi, galaksije i svemir ja nazivam Generalna priroda.
Zasad samo toliko o toj Veličini.

Nastavak slijedi

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jun 20, 2008 10:54 am 
Član foruma

(24719)

No upravo su se u vrijeme smjena u 'Generalnoj prirodi' pojavljivala naprezanja - koja su na žalost teško shvatljiva ljudima.
Ipak, oni pojedinci koji mogu da shvate da su upravo ta naprezanja uzori (arhetipi) po kojim se u živim bićima (naročito kod ljudi) manifestiraju kroz vidove četiri temperamenta; shvatit će.
Sad, koliko čovjek može da odredi jačinu tih naprezanja, koja se dešavaju u njegovom sistemu a koja ga tokom života ''gone'' da bude: sangvinik, kolerik, melankolik ili flegmatik - to je već druga priča.
Usput, samo se onako pitam, da li je nemoguće prihvatiti pretpostavku po kojoj se, naročito posljednjih godina, pokazuju sve veće nedaće koje su sve prisutnije na našoj Planeti a do kojih možda dolazi radi smjene dvije, od četiri raznokarakternih priroda?

No trebate još i ovo znati: u 'Generalnoj prirodi' su se također vječno dešavala i još dva dodatna naprezanja koja su se, periodično, dešavala zbog dvije vrste totalno suprotnih Težnji.
To su Težnja za pokretom i Težnja za mirovanjem. (vidi sliku 2)
Pazite, nemojte olako preči preko pojma Težnja jer nas upravo značaj tog pojma može dovesti do mnogih ne odgovorenih odgovora na pitanja koji se tiču postanka.

Svakako, ako se malo dublje upustite u razmišljanje o bilo kojoj vrsti Težnje shvatit ćete da esencija tog pojma nije od čovjeka dovoljno istražena da bi mogli iznijeti njenu suštinsku vrijednost, a još manje da bi u mnogim slučajevima odredili snagu mnogih određenih vrsta Težnje.
Da se Težnja pokazuje svuda oko materijalnih tvorevina i u njima samima to nam je poznato, ali kolika je vrijednost snage Težnje koja se u nečemu manifestira, a koju bi htjeli vrednovati?
Tako je na primjer nemjerljiva snaga Težnje seksualnih poriva kod živih bića, kao ni snaga ljubavi...
I zasad je to dovoljno da vam skrenem pažnju na to da svaka vrsta Težnje ima manje-više snage da nešto goni.
Čak i kompletnu 'Generalnu prirodu'.
Dakle mi ipak ne možemo samo tako odbaciti moguću spoznaju da se u 'Generalnoj prirodi' vječno ne pokazuju vrijednosti suprotnih karaktera Težnji.

slika

Zadnja izmjena: tombola33; pet jun 20, 2008 10:57 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jun 20, 2008 10:54 am 
Član foruma

(dupliran prethodni tekst) ?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jun 21, 2008 10:49 pm 
Član foruma

(24813)

A sad da se vratim na naprezanja.
Konačno, sva ta naprezanja su se odražavala u vječnoj pramateriji (vidi sliku 1) - koja je u stvari i ''zaslužna'' da su se vječno u 'Generalnoj prirodi' manifestirala ta 4 vida naprezanja.

Svakako nije na odmet da iznesem informaciju o pratvari (pramateriji):
Što je pratvar (pramaterija) kako je shvatiti i eventualno "vizualno" oblikovati?
Pratvar je "maglica" u kojoj ne postoje nikakve čestice Određenog oblika ali koja povremeno, spontano, obrazuje sitne magličaste "loptice" koje se sekundarno, po obrazovanju, "rasplinjuju".
Razlog "rasplinjavanja" loptica je taj što "maglicu" nisu sačinjavale (i danas ne sačinjavaju) čestice koje "u sebi " posjeduju bitnost (suštinu) – dakle mogli bismo reći; d u š u.

Upravo je to razlog što je pratvar vječna, bezgranična, a svakako i nedimenzionalna, dakle po ljudskoj spoznaji, nestvarna.

Prema tome ako prihvatimo prethodno kao moguće tad nam neće biti teško shvatiti da su upravo naprezanja četiri raznokarakterne prirode i dvije vrste težnji zaslužni da je, jednom, došlo do pojave prvog početka.

Također, neće nam biti teško da shvatimo poruku Mojsija koji je objavio da je Bog svijet stvarao 6 dana.

Uostalom, da je 6 - koji je zastupljen kao najvažniji broj kod Stvaranja - važan faktor, to se može zaključiti i iz slike 3 gdje je prikazana Supstancija postanka, odnosno Yin&Yang, odnosno Božja čestica.

slika 3
slika

No da vidimo kako je nastala Supstancija postanka?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jun 24, 2008 4:14 pm 
Član foruma

(24949)

No da vidimo kako je nastala Supstancija postanka?
Jednom, desilo se je da se je u Generalnoj prirodi od hipotetičke pramaterije formirala jedna kuglica. (slika 4)

slika 4
slika
No upravo je tog trenutka došlo u 'Generalnoj prirodi' do naprezanja izmedju dva vida Težnje. (slika 5)
I tad se je desilo nešto koje će u budućnosti biti uzor za mnogo štošta. (slika 5)

slika 5
slika

Nakon što su se u stvorenoj kuglici ''sudarile'' dvije Težnje različitih karaktera u toj se je kuglici stvorio TITRAJ.
Na taj je način kuglica dobila, popularno rečeno, svoju bit (dušu) - što je uvjetovalo da je, uz to, dobila i stalnu trodimenzionalnu vrijednost ili, po meni, geometrijsku vrijednost.
Kažem geometrijska vrijednost zato jer postoji i materijalna vrijednost (koju tvore 7 pojmova).
(Primjedba: Ovdje ne treba miješati vrijednost materije.
Naime, ja ovdje govorim o vrijednosti ''vidljivog svijeta'' koji imaju materijalni oblik).

I nakon prethodno iznešenog dalje možemo slijediti razvojni put 'Generalne prirode' bez nekog velikog mudrovanja.

Titraj koji se je pojavio u kuglici prenio se je na pramateriju, u neposrednoj okolici kuglice.
(slika 6)

slika 6
slika

Nastavak slijedi

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jun 30, 2008 11:24 pm 
Član foruma

(25380)

Shvaćate li važnost informacije koju sam prethodno iznio?
Shvaćate li da su svojstva pozitivnog i negativnog postojanja, koja su Vječno prisutna u 'Generalnoj prirodi', bila ta koja su STVORILA Titraj, u prvostvorenoj kuglici.
I upravo je to Vječno postojanje pozitivnog i negativnog u 'Generalnoj prirodi'; jednom djelovalo da se na jednom mjestu pojavi polaritet.
Mislim da ćete moći prihvatiti to da se ova informacija u potpunosti izjednačava s informacijom postojanja Yin&Yang - koje postojanje je objavio kineski filozof Lao Tse.

Sad, ubrzo nakon pojave polariteta, u neposrednoj blizini kuglice je došlo do prve pojave polarizacije.
I upravo je ta polarizacija bila presudna da su se od pramaterije oko kuglice počele stvarati druge kuglice.
I možete li shvatiti da je kod Prve kuglica kao i slijedećih stvorenih kuglica došlo do poništavanja svojstva bezbitne pramaterije - jer svaka stvorena kuglica je ''dobila'' svojstvo geometrijskog lika i svoju bit.

No sad moram prekinuti daljnje izlaganje da bih vas naveo da se koncentrirate i da s malo više pažnje razmišljate o biti...
Kao prvo iznijet ću vam moj tekst koji se već nalazi na nekoliko internet stranica, odnosno na mom blogu.
1. Jedno je sigurno!
Beskonačna priroda nema Svoju Bit.
I kako sam objavio: ...ne može je imati jednostavno iz tog razloga što je beskonačna.
No beskonačno mora postojati već iz tog razloga jer neke misaone vrijednosti (kao na primjer 'Generalna priroda' (dakle PRIRODA), Prirode, prirode, pramaterija...) postoje vječno - koja se vječnost može odražavati JEDINO u vidu beskonačnosti.''
I upravo je ta spoznaja važna da shvatimo 'Generalnu prirodu’.

2. Iznio sam da Konačna priroda posjeduje Svoju Bit.
Što se tiče konačnosti mislim da taj pojam nije teško shvatiti, jer konačnost je ipak ''misaono dohvatljiva''.
A nije ju teško shvatiti iz razloga što ona ima svoju Bit, dakle ona posjeduje Svoju vrijednost.

Možete li shvatiti važnost Informacja bod 1. i 2.?
Možete li shvatiti da upravo zato što Beskonačna priroda NEMA svoju Bit dok Konačna priroda IMA Svoju Bit VJEČNO postoji POLARITET, kao svojstvo pozitivnog i negativnog postojanja.
Naime kada bi Beskonačna priroda imala Bit tad se Nikad ne bi mogao ostvarivati VJEČNI TOK PROLAZNOSTI, odnosno NIKAD se ne bi mogle ostvarivati bilo kakve Mijene u PRIRODI.
A upravo su Mijene te koje su formalno ''gonile'' PRIRODU da se Razvija - da se u njoj pojavi Svijest...

No sad smo došli do točke koja je IZUZETNO Važna da shvatite daljnja moja izlaganja u kojim se spominju pojmovi: nepromjenjiva vrijednost srži; svog bitka - bit i esencija.

Nastavak slijedi

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 01, 2008 11:54 am 
Član foruma

inače čitam tvoje postove i sviđaju mi se, ali da te pitam: koji je tvoj cilj osim osviještavanja o toj sili dualnosti i svijesti koju konstantno spominješ. pitam te zato što ja svoj imam, ali koji je tvoj?

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 03, 2008 3:13 pm 
Član foruma

demiurge je napisao/la:
inače čitam tvoje postove i sviđaju mi se, ali da te pitam: koji je tvoj cilj osim osviještavanja o toj sili dualnosti i svijesti koju konstantno spominješ. pitam te zato što ja svoj imam, ali koji je tvoj?

(25510)

Mislim da ćeš se složiti s tim da ti pitanje nije baš najbolje sročeno.
Stoga ću ti dati odgovor - koji se možda i neće poklapati s biti tvog mišljenja, koje se nalazi u tvom pitanju.

Ne bih rekao da imam neki poseban cilj koji je vezan za ovo što iznosim na internetu.
Uostalom, to se može zaključiti i iz ovih redaka:
U POČETKU bješe...
Prije svega moram objaviti ovo:
Poznato mi je da pojedinci koji su čitali moje objave (u svakom slučaju ne sve) misle da ja želim ''promijeniti svijet'', odnosno da želim ''proturiti'' neke nove doktrine kako bi ljudi mijenjali staro i proveli neko novo učenje.
Glupost..
.

Prema tome ja bih prije rekao da je 'meni' dato u zadatak da prevodim vibracije čije prisustvo, povremeno, osjećam u svom materijalnom sistemu - a iz kojih proizlaze nametnute informacije po kojim, logičkim pristupom Postanku, prikupljam dokaze koji bi naveli one inteligentne ljude koji će ih vidjeti da shvate (ako već nisu shvatili) da; od ''buđenja'' Prirode SVE nastaje po Kreaciji uz obavezno prisustvo Titraja (a to znači da je Titraj kod postanja neophodan.
Primjedba: No ne samo kod postanja).
Svakako, titranje se ne može postići ako nema sila dualnosti - dok postići kreativnost bez prisustva (bilo kakve) svijesti ni u kom slučaju nije moguće.
Prema tome: Kreator (koji misli) i Titraj (koji je 'zaslužan' da nešto bude stvoreno) su fundamentalni entiteti Postanka.
Uostalom, prateći kompletan tekst, koji će se ticati Stvaranja Sunčevog sistema, svako će moći to i sam da zaključi.

I uz ovo ću još dodati da bi ljudi već jednom trebali shvatiti da po postanju - mnogo toga se razvija po evolucionom programu

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 03, 2008 6:10 pm 
Član foruma

ok, nisam mislio da želiš mijenjati svijet po nekom lenonovskom principu :D , samo sam te htio pitati da li imaš neki cilj uz ovo znanje koje posjeduješ. npr. moj je nadići ovu silu dualnosti( yin i yang) koja stvara i emanira ovaj svijet i ove realnosti, te dušu drži ukalupljenu u nekom zasebnom bitku (egu). ako si čitao dijela castanede mislim da me shvaćaš, ako ne, neznam, možda me shvaćaš, možda ne...

lijep pozdrav, nastavi s postovima

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 596 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 30  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.