kekereke je napisao/la:
ali sto je? da li je to sto radim uopce ispravna tvar?
stvar je individualna,tako da sam trebash u sebi pronaci onaj instrument,(kojeg vec imash u sebi,samo trebash pronaci ono dugme i
pamp ap d volijum 
),koji ce ti reci shta je ispravno,a shta nije za tebe,i samo za tebe,znachi to dalje ne mozesh ubedjivati druge da je to najispravnije i za njih(jedan od najvecih zajeba nju ejdza i multipliciranih ,nashtancanih gurua,koje moj prijatelj Faip vuche za rukav trazeci onog pravog Gurua koji ce ga prevesti preko vode

)
dakle,sve zavisi kakva ti je namera,chemu tezish,kakvom vibracijom vibrirash,itd....
a na pitanje shta je to shto si radio?
hm,ovako na prvi pogled chini mi se da je to neka od onih vezbica iz grupe YCYR tehnika,neshto kao Zikine tehnike i slichne nju ejdz instant -prosvetljujuce tehnike,ne kazem da ne radi,ali shta radi,pa tu se uglavnom fokusiranjem na pozitivne ljude,iskustva,okolnosti stavljash u stanje povishene pozitivne vibracije,i toliko,

ne znam dali je ovo poredjenje ok ,ali mi se chini da je to kao kad uzmesh onu shumecu tabletu sa vitaminima,i veshtachki naglo povecash kolichinu tih i tih vitamina u organizmu i to traje par sati ,i toliko,nisi nishta promenio,uradio,da tvoj organizam zadrzi taj nivo,imunosposobnost i ostalo,josh ti je od tablete ostalo natalozenog kojekakvog sranja koje obichno trpaju u te tablete sa vitaminima,
bolje bi bilo svakodnevno jesti voce i povrce,piti zeleni chaj i sl. i tako trajno promeniti stanje organizma(shto bi u ovoj nashoj prichi o dushi bila Meditacija)
kekereke je napisao/la:
i ako nije sto da mijenjam?
jednostavno ne znam dalje sam..
ako pitash o meditaciji,po meni,voda je svezija shto si blize izvoru,a najsvezija kada je pijesh sa samog izvora,
na ovom sajtu
http://www.ivantic.net/ imash stvarno gomilu knjiga koje govore o meditaciji dok je voda josh bistra,dakle pre nego shto se komercijalizacijom duhovnosti i poplave nju ejdza voda zamutila od pohlepnih Gurua koji se u blatu plicaka brckaju i svadjaju chija je chasha kojom su jedva malo zahvatili od vode punija,lepsha,bistrija itd...
kekereke je napisao/la:
hva-la
hehe...
odvajanje rechi pozdrav kao
po-zdrav
ima svoje dublje znachenje,ali to je vec druga tema:
http://www.galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=785