ea dosta sam razmišljala o Tvom pitanju. Jedna osoba je radila na tome i šest meseci je bilo potrebno da dostigne isti san, posle toga neznam tačno koliko vremene je bilo potrebno da u snu san, i onda slede Ti nivoi i iskustva.

Ja sam kao mala imala dva puta meningitis, drugi put sam bila dve nedelje u komi. Sećam se svog odlaska sa Zemlje /to je valjda astralno telo/ i sećam se svog povratka, kroz obruč svetlosti sam se vratila, direktno u bolnicu, oko mog bolničkog kreveta su bili doktor i tetka. Dugo nisam uzimala u obzir događanja u vezi toga, ali zadnjih godina mi je jasno da sam bila u tom nekom drugom prostoru, ono čega se sećam je prvobitno mrak, a posle toga svetlost i baš onakvo stanje kao što je opisano u sedmoj sferi. Tamo nisam srela nikoga, za razliku od iskustva koje sam imala prilike da čujem. Vreme prolazi, dolazila sam i dolazim do različitih informacija o tome. Mislim da na neke stvari nikad nećemo dobiti odgovor, ali iskreno mislim da nema ni potrebe. Ja verujem u život posle života i da je glavna svrha života na Zemlji upravo večni život u toj svetlosti u kojoj uvek jesi s svešću, ali bez ikakvih ovozemaljskih potreba. Možda nešto kao čista svest, mir i spokoj.

Interesantne su mi razne predpostavke, ali ja lično sledim Isusov put koliko god mogu i trudim se da imam jedno lice, jer samo tako život ima smisla. Mogućnosti pretvaranja i laganja su mi zastrašujuće osobine čoveka i mislim da je na ovoj zemlji zato tako veliko zlo.

Svako spuštanje na Zemlju mi je bilo bolno i mučno, u prvom trenutku, ali već u sledećem idem dalje. Na primer to su situacije kad sam spoznala šta sve ljudi mogu i čine jedni drugima kroz različite forme nasilja koje uključuje apsolutne sve mogućnosti psiho fizičke manipulacije od detinjstva između dece, onda odrasli u odnosu na decu i odrasli u odnosu na odrasle.

Određena znanja i spoznaje treba zadržati za sebe, nema svrhe deliti ih sa sobom. Mislim da je Isus fino dotakao neke stvari i dovoljno je slediti deset zapovesti i biti na dobrom putu katarze, osloboditi svoj Um zla i pročišćen doći do večnosti.

Zemlju i život na njoj volim uživam u stvarnosti koja se graniči sa čarolijom i Lepotu ovog života želim da osetim do kraja, kad dođe vreme za nešto drugo dogodiće se kao što se dogodio i život, za koji nismo znali kad otvorimo oči, odnosno svest šta nam nudi i šta nas čeka.
Sigurna sam da se na sva pitanja dobije odgovor, uz naravno rad, trud i strpljenje.

Samo treba biti tu i videti ono što jeste, svakog sekunda se događa promena koje ponekad nismo svesni odmah, ali je jednog dana spoznamo.
:arrow: U svakom slučaju, ne znam da li je moj odgovor ono što je odgovor na Tvoje pitanje, prati sebe i svoju intuiciju, slušaj svoje Srce kazaće Ti se samo.

Jask987 mislim da postoje šeme, što se vidi kroz različita učenja koja daju konkretna uputstva kako da se dožive određena stanja, no ja smatram da treba pratiti sebe, jer je dokazano da upravo praćenje šema dovodi do mnogih neprijatnosti koje su ljudi doživeli upravo prateći šemu.

Kao i uvek uživajte u životu i zabavi

Put je pred svima nama....