Sada je: pon maj 05, 2025 11:22 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 596 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 30  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: čet jan 17, 2008 11:21 pm 
Član foruma

Evo tombolo opet mene...

ako te mogu zamolit da pogledaš, ako imaš vremena ovaj video:

http://youtube.com/watch?v=8pZhEU6jA5o

I rečeš ako znaš što o tome... radi se o Nibiruu desetom planetu našega sustava, bar po starim Sumeranima... ali nije uvijek dio sustava nego svako 3600 godina, zapravo ima više tvrdnji, ali nije važno, procijeni sam što bi moglo bit... vjerujem da će još koga zanimat... zahvaljujem...

usput...da ovo nije zapravo Nemesis?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 18, 2008 12:27 am 
Član foruma

theodores je napisao/la:
Evo tombolo opet mene...

I rečeš ako znaš što o tome... radi se o Nibiruu desetom planetu našega sustava, bar po starim Sumeranima... ali nije uvijek dio sustava nego svako 3600 godina, zapravo ima više tvrdnji, ali nije važno, procijeni sam što bi moglo bit... vjerujem da će još koga zanimat... zahvaljujem...

Ne, nije to Nemesis već je to STVARNI planet čije je kretanje u samom Sunčavom sistemu veoma spektakularno.

Sad, o Nemesisu sam pisao i u ovom topiku.
Također, ako u prozorčić Google-a upišeš: nemesis zrcalna materija možeš vidjeti da taj Planet ne može da bude Nemesis.

Što se tiče planete Nibiru ja sad ne bih jer je njegovo kretanje kroz Sunčev sisitem Vezano za STVARANJE SVIJETA.
Dakle, u mojoj temi koju sam najavio bit će rijeći o ovom Planetu.

(16678)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 18, 2008 12:36 am 
Član foruma

tombola33 je napisao/la:
theodores je napisao/la:
Evo tombolo opet mene...

Ne, nije to Nemesis već je to STVARNI planet čije je kretanje u samom Sunčavom sistemu veoma spektakularno.

Sad, o Nemesisu sam pisao i u ovom topiku.
Također, ako u prozorčić Google-a upišeš: nemesis zrcalna materija možeš vidjeti da taj Planet ne može da bude Nemesis.

Što se tiče planete Nibiru ja sad ne bih jer je njegovo kretanje kroz Sunčev sisitem Vezano za STVARANJE SVIJETA.
Dakle, u mojoj temi koju sam najavio bit će rijeći o ovom Planetu.

(16678)

Čitavog Kozmosa ili? A što se Nemesisa tiče bila je to misao... uglavnom...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 18, 2008 7:28 pm 
Član foruma

theodores je napisao/la:
tombola33 je napisao/la:
theodores je napisao/la:
Evo tombolo opet mene...

(16678)

slika

Kad objavim informaciju koju sam primio prije kratkog vremena naći ćeš me na nekom od zapaljenih križeva.

Naime kozmos NE POSTOJI!!!

Postoji samo Centralna galaksija oko koje su formirane (stvorene) ostale ranije i danas postojeće galaksije i to u prostoru BeskonačnoKonačne PRIRODE.

I još da iznesem informaciju da se Veliki prasak odvija kod stvaranja Svake galaksije naposeb a "Mali prasak" kod stvaranja Svakog zvjezdanog sistema.

(16768)

Zadnja izmjena: tombola33; uto jan 22, 2008 7:12 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 18, 2008 9:52 pm 
Član foruma

ne brini se tombolo33 na ovom forumu mozes zavrsiti na krizu samo ako izneses negativno misljenje o Karlosu Kastanedi :twisted:

nego je ti to govoris o fraktalno beskonacnokonacnom uvrnuto uredenom svemiru kao kod Klainove boce?
...jer meni to ima puno vise logike nego Big bang teorija s stajankom na kraju....

slika
slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 18, 2008 11:36 pm 
Član foruma

tombola33 je napisao/la:
theodores je napisao/la:
tombola33 je napisao/la:
theodores je napisao/la:
Evo tombolo opet mene...

(16678)

slika

Kad objavim informaciju koju sam primio prije kratkog vremena naći ćeš me na nekom od zapaljemih križeva.

Naime kozmos NE POSTOJI!!!

Postoji samo Centralna galaksija oko koje su formirane (stvorene) ostale ranije i danas postojeće galaksije i to u prostoru BeskonačnoKonačne PRIRODE.

I još da iznesem informaciju da se Veliki prasak odvija kod stvaranja Svake galaksije naposeb a "Mali prasak" kod stvaranja Svakog zvjezdanog sistema.

(16768)

Opa... bit će to zanimljivo čitat...

...ali po čemu sve to nije kozmos? Jer, kozmos je zapravo obratno od kaosa, zar ne? Kozmos je uredan sistem... pa nije ovo kaotično...

nego mislim da je to opet nesporazum u jezicima...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 23, 2008 12:12 am 
Član foruma

(17087)

Iskreno, ako bi na ovakav način nastavili diskutirati o kozmosu, njegovom nastanku, uređenju... došli bi do iste situacije kao i na svakom forumu ili drugdje gdje se vode diskusije o toj veličini o kojoj, na žalost, znamo jako jako malo.
Stoga ajde da se malo zabavljamo i to na taj način da vam ja iznesem ponešto (koje ponešto ćete morati sami da "ižvakate" da bi nakon toga, opet sami, donijeli svoj stav koji će se odnositi na kozmos).
No da bi bili sigurni u to da li ćete moći “ižvakati” ono koje ću iznositi treba SAMI SEBE DA PREPOZNATE.

TKO VJERUJE NEKA VJERUJE, TKO NE - TO JE NJEGOV SLOBODNI ODABIR

Jedno je sigurno.
Spirit (Duša) postoji!
I dokazi da postoji; postoje - koje dokaze vam neću sad iznositi.
Jest, postoji jedan mali broj ljudske populacije koji poriču postojanje Spirita - no to je njihovo pravo.
Ali, na taj način automatski poriču djelovanje Spirita koje se kod Određenog čovjeka odražava:
- u karakteru
- u moći Spirita da prikaže nivo prirodne inteligencije (dakle ne intelektualni nivo koji se stiče: učenjem, čitanjem knjiga, mogućim međukomuniciranjem s velikim brojem ljudi različitih profesija...)
- u njegovom ispravnom logičnom zaključivanju kod riješavanja različitih problema, nepoznanica...
I sva ova odražavanja, se odražavaju punim kapacitetom kod onih osoba čiji su spiriti ostvarili mnogo Ponavljanja (''Reinkarnacija), a manjim kapacitetom kod onih čiji su spiriti ostvarili manji broj Ponavljanja.
Dakle mislim da i sami možete zaključiti veličinu uloge Spirita, koji, kod jednog broja ljudi, svojim djelovanjem ''nudi'' Materijalnom tijelu da sa zadovoljstvom ostvari kampletan životni put od začetka do smrti.

Svakako, za one koji po svom slobodnom izboru prihvaćaju postojanje Spirita (u čije postojanje vjeruje veći broj ljudske populacije) krajnje je logično da se Svijest spirita ne može izjednačivati sa Sviješću Materijalnog tijela - čija Svijest, jedino, konceptira objektivni (realan) svijet u sebi i oko sebe.

I sad dolazimo do važnog zaključka.
Kako Svijest Materijalnog tijela ima svoja mjesta gdje ''obitava'' (neuroni sa svim svojim izdancima i nakupinama živčanih stanica - koje sve ulazi u sklop Središnjeg živčanog sustava) - to Svijest spirita MORA imati svoje ''obitavalište''!
Pa da vidimo kako su nastala i gdje se nalaze ''obitavališta'' spirita (duša).

No prije dalje:
KAKO SE MOGU PREPOZNATI LJUDI KOD KOJIH SU SPIRITI OSTVARILI MNOGO, VIŠE ILI MANJI BROJ REINKARNACIJA?

A da bi se ''prepoznali'' u tome im mogu pomoći Testovi koje ću objaviti.
Naime, koliko je meni poznato, jedino ljudi kod kojih je duševno Ponavljanje izvršeno mnogo puta moći će nakon Testova shvatiti da se u Generalnoj PRIRODI imaginativna vrijednost pokazuje isto tako kao i Stvarna vrijednost.
Tako se na primjer Zamišljena točka u PRIRODI Odražava kao Postojeća - dakle isto tako kao što se od čovjeka nacrtana točka pokazuje kao Postojeća, dakle Stvarna.
Ovo saznanje je veoma važno ako čovjek želi da shvati Pramateriju (Pratvar).
A kad shvati Pramateriju shvatit če i to da je Pramaterija OtacMajka antimaterije a DjedBaka materije.

Dakle da bi sami ustanovili da li je vaš spirit ManjePonavljan ili VišePonavljan treba da odgovorite (ne meni ili nama, već sebi) na TEST-pitanja koja slijede.
Napomena: Kad pročitate tekstove pod brojem 1, 2, 3, 4 i 5 u TESTU 1 - svaki vaš odgovor treba da glasi: Mogu! ........ ili .........Ne mogu!
Dakle NEMA: Možda mogu.

Nastavak slijedi

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 23, 2008 2:28 pm 
Član foruma

tombolo , ne slažem se da vecina ljudske populacije vjeruje u postojanje spirita. bar ne ovakvog kakvog ti opisuješ.
citat
Citat:
Spirit ne može postojati duže od tijela, niti može postojati bez tijela.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 23, 2008 4:44 pm 
Član foruma

-Nix- je napisao/la:
tombolo , ne slažem se da vecina ljudske populacije vjeruje u postojanje spirita. bar ne ovakvog kakvog ti opisuješ.
citat
Citat:

Ono što nisam spomenuo bio: Valjda misli kako nemože postojat u Materijalnome svijetu bez tijela...
Jer...ako se spirit reinkarnira/ponavlja... a u isto vrijeme ako prestaje postojati kad nije u materijalnome tijelu, onda to dvoje logički nije moguće, osim ako u isto vrijeme i postoji i ne postoji...

Jer, u Materijalnome svijetu se ostvaruje isključivo preko tijela... i usput, očito je da ostali ljudi koji priznaju spirit, a ne priznaju po ovoj definiciji, miješaju memoriju i spirit... jer, kako je već rečeno prije, komunikacija medija s duhovima komunikacija je s monadama... to jes, spiriti nisu u tim duhovima...što će reć da su ljudi uvjereni da su TO spiriti...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 24, 2008 12:20 am 
Član foruma

theodores je napisao/la:
-Nix- je napisao/la:
citat
Citat:

Ono što nisam spomenuo bio: Valjda misli kako nemože postojat u Materijalnome svijetu bez tijela...
Jer...ako se spirit reinkarnira/ponavlja... a u isto vrijeme ako prestaje postojati kad nije u materijalnome tijelu, onda to dvoje logički nije moguće, osim ako u isto vrijeme i postoji i ne postoji...

Jer, u Materijalnome svijetu se ostvaruje isključivo preko tijela... i usput, očito je da ostali ljudi koji priznaju spirit, a ne priznaju po ovoj definiciji, miješaju memoriju i spirit... jer, kako je već rečeno prije, komunikacija medija s duhovima komunikacija je s monadama... to jes, spiriti nisu u tim duhovima...što će reć da su ljudi uvjereni da su TO spiriti...

Bravo theodores!
Vjeruj mi da ni ja ovo ne bih bolje objasnio. =D>

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 24, 2008 12:24 am 
Član foruma

TEST 1:
1. Pred vama ili pokraj vas sigurno se nalazi olovka, ili neki drugi manji predmet (gumica, penkala.. .).
Uzmite tu olovku (predmet) u ruku i dobro je razgledajte.
Sad zatvorite oči te pokušajte, ZATVORENIH OČIJU, “misaono vidjeti” ili “nazrijeti” tu olovku, koju još uvijek držite u ruci.
Možete li je ''vidjeti'' ne otvarajući oči?
Možete li vidjeti dio ruke koja drži olovku, predmet?

2. Dobro pogledajte PC tipkovnicu koja se nalazi pred vama
Sad zatvorite oči te pokušajte, ZATVORENIH OČIJU, “misaono vidjeti” ili “nazrijeti” PC tipkovnicu koja se nalazi pred vama, a koju ste Dobro pogledali.

3. Dobro pogledajte PC ekran koji je pred vama uz pregled svih detalja koje vidite na okviru ekrana (etiketa proizvođaća, dugmad...).
Sad zatvorite oči te pokušajte, ZATVORENIH OČIJU, “misaono vidjeti” ili “nazrijeti” PC ekran - ali da ga vidite onakvog kakvog ga uvijek vidite prije nego ga uključite u el. Mrežu.
Svakako treba vidjeti što više detalja.

4. Iza vašeg vidnog djelokruga se nalazi neki komad namještaja, kojeg ste vidjeli bezbroj puta.
Možete li ZATVORENIH OČIJU “misaono vidjeti” ili “nazrijeti” taj komad namještaja?

5. Zatvorite oči i pokušajte da “vidite” u cijelosti lik; vama najdraže osobe.

Eto, to bi bio Prvi TEST kojeg možete ali i ne morate “isprobati”.

Svakako zapamtite (ili zapišite) na koja su od ovih 5 TEST-pitanja vaši odgovori bili Mogu, a na koja Ne mogu.

I još pitanje: Imate li “tri čiste” da objavite, sakrivajući se iza svog nadimka, da li ste Mogli ili niste Mogli zatvorenih očiju “vidjeti” gore navedene stvari?
(Napisao sam da se sakrijete iza svog nadimka jer sumnjam da bi smjeli kao ja da objavite svoje puno ime i prezime).

Na kraju ovog Testa da se razumijemo, ja sve ovo mogu da ostvarim bez ikakvog problema.

Toliko do slijedećeg TESTA.

(17221)

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 24, 2008 12:31 am 
Član foruma

dali je to isto sto i kad nestane struje pa si u potpunom mraku i dalje znas di se tocno sta nalazi i savrseno se kreces po njemu bez da lupis od ista... takodjer znas i gdje je koja ladica i gdje su najmanje sitnice (iako nisu uvijek na istom mjestu)... ili to nema veze sa time?

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 24, 2008 2:34 pm 
Član foruma

ma bravo tombolo baš si faca

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 24, 2008 4:11 pm 
Član foruma

Tombolo, da to nije jednostavno vizualizacija?

Ako je tako tu nema problema, "igram" se time odavna...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 24, 2008 5:10 pm 
Član foruma

sjemenka je napisao/la:
dali je to isto sto i kad nestane struje pa si u potpunom mraku i dalje znas di se tocno sta nalazi i savrseno se kreces po njemu bez da lupis od ista... takodjer znas i gdje je koja ladica i gdje su najmanje sitnice (iako nisu uvijek na istom mjestu)... ili to nema veze sa time?

Ne, to je savršeni prirodni dar memoriranja - koji dar uglavnom imaju sva indiga.

No ako si u stanju da se koncentriraš do te mjere da si u stanju u potpunom mraku ''vidjeti'' dakle Vizualizirati (odgovor theodoresu) neki od namještaja, ladice, pa možda i neku od najmanjih sitnica - tad ti se klanjam do poda (koje činim samo ''kristalnim bićima'').

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 24, 2008 6:55 pm 
Član foruma

tombola33 je napisao/la:
sjemenka je napisao/la:

Ne, to je savršeni prirodni dar memoriranja - koji dar uglavnom imaju sva indiga.

No ako si u stanju da se koncentriraš do te mjere da si u stanju u potpunom mraku ''vidjeti'' dakle Vizualizirati (odgovor theodoresu) neki od namještaja, ladice, pa možda i neku od najmanjih sitnica - tad ti se klanjam do poda (koje činim samo ''kristalnim bićima'').

Upravo zanimljivo...baš sam nedavno "otkrio" da je vizualno pamćenje daleko precizniji i bolji način od inače običnoga memoriranja... A što se tiče u mraku...pojasni, nisam te shvatio baš? Misliš za kretanje i tako nešto ili? I koja je razlika u vizualizaciji u potpunome mraku i ako su potpuno zatvorene oči?

Još od malih nogu (vidiš, može bit deveta godina) kad sam "naletio" na određenu literaturu o vizualizaciji time se otad igram brez problema...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 24, 2008 11:35 pm 
Član foruma

prije par dana kad sam se probudio i ležao na boku zatvorenih očiju okrenut prema krevetu gdje mi brat spava na crnom ekranu mi se jednostavno stvorila savršena slika noge od kreveta , iako nisam gledao u nju, ali vidio sam je kao da gledam neki film u očima. i tako sam otvorio oči i skonto da to nije noga od stola iako je ličilo na nju . jesam li ja indigo?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 26, 2008 12:04 am 
Član foruma

-Nix- je napisao/la:
prije par dana kad sam se probudio i ležao na boku zatvorenih očiju okrenut prema krevetu gdje mi brat spava na crnom ekranu mi se jednostavno stvorila savršena slika noge od kreveta , iako nisam gledao u nju, ali vidio sam je kao da gledam neki film u očima. i tako sam otvorio oči i skonto da to nije noga od stola iako je ličilo na nju . jesam li ja indigo?

Vidi -Nix-, Tesla je svojevremeno objavio ovo:
''Čim mi se javi ideja, odmah je počnem razvijati u svojoj mašti.
Mijenjam konstrukciju, usvaršavam je i ona radi u mislima.
Na ovaj način sam u stanju brzo razraditi i dotjerati zamisao, a da ništa ne dodirnem.
Kad postignema takav stupanj usavršenosti svog izuma da ne vidim nigdje nekakav nedostatak, onda mu dajem konkretni oblik, konačni proizvod mog uma.
Moja naprava radi onako kakav sam planirao da bude.
Za 20 godina nije bilo nijednog izuzetkla".

Dakle ako je tvoja Svijest na ovoj razini onda si zasigurno indigo.
U protivnom - hmmmm...?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 26, 2008 12:10 am 
Član foruma

TEST 2

1. Dlanovima lijeve i desne ruke lagano protrljajte očne kapke - zatvorite kapke - a zatim ostavite dlanove iznad očiju (ne dodirivati očne kapke) tako da ni sa koje strane ne dolazi vanjska svijetlost.
Opustite se (prisilite se da skroz opustite ramena, jasno, naniže) i brojte lagano u sebi od 1 do 20.
Sad pokušajte da u tami, koja se prostire ''ispred vaših očiju'', vizualizirate svijetlu (bijelu ili plavkasto-sivu) kuglu koja će se nalaziti izvan domašaja vaše glave.
Vizualizirajte je bilo gdje u tamnom prostoru oko vas.
Ako ne možete - odustanite od testa.
Ako možete tad tu kuglu ''pokrećite'' (očima) lijevo, desno, gore, dole a zatim je ''smjestite'' iznad glave.
Koncetrirajte svjesnost na prste i dlanove ruku i registrirajte toplinu koja se manje-više odrazuje od dlanova i prstiju.
Sad svjesnost prebacite na kuglu iznad glave i ''ubacite'' je kroz tjeme u središte glave i to tako da ''popuni'' čitavu glavu, iznutra.
Tako ostavite kuglu da ''zrači'' oko 10 sekundi.
Sad, tu istu kuglu ''pomjerajte'' naniže da prođe grlo, te da se ''razlije u oba ramena a zatim da se pretvori u svjetleće zrake, koje prolaze kroz ruke do dlanova i prstiju.
Sad opet koncentrirajte svjesnost na dlanove i prste obaju ruku i pokušajte odrediti razliku u toplini u dlanovima i pristima - prema ranijoj toplini.
Ako nema toplinske razlike pokušajte kroz neko vrijeme ponovno raditi po opisanom.

Ako ima nekoga da je uspio to uraditi neka se javi.

(17433)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 26, 2008 12:12 am 
Član foruma

Citat:
Dakle ako je tvoja Svijest na ovoj razini onda si zasigurno indigo.
U protivnom - hmmmm...?

ma daj , bolje da nisam , pa da budem čudak kakav je tesla bio. čuo sam da je nosio jedan te isti kaput dok mu se nije cijeli rastrgao :!:
dobro on još nije do kraja pregorio kakvih ima

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 596 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 30  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.