Sada je: pon maj 12, 2025 9:29 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1244 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 63  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: ned dec 23, 2007 8:43 pm 
Član foruma

Ma nema problema puno hvala...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 25, 2007 10:07 pm 
Početnik

Pozdrav svima !
Ne znam je li pravo mjesto ali pokusacu: Procitao sam od Sitchina par knjiga, pa od Icke-a, Sitchin bas i ne spominje gugije barem ne onako kao Icke i onda se sjetim da sam prije godinu dana pogledao film Moj neprijatelj i ja i ako se sjecam Dennis Quaid i Louise Gosset glume e sad zamisli ko je neprijatelj ? Krljustavi zelenko, dvospolac od svih mogucih likova koje covjek moze izmisliti ono bas gugi. Da se covjek malo zamisli, poslije ide klasicni kraj sa holivudske trake stancanja happy end-ova. Jednom prilikom kad sam isao na obavljanje ovozemaljskog svakodnevnog posla koji sam " ja dobrovoljno izabrao" i kojeg obavljam " sav odusevljen", jutarnja smjena, jos uvijek mrak, okrenem se lijevo od sebe, pogledam u nebo i imam sta vidjeti. Oko desetak svijetlecih objekata, polukruzni obasjani nekom narandjastom svjetloscu, munem frenda s desne strane i kazem mu da pogleda te krijesnice i bas u tom momentu jedna se strmoglavo obrusava da bi u tren oka promijenila smjer u daljinu malo gore, desno. Pogledam frenda usta otvorena i jedini komentar " U jebote". Nakon toga u toku dana pokusavao sam s njim pricati o tome kao sta ti mislis sta je to ali nista od svega toga. E pa sta vi mislite o tome ? Poz.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 25, 2007 10:35 pm 
Administrator

NLO? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 26, 2007 12:58 am 
Član foruma

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: NLO :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 26, 2007 12:27 pm 
Član foruma

Volio bih, ako mogu saznati što se špekulira, koja je to rasa raskomadala onaj meteorit iznad Turske.

Nekako špekuliram da su to bili Greysi. Možda USA vlada ima kakav tajni dogovor, nešto poput: "Mi vama baze u podzemlju i naš biološki i genetički materijal - vi štitite nebo i okolni svemir od meteora".

Da čujem vaša mišljenja?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 26, 2007 12:31 pm 
Član foruma

za Sive malo vjerojatno... prema sadasnjoj reputaciji istih prije bi bilo da su oni nesto petljali da asteroid ziher zvekne ...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 26, 2007 12:33 pm 
Član foruma

drkalo je napisao/la:
okrenem se lijevo od sebe, pogledam u nebo i imam sta vidjeti. Oko desetak svijetlecih objekata, polukruzni obasjani nekom narandjastom svjetloscu, munem frenda s desne strane i kazem mu da pogleda te krijesnice i bas u tom momentu jedna se strmoglavo obrusava da bi u tren oka promijenila smjer u daljinu malo gore, desno. Pogledam frenda usta otvorena i jedini komentar " U jebote". Nakon toga u toku dana pokusavao sam s njim pricati o tome kao sta ti mislis sta je to ali nista od svega toga. E pa sta vi mislite o tome ? Poz.

Nisu mi jasne neke stvari u vezi tvoga gornjeg navoda. Jesi li s njime pokušao malo duže pričati o tome, ili jednostavno nisi ni stigao šošteno s njim popričat o tome. I ako si uspio maluo duže pričati s njim o tome, je li ga uhvatila totalna amnezija, ili ga nije uhvatila amnezija, ali osporava da je u tome bilo nešto vanzemaljsko?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 26, 2007 2:15 pm 
Član foruma

Astrum je napisao/la:
Ko zna možda su bili neki ok, mada ne znam ni sam, nisam siguran. U svakom slučaju moju majku to nije nimalo uznemirilo :) možda im nije ukusna :)

A možda su bili "srednja žalost". To mi se čini nekako najrealnijim.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 26, 2007 4:27 pm 
Početnik

Za piskavca !

Pokusavao sam ja s njim razgovarati u vezi toga u vise navrata ali najjaci odgovor mi je bio "Pa ti jos razmisljas o tome, ja razmisljam kako bi si terasu rijesio" slozio se i s tim da je sve to stvarno bilo neobicno ali da nema zelju uopste razmisljati o tome [znaci nije amnezija] i ne osporava nista nego jednostavno ne zna sta da misli, najvjerovatnije do tada nije ni razmisljao da postoji nesto vise od svakodnevnog obavljanja posla i onoga sto su nas ucili u skoli. Jebiga neki od nas stoje precvrsto na zemlji i ne vide dalje od obitelji, posla, sopinga u trgovackim centrima, opijanja vikendom svega onog sto i cini nase zivote tako bijednim. Pricao sam i zeni o tome i sve ok samo i s njom nema nekog dubljeg analiziranja svega toga jer odmah okrene temu na nesto svakodnevno. Ipak mislim da moras nositi nesto u sebi sto te navede da pocnes traziti neki smisao svog postojanja. Nije to samo zbog vanzemaljskog, jadno mi je i pomisliti da smo mi jedina "inteligentna" bica u svemiru tako da sam uvjeren u postojanje vanzemaljskog ali jebiga tu je ta ogranicenost koja nas sputava nekog vise, nekog manje a i vjerujem da je onaj koji je davno u proslosti cackao sa nasim dnk jebacki obavio posao. Pozdrav.

Vrh

Naslov: LJUDI ?
PostPostano: sri dec 26, 2007 11:03 pm 
Početnik

pitam se ? kako to da se i dalje nazivamo -LJUDIMA- ? mislim ? cekaj ako smo prihvatili da smo nesto vise .. svjesna energija ,dio kreatora,sam kreator (ko zna koliko zrcala i dimenzija ovo ima ) koji smo se inkarnirali tu da naucimo neke stvari pomocu fizickog tijela onda ? kaj smo ljudi ? pa neznam bas .. samo ih koristimo izgleda .. koristimo same sebe he he.. a ostatak mozga koj je neaktivan ? kaj s njim ,ko njega koristi ? no kul, brijem da cu imat fora snove zivjeli mi ljudi ;) ma ustvari pa kak cemo se zvat neg tak .lakse je .. mozda kusrach ? pih.

Vrh

Naslov: ?
PostPostano: pet dec 28, 2007 9:34 pm 
Početnik

i ? istina jelda ... moguce cak da smo cak zapravo onda stvar za utjelovljenje svih vrsta nematerijalnih bica i mnogih svjesnih energija .. il je sad pak to preopsirno.. no pretpostavljam da se trebamo odvojit od svih tih _kusnji_ koji smo malo ovo malo ono.prepoznat SE ,smijat se ,savijat stvarnost kako ocemo i igrat se energijom .. il sam previse popio kave .. no nakraju dolazi sa stapanjem sa SVIME .... bla bla bla

mozda ipak da ne pijem kavu ovak kasno ;)
- vjeruj u ulje jel ulje je sve -

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 28, 2007 10:14 pm 
Član foruma

Sve su ovo samo lekcije, što bi rekli Kasoopejci.
Pozdrav, Semjase .

Vrh

Naslov: da istina
PostPostano: pet dec 28, 2007 10:31 pm 
Početnik

istina da su ovo samo lekcije . potpuno se slazem s tim . covjek bi samo trebao uzivati i bit sretan sto je dobio ovaj dar na koristenje zvan zivot.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 16, 2008 1:33 am 
Član foruma

http://www.index.hr/vijesti/clanak/vanz ... 71069.aspx

hop hop...avioni ih pratili...opa miki!!! a ovi crazy protestanti zabrijali smak svijeta...al dobro,njima je odavno smak svijesti.....
:P :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 23, 2008 12:24 pm 
Početnik

Hoće li ova fotografija zatvoriti usta svim skepticima koji misle da nismo sami u svemiru?

Bizarna fotografija snimljena NASA-inim Explorer Spiritom postavljenim na Marsu prikazuje biće oblika sličnog ljudskom kako silazi s litice.

Stručnjacima je na prvi pogleda promakla ova neobična pojava, tek su istražitelji i zaljubljenici u svemir skrenuli pažnju na vrlo pouzdan dokaz života svemiraca na Crvenom planetu.

Dokaz da nismo sami u svemiru?slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 23, 2008 12:52 pm 
Član foruma

Mislim da je to obicna stijena... To su ljudi vec po forumimazakljucili ima jedno mjesec dana... U svakom slucaju zanimljivo. Ali kad uzmemo u obzir da je Mars uslikan milijune puta, statisticki je vec sasvim vjerojatno da ce se negdje pojaviti "humanoid"...

Lijep pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 23, 2008 1:46 pm 
Član foruma

koliko posto ljudi na svjetu je actualy vidjelo vanzemaljca (ne nlo), a da nije spavalo kad su se probudili?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 23, 2008 3:56 pm 
Član foruma

Ovo izgleda jeste stena, sa isklesanom rukom, glavom i td. neki kip od starih ruševina kojih na Marsu ima puno.
Okačio sam lepu kolekciju toga na mom sajtu (pod NLO).

Inače Mars je izbrazdan kraterima samo sa jedne strane (druga polulopta mu je glatka) zato što ga je sa te strane pogodila kiša kamenja od razaranja planete Maldek, i tako potisnula iz njegove stare orbite, koja je bila bliže Suncu, kada su na njemu živele ljudske rase, i izbacila ga u sadašnju orbitu, zbog čega je postao bezvodna pustinja. Dokaz velikog udara je i ogroman kanjon veliki kao USA i dubok desetine kilometara. On se vidi kao velliki ožiljak.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 23, 2008 4:15 pm 
Član foruma

NHF ali meni izgleda kao photoshop :|

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 23, 2008 6:01 pm 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
Inače Mars je izbrazdan kraterima samo sa jedne strane (druga polulopta mu je glatka) zato što ga je sa te strane pogodila kiša kamenja od razaranja planete Maldek, i tako potisnula iz njegove stare orbite, koja je bila bliže Suncu, kada su na njemu živele ljudske rase, i izbacila ga u sadašnju orbitu, zbog čega je postao bezvodna pustinja. Dokaz velikog udara je i ogroman kanjon veliki kao USA i dubok desetine kilometara. On se vidi kao velliki ožiljak.

Pa, ako je po kasiopejcima, eksplodirala je planeta Kantek pre 80 hiljada godina, koja se nalazila izmedju Marsa i Jupitera, a sa koje navodno potice arijevska rasa, a na Marsu ljudi kao nisu imali stalne naseobine.

Naravno, sve su to informacije koje mozemo uzeti u obzir ali za koje ne mozemo tvrditi da su sto posto tacne.

Pozdrav

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1244 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 63  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju.