Sada je: čet jul 10, 2025 3:34 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pet jan 18, 2008 11:50 am 
Administrator

Dakle, nije drug Tito slučajno govorio, - “Živite i radite kao da će uvijek biti mir a pripremajte se kao da će sutra izbiti Treći svjetski rat… ili invazija vanzemaljaca, pardon,… kao da će nas sutra spičiti komete, htjedoh reći… talas…tj… fotonski pojas…,” u svakom slučaju… tako nekako?! =D>

Dramatiku na stranu, činjenica jeste da veoma bitno dobro se pripremiti kad je neki belaj u pitanju. Na primjer, mene od svega toga ništa ne može iznenaditi jer sam nabavio kišobran za slučaj pljuska kometa :toothy2: , šlauf (od traktorske gume) za slučaj nailaska talasa a bogami i sunčane naočale :glasses7: , ukoliko uđemo u fotonski pojas. Što se vanzemaljaca tiče, njih imam čime da dočekam, tako da mi trenutno ostaje još samo da uvježbam ‘nevidljivost’ za slučaj izbijanja rata.

Pored svega toga, čakre sam dobro podmazao (ušpinovo), auru ispolirao a nabavio sam i par flaša rakije, ukoliko se ukaže potreba za lansiranjem tj. “astralnim projiciranjem”. Na kraju krajeva, ako se baš bude morala mijenjati kafana, na to sam se još odavno navikao.

Što se priprema na duhovnom planu tiče, pribavio sam i stetoskop da bolje čujem one duhovne istine (“gnozu”) koje stižu “direktno iz srca” :love5: a za zlu ne trebalo, pripremio sam i jednu parolu sa velikim slovima (da se lakše može vidjeti odozgo): “Pomozi bože – bez tebe se ne može”! :help:

Tako, da sam sada miran :wink: .

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 18, 2008 1:46 pm 
Član foruma

Izgleda da ce stvarno "kraj" svijeta kad je i Galaksija "prolupao".
prakticna gnostika zakazala, samokontrola i izgradjivanje licnosti kao da je pravo iz flase rakije izasla....hoce li ostati sto do 2012 za astralnu projekciju :D :D :D
Sto bi sa kocijasem, kocijom i je li konj vec u 4 denzitetu :shock:
Bitno je Galaksija da si ti sada nama miran i ako mozes odati tajnu na Kastanadi kako ti je to uspjelo, oni se ljudi muce mjesecima da dodju do unutarnje tisine.
Nije me niko ovako odavno nasmijao =D> i pored parodije na svaciju slobodnu volju i onu parolu pusti svaku dusu da se individualno sprema za Val :D
Priznajem da je humor najbolji nacin da iskazes svoje misljenje, hocu reci nerazumijevanje drugacijih istina, ne bi bilo lose da to uvrstite u pravilo ponasanja na forumu u svrhu kalibracije percepcije i da svi budu nasmijani kad stigne "belaj".
E sad ako me netko optuzi za vezu izmedju New Age i nasmijani , to je njegov problem sto ne vidi "objektivnu realnost"

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 18, 2008 9:27 pm 
Član foruma

ja jedem i dizem tegove da bdem velik i jak :wink:
da vas mogu branit kad vrijeme dode :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 19, 2008 2:38 am 
Član foruma

sa Valom ili bez,
sinhroniciteta je sve vishe :lol:
danas sam nepredvidjeno :twisted: bio prezauzet poslom ceo dan tako da sam pisanje posta odlozio za popodne,kad sam vecheras otvorio temu da napishem post,
ima shta da vidim :roll: :mrgreen: 8)
i moj post je pochinjao ovako:
galaksija je napisao/la:
Dakle, nije drug Tito slučajno govorio, - “Živite i radite kao da će uvijek biti mir a pripremajte se kao da će sutra izbiti Treći svjetski rat… ili invazija vanzemaljaca, pardon,… kao da će nas sutra spičiti komete, htjedoh reći… talas…tj… fotonski pojas…,” u svakom slučaju… tako nekako?! =D>

ostao sam bez rechi,
moj post bi se dalje poprilichno razlikovao,ali to sad nije ni bitno :mrgreen:

Sophia je napisao/la:
Izgleda da ce stvarno "kraj" svijeta kad je i Galaksija "prolupao".

ma neeeeeeeeeee,ne brini :mrgreen:

praktichna gnostika zahteva individualan pristup,to je samo manifestacija kako mali Mujo prebacuje iz trece u chetvrtu :mrgreen:
:love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 19, 2008 3:06 am 
Član foruma

E dragi nat odavno je poznato da nase misli nisu nase misli, kakav sincronitet, to si ti negdje pokupio iz istog astralnog oblaka , to je ta ideja sa ovim "belajem" i krajem svijeta, nakupilo se takvih oblaka da je opasno bilo sto i pomisliti .
Jos ako si meditirao nedeljom popodne , tad je svima kraj sto sutra dolazi ponedeljak .
Jedino ako gdje upadnes u kakvu "prazninu", individualno naravno, mozes se nadati da si nesto cuo iz one "unutarnje" tisine , e jedino ne znam hoces li znati prevesti to sto si cuo jer to vrlo suptilne vibracije koje mozes cuti samo ako nemas samovaznosti.
Mislim da teme je izgubila na svojoj ozbiljnosti i da se vise niko ne moze "prepasti" sto nam je i bio cilj. :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 19, 2008 8:27 am 
Moderator

Citat:
sa Valom ili bez,
sinhroniciteta je sve vishe
danas sam nepredvidjeno bio prezauzet poslom ceo dan tako da sam pisanje posta odlozio za popodne,kad sam vecheras otvorio temu da napishem post,
ima shta da vidim
i moj post je pochinjao ovako:

Sa Valom ili bez njega, ali broj sinhroniciteta u poslednje vreme (a posebno u vezi sa ovim forumom) jednostavno nije normalan. To vec pocinje da biva ‚uobicajeno stanje’.

I ranije sam ih opazala cesto, ali na individualnom nivou – zlatne skarabeje u raznim varijantama 8) .

Medjutim, u poslednje vreme su poceli da se javljaju i nesto drugaciji, bez tog specificnog arhetipskog elementa. Jednostavno povezu dosta ljudi koji cesto nemaju nikakve direktne veze jedni sa drugima i pri tom bilo kakva vremensko-kauzalna veza izostaje.
Ali im nedostaje i ono specificno numinozno svojstvo :-k .

Hm, ili se nesto ubrzava, ili prosto bolje opazamo neke dogadjaje i neke do sada nevidljive nacine funkcionisanja stvarnosti oko nas.

Kao da smo se nasli u sred „Celestinskog prorocanstva“, samo pst :-# , da me ne cuje Pantelija :-# .

Citat:
ja jedem i dizem tegove da bdem velik i jak
da vas mogu branit kad vrijeme dode

Moj covek :kiss: . Vidis sta ti je OPD :wink: .

Citat:
e jedino ne znam hoces li znati prevesti to sto si cuo jer to vrlo suptilne vibracije koje mozes cuti samo ako nemas samovaznosti.

Sa ovim cu se u potpunosti sloziti. 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 19, 2008 12:13 pm 
Član foruma

Sophia je napisao/la:
Mislim da teme je izgubila na svojoj ozbiljnosti i da se vise niko ne moze "prepasti" sto nam je i bio cilj. :D

:mrgreen:
chini mi se da nije dovoljno,Hepo kocke su pravilno rasporedjene po svim coshkovima tora,i na ovakve stvari padaju u uzvisheni ochaj(ne znam drugu rech da to opishem):
astralwalker je napisao/la:
…Game is over my friend…Sorry to tell you this…

God help us all

fali josh malo plave boje i da programi panike proshtekcu do daske :mrgreen:

mozda ne bi bilo loshe da Hepo kocke i ostali kandidati za paljevine pazljivo prochitaju ovu temu:
http://www.galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=309&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
pre nego shto pochnu u vrtlog straha uvlachiti sve vishe ljudi

Sophia je napisao/la:
Jedino ako gdje upadnes u kakvu "prazninu", individualno naravno, mozes se nadati da si nesto cuo iz one "unutarnje" tisine , e jedino ne znam hoces li znati prevesti to sto si cuo jer to vrlo suptilne vibracije koje mozes cuti samo ako nemas samovaznosti.

da,chuti,ali je konachan prevod najceshce neuhvatljiv,i uvek neopisljiv rechima,pa se barata "radnim prevodom" koji nije u kamen urezan i koga naknadne spoznaje mogu izmeniti,prochistiti
kako reche jedan chovek o stvaranju umetnichkog dela:
delo je savrsheno i zavrsheno ne kada se nema shta dodati vec
kada se vishe nema shta oduzeti"
tj.kad se dotakne sushtina,sve ostalo otpada kao suvishna odeca i
Istina ostaje gola i chista kao suza
danas je blagdan/praznik a i vreme je konachno lepo,pa odoh ja malo u prirodu da meditiram i uhvatim malo Sunca

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 19, 2008 5:54 pm 
Član foruma

Ljudi ovo nije igra...molim vas obratite paznju...

http://www.youtube.com/watch?v=FvSioA3MQ1o

Evo sto valja uciniti dok ne dodje bolji input…

Ovaj Univerzum ima holografsku prirodu…sa samim time i nas planet ima holografsku prirodu…

…We, of earth, have evolved only in technical and material sciences. Our spiritual evolution, for the most part has been suppressed from us by a group of extraterrestrials, and now the black government and its plan for a New World Order.

Because upon learning these spiritual truths, the NSA and the black world government, realized that everything that they have been trying to do can be swept away.

According to the Andromedans, and their exact words were, "Could be swept away in a day, should humanity become enlightened." If a billion people come to the realization and a decision that we no longer want this reality, it can literally change with the setting and the rising of the sun.

But, they stress, we need to be clear of what we want, which is part of the decision, and our responsibility factors. That is ours. In other words, if we're going to create it, we take responsibility for it.

Opsto je poznato da SVEST zraci veoma jako kad se napuni nekim emocionalnim nabojem…

Sad ovako:

Ovo mozemo zasad uciniti…Ovo mogu predloziti…Pa ko prihvatio, prihvatio…ko ne, njegova stvar i njegov izbor…

…svaki dan…tri puta na dan…po 30 minuta…svi zajedno…svi koji su budni ili se bude…

...prvi put, ujutru u 5:00 – 5:30 casova…
drugi put, poslepodne u 17:00 – 17:30 casova…
treci put, uvece od 23:00 – 23:30 casova …

ponavljam…svako bice koje zeli pomoci i uraditi sto se moze uraditi…u tim periodima dana…ukoliko je moguce i to obaveze dozvoljavaju…svaki dan…dali bilo kuci…u atobusu…u vozu…na klupi na ulicu…kraj reke ili mora…svaki covek na prostorima bivse Jugoslavije…pa sire i sire…

…veliki je teret na nas…a nece nam neko pomoci ako sami ne ucinimo nesto sa cime cemo pokazati da smo zreli i da istinski zelimo promjenu…

…Sad…pet minuta prije ovih termina…iskoristite neki metod da umirite vasu svest i da upadnete u stanje meditacije…svakome lezi neki nacin koji mu je najprirodan I najlaksi da udje u stanje povisene svesti…to moze biti tehnika disanja…

…Ova funkcionise sigurno…veoma je laka da se savlada…treba malo samo posvetiti vremena i brzo cete je uvezbati…

Znaci da bi se umirila svest i da bi ona postala stabilna...moze pomoci
ovaj nacin disanja... levom rukom radis sa palcem i predzadnjem
prstom... Uzimas vazduh na levu nozdrvu... polagano bez napra i koliko ti
se cini prirodno i bez dopunskog opterecenja... zatim dok je dah
unutra... palcem zatvaras levu nozdrvu... i polako izdises na desnu
nozdrvu...

...dok jos drzis levu nozdrvu zatvorenu palcem i kad si potpuno
izdisao... opet bez napora i koliko ti se cini prirodno... uzimas dah na
desnu nozdrvu... koliko ti je potrebno i koliko ti se cini prirodno...
zatim predzadnjim prstom zatvaras desnu nozdrvu... oslobadas palac na
levu nozdrvu i polako izdises na levu nozdrvu... zatim uzimas dah na
levu...zatvoras levu nozdrvu palcem i istovremeno oslobadjas predzadnji
prst desne nozdrve i polako izdises... i sve tako ukrug...oko pet
minuta... ovaj ritam pranayame ce ti pomoci da umiris misli i da ti
svest postane smirena i fokusirana...

Ceo trik je da se svest umiri…stavi pod kontrolom…isprazni…i zatim…kad vas mir savlada…kada se misli prorede i ostane samo svesnost…upotrebite vasu skrivenu snagu…

…U svima nama lezi strahovita moc…moc koja moze promeniti ishod onoga sto sledi…ali samo ako iskreno vjerujete u tome…

…Kao sto sam prethodno rekao…Ovaj Univerzum ima holografsku prirodu…Ako govorimo samo o Zemlji…Taj planetarni hologram je proizvod cjelokupnog psionickog polja koje se generira i stvara u zavisnosnosti od zivih bica koje zive na Zemlji i zrace mislovnom energijom…

…Poenta…Da skratim…

…Ovaj svet mozemo vratiti nazad…ukoliko znamo nacin…mislim da sam pronasao nacin na koji se to moze izvesti…ukoliko se saberemo dovoljno puno ljudi i mislimo jednu te istu stvar…maksimalnom pshihickom energijom…i iskrenim osecanjima…

…Ovako…Tajna lezi u vizualizaciji…Ako puno nas radimo ovo svaki dan u isto vreme i na razlicnim djelovima planeta…mozemo napraviti promjenu…

…Prvo moramo shvatiti da sve sto se sastoji oko nas je stvoreno od misaone energije…Nasa svest isijava misaonom silom…

…Vizualizirajte u svesti…Najostrije i najmocnije sto mozete…Vizualizirajte ovakvu realnost…

…Prvo mislite na HAARP…Skoncetrisite se sve instalacije HAARP…vizualizirajte kako njihove antene postaju sve providnije i providnije…na kraju kako sve instalacije na planetu koje imaju funkciju HAARPA…dezintegriraju se i nestaju…

-HAARP ce pustiti ogromnu energiju u ionusferu i pokusace da napravi stit preko koga se ne moze proci…zapamtite ovo je veoma bitno…HAARP mora nestati…

Dalje…Vizualizirate…ovu realnost bez Sivih, bea Reptoida…bez svih onih koji su agresivni, zeljni da nas manipuliraju i iskoriscavanju na bilo koji nacin…jednostavno zamislite u glavu…NO MORE…We are not allowing this to happen anymore…We are awake and in evolving…you have no right to do this…

Vizualizirajte da se vasa svest spaja sa svim svestima koje su deo svetlosti i koje su dosle ovde da ucine svoj zadatak…ovo je to moji prijatelju…za ovo smo ovde…ne bojte se…imamo taman vremena da ucinimo nas deo…samo verujute u apsolutno dobro…verujte da to apsolutno dobro je u svakom od vas…pustite ga vani da se manifestira i da isijava cjelom lepotom…vizualizirajte svetlost kako sija od vas…svetlost koja se spaja sa svetloscu koja ima istu vibraciju…vibraciju koja zeli mir, bratstvo, harmoniju i ljubav…realnost bez boli, bez zla…menjajte matrix…

...jedino trebate da verujete sebi, da drzite zamrznutu vizualizaciju u sebi i to ce poceti da se stvara…jer to sto saljemo od sebe…to je energija…sad smo spremni da je razumemo…ne jedite vise meso…to deluje da vasa svest nema dodira sa energijama koje se vezane za vase etericko, astralno, mentalno, kauzalno itd oblicje…

Pocinjite da pravite mentalnu higenu…umesto vredjanja…poklonite osmeh…i smirite loptu…povrce i ovosje…je sve sto trebate…zasad…meso, virsle, salame itd…smanjuju vasu vibraciju…necete moci da se podignete ako ostanete na tu staru frekfenciju…mnogi od vas razumeju sta zelim reci…mnogo od vas se smiju i nerazumeju…to je radi toga sto oni koji ne zele promenu…grcevito se bore da zadrze staro vibracisko nivo a vremena je tako malo…

…Vizualizirajte nasu realnost kao raj…mjesto svetlosti…mesto gde vise niko ne mora raditi da bi prehranio djecu…zamislite ovaj svet bez opstestvenog sistema koji vas sisa i zarobljuje sve vise i vise…zamislite kako Illuminati postaju providni, sve vise i vise i kako se na kraju dezintegriraju i nestaju od nase realnosti…

…Sivi su izgubili…sad to vidim…a nisu ni svesni toga…

…Vizualizirajte…Ubacite najlepse osecaje u vizualizaciju…kreirajte novi Univerzum…Smenite izgled planetarnog holograma…Svaki dan u isto vreme…bez prekida…sirite mrezu sve vise i vise…neka informacija dodje do sto vise ljudi…

…To ce kreirati vibraciju koja je nepodnosljiva za Reptoide, Sive i jos nekih koji se igraju Bogova…Svuda gde su kolezi, ratovi, svadje, oni su prisutni…hrane se strahom, reptoidi se hrane ljudima…

...obe civilizacije koje se dele na puno podcivilizacija manipuliraju ljudsku vrstu preko tajnih drustva i tajne vlade u sjeni…

…Vizualizirajte punim srcem da sve to pocinje da bledi…da nestaje od nase realnosti…sve dok ne nestane potpuno…zauvek…i opet se vrati…Zlatno Doba…gde svako moze ispoljiti svoju jedinstvenost i kreativnost na svoj nacin…

…U teku je sledece scenario…Cjeli planet je prokopan…uzdus i popreko…sve instalacije trebaju biti gotove do pocetka 2012 godinie…Od onoga sto nam je poznato…u planu je zrtvovanje vise od 4/5 ljudskog roda…za ono sto bi ostalo da bi bilo jos lakse manipulisati…ljudski rod bi nastavio da zivi…reprodukcija ce nastaviti…reptoidi ce imati svoju hranu…sivi ce imati opet svoju hranu, ali u drugacijem smislu i najvise enegetskim sastojkama koje se nalaze u suptilnijim tjelima coveka…dobro su to smislili…nema sta…ali ima mali problem…necemo to da dozvolimo…i ne zelimo takvu buducnost…sada kreiramo svojim mislima ono sto ce doci…

http://www.youtube.com/watch?v=3Fi2iDT4 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=u-tiFFjOHHY

…Dva problema…

- Prvi

…Sunce se ravna sa centrom Mlecnog Puta…Centar Mlecnog Puta je najnabitiji masom. Sto vise mase – to vise gravitacije. Sto vise gravitacije – to vise Sunceve aktivnosti. Prosto kao pasulj…Ako jedan pucanj CME barem i okrzne Zemlju…oduvace atmosferu…ostajemo bez magnetonog stita…radijacija ce uraditi svoje…prica na fizickom nivou je zavrsena…Shumanova rezonanca je promjenjena…kraj price…

...Polovi se promenjuju…Zemjotresi…Gravitacija u momentu promejene polova nemoze izdrazati vodu u okeanima…I ona se preliva na naku stranu…u zavisnosti plus i od kretanja i gravitacije Nibiru u tom momentu…

Vlade sa ostalim sljamom se povlace u podzemne gigantske baze…gde postoji namerno izazvan ambient Faradejevog kafeza i gde ce Shumanove resonance biti kontrolirane da podrze Beta mozdano podrucje i funkcionisanje covecjeg mozga…taj put vodi u ropstvo…rjeci ne mogu opisati sta ce tamo unutra da sledi…Vlada u sjeni…ili barem onaj minijaturni ljudski deo sto je ostao…misli da ce uspeti da se spase…ali ne shvata da su oni izmanipulirani od strane Reptoida i Sivih…

...Moje misljenje i da onim politicarima koje se obecavaju mesta u podzemnim ustanovima…ne sluti nista dobro…kad zavrse svoj posao…jednostavno ce ih vecinu eliminirati…jer nema mesta za svih…

- Drugi

…prolazak Nibiru koja je otprilike velicine Jupitera…Video zapis govori sam za sebe…

http://www.youtube.com/watch?v=U-3RLx_4Y5Y

...na netu se moze pronaci jos po neki koji je kvalitetan i koji sadrzi inforamcije koje neko zeli van i koje mogu ponuditi sansu covecanstvu da se pripremi…

…U svakom slucaju…Kalendar Maya je tacan sve do 21 Dec 2012. Gravitacija Sunca, Plameni Jezici, Gravitacija Nibirua…ce verovatno dovesti do promjena polova…nebo i zemja ce promeniti mjesta i Kalendar Maya vise ne moze biti funkcionalan jer njegov "read-point” generiran od Pleiades star cluster vise se nece nalaziti na istoj lokaciji na nebu…

...veoma je jednostvano…to ce se desiti na potpuno isti nacin, kako sto su se vrhovi tri velike piramide bile ekvivalentne i usmerene direktno na tri zvezde sazvedja Oriona pre oko 12.500 godina, a danas vise nisu…Nibiru ako su podatci tacni…ima orbitu koja prolazi niz nas Solarni Sistem na svakih 3600 godina…A pretstavlja borbenu stanicu Anunakija…jos veci problem…

…Sumasumaru ne deluje dobro…vlade ce jednostano nestati…a ima informacija da one i zele da toliki procenat covecanstava strada da bi oni lakse mogli da vladaju…ali ima jedna stvar…sto mozda…tajne vlade ne razumiju…a to je da svest ima veoma jaku moc…jacu nego sto iko moze pretpostaviti…

…Sunce je ziv entitet…Zemja je ziv entitet…Sa samir poramljivanjem sa centrom Mlecnog Puta stici ce ogromni snop fotoske svetlosti…nesto sto ovi planiraju da sprece sa HAARPom, stvaranje elektromagnetnog omotaca oko planete, postavljanju ogledala u orbitu i jos drugih karata koji sum im ostali za igranje…ali uzalud…

Potrazite na netu: UFO contact Alex Collier interviewed by Rick Keefe
Puno informacije koje vam mogu koristiti… (pogledajte svie djelove – ima ih 12)

http://www.youtube.com/watch?v=H25Z1wt9 ... re=related

Zato molim vas…ne shavacajte ovo lakomisleno…moramo svi mi odigrati svoj deo…

…Siguran sam da mozemo spreciti katastrofu…Vizualizirajte da do promena polova ipak nece doci…vizualirajte da Sunce nece da nas sprzi…Vizualizirajte novu realnost…

...Zracite svaki dan…tri puta na dan…u isto vreme…Napravite to prioritet…Vizualizirajte cjeli planet kako se kupa u svetloscu…zracite je ljubavlju, prijateljstvom, harmonijom…Pomozite joj da predje u sledeci denzitet…

...Moguce je da samo oni koji ce se uspeti da se iskace I da se odrzavaju na tu visu frekfenciju ljubavi, mira I harmonicnosti…njihova fizicka tjela ce postati neki vid poluetericna I moci ce da predju sa ovog denziteta na sledeci sa samom promenom planete od jedni densitet u drugi…

http://www.youtube.com/watch?v=u-tiFFjOHHY

Svi oni koji nece moci da evoluiraju na vreme i da krenu stazom mira i svetlosti…nece moci da predju na visi densitet…ostace u ovu realnost gde ce Sunce i snazan uticaj Nibirua prouzrokovati…ono sto ce prouzrokovati…

Sada je na vama da izaberete kojim putem cete ici…jedan vodi van ove realnosti…sa drugim ostajete u ovu realnost i saocivate se katastrofama koje mogu slediti…

Ovo je u slucaju da neuspemo da sprecimo te katastrofe…Da se malo navratimo unazad…

Knowledge given to Mayans which they keep successfully to present time says that Planet Earth had gone already through changes four times and that we live in the time of the fifth Sun. They state that live on Planet was destroyed four times before due to these changes; http://www.copernicus2.org/

1. Giants lived in the time of the first Sun; water had destroyed the world at the end of cycle

2. At the second Sun the aerial serpent destroyed the world. People were transformed into monkeys

3. At the end of the third Sun the life on Planet was destroyed by heavenly fire

4. At the time of the fourth Sun, the end of cycle caused flood and fire. Survived people died of hunger after those events

5. The prediction for the end of the fifth cycle is that the Earth is going to vibrate and shake

Izgleda da nikako da naucimo lekciju…taman postajemo zreli da shvatimo…ciklus zavrsi i moramo sve odpocetka…

…Evo vam malo za razlisljanje…sta ako neko tamo…ima tehnologiju da ulazi i izlazi od raznih dimenzija Univerzuma…i skoro cjela njihova tehnologija se bazira na koriscenje energija visih dimenzija…osobito etericne i astralne…

…e sad skretanje u levo…sta ako taj neko ima znanje i moc radi samo delicne funkcionalnosti duplog helixa DNA molekula…sto samo dozvoljava budnost u ovoj realnosti I delimicno astralne realnosti preko processa koje zovemo san…manipulira sa nama vec nekoliko hiljada godina?

…sta ako isti taj…zeli da nas drzi u mraku…da se ne probudimo…a kad fizicka voznja zavrsi…kada napustimo ovo tjelo…ume da izgradi hologram u nasoj svesti…svest zapaza da klizi tamnim tunelom na ciji je kraj svetlost…a kada prodje put i nadje se na drugu stranu…vidi poznate face…zgrade…polja…reke…mora i sve ostalo sto je u sklopu njevom razvituku i shvatanjem…zatim ako taj neko…ima znanje da tu svest…koju drzi u tom tipu kreiranog holograma i iluzije…vrati u novo klonirano tjelo…preko procesa reprodukcije kod ljudi…prekine mu sjecanje na minula iskustva…I voznja opet pocinje iznova…Manipulacija pocinje iznova…Manipulacija je svuda oko nas…samo je ne vidimo…osim ako se ne pocnemo buditi…pocinjemo da razumemo kako se igra igra, razumemo njenu logiku…

To rade vec nekoliko HILJADA GODINA…Trebalo mi je mnogo godina da ispitam to I razumem sta rade…2012 je sansa za izlazak van toga…2012 je sansa za oslobodjenje ropstva koje traje hiljadama godina...

…2012 je mogucnost da izadjemo iz Matrixa kojeg su Anunaki stvorili…a domaci i strani Reptoidi i Sivi se goste snama…na ovaj ili onaj nacin…

…Epa mislim da je red I krajnje vreme da se kaze:

…NO MORE…THE GAME IS OVER…

…Vizualizirajte i poziv za pomoc…bilo kakva pomoc sa strane je veoma dobrodosla iako moramo ovo preduzeti sami...adresirajte taj SOS pomoc pozitivnim snagama i civilizacijama u Svemiru…Svemir je prepun i tame i svetlosti…Ovog puta pozovite Sile Svetlosti...Prava nasa kosmicka braca koja zive u skladu sa Voljom Vrhovnog Stvoritelja Svega, nas nece ostaviti na cedilu - ako zamolimo za pomoc...

…Ako ih mi pozovemo…ali na pravi nacin…sa mirom i vjerom…oni ce se odazvati na nas apel za asistenciju u ovom kriticnom periodu…ovako oni nemogu da interveniraju radi kodeksa nemesanja u evolutivnim pravcima drugih rasa sto negativne sile zloupotrebljavju na veliko…

…Svi mi mozemo se osloboditi u 2012…Ipak najbitnije je da se pomogne Zemlji i da se spreci katastrofa…To trebamo uraditi snagom nasih misli…Molim vas…jos jednom…u ta vremena…sjednite u meditaciji i zracite nasu Planetu mirom, ljubavlju i harmonicnim mislima…

…Sve uvek pocinje idejom…zatim dolazi do realizacije…kad se skupe hiljde ljudi…zatim jos vise i vise…stvorice se ogromna misaona snaga koja moze promeniti hologram ove planete…

…Vizualizirajte realnost mira i harmonije…vizualizirajte svet bez oruzja…bez zla…bez bica koje nas zele manipulisati…svet koji se kupa u svetloscu…svet od kojeg smo nekada davno bili deo, svet od kojeg smo izasli i svet u kome imamu priliku da se opet vratimo…u 2012…

...Radite to svakog dana…barem tri puta na dan…mi imamo moc u nama da promenimo ovu realnost…molim vas imajte razumevanje…od svih nas zavisi sudbina nase planete i nas samih…moramo konacno odrasti i ostvariti svoju slobodu…

...Sada pred nama stoji ta sansa…sledeca mozda nece biti

Zadnja izmjena: astralwalker; sub jan 19, 2008 9:36 pm; ukupno mijenjano 3 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 19, 2008 6:09 pm 
Moderator

Možeš još malo o HAARP-u vlastitim riječima?

Kako radi, koje su mu slabe točke, kako da ga razvalimo ili načnemo putem grupne svijesti... što više to bolje...

HVALA !

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 19, 2008 9:13 pm 
Član foruma

sto se dogada s onima koji nece preivjeti to sto slijedi a borit ce se protiv tog ropstva..

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 19, 2008 9:27 pm 
Član foruma

Promatrac,

To ti je barem lako...nadji na netu slike sa HAARPA...memorisi ih u svesti...i zatim polako ih dezintegrisi pomocu tvoje misaone snage...kada uspes da dodjes u stanje gde si umirio svoju svest...gde je vreme stalo...i nije ostalo nista...kada si potpuno prazan...tvoj psihicki arsenal ti je na raspolaganju...trebas ga samo usmeriti...vizualizisi kako se svo zlo na planeti pocinje da postaje providno, za da bi na kraju potpono nestalo...i tako svaki dan...

...prvi put, ujutru u 5:00 – 5:30 casova…

…drugi put, poslepodne u 17:00 – 17:30 casova…

…treci put, uvece od 23:00 – 23:30 casova …

Ako milijardu ljudi ovo rade u isti cas...u isti sekund...covece...stvorice se mocna misaona snaga...ako milijardu svesti zele istu stvar i vizualizisu da se to vec ostvarilo u realnosti...ubace emociju da su sretni sto su promenili realnost na bolje...sigurno ce se napraviti razlika...mislim da je pametno da uradimo to...sve sto treba je samo malo volje...ukopcas se u psionicko polje nase planete i pocinjes da menjas realnost Zemlje na bolje...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 19, 2008 9:43 pm 
Moderator

Ima već puno njih koji rade sa zemljom sa više nivoa, to je stari plan.
Skoro sigurno je da je u vezi vala.

Armando Tores - Susreti s Nagualom
Citat:
“Zadatak koji mi je moj učitelj dao, i moja misija kao naguala ere koja nastupa, je da se pomeri skupna tačka (planete) Zemlje.”
Očekivao sam sve osim toga. Nekoliko sekundi, moj um nije reagovao; jednostavno nisam mogao da povežem šta to Karlos govori. Ali iznenada, čudovišnost njegovog zadatka me je pogodila u centar razuma, našao sam se kako razmišljam o tome da je Karlos sigurno poludeo ili priča o nečemu o čemu ja nisam imao ni bledu predstavu.
Zbunjujući me još više, izgleda da je pročitao moje misli zato što je ovlaš klimnuo glavom u znak slaganja i promrmljao:
“To je to. Moraš biti lud da dopustiš sebi mogućnost nečeg takvog i još luđi da bi poverovao kako je tako nešto moguće učiniti.”
Upitao sam ga kako je moguće da čovek uopšte i pomisli o takvom podvigu.
Odgovorio je:
“Kao što drugi svet ima svoje pokretne jedinice – neorganska bića – Zemlja ih takođe ima, a to smo mi. Mi smo deca zemlje. Pokretanje skupne tačke dovoljnog broja ratnika može da promeni modalitet vremena, i to je ono na čemu ja radim.”
Objasnio je da se skupna tačka Zemlje pomerila mnogo puta u prošlosti, i tako će biti i u budućnosti. U skorašnjim vremenima, ona se postojano kretala prema oblasti razuma.
“To je veličanstveno, jer kada se tu jedanput učvrsti, čovečanstvo će imati priliku da se premesti na drugu stranu i mnogi muškarci i žene će postati svesni. Izazov za vidovnjake budućnosti, biće da sačuvaju taj fokus dovoljno dugo vremena sve dok on ne postane tu učvršćen, postajući stalni položaj za planetu, novi centar, koji će nam biti u svako doba dostupan na savršeno prirodan način.”
“Preusmeravanje Zemljine pažnje je posledica zajedničke akcije mnogih generacija naguala. Novi vidovnjaci su razmišljali o tome kao o mogućnosti i otkrili su da je to deo Pravila. Oni su to uzgajali svojom namerom i utvrdili da je sada vreme da se s time započne. “
“Koji je efekat tog pomeranja?”
“Pomeranje fiksacije planete je jedini način da se izađe iz dramatičnog stanja ropstva u kojem smo okovani. Pravac naše civilizacije je bezizlazan zato što smo izolovani na udaljenom mestu kosmosa. Ako ne naučimo kako da putujemo duž avenije svesnosti, doći ćemo do takvog stanja nezadovoljstva i očajanja da će čovečanstvo završiti tako što će uništiti samo sebe. Naše mogućnosti su put ratnika ili izumiranje.”
“Međutim, ne mogu znati kakve će biti krajnje posledice mog zadatka. Skupna tačka Zemlje je veoma velika; ona ima ogromnu inerciju. Moja misija je da potpalim vatru, ali trebaće vremena da se plamen proširi. U stvari, taj zadatak nije samo moj, već pripada i svim vidovnjacima koji će se obavezno pojaviti.”
“Znanje o skupnoj tački je besprimeran poklon duha savremenom čoveku, i ono je katalizator za promenu modaliteta ove ere. To nije utopija već stvarna mogućnost koja nas čeka tu, odmah iza ugla.”
“Ne želim da nagađam o mojim šanasama da budem uspešan u uvom zadatku; ja samo istrajavam zato što je to sve što mi je ostalo da učinim. Lično, nemam sumnji. Po mom gledištu, budućnost je svetlosna, zato što ona pripada svesnosti, što za čarobnjake znači da ona pripada nagualizmu.”

Kasiopejci
Citat:
O:...Vaš realitet je kreiran vašom sposobnošću da ga razumijete. Val dolazi jer mnogi traže "maturiranje".
P: Hoćete reči da mi zapravo, u nekom smislu, kreiramo val?
O: I obratno.

Zadnja izmjena: promatrač; ned jan 20, 2008 12:28 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jan 20, 2008 12:20 am 
Administrator

:offtopic:

Haarp imamo već, ajde tamo dalje o njemu:
http://galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=206

A ovdje ćemo nastaviti sa 2012.

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jan 20, 2008 10:47 am 
Član foruma

Sophia je napisao/la:

juche dok sam silazio sa planine razmishljao sam,kada bi postojala pesma o Valu,ko bi to najbolje mogao zvuchno da prenese/da otpeva
i prvi mi je na pamet pao Roj Orbison,ima onu zicu u glasu koja bi te suptilne vibracije mogla da ponese :love5:
i tada,
prva pesma na tek ukljuchenom radiju :shock:
Roy Orbison - Anything You Want (You Got It)
http://www.youtube.com/watch?v=7iT1qPXL8Rk
" eniting ju vont
ju gad it
eniting ju niid
ju gad it
eniting et ol
ju gad it
bejbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii"
\:D/
meni za ovaj znak pored puta ne treba prevod,kome treba nek' prevodi 8)

astralwalker je napisao/la:

Ako milijardu ljudi ovo rade u isti cas...u isti sekund...covece...stvorice se mocna misaona snaga...ako milijardu svesti zele istu stvar i vizualizisu da se to vec ostvarilo u realnosti...ubace emociju da su sretni sto su promenili realnost na bolje...sigurno ce se napraviti razlika.....

milijarda je mnogo
chini mi se da je 400 miliona chistih dovoljna kritichna masa da znachajno promeni ovu realnost,
ali i 400 miliona je sa ove perspektive mnogo,ali nije nedostizno 8)
Chicha je negde rekao da je "200 potpuno svesnih dovoljno da promeni ovaj svet"
chini mi se da je ovaj broj sada negde oko 50
idemo dalje...

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jan 20, 2008 6:36 pm 
Član foruma

galaksija je napisao/la:
Dakle, nije drug Tito slučajno govorio, - “Živite i radite kao da će uvijek biti mir a pripremajte se kao da će sutra izbiti rat…

hmmm, jel treba da kazem da smo moj prijatelji i ja pre 2-3 dana skoro u glas rekli jedan drugom ovu recenicu...
hromi daba je bio vrlo namazan i vrlo opasan... :mrgreen:
uostalom, zivi smo svedoci posledica njegovih manipulacija (i njegove ekipe) koje nismo znali/umeli/hteli da zaustavimo...

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jan 20, 2008 8:27 pm 
Član foruma

Astralvalker je napisao:"kada uspes da dodjes u stanje gde si umirio svoju svest...gde je vreme stalo"...

Vreme ne postoji i ne moze niko da se koncentrise a da vreme stane kad je ono toliko relativno da mozes ici i napred i nazad po njemu.To dokazuje ne samo da ne ide i ne samo da stoji vec i da je relativno da je i sve i nista da je beskonacnost koju nikad necemo razumet (dok ne budemo jaki kao glavni BOGi) i koju "GLAVNI" Bog upoznaje kroz samog sebe odnosno upoznaje samog sebe to je on i sve je on ...Ovo ja kao i vecina na forumu znam vrlo malo tako da je nemoguce objasniti ali u sustini se moze...

Inace ideja ti je extra ...Svaka cast...
Mislim da si trebao mesto ovog "gde vreme stoji" samo gde si dovoljno koncentrisan da osecas i svoju ulogu u svemu tome...

Znam da ovo znas mozda bolje od mene i znam i ja i svi na sta si zeleo ukazat ali ako napredujemo daj da menjamo stare zastarele nacine objasnjavanja.Puno uspeha i pozdrav samo tako nastavi bez nepotrebnih gresaka... =D>

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jan 21, 2008 5:18 am 
Član foruma

Nat...ima smisla da razne valove pokrecemo mi, ljudi koji obitavamo na ovoj planeti, tako da svakako postoji mogucnost da se u jednom vremenu i na jednom mjestu nadje generacija koja promjeni suptilnu auru ove planete u nesto pozitivnije. To je svakako mogucnost koja postoji kao i sto neki se nadaju mogucnosti da izazovu rat , nered, kaos i oni u to ulazu velike kolicine energije.
Diskutovati o ovoj pozitivnoj mogucnosti kako god da okrenes je neka manipulacija Uma i skretanje lijevo i desno, a ako lezi u individualnom naporu svake jedinke onda tu nema pravila kako se to postize nego samo postoji jedna zajednicka volja a to je da ova planeta postane jedno humanije mjesto time sto ce svatko sebe napraviti humanijim.
A svatko ce naci neki svoj vlastiti put da sebe napravi takvim ako zeli i vjerojatno da ce njegova "unutarnja tisina" da kaze njemu ono sto je bitno za njega ali sasvim nevazno za nekoga drugog.
Kad se pocne pricati o nekim skupljanjima i kako svi mi treba da se udruzimo i izgovaramo neke vibracije i upucujemo neke dobre misli u to i to vrijeme, ja to vidim ovako , kao govorio paradajz ili govorio ljubav , nema veze ako to sto covjek govori nije podrzano cijelim njegovim bicem i ako on ne vibrira sa tim sto govori.
To je vec dobro poznato da mehanicka molitva nema nekog velikog rezultata .
Mislim da zagovornici takvih stvari u krajnjem slucaju znaju da ce takve masovne meditacije proizvesti jednu konfuznu vibraciju sa konfuznim rezultatom.
Mnogo korisnije od toga je da covjek ulozi napor da sav vibrira sa tom humanom idejom, time sto ce sav biti satkan od te ciste vibracije, pa se mi necemo morati nigdje skupljati i vikat naglas nego cemo se sasvim dobro sloziti i u tisini i pokrenuti Val kao sponatani rezultat nasih promjenjenih bica , bez da nam je to i bila namjera.
Kad covjek upozna malo bolje sebe, vidjece da se u njemu bori milion ideja za prevlast i ma kako on u nekom momentu zelio da posalje sve najcistije ideje i zamislja svijet drugacije , opozicija nikad ne spava i utice na krajnje proizvedenu vibraciju.
Kad bi se oslobodio opozicije, ujedinio sve u sebi u jedno , da je sam ta Bozanska rijec svim svojim bicem , onda bi to bilo sve bez napora i truda i vjerojatno je Gurdijev govorio o takvim jedinkama koje bi mogle promjeniti svijet.
ALI, rekla bih da se jako puno energije trosi na sarene laze koje ce donijeti neki novi svijet, naravno to je samo moje vidjenje , svakako nek svako razmislja i zakljuci za sebe.
Pozdrav.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 26, 2008 10:45 pm 
Član foruma

http://projectcamelot.org/lugovenko.html

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jan 27, 2008 1:54 am 
Član foruma

OK, oni što se nadaju, isto tako kao i oni što se ne nadaju... hmmm nema ovo logike.

Ponovo!

OK, svi mi koji... hmmm nema logike da smo svi.

Ponovo!

Po mojoj logici jebanija se sprema oko energenata i to je fakat. Eh sad, dal je to neko skužio nekako prije (npr. Maje) bez foruma i surfanja pojma nemam. Uglavnom, kako kontam biće frka oko toga kako transportovati robe, a kapitalizam počiva na robi. Ako toga nema nema ni ovakvog, sada uz računare i TV, načina života!

Znači motike, haš i tako to - tko zna uzgojit obični jebeni kukuruz imat će budućnost. O grahu da ne pričam... extra profit!

A ja ovo brzo završi ;)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 02, 2008 7:50 pm 
Član foruma

http://www.2012.com.au/SchumannResonance.html

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.