Sada je: pon maj 05, 2025 10:53 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 596 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 30  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: čet dec 13, 2007 12:13 pm 
Član foruma

theodores je napisao/la:
Meni se to također često događa... osobito 21:21,22:22, 23:23 i 23:32... i znam još nekoliko osoba koje su mi to spomenule otprilike u vrijeme kad se imeni počelo učestalo događat...ali nisu ti isti brojevi...

Negdje sam naišao na podatak da su to "KODOVI" za aktivaciju DNA :roll:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet dec 13, 2007 1:56 pm 
Početnik

OMG, a sto bi to trebalo znacit... #-o

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet dec 13, 2007 2:07 pm 
Član foruma

Mene vec par godina, otkako sam pocela razmisljati o svemu sto ima veze s paranormalnim, prate dva broja 11 i 22. Pogotovo 22. Sanjala sam da mi je bog pokazao neku pjesmu i taj broj. Vidila sam ga na nebu i bio je nekako zlatan kao da je ispisan zvijezdama. Od onda me poceo pratiti. Prvo sam mislila da mi donosi nesrecu jer u numerologiji nije sretan ali vise nisam sigurna u to. Vjerujem da ima dublje znacenje za mene ali ga jos nemogu dokuciti.. Pa ako netko zna neka mi kaze sta 11 i 22 predstavljaju.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet dec 13, 2007 3:44 pm 
Član foruma

Hvala Tombola33. Mnogo toga mi je sada jasno.

Mozes li mi, makar ukratko, predstaviti simboliku broja 33?
Taj me broj prati vec par godina, i to ne samo kroz razne fizicke manifestacije, vec i kada sam u onom stanju polusna. Pojavi mi se vise kao SAZNANJE o vaznosti tog broja, ali ja NE ZNAM ZASTO on treba da mi bude vazan. ???
Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet dec 13, 2007 11:45 pm 
Član foruma

Odgovor svima.

Pazite.
Život živih bića, naročito čovjeka, je Programiran i to tako da se taj Program odvija po Zapisu koji je sačinjen u vidu Sinopsisa (Sinopse).
Taj Sinopsis je nastao od mnogo MEMORIJA koje se nalaze kao Otisci u Energetskim poljima Određenog čovjeka, odnosno u Monadama - koja Polja se nalaze u nekim ili svim Astralima.
Svakako, svaka Sekvenca iz Sinopsisa se vodi pod svojom frekvencijom koja je "uobličena" u obliku brojeva.
E sad, više Ponovljeni imaju moć da kod promjene Sekvence Sinopsisa intinuitivno "osjete" da je došlo do promjene frekvencije - koja se odvija upravo po nekom ustaljenom Ritmu.
Dakle, ako nekog prati npr. 21:21, 23:25... to ta osoba itinuitivno osjeti promjenu Sekvence - koja ga promjena "natjera" da pogleda u to vrijeme na sat.
Svakako da to "osjećanje" ni kod koga nije dugoročno.

No ima i slučajeva kao kod sigme.
Kako je Osnovni broj Trećeg svjetskog rata broj 33, to se kod nje ponavlja taj broj iz tog razloga jer bi, po logičnom zaključku, ona trebala da odigra u tom Ratu neku važnu ulogu.

Nadam se da sam bio dovoljno jasan.

(14342)

Zadnja izmjena: tombola33; ned dec 30, 2007 1:21 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet dec 13, 2007 11:55 pm 
Početnik

Jesi. Hvala lijepo na odgovoru, sada su mi neke stvari jasnije =D>

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 14, 2007 1:49 am 
Član foruma

UF... Tombola, sta da kazem... treci svetski??

Mozes li to mozda nesto poblize da mi pojasnis?
Da li su ti ev. potrebni jos neki podaci?

Val dolazi pre rata, zar ne?

Jasno mi je da coveku nikada nece biti data iskusenja koja ne moze da podnese, ali imam neki osecaj da ce se i to i mnogo toga drugog uskoro promeniti...

Kroz ovaj zivot sam naucila da cvrsto drzim jezik za zubima i da vise nikada ne kazem da nesto "NIKAD NE BIH URADILA", jer, vrlo brzo sam dolazila u takve situacije u kojima bi mi bilo jasno stavljeno do znanja, da nista ne mora biti i nije onako kako nam se u tom momentu cini...

Svako moje "zamagljivanje" situacije, vrlo je brzo bivalo rascisceno. Iluzija nemam. Uzdam se samo u sebe i imam potpuno poverenje u univerzalni Zakon.

Kontrolisuci i usmeravajuci svoje MISLI, dosla sam do toga, da me je takav nacin zivljenja potpuno transformisao. Moje misli su sada harmonicne, bez osuda, kukanja i samosazaljenja, bez bilo koje vrste posesivnosti... Nema vise nikakve "usemiranosti" i obrazaca po kojima sam se ranije znala rukovoditi.

Naucila sam da na SVE gledam sto je sire moguce, i uvek ostavljam prostor i za to da je i "nemoguce"- moguce.

Shodno tome, moguce je i da mi malo bolje pojasnis tu moju vaznu ulogu u trecem sv. ratu, naravno, ukoliko imas vremena i volje, i ukoliko smatras da treba.

VELIKO HVALA!

Pozdrav, Sigma

:love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 30, 2007 1:30 pm 
Član foruma

Kao prvo, problemi koji su preokupirali svu moju pažnju bili su veliki - no sad se i to smiruje.
U pitanju je zdravlje moje supruge, koja je u jednom trenutku bila "na samom kraju".

sigma,
Ti se svakako nećeš naći u Prvim vojnim redovima.
No prije početka rata se uvijek stvara velik broj Udruga koje žele da svojim djelovanjem spreće rat većih razmjera.
Eto, po nekoim mojim spoznajama tu bi trebalo biti tvoje Važno mjesto.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 30, 2007 1:38 pm 
Član foruma

Budi pozdravljen tombolo...
nego da te pitam sad, što bi mi rekao o broju 9? Mene u neobično puno stvari prati upravo taj broj... u vidu osamnaestice ili devetice same... ako imaš što za reć?

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 30, 2007 1:54 pm 
Član foruma

A sad da vas koji svraćate na ovaj topić pitam: Zar niko od vas nije mogao doći do zaključka da se u donjoj skici, koja je vezana za Sunčev sistem, nalazi riješenje Stvaranja kozmosa - i to PRIJE nego što je došlo do Velikog praska.
Svakako, zanemarite predstavu Sunca, Zemlje i Mjeseca.

slika

(14866)

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 30, 2007 2:15 pm 
Član foruma

Tombola 33, hvala na odgovoru. Tebi i tvojoj porodici zelim zdravlja i puno radosnih trenutaka u predstojecoj 2008. i u svim narednim godinama.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 03, 2008 12:20 am 
Član foruma

theodores je napisao/la:
Budi pozdravljen tombolo...
nego da te pitam sad, što bi mi rekao o broju 9? Mene u neobično puno stvari prati upravo taj broj... u vidu osamnaestice ili devetice same... ako imaš što za reć?

Imam premalo ili bolje reći nikakvih podataka o tebi da bih ti s nekom sigurnošću iznio odgovor na tvoje pitanje.

Ipak, na moje Pitanje dobivam odgovor da se trebaš podsjetiti šta ti se je Veoma memorijski UPEČATLJIVO desilo u tvojoj devetoj godini života.

Alternativno - podsjeti se eventualno da li ti se nešto veoma značajno dogodilo Prije 9 godina.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 03, 2008 12:50 am 
Član foruma

A sad jedna OBAVIJEST.

Kako vidim da ste svi koji navraćate na ovaj topić skeptični u vezi moje izjave da sam došao do Informacije u vezi STVARANJE SVIJETA - i to, nazovimo, od "Nulte točke" (o kojoj Niko od ljudi nikad dosad nije iznosio nikakav podatak), to ću danas ili sutra otvoriti novi topić pod naslovom: Igra brojkama, slovima i slikom II. u kojem će se moći "prepoznati" ManjePonovljeni i VišePonovljeni; koje neki nazivaju Kristalnim ili Indigo bićima - a u kojem će biti iznešeno ono koje ja znam o Stvaranju.

(15010) = 7

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 03, 2008 1:21 am 
Član foruma

Aha... pa jasno mi je...svejedno hvala promislit ću o temu u svezi devete godine...
Usput...odakle sad odjednom broj SEDAM? (Odnosi se na naglašavanje broja sedam na kraju posta)

Sedam monada, astrala, čega već?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 05, 2008 12:09 am 
Član foruma

tombola33 je napisao/la:
A sad jedna OBAVIJEST.

Kako vidim da ste svi koji navraćate na ovaj topić skeptični u vezi moje izjave da sam došao do Informacije u vezi STVARANJE SVIJETA - i to, nazovimo, od "Nulte točke" (o kojoj Niko od ljudi nikad dosad nije iznosio nikakav podatak), to ću danas ili sutra otvoriti novi topić pod naslovom: Igra brojkama, slovima i slikom II. u kojem će se moći "prepoznati" ManjePonovljeni i VišePonovljeni; koje neki nazivaju Kristalnim ili Indigo bićima - a u kojem će biti iznešeno ono koje ja znam o Stvaranju.

(15010) = 7

Pokušao sam otvoriti novi topik ali sam naišao na ovo:
Žao mi je ali samo moderatori može otvoriti temu na ovom forumu

Svakako, kako sam s vremenom knap to sam odlučio da odustanem od namjere da vam iznesem ISTINITO Stvaranje svijeta.
Tko će htjeti saznati ISTINU moći će je saznati na mom blogu kojeg ću ponovno aktivirati.

Svima lijep pozdrav od tombole33.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 05, 2008 12:11 am 
Član foruma

theodores je napisao/la:
Aha... pa jasno mi je...svejedno hvala promislit ću o temu u svezi devete godine...
Usput...odakle sad odjednom broj SEDAM? (Odnosi se na naglašavanje broja sedam na kraju posta)

Sedam monada, astrala, čega već?

Sad znaš zašto se je pojavio broj 7 - kao broj Zadnjeg astrala.

(15124)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 05, 2008 12:13 am 
Administrator

Prijedloge za otvaranje novih tema možete normalno ostavljati ovdje:

http://galaksija.info/forum/viewforum.php?f=17

Zato je i otvorena ta nova tema, jer obično ljudi otvaraju teme koje već postoje na forumu, ne koriste prvo "Search" da vide jel bilo nešto o tome.

Dakle, samo tamo napiši "Stvaranje svijeta", pa će netko od moderatora ili administratora to otvoriti, ako već nemamo takvu temu. Ili kako već misliš da se treba tema zvati...

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 05, 2008 4:16 pm 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
Prijedloge za otvaranje novih tema možete normalno ostavljati ovdje:

http://galaksija.info/forum/viewforum.php?f=17

Zato je i otvorena ta nova tema, jer obično ljudi otvaraju teme koje već postoje na forumu, ne koriste prvo "Search" da vide jel bilo nešto o tome.

Dakle, samo tamo napiši "Stvaranje svijeta", pa će netko od moderatora ili administratora to otvoriti, ako već nemamo takvu temu. Ili kako već misliš da se treba tema zvati...

:mrgreen: :wink:

Sad, kad sam se malo odmorio i bolje razmislio zaključio sam da ste u stvari uradili dobro u vezi otvaranja novih tema.
Uz to sam shvatio da bih na neki način uradio grešku ako bih otvorio novi topik - jer će neke dosadašnje informacije koje sam iznosio i onako biti vezane za Stvaranje svijeta.
Treće, ipak je objavljivanje tekstova i slika na vašim stranicama najjednostavnije riješeno.
Prema tome, što se tiče ovog topika, sve ostaje po starom.

--------------------------------------------- STVARANJE SVIJETA -------------------------------------

Predgovor.

Da bi shvatili informacije koje ću iznijeti u slijedećim tekstovima koji će biti vezani za STVARANJE SVIJETA treba da vam bude jasno slijedeće.
- Pojam Spirit ima isto značenje koje znamo pod nazivom Duša.
Dakle Spirit = Duša.
Pojam Spirit (Duša) možemo koristiti samo ako ga koristimo kod Svih vrsta živih bića.

- Pojam Duh ni u kom slučaju nemojte povezivati s pojmom Spirit (Duša).
Predmeti, stvari, dakle ono za koje kažemo da je mrtvo nemaju svoj Spirit (Dušu).

No svako živo biće - kao i svaka neživa (mrtva) Materijalna tvorevina posjeduje Svoj Duh.

Spirit (Dušu) NIKO NE MOŽE Vidjeti ni u kom obliku - no jedan broj ljudi može DOŽIVJETI vizualizaciju Duha, i to u obliku Dvodimenzionalne predstave (dakle kao sliku).

Sad, od jednog broja ljudi - jedan manji broj ljudi može Duha DOŽIVJETI i u obliku Trodimenzionalne predstave (dakle u obliku holograma).

Za bolje razumjevanje (slika 1)
slika
Djevojka (dolje) je na ovoj slici DOŽIVJELA Astralnu projekciju svoga tijela (na slici prikazano u Dvodimenzionalnoj predstavi), to jest, ona je DOŽIVJELA ''viđenje'' svog Duha a NE ''viđenje'' svog Spirita.

(sika 2).
slika
Ovu djevojku je ovo troje ljudi DOŽIVJELO kao Trodimenzionalnu predstavu, dakle u obliku holograma.
Dakle DOŽIVJELI su Duh te djevojke a NE njen Spirit (Dušu).

Prema tome, još jednom, NE MIJEŠAJTE Spirit ili Dušu sa Duhom.
Jer, na primjer (slika 3)
slika
i ovaj markirani kamen se Može DOŽIVJETI da ga jedan broj ljudi misaono vizualizira - na koji će način DOŽIVJETI dvodimenzionalno ili trodimenzionalno ''viđenje'' Duha tog kamena.
Svakako, ovaj kamen NIKAKO Ne može da posjeduje svoj Spirit ili Dušu.

Ako ste ovo shvatili, i prihvatili - mnogo toga od onog koje ću vam iznositi bit će vam shvatljivo.

Svakako, ako neko može dokazati da su iznijete informacije netočne bilo bi mi drago da iznese taj dokaz.

Nastavak slijedi

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jan 06, 2008 10:29 pm 
Član foruma

Evo samo jedno pitanje...u kakvome bi odnosu dakle bili duša i duh?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 09, 2008 12:13 am 
Član foruma

theodores je napisao/la:
Evo samo jedno pitanje...u kakvome bi odnosu dakle bili duša i duh?

(15444)

Iskreno, ljudi obično ne razmišljaju da veoma jednostavno kratko pitanje može da zahtjeva veoma kompliciran odgovor, svakako, ako se taj odgovor iznosi na taj način da bude potpuno razumljiv kako bi bio pravovaljan a na kraju i prihvatljiv.
Tako na tvoje kratko pitanje ja mogu dati slijedeći odgovor:
- Duša (Spirit) i Duh se odnose jedan prema drugome isto kao Generalna PRIRODA (koju čine beskonačno mnogo priroda) prema pramateriji (pratvari).
Da li te taj odgovor zadovoljava?
Vjerujem da ne, jer niko nas nije učio niti uči da postoji Generalna PRIRODA i da je pramaterija PUNOĆA te PRIRODE.
No vjerojatno si svjestan da; objasniti u detalje Generalnu PRIRODU traži mnogo vremena i ispisanih stranica.
Također, pramateriju (pratvar) je nemoguće opisati u nekoliko rečenica.
A Generalna PRIRODA i pramaterija su VJEČNO i bit će VJEČNO u odnosu neodvojive veze - iako svaki od ta dva pojma posjeduje SVOJU Nepromjenjljivu vrijednost Srži svog bitka, što čini ova dva pojma odvojivim.
Da, o Nepromjenjljivoj vrijednost Srži bitka su prije dvije tisuće godine govorili Stari filozofi, ali Novi su našli da tu Spoznaju treba poništiti, jer je ''bez veze''.
(Zato i toliko znamo - koliko znamo o onome čije postojanje čula većine ljudi ne mogu registrirati).

Da, još da dodam da je pramaterija tzv. tamna materija.

Ili, Duša (Spirit) i Duh se odnose jedan prema drugome isto kao Generalna PRIRODA prema Stvoritelju.
Svakako mi niko neće vjerovati da su se u Nematerijalnoj Generalnoj PRIRODI Vječno pokazivale neke forme energetskih pobuda - dok je Stvoritelj Materijalan.
No ipak se odvaja od Totalne materijalnosti - i to iz tog razloga jer je neodvojivo vezan za Generalnu PRIRODU.
Upravo je to navelo Spinozu da objavi: Bog ili priroda (Deus sive natura) nije izvan ili iznad stvari, već je u njima, pa je on stoga i priroda koja stvara (natura naturans) u odnosu na stvorenu prirodu (natura naturata).

I upravo se zato Duša (Spirit) i Duh odnose jedan prema drugome isto kao energija prema materiji.

Isto kao što se i Bioenergija odnosi prema Materijalnom tijelu svakog živog bića.

Dakle shvaćaš li da je Duša (Spirit) energetski potencijal - dok je Duh nešto što ima obilježje totalne materijalnosti (koju ne moramo čulno registrirati).
Svakako, bez energetskog potencijala se ne može pokazati nikoja materijalnost.

I iz gornjeg slijedi zaključak da Duša (Spirit) MORA da ima neko Materijalno polje - Monadu, jer po smrti živog bića Duša se odvaja od Materijalnog tijela - no njegovi Duhovni pokazi MORAJU ostati kao Memorijski pokazi kako bi Energetski potencijal, dakle Duša i dalje bila NEODVOJIVO Vezana za Duhovne vrijednosti ranije živućeg bića.

Svakako, ako nisi (niste) ovo mogli razumjeti pratite dalje tekstove koji slijede a koji se odnose na Stvaranje svijeta.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 596 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 30  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.