dotNet je napisao/la:
Baloni čuda rade....pogotovo ako ih napuniš helijem.
A mislim brate dragi aragorne ako nisi isprobao ništa od navedenog odakle tebi sad tu da govoriš što valja a što ne?
Ako nisi onda šuti, ako jesi onda lijepo kaži svoja iskustva da te svijet vidi i čuje.
Neki su se bavili magijom prije postojanja ovog foruma a ti toga očito nisi svjestan zar ne? i nemožeš da odmah znaš s kim pričaš ....uff kako mi ego raste majko božja, hebote šta sam moćan....mmmm.
Kao sto rekoh, po mom licnom misljenju sve te tehnike vizualizacija koje se propagiraju po internetu su manipulacija smisljena tako da osoba otvori svoju svest prema mentalnim manipulacija OPS entiteta 4D. Dovoljno je obratiti paznju na osobe koje upraznjavaju te tehnike, pre i posle, i videti iz njihovog ponasanja ucinak tih tehnika. Postoje i stari clanovi na ovom forumu od pre dve, tri godine kod kojih je, posle primene tih tehnika, jasno vidljiva transpersonalizacija i jacanje patologije narcisoidnog poremecaja licnosti. U tom smislu preporucujem knjigu "Politicka ponerologija".
Citat:
Neki su se bavili magijom prije postojanja ovog foruma a ti toga očito nisi svjestan zar ne?
Bavili se magijom?! Ovakve nesuvisle izjave ne treba ni komentarisati, ali cu reci samo da si ti na pogresnom forumu.
Skrenuo bih paznju tebi dotnet, kao i svima koji dolaze iz tog "pravca", na ovom forumu nece biti propagiranja nikakvih tehnika vizualizacija i ostalog OPS smeca. Za to postoje i druga internet mesta pa ko voli nek izvoli.
Citat:
i nemožeš da odmah znaš s kim pričaš
Nije bas naj jasnije sta si ovime hteo da kazes, ali reci cu ti da me i ne interesuje sa kim pricam. Da li je to satjavata, hijavata, gamedeveloper, astralfighter, mene to ne zanima. Jedino obracam paznju na ono o cemu neko pise.
Pozdrav