Sada je: pet jul 18, 2025 3:19 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1917 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 96  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri dec 05, 2007 11:00 pm 
Administrator

"Čašu mleka za Kapetana Mikija!!!" :occasion5:

Dobrodošao!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet dec 06, 2007 8:12 am 
Član foruma

kapetan_miki je napisao/la:
Eto, ja sam tu bio vise puta ali zaboravim pass pa opet krenem.

Ionako sam imao nekoliko postova...

Sad se nešto diglo dosta negativne energije na superzoni oko ovog foruma i nekih usera.
Pošto cijenim neke od tih usera koji su sad tu, dođoh da malo vidim što ima.

=D>

Refleksija, ako nekoga nešto smeta kod drugoga to je zapravo refleksija samog sebe.
Anyway, tko ti smeta da promatraš situaciju na zoni i učiš iz nje, sve ima svog razloga i kad naučiš što trebaš napustit ćeš taj forum isto kao i ovaj.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet dec 06, 2007 9:24 am 
Početnik

Lokacija: uglavnom sam na Zemlji, mada me misli odvuku i mnogo dalje :)
Pratim Vas moji svemirci (galakticari) vec par meseci. Ovde, na ove stranice, me dovela cista radoznalost o vanzemaljcima, koja se tokom mog 24-vorogodisnjeg zivota povremeno javljala i gasila bas kao plamen svece na vetru. Na trenutke bih dozivela "prosvetljenje", a onda bi sve palo u vodu. Ovaj put mi se cini da sam nasla zaklon i da taj plamicak svece gori i obasjava mi put, put je mracan i samo vidim neka nejasna oblicja i siluete, ali ipak se nadam da ce vremenom taj plamen da bude dovoljno velik i jak i da ce mi dopustiti da sagledam i spoznam ISTINU za kojom besomucno tragam.

Dragi galakticari, da vi ste taj zaklon koji ne dopusta tom mom plamicku znatizelje da se ugasi. Evo, kucam na vasa vrata i trazim utociste kod vas. Ne ocekujte od mene odmah da cu da ucestvujem u raspravama, registrovala sam se, jer zelim da ipak budem deo vas, zelim da znate da na ovom putu ima jos "stopera" koji nestrpljivo ocekuju "prevoz" do stanice ka kojoj i vi putujete.

Pomalo sam zbunjena, nekada mi se cini kao da sve sanjam i pitam se kada cu da se probudim. Osecam se izmanipulisano (u smislu da neko eksperimentise na nama, tj. da smo zamorci sa kojima se neko surovo igra), neshvaceno i uopste me ne zanimaju ovozemaljske stvari koje opsedaju moje vrsnjake i zbog kojih ne mogu da vide dalje od svog nosa, a koje su nam upravo i nametnute kao bi nas omele na putu ka spoznaji istine. Skolstvo je cisto ispiranje mozga i iskrivljivanje istine. Citajuci ove stranice, shvatam da je nase skolstvo jedan veliki deo izvora sa koga se reptili hrane i crpe energiju [kada pogledam samo jednu (hmm, a koliko ih samo takvih ima) svoju drugaricu koja na svakom ispitu dobije napade panike i neuroze od nekontrolisanog straha, a sve zivo nauci....ne znam sta da pomislim....nego da pola profesora sluzi reptilskoj rasi]. Ehhhhhh, pitam se sta ja radim u ovakvom svetu i okruzenju, koja je moja uloga u svemu tome, ljudi oko mene kao da su slepi i ograniceni. Sta ja znam, ne bih rekla da sam nesto posebno, ali cinjenica je da se bas ne uklapam u ove sablone u koje hoce da nas ugrade.

Last December, tebe bih posebno pozdravila :) tvoja prica je ostavila poseban utisak na mene. :)

pozdrav svima :) [/b]

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet dec 06, 2007 2:01 pm 
Početnik

Citat:
Refleksija, ako nekoga nešto smeta kod drugoga to je zapravo refleksija samog sebe.

Mene ne smeta nista, takvi su kakvi su i oni i vi i neki treci...

Citat:
Anyway, tko ti smeta da promatraš situaciju na zoni i učiš iz nje, sve ima svog razloga i kad naučiš što trebaš napustit ćeš taj forum isto kao i ovaj

Dva put si spomenuo riječ učiš, naučiš, kao neka mantra...

Možda sam na forumima iz zabave i dobrog raspoloženja, zašto smatraš da sam ovdje došao nešto učiti?
Možda samo porazgovarati s ljudima dobre volje i pozitivnim osobama.

Isto tako sam i na superzoni. Zašto bih robovao određenim strujama na svakom forumu?
Svugdje ima ok ljudi, a gdje ima ok ljudi, tu je zanimljivo biti.

Da se ne uhvatiš na ono učenje... sve je jedan proces učenja, pa i ovo na forumu... pa i kad ugasim komp, pa upalim, odem na drugi forum...

Znači učenje nekih stvari je normalan proces, ništa forsirano s određenom namjerom.

A ja sam spomenuo 6 puta, to je 3 puta više. :P

=D>

Zadnja izmjena: kapetan_miki; čet dec 06, 2007 2:08 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet dec 06, 2007 2:06 pm 
Početnik

Jack987 je napisao/la:
"Čašu mleka za Kapetana Mikija!!!" :occasion5:

Dobrodošao!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: :wink:

Hvala, rendžeru Nevade.

:D

=D>

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 07, 2007 12:47 am 
Član foruma

guiding star je napisao/la:
pozdrav svima :)

Pozdrav i tebi guiding star i dobrodosla!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 07, 2007 1:43 am 
Početnik

..

Zadnja izmjena: Dshadow; uto sep 06, 2011 11:33 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 07, 2007 8:34 pm 
Početnik

Lokacija: uglavnom sam na Zemlji, mada me misli odvuku i mnogo dalje :)
Aragon, Dshadow zahvaljujem na dobrodoslici :)

Drago mi je sto sam vas nasla!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 08, 2007 1:46 am 
Početnik

bok ljudi
ja sam novi ovdje
i tak...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 08, 2007 1:52 am 
Moderator

Welcome!

:blob:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 08, 2007 2:16 am 
Početnik

hvala na dobrodošlici :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 10, 2007 4:28 pm 
Moderator

Amebix, dobrodosao! 8)

Prebacila sam vam postove na muzicki topic
http://www.galaksija.info/forum/viewtop ... &start=200

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 15, 2007 8:59 pm 
Član foruma

citam ovaj forum vec neka 2 meseca i malo vise

bilo je tu par postica sa moje strane alisve u svemu odusevljen ovim sto sam nasao .

e da kazem nesto o sebi

28 god , rodjen u KM (kos mitrovica) sticajem okolnosti obreo se u CH , tu zivim vec neke 2.5 god.

Radio 5 god za UN , inace zavrsio pravni fax i istoriju .

trenutno radim kao IT support u jednoj firmi ,vikendom DJ u nasoj diskoteci

u medjuvremnu posla i diska galaxija , onda moj sajt i vodjenje net radija

sve u svemu spavanje je gubljenje "vremena" hehe

Pozz za sve

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 16, 2007 7:56 am 
Moderator

Hej, Gorane! Zvuci veoma dinamicno, pa jos i nocna straza uz to... 8)

Bekmambetov, Lukjanenko, a i ja, zelimo srecu na nočnoi dozor :wink:
Dobrodosao!

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 16, 2007 9:16 am 
Član foruma

pa da , nekako sam navikao da idem kroz zivot punom brzinom

da nocna i dnevna straza film koji me bas onako trgnuo

nocu sam uvek tu negde Galaxiram :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 24, 2007 9:10 pm 
Početnik

Denis 21, Tuzla
i come in peace :D :twisted: :twisted: :wink:

Vrh

Naslov: zivjeli
PostPostano: pon dec 24, 2007 9:18 pm 
Početnik

jos u ranoj dobi su mi se cudne stvari pocele dogadjat . sad vise ne ,ali ubrzo osjecam da budu. u prvom ili drugom razredu osnovne vec sam plasio djecu da imam prijatelje gore da pricekaju malo samnom da ce doci. kolko se sjecam nisu dosli .jednom sam vidio neko bice sa zelenim ocima. jednom sam kad sam bio mali (sad imam 26) mislio sam da sanjam al. uglavnom lebdio sam jako polagano lezeci i vrtio se ukrug dok nisam dosao do tla. probudio sam se na podu. nisam nikad vjerovao u ovaj zivot kakvog znaju vecina ljudi . nije mi ovo razmisljanje hobi kao nekima.vec zivim taj zivot. ne vjerujem u skolstvo. ako cu i kada cu imati dijete ucit cu ga o njegovim pravim vrijednostima ,mocima i njegovom biću . sto je (nadam se da ce i meni neko malo bolje objasnit).istina je da mozemo ocekivat promjene velike u roku od 2 do 5 godina .. mislim da ce mi se dogodit (kao nadam se i mnogim ljudima)nesto veliko. cesto se osjecam da nisam kao ostali. i sad kak sam se opet malo probudio i poceo posvecivat sebi i samootkrivanju nadam se da cu uspjet u svom naumu ..koj god da to je ;).. pozdrav..

Vrh

Naslov: b
PostPostano: uto dec 25, 2007 9:35 pm 
Početnik

ustvari znam malo koj je to al nisam spreman da si priznam i prihvatim..

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 26, 2007 3:31 pm 
Početnik

pozdrav!
tek nekoliko dana pratim ovaj forum i vidim da ima dosta govora o meni zanimljivim temama pa sam se odlucila registrirati. od svoje desete godine pokazujem velik interes za okultizmom, ufo-ima i slicnim stvarima, no zadnjih godina sam potpuno izasla iz toga. i onda slucajno zavrsim na kavi s jednim forumasem i eto me natrag na starom :lol: mislim da cu vise citati nego postati, ali eto, bio bi red da se predstavim kada sam vec tu.
inace, godina berbe 1986., studentica informatike, samohrana mama (kćer će mi preksutra napuniti dvije godine :occasion5: ), ljencina, hedonistica, ateistica, zayebana riba s djevicom u podznaku (ne kuzim se u astrologiju nit me pretjerano zanima, al ipak napisah ako nekome nesto znaci :mrgreen: ).
eto, to je zasad to od mene, idem dalje svrljat po forumu, zaintrigirali me oni vrazji reptili :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 26, 2007 6:16 pm 
Član foruma

MissLestrange je napisao/la:
i onda slucajno zavrsim na kavi s jednim forumasem i eto me natrag na starom :lol: mislim da cu vise citati nego postati, ali eto, bio bi red da se predstavim kada sam vec tu.

Ja sam ti samo pokazao put, he he! :D

U početku kad sam naišao na ovaj forum prije oko 2 godine, samo sam čitao i komparativno uspoređivao s ostalim prije proučenim. No tek nedavno sam se odlučio na registraciju. Prirodni process. Čovjeku je teško ostati vanjski (objektivni) promatrač.

http://www.4shared.com/dir/12497247/299 ... cija_.html

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1917 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 96  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.