Sada je: čet maj 15, 2025 12:33 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2257 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 113  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pet aug 05, 2005 12:50 pm 
Član foruma

Phyllis V. Schlemmer: JEDINI PLANET IZBORA
-Riječ je o knjizi čiji je materijal, kako tvrdi autorica, kanaliziran od strane Vijeća devetorice, odnosno vodećih devet civilizacija u svemiru. Zanimljivo je što je način primanja poruka identičan onima od Kasiopejaca (kanaliziranje) i što neke teme, koje obrađuju i Kasiopejci i Vijeće devetorice, daju potpuno različite odgovore. U ovoj knjizi Vijeće devetorice upozorava na kanalizirane poruke drugih civilizacija jer tvrde da nijedna civilizacija (osim ovih 9) nema kompletna znanja da daju sve ispravne odgovore. Knjigu je zanimljivo pročitati, prvenstveno kad imamo priliku uspoređivati odgovore i sa drugim izvorima.

Dr.John Coleman: KOMITET 300
-Knjiga koja obrađuje teoriju zavjera. Autor tvrdi da poznaje kompletnu hijerarhiju tajnih društava, i smatra da je najveći nedostatak teoretičara zavjera taj što nije upoznat sa tim i sa imenima ljudi koji su članovi tih društava.Tvrdi da je, kao obavještajac, imao uvid u mnoge dokumente gdje je skupio ta znanja.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 05, 2005 4:01 pm 
Član foruma

MOONLIGHT je napisao/la:
-Riječ je o knjizi čiji je materijal, kako tvrdi autorica, kanaliziran od strane Vijeća devetorice

To sam procitao ima tome dosta ali kolko se sjecam vec vidim kako bi se dosta ljudi diglo i ustvrdilo da je rijec o dezinformaciji i manipulaciji :).

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 05, 2005 4:10 pm 
Član foruma

MOONLIGHT je napisao/la:
-Riječ je o knjizi čiji je materijal, kako tvrdi autorica, kanaliziran od strane Vijeća devetorice, odnosno vodećih devet civilizacija u svemiru. Zanimljivo je što je način primanja poruka identičan onima od Kasiopejaca (kanaliziranje) i što neke teme, koje obrađuju i Kasiopejci i Vijeće devetorice, daju potpuno različite odgovore. U ovoj knjizi Vijeće devetorice upozorava na kanalizirane poruke drugih civilizacija jer tvrde da nijedna civilizacija (osim ovih 9) nema kompletna znanja da daju sve ispravne odgovore. Knjigu je zanimljivo pročitati, prvenstveno kad imamo priliku uspoređivati odgovore i sa drugim izvorima.

Knjiga mi stoji ponosno na polici (pročitana prije kojih 9-10 mjeseci) 8) .

Prije sam ju čitao nego sam se upoznao sa ovim Kasiopejcima i kako sam letimično vidio ove Kasiopejce, prva mi je asocijacija bila na ovo vijeće devetorice. Knjiga je dobra, svatko tko se bavi ovime bi ju mogao pročitati i donjeti svoj sud na kraju krajeva.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 05, 2005 4:12 pm 
Administrator

Citat:

Ima li u e-formatu ili ju je neko poskenirao? Da malo bacim oko...

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 05, 2005 4:12 pm 
Član foruma

Organski portal osobno je napisao/la:
To sam procitao ima tome dosta ali kolko se sjecam vec vidim kako bi se dosta ljudi diglo i ustvrdilo da je rijec o dezinformaciji i manipulaciji :).

Pa neka, zanimljivo je vidjeti uvijek različita mišljenja ;).

BTW, u toj knjizi (odnosno u razgovorima sa vjećem) je također sudjelovao i Gene Rodenberry, pa si vi mislite odakle je vadio hrpu ideja za svoje likove i svjetove. Za one smrtnike koji ne znaju (ima li takvih?!!), Gene je autor i tvorac Zvjezdanih staza (star trek).

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 05, 2005 4:14 pm 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
Citat:

Ima li u e-formatu ili ju je neko poskenirao? Da malo bacim oko...

Čudim se da to još nisi čitao. Pošto si u Zagrebu, mogu ti ju posuditi čak (ja nisam iz Zg, ali sam relativno blizu i često navratim do Zagreba). Nije problem. Skenirao bih ju, ali nemam skener. Ako poznaš Portala osobno, mogu ti i po njemu dati :P. Ali mi ju pazi ;).

Bilo bi zanimljivo vidjeti reakciju nekoga tko se prije upoznao sa Kasiopejancima nego Vjećem devetorice. Jer kod mene je baš suprotno, i za to su mi ovi potonji simpatičniji. ;)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 05, 2005 6:08 pm 
Član foruma

http://invisiblecollege.blogspot.com/

za svakog ponešto

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub aug 06, 2005 2:13 pm 
Član foruma

Naucne cinjenice u Kur'anu:

http://www.quranm.multicom.ba/k52-114.htm

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned aug 07, 2005 5:48 am 
Član foruma

Dobra stranica o psihologiji:

http://www.ship.edu/~cgboeree/

Inače, mislim da biste više trebali pisati knjige - makar i loše - koje su oblikovale vaš današnji svjetonazor.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned aug 07, 2005 6:02 pm 
Član foruma

Pozdrav svima na forumu

Već neko vrijeme pratim ovaj forum, a danas sam se i registrirao. Forum je zanimljiv, a ono što mi je najvažnije - forum (članovi) su tolerantni prema svačijem razmišljanju, što forum čini bogatijim i svatko na kraju dobiva. To je glavno. Inače se sa razmišljanjima na forumu u globalu slažem, dok uvijek postoji i onaj dobar dio gdje imam svoje mišljenje i AMEN.

No ajmo na literaturu.
Dali je netko na forumu pročitao knjigu: POLJE (The Field) od Lynne Mc Taggart i ako je neka mi napiše što misli u globalu o toj knjizi. Iz knjige je vidljivo da u svemiru (koliko uopće taj pojam može percipirati naš mozak) postoje tajne sile koje još nisu obznanjene našem nivou, a kojih su ipak svijesni neki pojedinci - iz naučnih krugova sa planeta Zemlje. Znanstvena zajednica ili kontrolori koji uređuju ovu našu stvarnost ne dopuštaju širenje tih saznanja do kojih su došli pojedinci. Govorimo o polju nulte točke, o frkvencijama - vibracijama naših osnovnih stanica, materijalnom tijelu oslobođenom od bilo kakvih bolesti - besmrtnost i sličnim stvarima koje bi debelo olakšale ovaj naš 3D život i samim time dozvolile da se više bavimo samim sobom na višim nivoima.. Dali se na forumu toliko često spominjani denziteti mogu objasniti ovom knjigom ili barem biti u nekoj vezi sa materijom koju obrađuje ova knjiga. Znanje postoji već sada, ali kao i ostale važne stvari - ono se drži skriveno od mase.
Knjiga je stvarno teška za čitanje netehnički obrazovanim osobama, a ima jedan drugačiji - dublji pogled na sve ovo od čega se SVE sastoji.

Po teoriji i znanju izloženom u knjizi sve nadnaravne pojave poznate čovijeku do sada postaju potpuno objašnjive i razumljive.

Svi znamo za Arthura C. Clarka a evo što je on napisao o knjizi :

- "Polje" je originalna knjiga nade i nadahnuća za svijet današnjice. Ova važna knjiga izaziva našu maštu. Na rubu smo još jedne revolucije u razumijevanju svemira. -

Pozdrav i javite vaše mišljenje

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon aug 08, 2005 12:07 am 
Administrator

Pozdrav, Axor, dobrodošao.

Forum će postati i još zanimljiviji, što će više i više ljudi stizat na njega. Mreža misli i njihovo sheranje je jako bitno. Brže svi uče.

Nisam čitao The Field. Ima li koji link gdje se može skinuti sa neta, makar i na engleskom?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon aug 08, 2005 4:25 am 
Član foruma

Stanfordova enciklopedija filozofije:

http://plato.stanford.edu/contents.html

Odličan site.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon aug 08, 2005 4:55 am 
Član foruma

Ovo je zgodno, program koji "mjeri" populaciju svjetskog stanovništva:

http://www.census.gov/ipc/www/popclockworld.html

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon aug 08, 2005 2:50 pm 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
Pozdrav, Axor, dobrodošao.

Forum će postati i još zanimljiviji, što će više i više ljudi stizat na njega. Mreža misli i njihovo sheranje je jako bitno. Brže svi uče.

Nisam čitao The Field. Ima li koji link gdje se može skinuti sa neta, makar i na engleskom?

Neznam za link na Internetu, ali svaka je knjižnica ima.

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon aug 08, 2005 7:17 pm 
Član foruma

Inače, mislim da biste više trebali pisati knjige - makar i loše - koje su oblikovale vaš današnji svjetonazor.[/quote]
nemam neki okamenjeni svjetonazor, čini mi se da se u svakom trenutku mijenja, ali od knjiga koje su izazvale "kvantne pomake" u mojoj svijesti su -neke
-capra-tao fizike
-tibetanska knjiga življenja i umiranja
-tao te ching
-neobično, ali eto lovecraftove horror priče-call of chutllu i dr.
-svijetlost se rađa
-celestinsko proročanstvo isjustveni vodič
-itd itd

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri aug 10, 2005 1:42 pm 
Jack987 je napisao/la:

imaš na newsima hr.rec.e-knjige.binaries, mislim

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet aug 11, 2005 9:11 am 
Član foruma

axor je napisao/la:
Dali je netko na forumu pročitao knjigu: POLJE (The Field) od Lynne Mc Taggart i ako je neka mi napiše što misli u globalu o toj knjizi.

Procitala sam tu knjigu i mislim da je jako dobra, te da bi ju svatko tko zeli proniknuti u cemu se sastoji iluzornost materijalnoga svijeta i kako Matrix konkretno funkcionira morao procitati.

Takodjer bih izdvojila posljednju knjigu Davida Ickea koja daleko nadilazi njegove dosadasnje, takodjer zanimljive knjige:

Icke_Infinite_Love.pdf [8.51mb]

David Icke - Infinite Love is the Only Truth, Everything Else is Illusion.
(With this book, Icke has whittled his material down to the essentials about our matrix reality.)

Ne sjecam se da je netko sve o cemu se na ovom forumu raspravlja tako jednostavno izlozio i objedinio na jednom mjestu!

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet aug 11, 2005 11:03 am 
Član foruma

Sofija je napisao/la:
ja daleko nadilazi njegove dosadasnje, takodjer zanimljive knjige:

Icke_Infinite_Love.pdf [8.51mb]

Ženo božja, ovo je valjda najbolji izvor na netu što se tiče takve literature, sve na jednom mjestu, genijalno :shock: *palac gore*.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet aug 11, 2005 12:24 pm 
Član foruma

slika

Ovdje mozete skinuti programcic koji disablira spijunske skripte u PDF dokumentima!
Zove se SafePDF 1.0.1 Beta ( ~0,2MB )!

Detaljnije ovdje!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 12, 2005 12:00 am 
Administrator

Zanimljiv tekst sam našao ovdje:

http://www.templeofsakkara.com/kencousenstreatise.htm

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2257 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 113  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju.