ratnik ratuje protiv letača, odnosno protiv energetskog implanta koji nam se nalazi otprilike na tjemenu.protiv letača se ne možemo boriti, jer su nam izvan domašaja, u velikoj su prednosti time što ih ne vidimo,ili bolje rečeno ne želimo vidjeti,odnosno ,ono sami nam to ne dopuštaju.svi mi imamo urođenu sposobnost viđenja energije a time i letača ali socijalizacija i način ponašanja koji je proizvod iste nam ne dopuštaju da vidimo išta drugo osim dosadne slike svijeta na koju smo navikli.socijalizacija je neizravni produkat letačkog uma, a socijalizirano ponašanje produkt socijalizacije.
socijalizirano ponašanje ljudi je uzrokovano nedostatkom energije koja je svedena na minimum, minimum koji nam dozvoljava jedino da 24 sata dnevno promatramo sami sebe i vidimo opis svijeta , a ne pravu sliku.
zbog manjka energije i zbog letačkog uma(implanta) mi smo postali velike plačljive bebe, koje svoje samosažaljenje maskiraju na različite načine
1)osjećaj samovažnosti.mislimo da smo najveći i da smo posebni, došli na ovaj svijet kao bolji od drugih.mi zapravo mislimo za sebe da smo najvažniji , a takvo razmišljanje o sebi je prikriveno sa tri tipa ljudskog ponašanja:popišanci,prdeži i bljuvotine(opisane u knjizi ''susreti s nagualom'')
2)potreba za ljubavlju, pažnjom,društvom, potreba za iskazivanjem, dokazivanjem pred drugima,potreba za moći,jednom rječju mi trebamo druge ljude da imamo sa kime djeliti svoje samosažaljenje i tako bivamo upleteni u mrežu isceniranog ponašanja,mi kao glavni glumci, a letači kao scenaristi.na kraju se zapetljamo u energetsku mrežu sa drugim ljudima , i bivamo u nemogućnosti promjeniti svoje ponašanje.iako to želimo najviše na svijetu.svremenom zaboravimo na tu želju ,ali ona ostaje u dubini našega bića, naše energetsko tijelo žudi za slobodom, žudi da iziđe iz okova
3)rutinizirano ponašanje.zar ne da nam je svaki dan dosadan i 99% sličan svakome predhodnome.ali mi činimo sve da nam ne bude tako, ne želimo biti obični i dosadni, ali to se pretvori u iskrivljeni osjećaj pod utjecajem letačkog uma , i mi postajemo prava čudovišta u ponašanju
ova 3 vrsta ponašanja su međusobno povezana i utječu jedan na drugog, i na početku puta ratnika moramo se rješiti svega toga.pitanje je kako?
ta to je pokušalo već mnogo ljudi prije nas, ne tisuće , ne milijuni , već milijarde.i koliko ih je uspjelo. nekolicina za koje mi znamo. malo više onih za koje ne znamo.možda baš zato što se nisu pokazivali , što su živjeli u tajnosti pred ostalim svijetom.(vidovnjaci iz meksika i još nekih mjesta na svijetu)živjeli su u tajnosti , živjeli su za sebe, za apstraktno, nisu nikome ništa morali dokazivati.nisu razmišljali glavom, istjerali su letača, duh ih je vodio,možda ih još vodi, živjeli su energetskim tjelom, stanovali su u svome srcu, i zato su , siguran sam, bili sretni. za mene je to najvažnije, ne potratit život,ispuniti ga, biti sretan, živ nadasve živ.
prestanimo razmišljati jer to nismo mi ,iako smo navikli da jesmo mi, zato nam se teško promijeniti.kako se promjeniti kada faljivamo metu.umjesto da mjenjamo pravoga sebe, mi pokušavamo mijenjati letački um , a on se ne da, i ne može promijeniti. može ga se jedino ušutkati.počnimo živjeti u tišini srca i bit ćemo sretni.počinimo živjeti u tišini svoga srca, i nećemo trebati druge da bi bili sretni.dovoljni smo sebi samima.imamo sve što je potrebno u nama, mi smo magična bića, zar se u tome ne slažemo svi.
imamo dovoljno energije u nama za bilo što. ja mislim da je sve moguće.slažete li se?potrebno je samo da energiju vratimo tamo gdje joj je mjesto, u nas same.
što manje budemo razmišljali bliže smo duhu, svome energetskom tijelu,što manje budemo razmišljali , bit će i manja potreba za samovažnošću, a nakon više vremena unutrašnje tišine, i vježbanja magijskih pokretakoji magično utječu i na fizičko i na energetsko tijelo počet ćemo osjećati vibraciju, a ona je naše oružje protiv letačkog uma.
vrijeme za promjene je sad, nema vremena za razmišljanje, ali bezuvjetna čjubav prema samome sebi , u svakom slučaju će dobro doći.
|