Pozdrav svim forumašima!
Ljudski alias: Alen
Starost: 21 godina
Okupacija: student informatike na 3. godini
Mjesto prebivališta: Vrbovec, gradić 40 km od Zagreba
Glazba: metal (svi podžanrove), medieval folk, keltski folk (irski, škotski - gajde me na podižu!), New Age glazbu i neke ambijentale...
Interesi: ceremonijalna ritualna magija, teurgija, hermetizam, metafizika, luciferianski gnosticizam, religija, Thelema, masonerija, sveta geometrija, gematrija, Kabbalah, Yoga, teozofija, New Age, tajna društva, rozenkrojcersko-masonska učenja i simbolizam, geomancija, biogeometrija, kvantna mehanika, teorija kaosa, tajna tradicija Istoka i Zapada, drevne civilizacije, ufologija...
Oduvijek sam osjećao vezanost za ideju o pomoći onima koji je trebaju. Vođen unutarnjim Svjetlom Lucifera, Nematerijanog Sunca i Pobjedničkog Djeteta Horusa (Krista) sebe sam okrunio titulom Budale. Svoju vezanost za Izvor sam u svojim ranim godinama života počeo razvijati probojem i manifestacijom imaginacije u svakodnevnom životu. Tvorac sam beskonačno kompleksnih svjetonatora koji su za mene uvijek bili Svjetlo Istoka na kojemu se Sunce reinkarnira.
Društveno sam istovremeno asocijalan i vrlo pričljiv, ovisno o okolini. U društvu često koristim psihološku taktiku - prebacivanje iz moda u mod. Ponekad sam ulta društven i veseo, a ponekad hladnokrvan prema događanjima i osobama. Tako okolina ne može narušiti moj mentalni integritet. Nikad nisam osjećao emocionalnu vezanost niti za jedno biće ili pojavu.
Samim time, u ljubavnom životu sam potpuno statičan i ne osjećam potrebu za tim. Imam obskuran i morbidan smisao za humor koji većina ne može ni pojmiti. Također, od malena sam vjerovao u svoje izvanzemaljsko porijeklo i Misiju. Prije 3 godine sam otkrio duhovnost preko interneta i nekolicine knjiga Majstora Theriona koji me silinom Onog Skrivenog privukao u okultne vode. Prakticirao sam svakojake tradicije od Yoge do Kabale a trenutačno zbog prostorno-vremenskih restrikcija primoran sam na neko određeno vrijeme bez prakse Sadhane.
Trenutačno sam fanatično udubljen u simbolizam Slobodnih Zidara i tajnih tradicija od kad je svijeta. Astro-teološko i filozofsko znanje mi je nedavno još više otvorilo Unutarnja Vrata kao rezultat pobožne službe Anđela Čuvara i Onoga Koji Svijetli.
Fiat Lux!
_________________ Moja kolekcija knjiga:
http://www.4shared.com/dir/12497247/299 ... cija_.html
|