Pozdrav svima na forumu!
Eto da i ja kažem koju riječ na temu.
Mislim da se strah može prevladati, smanjiti ili ga se osloboditi na više načina i da je svaki do neke mjere uspješan. Naprimjer suočavanje sa strahom će nakon nekoliko puta vas osloboditi od straha ili ga umanjiti do neke mjere. Npr ako se bojite mraka provedite neko vrijeme u mraku svjesno se promatrajući i nakon nekoliko puta strah se smanji ili u potpunosti nestane jer se ništa ne dogodi pa postajemo svjesni da smo se bespotrebno bojali.. Ali strahova može biti jako puno pa to zahtijeva puno suočavanja s njima, a mogu se uvjek pojaviti novi. Ako vas prožima osječaj straha a neznate zašto i uvjek se pojavljuje u nekoj drugoj situaciji, nije vezan za mjesto, stvar, životinju ili slično može prerasti u fobiju ili anxioznost te često pričinjavati probleme, dok osoba ne spozna uzrok svojih strahova. Tek tada se može suočiti sa njima. Svjesnost, o strahu i onome čega se bojimo, te suočavanje sa time obično umanjuje strah ili ga se u potpunosti oslobađamo. Ima različitih intenziteta straha o čemu i ovisi naše suočavanje sa njim.
Ono što nam može pomoći kod oslobađanja od svih strahova bilo bi dizanje frekvencije i svijesti. Budući da je strah emocija kao i bjes a sastoji se od energije koja ju prati, a svaka energija ima svoju vibraciju, strah se ubraja među one emocije sa nižom vibracijom. Dosta ljudi živi ovaj život svjesni samo materije i nižih vibracija neznajući i ne mareći za duhovni razvoj te je normalno da su većinu svog vremena prožeti i nižim vibracijama, strah je jedna od njih.
Ono šta sam primjetio da kada podignem vibraciju na višu razinu kroz različite tehnike, meditaciju, inicijaciju i slično straha na tim razinama nema. Kad osjećam mir, ljubav ,svjetlost, radost strah nikad nije prisutan. Najdulje mi je to stanje trajalo 3 dana neprekidno nakon jedne inicijacije. Tada osim straha nije bilo ni drugih nižih emocija .
Ono što je potrebno ,ostati u tom stanju stalno i straha više nema.
Dakle treba samo raditi na dizanju frekvencija i svijesti .
Jack987:
Citat:
tuvok, dobrodošao! Čistio sam danas bazu članova s 0 postova, pa ti je izbrisan username. Daj molim te registriraj se ponovo, pa ako nešto neće funkcionirati, javi mi na mail. Hvala, i sorry na ovom jer sam izgleda baš brisao u vrijeme kad si postao...