Upravo sam prevodio sesiju Kasiopejskih transkripti ( 01.03.1997. ) i uvidio sam jednu stvar ( sličnost ) koja se dešava s kojekakvim "vježbicama mozga u bojama" i slično...
Citat:
O: Uvijek budite pažljivi radi prevara.
P: Pa, mi uvijek pazimo. Ne želimo, znate, pretpostaviti, ali istražit ćemo i potražiti. Da, mislim kad se stvari ne slažu... želim pitati... dobro, imamo cijelu hrpu DNA, u tim smiješnim duplim ljestvama. I prema knjizi, samo se 2 % koristi, a drugih 98 % je ono što eksperti zovu "smeće". Oni to zovu smeće. Sad, željela bih znati, ima li načina da aktiviramo tu drugu DNA?
O: Neće li se ona sama aktivirati?
P: "Neće li se ona sama aktivirati?" Hoće li? J: Mislim da je to ono što su rekli... Mislim da je pitanje što to omogućava... što se otkodira... J: Pitaj ima li načina za njeno aktiviranje?
O: 4. denzitet.
P: L: U 4. denzitetu. Dobro. Jednom ste me tražili da komentiram vezu fosfora u tijelu, pa, otkrila sam da fosfor igra važnu ulogu kod DNA, i također, 3-5 kod, pa, željela bih znati da li bi dodatak fosfora u obliku neke dijete mogao poboljšati nekako DNA do točke gdje... T: ... bi se ona mogla aktivirati...
O: Možda bi to bilo "poboljšanje" SHC.
P: L: Što su rekli? SHC? T: Što je SHC?
O: Spontano ljudsko sagorijevanje. ( Spontaneous Human Combustion, prim. prev. )
Razne "tehnike" za otvaranje mozga, DNA otkodiranje i slično, RADE i DJELUJU, ali moramo biti svjesni da ćemo "sagorjeti" radi prevelikog otvaranja u stanju u kojem još nismo spremni za taj korak. Time se lako izmanipuliramo od strane OPS-a 4. denziteta koji samo čekaju da se neka "laka meta" i hrana otvori, jer im je tada još lakše prodrijeti i uzeti negativnu energiju.
Ovo sam primjetio kod nekih članova ( bivših ) koji su radili razne tehnike i imaju sada veeeeelikih problema. Možda su radili te tehnike i otvorili si neke DNA lance kojima su povezaniji sa 4 D. I još - teže k tome, da se npr. bore protiv reptila i slično... a ovi ih kao topovsko meso dočekuju i "goste" se njihovom energijom.
Ovo bi bilo kao da neka bića 2. denziteta, npr. srna i jelen, odluče naučiti kako se ponašati i kako doći među ljude, u 3. denzitet. Recimo, nekako nauče govoriti i odluče otići u neko naseljeno mjesto ( grad ) i malo se družiti s ljudima, bićima višeg denziteta za njih. Ili, usput, kojeg oboriti i ubiti nabadanjem na rogove jer je prije u lovu ubio nekog njihovog prijatelja u šumi. I super, odu oni tako u grad i prije nego što prođu cestu, udari kamion srnu i ubije je... jelen tada poludi i zapita vozača zašto je prebrzo vozio i naletio na srnu i ubio je... ( ponaša se kao pripadnik 3. denziteta )... I na to kamiondžija vadi pušku i ubija jelena i pomisli: "Kakav je ovo jelen koji priča?! Ma vidi, bit će dobra gozba... srna i jelen u komadu, kamion skoro neogreban, niko nije vidio... bit će mesa za fine večere... evo samo ih bacim u kamion... hhehehe!!! "
Dakle, opasno je odlučiti posjećivati više denzitete jer smo dobili ( ili umjetno izazvali razvoj DNA ) mogućnosti i odvažili se "prošetati" njima. Tko zna kakve stvari "tamo" vrebaju...
Lekcije, lekcije...