(
6854)
Eto, tako smo dosli i do Treceg svjetskog rata.
Taj rat bi, kao sto sam vec naveo, po Zapisu koji stoji u jednom Energetskom polju, zapoceti 2023.
Zasto 2023 - mnogo je razloga koje sad, zbog opseznosti materijala, necu iznositi.
Znajuci godinu - MENI nije bilo tesko odrediti da taj rat treba zapoceti;
8./9.09.2023. = (8+9+ 9+ 2+0+2+3 = 33)
A koje oruzje ce se koristiti u tom Ratu?
Pa to nam je "dato na znanje" sa bombom koja je bacena ne Hiroshimu;
6.8.1945. = (6+ 8+ 1+9+4+5 = 33)
...
Eto, to bi bio moj doprinos da najavim Treci svjetski rat do kojeg je, mozda to niste znali, moglo doci (ali nije doslo) u vrijeme kada je izvrsen atentat na Regana.
I mogao je zapoceti i u drugim prilikama - ali nije zapoceo.
I sve ce tako "teci" do 2023. godine.
A tada, neka mi na ovo svaki citalac ovog teksta oprosti - ako se mi ljudi u medjuvremenu ne promjenimo, priroda ce na Zemlji biti toliko UNISTENA - da ce za ljude mozda i biti najbolje da dodje do tog rata.
A nakon rata, ako bi gledali nas ljude kroz prizmu Spirita, nasi ce se Spiriti (kao materijalni ljudi, dakle "ljudi od krvi i mesa") sresti na Zemlji nakon nekoliko stotina godina.
Uostalom, evo još jednog izvještaja (od mnogih) koji su nedugo objavljeni u javnim glasilima:
[b]Planet pod pritiskom
Može li nas Zemlja podnijeti?
Pitaju se to skoro svi znanstvenici koji se bave zaštitom okoliša. Alarmantne činjenice oko kojih treba poduzeti hitne akcije su: jedan od šest ljudi na zemlji gladuje; do 2025. dvije trećine ljudi će živjeti na području na kojem će problem biti opskrba vodom; 2010. proizvodnja nafte će dosegnuti vrhunac i zalihe će biti stanjene; klimatske promjene povećavaju suše, poplave i gubitke životinjskih i biljnih vrsta. Mnogi znanstvenici misle da zemlja ulazi u šestu veliku fazu izumiranja vrsta, a kemijska zagađenja počela su se pronalaziti i u tijelima novorođenčadi, uglavnom zbog zagađenja zraka.[/b
http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/3686106.stm
E pa VODECI, zelim vama ali i i vasim Spiritima sve najbolje!
Ah, da!
Svakako ce vas zanimati tko ce voditi Glavnu rijec u Trecem svjetskom ratu koji se vodi pod sifrom 33.
Takodjer, nece biti na odmet da vam kazem: Onaj koji ce voditi Glavnu rijec u Trecem svjetskom ratu provest ce (u svijetu) i Vojnu diktaturu.
Dakle, Glavna rijec, kao i provedba Vojne diktature je, od Kosmickog Uma, "dodjeljena" internacionalnoj Organizaciji cija kratica glasi NATO ili NAVO.
A kako ce se odrazavati u svijetu ta Vojna diktatura opisao je Georg Orwell u svom romanu ciji je naslov 1984.
I evo vam jos jedne kratke price.
1984-te godine su mnogi ljudi na Zemlji "odahnuli", jer se nije obistinila vizija Georga Orwell-a koju je opisao u svom romanu 1984.
Naime mnogi su tada mislili da ce te godine zapoceti "Orwell-ovo doba" - sto znaci da je na Planeti trebala zapoceti Vojna diktatura.
Dakle, po svima, Orwell je "promasio".
Nazalost, Orwell nije "promasio" jer sve sto je opisao jos 1946 to ce se, po Zapisu, i ostvariti (a mislim da je vec svim ljudima na Planeti jasno da se je to zadnjih godina pocelo primjetno ostvarivati).
A da ce na Zemlji doci, po Sudbinskom zapisu, do TOTALNE Vojne diktature govore nam i slijedece datum-sifre i sifre.
* Poznato je da Orwell zapoceo sa pisanjem svog romana 1946. godine.
Zbrojimo li: 1+9+4+6 = 20 - na taj smo nacin dosli do brojke koja oznacava KRAJ stoljeca, nakon čega će ubrzo doci "Orwell-ovo doba".
A kad ce se ostvariti sve sto je opisano u knjizi, podaci stoje:
1. u Naslovu knjige 1984, i
2. u Broju tehnoloskih noviteta koji su predvidjeni - (od spijuniranja uz pomoc televizije... do naucne kontrole ljudskog uma).
Tih noviteta je u Orwellovom romanu bilo 137).
Dakle: 1+9+8+4+ 1+3+7 = 33.
Eto, tu vam lezi odgovor na pitanje: Koje Doba je opisano u romanu 1984.?
Svakako, tu možemo i navesti Einstaina koji se smatra glavnim tvorcem atomskog oružja.
(O njemu sam pisao u tekstu pod mojim brojem:
5346).
No, od Prirode i Stvoritelja su predvidjeni i neki drzavnici koji ce, u svoje vrijeme, imati zadatak da Pozitivno djeluju na "Negativnu grupu" koja bi trebala zapoceti Najveci rat.
Tako je Pozitivna licnost koja treba Pozitivno da djeluje na "Svjetsku negativu" princ Alexander, koji ce biti vodeca licnost Nizozemske.
Da je to tocno mozemo zakljuciti iz ovih podataka: Willem-Alexsander rodjen je u Utrecht-u 27.4. (13) 1967. (23)
Kako je Alexsander-ov Sudbinski zapis vezan za buduce dogadjaje koji se trebaju odvijati na Zemlji - to je Allexander i rodjen godine 1967.
Dakle 1+9+6+7 = 23 - na koji je nacin "vezan" i za Energetsku mrezu koja se vodi pod brojem 23.
I to bio razlog da svoje skolovanje zavrsi u Velikoj Britaniji; 1985.
Dakle 1+9+8+5 = 23.
Konacno, datum po kojem je "obiljezen" da ce morati voditi glavnu rijec vezanu za Treci svjetski rat je; 3.7.1985. - kad je postao clan Drzavnog savjeta (Raad van State)
Dakle 3+ 7+ 1+9+8+5 = 33
Ovaj tekst je izvod iz daleko vece obrade ratova koji su vodjeni u blizoj i daljoj proslosti - iz koje obrade se vidi da su svi Veliki ratovi vodjeni po Sudbinskim zapisima - što znači da se u formi Zapisa nalaze u Energetskim poljima (monadama, odnosno "kozmičkim tvrdim diskovima").
Zavrsna rijec autora ovog teksta.
Znam, da bi prethodno iznesene informacije dobile karakter ozbiljnosti i vjerodostojnosti, morao bih obraditi daleko veci broj ratova koji su se odvijali na planeti Zemlji.
No kud bih dosao?
Koliko stranica bih jos trebao napisati uz ovaj tekst koji je vec sada dugacak za objavljivanje u nekom casopisu, novinama.
Uostalom, mnogima ni Dugačak tekst uz prilog velikog broja dokaza da je tekst ISTINIT ne bi pomogao.
I ti ljudi ne mogu shvatiti zašto Vodeće grupacije ljudi TOLIKO ŽURE da se stvore uslovi PRESELENJA (barem za neko vrijeme), ako nigdje drugdje - ono na Mjesec.
(Ipak, mogu navesti da sam obradio velik broj poznatih ratova od Cezara na ovamo).
I američki građanski rat, i Oktobarsku revoluciju, i… i svi su ti ratovi vezani za jedan od Astrala.
I onako, za zabavu:
Am. gr. rat
12.4.1861. (23) juznjaci bombardiraju Fort Sumter i tako pocinje rat.
8. 4. 1865. (32) prakticki je zavrsen rat.