Sada je: uto maj 13, 2025 11:39 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2257 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 113  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pet aug 31, 2007 8:54 pm 
Član foruma

Spiritual Programming

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/illuminati/svali1_14.htm

Christianity-New Age / What is the difference?

http://snoedel.punt.nl/index.php?r=1&id=303935&tbl_archief=1

Lucis Trust allocation in NWO Worldwide Chart Organization

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_lucytrust.htm

Vrh

Naslov: obavijest
PostPostano: sub sep 01, 2007 5:49 am 
Član foruma

Prevedeno: Eduard / Billy / Majer - Kontakt sa Plejade 9. dio

www.joschua.org

Vrh

Naslov: Re: odgovori
PostPostano: sub sep 01, 2007 10:36 am 
Član foruma

joschua je napisao/la:
Sada sam shvatio da je vama dosadno, pa bi se obojica dopisivali. a i malo reklame da napravite sami sebi.
Ako vam nije po volji imate daljinski pa na drugu frekfenciju.
Na vama je, slobodna volja je svakom data.
S, ovom završavam emisiju / DRAGA SAVETA /pišem piši.

Joschua, svaka čast na trudu oko prevođenja, ali...

Spyro i Pantelija su ti po mom mišljenju uputili pozitivne i konstruktivne kritike i to veoma dobronamerne. Organizacija prikaza prevoda i ostalih informacija na tvom sajtu je očajna i mučno je snaći se posetiocima. Na taj način teraš većinu njih koji nemaju živaca da se snalaze sa haotičnom organizacijom podataka koje tu iznosiš.

A što se tiče kvaliteta prevoda, mogu reći da je očajan, stiče se utisak kao da je neka mašina prevodila,ima puno grešaka. Verovatno prevodiš pomoću nekog programa za prevođenje celih tekstova i i onda samo iskopiraš generisani prevod bez ispravljanja grešaka koje ovi programi prave jer još nisu usavršeni.

Na ovaj način ti samo iskrivljuješ i kvariš izvorni materijal koji prevodiš, i ja čak mislim da to možda namerno radiš. Dakle, bolje da se prevod uradi kako treba nego ovako jer samo dovodiš u zabunu i zabludu čitaoce koji ne poznaju engleski jezik. Tvoje greške u prevodu pokazuju vrhunsku nemarnost i možda je to zbog žurbe da što pre sve prevedeš, ali pre bih rekao da je u pitanju suštinsko nepoznavanje tematike kojom se ovi tekstovi bave. Svaki prevodilac mora duboko da uđe u tematiku teksta koji prevodi i da koristi sve dodatne izvore i literaturu kako bi razumeo suštinu onoga što prevodi, a pogotovu ako se radi o komplikovanim i neobičnim temama kao što su ove. Na taj način se obezbeđuje visoka preciznost i kvalitet prevoda. U tom smislu, smatram da je tvoje prevođenje neozbiljno i detinjasto i verovatno je tvoj motiv egomanija i želja za pohvalama i uvažavanjem od strane ljudi a ne iskrena želja da se prenosi znanje.

To se vidi i po tome što kada su ti cenjeni i iskusni članovi foruma dobronamerno skrenuli pažnju na nedostatke i greške u prevodu i organizaciji tvog sajta, tvoj ego je smesta zapenio i uvredio se i počeo si da ih na fini način vređaš i omalovažavaš.

Čovek koji ne može da podnese konstruktivnu kritiku ima ozbiljan problem sa svojom psihom i odnosom prema drugim ljudima, i treba da ozbiljno radi na sebi...ali kako to da učini kad je ubeđen da je savršen i bez mane?

Hvala na pažnji, želim ti ugodan i opušten život.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 01, 2007 11:28 am 
Član foruma

Ne moraš baš toliko da ga ubijaš u pojam, čovek se trudi.
Vidi se da nije mašina prevodila ali je puno grešaka verovatno zbog žurbe i nikakve naknadne kontrole teksta.
Verujem da će sajt da sredi tokom vremena.
Nije ni moj mnogo bolji :?

Vrh

Naslov: odgovor
PostPostano: sub sep 01, 2007 12:09 pm 
Član foruma

Ajde STALKER-u da i tebi odgovorim.
Primjetio sam odavno da si ti na ovom forumu kao neki korektor ili bolje rečeno " katalizator 2 ko je dobar u ovoj tematici, a ko je loš ili ko bolje pozna materiju, a ko ne. U svojopj vlastitoj zabludi, ideš još više pa drugima određuješ i kvalitet; znanja, pisanja, organizacije i još mnogo štošta i sve to pišući iz soboce i dopisivajući se, a nepoznavajući bilo koga od onih kojima popuješ. Takvu bolest kod pojedinaca primjećivao sam čitav život, i zaključio sam sledeće:
To nije poznavanje bilo čega što ti navodiš bilo kome, nego je negativna energija koja se sukobljava sa drugim energijama, i koja želi da crpljenjem ili hranjenjem održava sama sebe u životu. Ti si jedan od onih koji je opsjednut ili blokiran tom vrstom negativne energije, a u potvrdi mojih riječi može bilo ko pregledati ovj forum i utvrditi koliko puta si se javljao ili popovao drugima kako trebaju ovo ili ono i da je to otprilike i preko 80% popovanja, a 20 % neutrale.
Gdje si ti zapeo u životu i jesi li zapeo i koliko to me najmanje briga, a dali je na sajtu joschua složeno po tvojoj mjeri, opet me nije ni najmanje briga. Dali su tekstovi dobro prevedeni sa engleskog, a po tvojoj ocjeni opet me nije briga, a ako se neznaš snaći nemoraš da ideš na sajt, a moj je predlog da unajmiš sebi prevodioca, koji će ti prevoditi ono što ti želiš, i kako ti želiš. A ako isistiraš da ipak čitaš tekstove sa sajta Joschua, onda da te uvedem da ti je lakše:
" Otvoriš sajt , to sigurno znaš jer si već dokazao, pa kada se pokeže stranica onda na desnoj strani pritisneš " arhiva ". Nakon toga pokazaće ti se svi tekstovi i ti možeš izabrati da pročitaš bilo koji, ili ne pročitaš ni jedan ako ti se ne sviđaju. "
Tu se moj pametnjakoviću završava odnos bilo koje vrste između nas dvojice. A taj isti postupak važi i za mene kada se tiče drugih postova. Razlika je samo što sam ja lekciju već savlado, i uopšte me ne interesuje na postu kako je složeno, kako je napisano, i mnoge druge gluposti, nego me interesuje tema na postu i ako mi se sviđa ja pročitam, a ako mi se ne sviđa idem dalje. Vjerujem da ti za ovo ne treba prevodilac,a znam da, će ovo gore objašnjeno malo uticati na tebe.
E sada Arhimede, imaš mogućnost da brišeš moje najave sa ovog posta, možeš da ne čitaš tekstove koji stavljam na; www.joschua.org ili da skratim možeš da biraš šta ti je volja, jer i sam znaš da je izbor slobodne volje stalno prisutan.
Ostaje da i ovo shvatiš, tekstovi koje prevodim upućeni su svima kojima na određeni način nadopunjuju već stečeno znanje, a drugima mogu služiti kao motivacija da se aktivira vlastiti kod za ove vrste tema.
Zato nemaš potrebe da se stalno upućuješ drugima kojimživotnim pravcima da idu, jer velika većina ili skoro svi nisu od tebe ni tražili pomoć za pronalaženje životnog puta. Dakle odakle ti pravo dragi moj OPS-u da ti drugima određuješ životni pravac, i to iz neke sobice i preko kompjutera.
Tvoje neznanje, životno neiskustvo i razne traume koje mi nisu poznate napravile su od tebe paranoika kojme je izgleda još jedino ostalo da na ovaj način uspostavi komunikaciju sa ljudima, ali na ovakav nakaradan način.
Nije mi jasno odakle tebi samo odobrenje za pakovanje " konstruktivnih kritika".
Ko si ti da uopšte daleš konstruktivne kritike, i ko te je ovlastio da u njegovo ime daješ ocjene o njemu pa ma kakve one bile.
Ovu dvojucu koje si nabrojaonebih dirao, samo da kažem da su obojica polupali lončiće i počeli su preko ovog posta još poručivati šta da ja prevodim po njihovoj želji. Najbolje da su još poručili i da im pošaljem pečenje i pivo. Nesretini izgubili se skroz u vremenu i prostoru.
I njima predlažem da unajme prevodioca koji će im prevoditi što oni žele, pa neka to objave na bilo kojem sajtu, ja ću im biti zahvalan, a temu neka izaberu koju oni žele. Kao što sam već i rekao, izgleda kišni dani pa im dosadno, a usput još i da odabiramo teme koje će neko po našim željama prevoditi. Moje mišljenje je da vi zajedno niste uzeli terapiju, pa da se možete kontrolisati.
Na kraju šta ti uopšte znaš o nečijim manama ili vrlinama, pišući iz sobice, a ne videći i nepoznavajući ličnosti o kojima lupetaš.
Interesuje me odakle ti samo tolika briga za druge ljude, za njihov način života, shvaćanja života, odnosa prema svemu što postoji ili prosto rečeno, odnosa prema životu.
Za kraj, moj savjet je pij dosta vode, uzimaj terapiju, a ako si prekinuo, počni ponovo jer sigurno će ti pomoći. To je jedini način da se mnogi odmore od tvojih sranja, a možda će i tebi dobro doći.

Za sve one koji žele i dalje čitati nastavak serijala Eduarda / Billy / Majera - Kontakt sa Plejade, mogu to pročitati na istom sajtu i8 nemojte odustajati jer, slijede mnogo zanimljive stvari.

P.S. Oslobodite se kretena, i mislite svojom glavom. Ne plašite ih se oni su sitni, jadni i mali i jedino im je još ostalo da pišu iz malih sobica i prodaju vam " Muda za Bubrege " stvarajući svoj vlastiti svijet koji nije ništa drugo, nego obočna magla. ALI NE LONDONSKA.

www.joschua.org

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 01, 2007 1:38 pm 
Član foruma

Pošto nisi odgovorio na većinu opravdanih primedbi na tvoje ovdašnje aktivnosti, već si se bacio na vređanje i napade na moju (virtuelnu)ličnost, kao što sam i očekivao, obaveštavam te da će se prema tebi postupiti prema pravilima o radu foruma.

Ovo šaljem javno jer mislim da je dobro da učesnici foruma vide kakve su posledice egomanije kod onih koji su umislili da su "veoma važne i savršene" osobe. Najmanja kritika izaziva reakciju zveri.To je otrov od koga se svi moramo čuvati.

Pozdrav.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 01, 2007 6:59 pm 
Član foruma

Meni je uvijek žao , kad se ljudi udaljuju jedni od drugih , umjesto da se zbližuju i konstruktivno raspravljaju i idu ka zajednički ka zajednićkom cilju.

Neznam stvarno više šta bi rekao i nemam volje da komentiram više išta na ovu temu.

Đaba nam sve tajne svemira , ako ne naućimo onu osnovnu lekciju.

Citat:
- Što je plemenitost -

«Najteži zadatak koji možete imati jest nastaviti voljeti ljude usprkos svim razlozima protiv.»

«Istinski znak zdravog razuma i plemenitosti je da tako nastavite.»

«Nade ima u izobilju, za onoga koji to može postići.»

«Za one koji to ne mogu, postoji samo tuga, mržnja i očaj. A to nisu stvari od kojih su plemenitost, zdrav razum ili sreća sačinjeni.»

«Primarna zamka je podleći pozivima za mržnju.»

«… Ponekad, radi sigurnosti drugih, potrebno je djelovati. Ali, uz to nije potrebno i mrziti.»

«Raditi na svom cilju, bez da postanete bijesni na ljude koji vas pokušaju spriječiti, znak je plemenitosti – i zdravog razuma. I jedino tada čovjek može biti sretan.»

«Nastojanje da se u životu postigne bilo koja vrijedna osobina plemenita je stvar. Ona najteža, i najvažnija za ostvariti, jest voljeti ljude usprkos svim izazovima da se radi drukčije.»

«… Prava se plemenitost jednostavno odbija promijeniti kad je suočena s lošim radnjama protiv nje – istinski velika osoba voli ljude jer ih razumije.»

«Na kraju krajeva, svi su oni u istoj zamci. Neki je uopće nisu svjesni, neki su poludjeli zbog nje, neki se ponašaju poput onih koji su ih izdali. Ali svi, svi su u istoj zamci – generali, ulični čistači, predsjednici, umobolni. Ponašaju se na način na koji se ponašaju jer su predmetom istih okrutnih pritisaka ovoga univerzuma.»

«Neki od nas predmet su tih pritisaka i mi još uvijek nastavljamo raditi naš posao. Drugi su odavno podlegli, te bijesne, muče i paradiraju poput poremećenih duša kakve i same jesu.»

«… Pravda, milost, praštanje, sve je to nebitno pokraj sposobnosti da se čovjek ne promijeni zbog provokacije ili zahtjeva da tako postupi.»

«Čovjek mora djelovati, čovjek mora očuvati red i pristojnost, ali ne mora mrziti ili tražiti osvetu.»

«Istina je da su bića krhka i nekad počine krivo. Čovjek je u osnovi dobar, ali se može ponašati loše.»

«Ponaša se loše kad su njegove radnje učinjene zbog reda i sigurnosti drugih, učinjene s mržnjom. Ili kad je njegova disciplina zasnovana samo na sigurnosti njega samoga, bez obzira na sve ostale; ili još gore, kad djeluje samo zato jer voli okrutnost.»

«Ne očuvati red je ludi čin. Treba samo pogledati ono što umobolni posjeduje i njegovu sredinu da se to shvati. Sposobni održavaju red.»

«Kad okrutnost u ime discipline dominira rasom, ta je rasa naučena mrziti. Ta je rasa osuđena na propast.»

«Prava lekcija je naučiti voljeti.»

«… Nikad nemojte koristiti ono što vam je učinjeno kao osnovu za mržnju. Nikad nemojte željeti osvetu.»

«Potrebna je stvarna snaga da se voli čovjeka. Voljeti ga, usprkos svim izazovima da se čini drukčije, svim provokacijama i svim razlozima zašto ne bi trebalo.»

«Sreća i snaga ustraju samo kad nema mržnje. Isključivo mrziti je put prema katastrofi. Voljeti usprkos svemu je tajna plemenitosti. I lako bi mogla biti najvećom tajnom ovoga svemira.»

- To je veličina. -

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 01, 2007 7:06 pm 
Član foruma

Tako je.

Odakle je ovaj citat?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 01, 2007 7:32 pm 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
Tako je.

Odakle je ovaj citat?

Top secret.

Nije za javnost.

:lol: :lol: :lol: :D :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned sep 02, 2007 12:57 am 
Početnik

Jedan zanimljivi sajt sa dosta materijala video ,slike

http://www.disclose.tv/index/

Video Channels

Aliens & UFOs(429)
General Conspiracies(128)
Science & Technology(68)
Military & Gov Projects(66)
9/11 & Terror(66)
Ghosts & Spirits(64)
Spirituality(57)
Paranormal(43)
Crypto Zoology(36)
Ancient Mysteries(35)
Prophecy & Utopia(26)
Secret Socities(21)
Philosophy(17)
Hoaxes & Scam(15)
Other Mysteries(15)

Photo Channels

Aliens & UFOs(159)
User Picture(108)
Military & Gov Projects(75)
Science & Technology(29)
Hoaxes & Scam(28)
Ghosts & Spirits(23)
Ancient Mysteries(19)
Crypto Zoology(18)
Other Mysteries(16)
Paranormal(14)
General Conspiracies(13)
Spirituality(13)
Secret Socities(10)
Prophecy & Utopia(9)
NWO & Police State(7)
War & Terror(7)
Philosophy(5)

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned sep 02, 2007 9:17 am 
Član foruma

http://www.disclose.tv/viewvideo/1292/_ ... _WillEase/

ovaj filmic mi je posebno dobar, hvala ciefp na linku

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned sep 02, 2007 10:31 am 
Član foruma

U tom filmiću se predstavlja dolazak Nibirua i anđela na njemu koji treba da nas spasu.
Da si malo boje obavešten znao bi da je Nibiru planetoid koji koriste kao letelicu (unutrašnjost planete) Drakoi (Reptoidi) koji su napravili crnce u Africi i otišli.
Kada su ponovo došli 2003, Siriusi su im naveli planet da se zakuca u sunce.
O tome imaš ovde
http://www.galaksija.com/kometa.htm

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet sep 07, 2007 11:54 pm 
Član foruma

Zbogom pameti.

:lol: :lol: :lol:

http://www.joschua.org/?page=show&id=1188673663

Nitko nije savršen , pa tako ni Stalker , al ovo je ... ... ...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ovo je totalni reaktivni um šta Joschua piše.

Joschua , Joschua ... ... ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 08, 2007 12:53 am 
Član foruma

#-o

Treba uvek biti svestan uticaja nizih centara na nase rasudjivanje. Ili narodski receno "govora iz donjeg stomaka".

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 08, 2007 4:35 am 
Početnik

Ing Swann - "Penetration – Question of Extraterrestrial and Human Telepathy" . Ing Swann je prvi američki remote viewer. Vise o njemu na http://misakvecernji.blog.hr/ .
http://rapidshare.com/files/54145484/Pe ... _Swann.pdf

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 08, 2007 9:26 am 
Moderator

Citat:
Treba uvek biti svestan uticaja nizih centara na nase rasudjivanje. Ili narodski receno "govora iz donjeg stomaka".

To mu dodje tako. Cim se upecamo na zamku sopstvene izuzetnosti i poslanstva, zaboravimo da smo inkarnirani kao veoma nesavrsena 3D bica koja u sebi objedinjuju svetlost i senku, pocinjemo da projektujemo sopstvenu senku na prvu osobu koja nam se nadje na putu, umesto da tu senku osvetlimo, cineci je svesnom. Klasika.

I tako, ubedjeni u sopstveno poslanstvo, nismo vise u stanju da podnesemo neslaganje, da u drugome vidimo ljudsko bice koje ima drugacije misljenje – bio on u pravu ili ne - vec ....

Ajd’ za nase mracne snage 8) .
:occasion5:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 08, 2007 9:56 pm 
Administrator

Jedna dobra duša mi je poslala link, neznam jel je već bio, ali eto...

http://www.metahistory.org/

Complete Table of Contents
Alphabetically Listed

Material by John Lash

NOTE: Some files are listed in more than one place.
* denotes a portal page, linking to a collection of texts.
Navigators and Quickfind are tools for exploring specific themes in the site.
Italics indicate basic orientation material, "position papers."

Other authors are listed below.

Alien Dreaming: The Enigma of the Archons
*Alphabetic List of Nag Hammadi Library in English

*An Alternative History of the Grail:
Mythbusting 101: How to Defy and Defeat the Paternal Lie (13 Lessons)

1. Grail Magic Versus the Paternal Lie
With Parzival by Wolfram von Eschenbach: A Synopsis
2. The Destiny of the Swan Knight
3. Three Currents from the Grail
4. The Radiant Wisdom Stone
5. The Most Enigmatic of All Enigmas
6. Spiritual Warriors of the Grail
7. Sacred Love, Sacred Light
8. Faith Incarnate
9. The Tale of the Magic Garland
The Gawain Episodes: A Synopsis
10. The Bleeding Lance
11, 12, 13 in progress

Approaching Gnosticism
Armageddon Politics

Background to Metahistory
Basic Reading in Metahistory
*Believe it or Not (in The Cache)
Betrayed by God
Bibliography of Works Cited and Referenced
Biographical Notes (JLL)
Books by John Lash
*Book Reviews

*The CACHE: Portal of "John's Views"

Celebrating the Magdalene Connection
Children of the Damned
Christianity - Extraterrestrial Religion
A Close Look at Reflex Belief
The Chthonian Romance
Coco de Mer, One: The Human Role in Gaia's Dreaming
Coco de Mer, Two: The Shock of the Beautiful
A Concise Inventory of Beliefs
The Consciousness of Nature
Countdown to 2012
Credo: Sharing Beliefs
The Cult of Amor (Faith Incarnate)
Current Reading: Key Books for Metanauts

Defusing Beliefs
The Discovery of the Next World

ENDTIME articles:
2012, Maya-Aztec Calender, Dendera Zodiac, etc:

Countdown to 2012
The Discovery of the Next World
The Party of Xolotl
Stars on the Endtime Horizon
Aquarian Waves
Sophia Unveiled
The Tablet of Destiny
Beneath the Gaze of the Goatfish
Afterword: The Cipher of Ollin

ET/Archon NAVIGATOR
Fabulating Jesus
Finally, the Head-Heart Connection (The Biology of Transcendence)
The Four Ultimate Concerns Gaia and Gnosis: The Unspelling of the Earth
Gaia or God?

GAIA MYTHOS

The Commentaries
Gaia Mythos: Episodes 1 through 7
Gaia Mythos: Episodes 8 through 16 (in progress)
Sharing the Gaia Mythos
Sources of the Gaia Mythos

Gaia-Sophia NAVIGATOR
The Gnostic Avenger (Jesus and Magdalene)
A Gnostic Catechism
*Gnostic Folk Medicine (in The Cache)
The Gnostic Gallery, One: From Prehistory to Delphi
Gnostics of Illuminati?
The Gnostic Theory of Alien Intrusion
Grail Magic and the Paternal Lie
Guidelines for Metahistory
Guns that Beep

HOME PAGE: "Mission Statement: How Metahistory Works"
Honeycomb Light of the Christos
How We Are Deviated

The Imagined God
Insane and Inhumane
Interspecies Revelation: Mystery of the White Lions (book review)
Interview with Brazilian Magazine
Interview with Karmapolis
Interview with Tim Boucher
In the Knowledge that Frees

Jesus and Magdalene (The Gnostic Avenger)
The Jesus Scandal, Continued

Kundalini and the Alien Force

The Last Taboo
Lexicon for Metahistory.org: Introduction, Entries

The Madness of the Ego, 1: A Buddhist-Gnostic Parallel
Mayan Endtime, 2012:

Countdown to 2012
The Discovery of the Nest World
The Party of Xolotl

The Magdalene Connection:

One, The Alternative Story
Two, The Backstory
Three, The Love Story

Mesotes - Matrix of Animal Powers
The Message of Judas
*Metacritique (in The Cache)
Modes of Believing
Myth in Metahistory: The Panorama of the Past

Not in His Image: New Book by John Lash
Forthcoming from Chelsea Green, November 2006
Not in His Image: Articles Cited in the Book

"Or Ever the Earth Was"
Origins of the Gnostic Movement
Overview of the Gaia Mythos

The Party of Xolotl
Phantom Beliefs
The Placebo Effect
A Planetary Myth from the Mysteries

The Promise of a Lonely Planet:

One, Starbirth and Simulation
Two, The Passion of Sophia
Three, The Shishta - Call to Co-Emergence

Psychonaut NAVIGATOR

QUICKFIND

Reading Plan for the Nag Hammadi Library:

*Access to All Texts
Introduction
Stage One: The Mysteries and the Master
Texts 1 through 4
Texts 5 through 8
Stage Two: Ritual and Revelation
Texts 9 through 11
Texts 12 and 13
Texts 14 through 17

The Resurrection Scam
The Role of Syntax
Reich, Noetics, and Metahistory

*Selective Book List
Seven Classics: Background Reading in Metahistory
Shaman in the Skies
She Who Anoints
A Sheaf of Cut Wheat
The Scion Scenario - review of The Da Vinci Code
The Shock of Knowing - review of A Language Older Than Words
Socrates in the Last Days
Socratic Session (One)
The Sophia Mythos - Synopsis in 9 Episodes
Spectator Belief
Spiritual Zombies
Stars on the Endtime Horizon
Themes: The Arch of Metahistory

Eternal Conflict (Opposition)
Moral Design
Origins
Sacred Nature
Technology

The Topic of Topics
Tree and Well: The Logo and Credo of Metahistory
Tree-Nymphs and Tree-Hung Shamans
The Tyranny of Faith

Viral Infection and Salvationist Belief

The Way Beyond Belief : with "mission statement" (home page)

When the Mysteries Died: Ecstasy and Intolerance in the Classical World
What God Knows the Earth May Feel
Who Wrote the Reptilian Agenda?
Why She Matters So

"You Are the Plague" - review of The Matrix

Joanna-Harcourt Smith

The part of the site titled "Precious Mind" contains original writings and photographs by Joanna, plus other material she has culled and collected.

Joanna runs our FORUM and responds to all correspondants to the site.

She is also the principal reporter and commentator on futureprimitive.org, which includes GAIAlogues with Mike Hagan.

JHS Interview with Tim Boucher

Writings:
Cosmos and Consciousness II Conference (Report)
Imagination Freed
Why I Am I Metahistorian

Photography:
Form and Void
Gaia Images, 1

Poetry:
AUDIO
Four Days
Gaucin
If Life Itself Is Art
Kealakekua Bay (Living Link)
Painted Elephants
Sun Mountain, Moon Mountain

Other authors, adding to the brew

Ian Baldwin: Scaling the Cliff of Prehistory: One, Two, Three

Owen Couch: Ecospirituality - An Imaginal Approach

Laurence Gonzales: Deep Survival

Julia Butterfly Hill: Peace Begins at Home

Christian de Quincey: Paradigms Creating Reality, Experience Beyond Belief

David Kubrin: Dead on Arrival

Audrey Lorde: The Uses of the Erotic

Ralph Metzner: Sky Gods and Earth Dieties

Bill Plotkin: Soulcraft, Chapter 1

Stephen Miller: The Ages of Gaia (review)

Thich Nhat Hanh: Be Like the Earth (Dharma Talk)

Rainer Maria Rilke: Gods Walking Out

Jack Sweeney: Acupoints, Bodies, and Chakras

Barbara Walker: Motherhood

Colin Wilson: On Stan Gooch

Interviews

Derrick Jensen Interviews Martin Prechtel

Other features:

CONTACT US

Current Reading

Events & Activities

LINKS

Sharing Beliefs and Credos (responses to Sharing Beliefs)

UPDATES

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri sep 12, 2007 1:37 am 
Član foruma

http://projectcamelot.net/

P.S.
"Zona sumraka" otvarate na svoju odgovornost :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet sep 14, 2007 12:22 pm 
Administrator

Prevedena knjiga:

Baigent Leight and Lincoln - Sveta Krv Sveti Gral

Uvod______________________________________________4
Uvod,_1996_________________________________________9
PRVI_DIO_•_Tajanstveno_selo
1._Tajanstveno_selo_______________________________ 28
2._Katari_i_velika_Hereza____________________________45
3._Redovnici_-_ratnici_______________________________61
4._Tajni_dokumenti_________________________________93
DRUGI_DIO_•_Tajno_društvo
5._Red_iza_kulisa_______________________________106
6._Veliki_majstori_i_podzemna_struja___________________126
7._Višestoljetna_urota______________________________157
8._Tajno_društvo_danas_____________________________205
9._Redovnici_duge_kose___________________________238
10._Prognano_pleme________________________________260
TREĆI_DIO_•_Krvna loza
11._Sveti_Gral___________________________________269
12._Kralj_- _svećenik_koji_nikada_nije_vladao____________300
13._Tajna_koju_je_crkva_zabranila_____________________342
14._Gralska_dinastija_______________________________364
15._Zaključak_i_predviđanje_budućnosti________________378
Dodatak_-_Navodni_veliki_majstori_Sionskog_priorata_____393
Post_scriptum,_1996_______________________________416

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet sep 14, 2007 1:44 pm 
Član foruma

Sverdlov je u Montauk bazi video jednog od te dvojice autora 'Svete krvi, svetog grala' (ne sećam se kog) kako učestvuje u ritualima sa reptoidima.
Toliko o toj čuvenoj literaturi.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2257 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 113  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 21 gostiju.