en1di0n je napisao/la:
Prepoznaj funkciju fraktala i spoznat ces cijelu "sliku" koju taj fraktal cini, na svim razinama.
Nego... tombola33
Citat:
Uostalom, ja sam izradio analizu iz koje se vidi da je čovjek - ne baš običan, ali ipak običan "kompjuter" - kojemu je DATO da kroz svoj životni vjek vlada samo s 33 % samosvijesti.
Ti? Gdje? Kad? Zašto bas 33% ? Što je samosvijest?

Ti?
Da ja!
Gdje?
U Bosni!
Kad?
Otprilike u vrijeme kad si ti rođen!
Zašto baš 33%?
Govoriš o funkcijama fraktala a nemaš odgovor na ovo pitanje.
Začuđujuće!
Što je samosvijest?
Ajd' bit ću fer pa ću ti dati na to pitanje malo širi odgovor od prethodnih.
Svakako ćeš shvatiti da sam tekst kopirao iz svoje knjige, na kojoj radim.
"...Sad da vas podsjetim na dio teksta gdje sam opisao moj duhovni razvoj koji se je odvijao u četiri faze.
…PRVA FAZA
- 1988. godine ostvarujem kontakt s “nekom Sviješću”.
Kažem s “nekom Sviješću”, jer sam ubrzo shvatio da TA Svijest nije moja Materijalna svijest pomoću koje shvaćam objektivni (realan) svijet u sebi i oko sebe.
[Primjedba: Napisao sam Materijalna svijest iz tog razloga da bih TU Svijest “odvojio”od Duhovne (Psihičke) svijesti].
Dakle, 1988 godine se je desilo nešta izuzetnog.
Naime, primjetio sam da su se mojoj Materijalnoj svijesti počela “nametati” do tad meni nepoznata saznanja, koja ulaze u djelokrug skoro svih naučnih disciplina.
U početku je to “nametanje” dolazilo “samo od sebe”, dakle bez misaonog učešća moje Materijalne svijesti.
Kasnije, shvativši da mogu doći do saznanja koja su meni bila strana – postavljao sam misaona pitanja različitih sadržaja nakon čega su, retroaktivno, do moje Materijalne svijesti stizali impulsi čiji su titraji djelovali na moju Svijest da ih prihvati kao nečije. poruke-odgovor.
(Taj me je kontakt s nekom Sviješću, naročito u početku ostvarenja tog kontakta, podsjećao na brzo dostavljanje informacija pomoću telegrafskog aparata).
Prema tome, moja Materijalna svijest je znala (i zna) kako da šalje impuls-pitanja - a po primitku impuls-odgovora je znala (i zna) da ih prevede i da ih pretvori u Misao koja ima svoj sadržaj.
Na taj sam način dolazio (i dolazim) i do onih odgovora na pitanja na koja nikad ranije nisam znao odgovoriti...
Dakle, moj Spirit (a ne moja Materijalna svijest) ZNA kako da šifru Impulsa dešifrira i kako da je prenese do sistema moje Materijalne svijesti da bi ovdje dobila svoju sadržajnost.
Svakako, Temeljna sadržajnost se odrazuje kao Osnovna šifra (Ovog života) koja se vodi u mojem Energetskom polju, koje ulazi u sastav sistema Kozmičkog Uma (prirodnog Interneta).
Ponovit ću šifru pod kojom se vodi moje Materijalno biće u mojem Energetskom polju:
18-26-3//(M1-M2-M3-M4-...)23; 22101935(+); "E1;ex"; "53"; "E2;ey"
I po svoj logici - još prije mog rođenja Utisnuta je šifra u Mojem Energetskom polju - koja je šifra također bila Prenijeta; i Utisnuta (i danas je Utisnuta) u jednom extra-kromosomu mnogostaničnog bića koje se je razvijalo u utrobi moje majke – (dakle u exstra-kromosomu koji od prvih početaka razvoja zametka nalazi u mojem Materijalnom biću).
Svakako, ta šifra je u momentu stvaranja Otiska u tom extra-kromosomu glasila:
18-26-3 // (-...-M2-M3-M4-...-M6-M7)23;22101935;1; (+)"E1;ex";“53”;"E2;ey"
[Napomena: Kompletno objašnjenje u vezi ovog prethodno iznešenog bit će iznijeto u jednoj drugoj knjizi (“RAZOTKRIVANJE ŠIFARA VIŠIH SFERA”) koja će također biti vezana za Ediciju KRISTAL].
Ipak, kako znam da će biti onih koji bi već sad htjeli znati vrijednosti slova i brojeva u šifri - evo kratka informacija.
Temeljna šifra glasi:
G-Z-P //(M1-M2-M3-M4-M5-M6-M7)M; D(+);“Y”;"E1;ex";"A";"E2;ey"
– odnosno:
18-26-3 // (53-43-32-28-23-18-13)M; D(+);“Y”;"E1;ex";“A”;"E2;ey"
Evo objašnjenje za slova i brojeve u temeljnoj šifri..
***G:
Koji će broj zamjeniti G to ovisi od broja pod kojim se u sistemu Kosmičkog Uma vodi Određena galaksija.
Naša galaksija, Kumovska slama, vodi se u sistemu Kosmičkog Uma pod brojem: 18 - koji broj je diktiran s time što se naše Sunce nalazi 25.920 godina svjetlosti od centra Galaksije.
Zbrojimo li brojeve: 2+5+9+2+0 = 18.
***Z:
Koji će broj zamjeniti Z to ovisi od udaljenosti zvijezde (sunca) od središta galaksije i brzine njenog kretanja oko središta galaksije.
Naše Sunce je udaljeno od središta galaksije 25.920 godina svjetlosti i kreće se brzinom od 233 km/sek.
Zbrojimo li: 2+5+9+2+0+ 2+3+3 = 26.
***P:
Koji će broj zamjeniti P to ovisi od mjesta na kojem se nalazi planeta od Svoje zvjezde (sunca).
Kako se Zemlja nalazi na trećem mjestu od Sunca to broj koji zamjenjuje P = 3.
***(M1-M2-M3-M4-M5-M6-M7)M;
Što se tiče brojeva koje će zamjeniti neku od vrijednosti (M1-M2-M3-M4-M5-M6-M7)M;o njima sad neću iz tog razloga jer su te vrijednosti veoma spektakularne, pošto su vezane za Određena Energetska polja koja se mogu nalaziti u svim Energetskim mrežama i međumrežama.
Svakako, spektakularnost se vidi iz toga što za Jedno polje mogu niti vezene druge osobe koje imaju Svoje polje a ulaze kao akteri u ''sinopsisu onostranog'' kojeg nazivamo Sudbinski zapis.
***M;
Koji će broj zamjeniti M to ovisi od D, ili D(+).
***D) je datum, čiji je zbir brojeva u tom datumu vezan za jedan od brojeva Mreža ili Među-mreža (53,43,32,28, 23, 18 i 13).
(+) je dodatak datumu; za koji je vezana osoba ili događaj – (ako su vezani za šifru pod kojom se vodi u sistemu Kosmičkog Uma).
[(+) dodatak datumu se može, od nas; ljudi, prihvatiti kao spekulativan dodatak.
No upravo s tim dodatkom je preko Kozmičkog Uma data mogućnost da Sve što postoji u kosmosu dobije svoju šifru)
*** “Y” označava vrijednost zadatka osobe, događaja – (koja stoji u Zapisu).
*** “E1;ex” se odnosi na Sekvence “slobodne volje” osobe (ili osoba) koja je (ili su) duhovno vezani za događaj.
*** “A” se odnosi na vrijeme početka aktiviranja “duhovne vrijednosti”osobe ili događaja .
*** “E2;ey” se odnosi na Sekvence po zadatku koji stoji u Sudbinskom zapisu.
Eto, ako želite, proučite šifru za onaj “momenat” kada sam dobio enormnu bioenergiju, odnosno kad je nastupio “momenat produhovljenja”.
18-26-3; (...-M2-M3-M4-...)53-23; 22101935; 1; "E1;ex"; "53". "E2;ey"
Svakako, iz gornje šifre možete shvatiti da sam “produhovljen” u 53-ćoj godini života.
…
Dakle, prema pokazateljima koje sam iznio (a i koje još nisam iznio) – sve materijalno u kozmosu je kompjutezirano, a to znači da se Sve anorgansko organsko nalazi pod Sugestivnom simulacijom.
Dakle i ljudi.
Iako, ljudima je DAT (od strane Vodećih vrijednosti Viših sfera) najveći postotak Samosvijesti čija je latentna moć (potajna, skrivena moć) djelotvorna pri stvaranju Samovolje.
Nemojte da vas ova informacija “izbaci iz ravnoteže” – (ako je vaše mišljenje da čovjek posjeduje 100-postotnu samosvijest, samovolju).
Naime onog dana kad će ljudi shvatiti da od svog postanka žive unutar Sugestivne simulacije uvidjet će da i nije tako strašno biti simuliran, svakako na način na koji smo mi ljudi simulirani.
I tad će mnogi uvidjeti da je u stvari bilo strašno što ljudi nisu znali da žive pod simulicijom.
Naime, tek tad će shvatiti koje su sve gluposti radili sa svojim relativno malim postotkom Slobodne volje, koja im je DATA od strane Prirode i Stvoritelja.
Uostalom, da ljudi (živa bića) dišu po svojoj Slobodnoj volji – sigurno je da bi u nekom momentu mnogi zaboravili disati.
To se svakako odnosi i na ostale radnje onih funkcija koje su je DATE u nadležnost Vegetativnom živčanom sistemu.
Ili, da se insekti, ptice… ne nalaze pod simulacijom, mnoge biljke ne bi postojale - jer insekti, ptice… jednostavno, svojom svješću, ne bi vršili oprašivanje.
Ili… previše je tih ili da bi ih sve iznio u ovoj knjizi.
A sad malo o šiframa atoma...".
No o tome drugom prilikom.
Naime kad će ljudi shvatiti da SVE pada pod sistem Kozmičkog Uma, koji je kompjuteriziran, shvatit će i to da o atomima zna relativno veoma malo.
Naročito - da postoje istoimeni Anorganski i Organski atomi.
Tako, Anorganski atomi H2O Nisu identični sa Organskim H2O atomima.
Ipak, da budem još više fer evo informacija:
***Opća šifra atoma ''anorganskih elemenata'' u sistemu Kosmičog Uma glasi:
G-Z-P; s./(M1-M2-M3-M4-M5)M; Aan; tub; tv,
dok
***Opća šifra atoma ''organskih elemenata'' glasi:
G-Z-P; s./(M1-M2-M3-M4-M5)M; Aon; tub; tv
Svakako, kako i ovo traži mnoga trezvena objašnjenja, naročito objašnjenje; Kako je sve nastalo, to će kompletna doktrina o atomima biti iznešena u već najavljenoj knjizi “RAZOTKRIVANJE ŠIFARA VIŠIH SFERA”.
(Nadam se da sam bio dovoljno opširan)
I još primjedba tebi en1di0n:
Ja ako želim postaviti nekom pitanja na način kao što si ti to učinio - prvo bih pogledao na Google-u ima li kakva informacija o tombola33.
(7691)