Sada je: pon maj 05, 2025 6:41 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 282 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri maj 16, 2007 7:54 am 
Član foruma

- Fizićko tijelo je u osnovi nešto kao ulaznica u materijalni svemir.

- Ok. FORMICA , vratit ću se poslije na ovo , a sad bi se osvrnuo na nešto drugo. Zanima me ustvari malo posložiti kockice vezano uz to šta se događa na planeti Zemlji i oko nje. Ajmo redom. Imamo planet Zemlju, Mjesec koji je Zemljin satelit , Mars i Veneru. To su ta planetarna tijela koja su nam u prvu ruku najzanimljivija. Pošto si šetao po svemiru , pretpostavljam da si i njih obišao.

- Idemo redom.

- Šta je s onu stranu Mjeseca ?

- PS - ako si bio super , a ako nisi idemo dalje Ok.

- Pozzzzz :mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 16, 2007 8:53 pm 
Član foruma

Na Mjesecu nema ništa samo oni sivi prevaranti nešto petljaju. Kad sam ih viđeo pitao sam pratioca ko su oni ljudi on je rekao da nei demo kod njih nego da se vratimo nazad. I oni su mahali rukama kao da na s ćeraju. Iz inata nijesam htio da bježim nego sam namjerno otišao kod njih. Pratilac se nije primicao kao da mu nijesu bili mili. Iza njih su bile neke građevine i kad sam ih pitao što to činite rekli su mi da prave nešto da nadgledaju ljude jer se treba nešto dogoditi i oni su tu da pomognu ljudima. Toliko me ta njihova ideja oduševila da sam im rekao da dođu kod nas da ih pokažem drugovima koji će isto tako biti oduševljeni tom zamišlju. Pratiocu nije bilo milo što sam ih zvao a ja sam u rekao da sam ih zvao da se zafrkavamo sa njima. kroz dva dana sam osjetio poziv pa sam poveo drugove do Studenaca preko Bedema (radi se o Nikšiću). Kad su viđeli metalno jaje i onu dvojicu neki su se razbježali a neki su ostali. Onda su nas oni pozvali da vidimo jaje iznutra. Ja sam pružio ruku da se rukujemo kad ono govno mi ušprica nešto u šaku. Malo me zaboljelo a onda sam čuo sestru kako me zove. Ušao sam unutra a ono drugo govno je noj ušpricavalo nešto u nos a jedan je bio vezan za krevet i u njega su bile ubodene neke igle. tad sam se strašno naljutio i počeo da im razbijam stvari. Problem je što na mene nijesu mogli uticati kao na druge. Brzo su se pokupili izvinjavajući se. Zaprijetomsam inm da ih više nikad ne vidim u mojoj zemlji. Pokupili su se i otišli i poslije su bježali đe god se sretnemo. To su lažavi prevaranti. poslije sam pokušao da iščeprkam ono iz ruke ali me boljelo i osjetio sam da se otkačio dio jer je to bilo zakačeno za kost. Od tad taj dio luta kroz moje tijelo i tačnoi znam đe se kad nalazi. Najgadnije mi je kad prolazi kroz srce jr redovno zaglavi potisne ventile pa mi tih dva tri otkucaja srca sa praznim hodom budu neprijatni. Jednom kad je bilo na vrhu prsta htio sam odkinut vrh prsta sjekirom ali je sjekira bila tupa a morao sam koristiti lijevu ruku tako da mi je ostalo samo crniko ispod nokta a ono prolazi kroz drugi prst. Kažem ti lažave sive gnjide :evil:
Inače na mjeseci nema nešto naročito zanimljivo. Kamenje i prašinčina. Ako bude neko našao otiske stopala neka zna da su moji i nijesu prva ljudska stopala na Mjesecu, tamo je kao na korzou. :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 16, 2007 9:55 pm 
Član foruma

FORMICA je napisao/la:
Najgadnije mi je kad prolazi kroz srce jr redovno zaglavi potisne ventile pa mi tih dva tri otkucaja srca sa praznim hodom budu neprijatni. Jednom kad je bilo na vrhu prsta htio sam odkinut vrh prsta sjekirom ali je sjekira bila tupa a morao sam koristiti lijevu ruku tako da mi je ostalo samo crniko ispod nokta a ono prolazi kroz drugi prst. Kažem ti lažave sive gnjide :evil:
Inače na mjeseci nema nešto naročito zanimljivo. Kamenje i prašinčina. Ako bude neko našao otiske stopala neka zna da su moji i nijesu prva ljudska stopala na Mjesecu, tamo je kao na korzou. :)

:mrgreen: :mrgreen: :rofl
ma ti si coece legenda

http://knightofthestorms.blogspot.com/

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 16, 2007 11:49 pm 
Član foruma

Citat:
Na Mjesecu nema ništa samo oni sivi prevaranti nešto petljaju. Kad sam ih viđeo pitao sam pratioca ko su oni ljudi on je rekao da nei demo kod njih nego da se vratimo nazad. I oni su mahali rukama kao da na s ćeraju. Iz inata nijesam htio da bježim nego sam namjerno otišao kod njih. Pratilac se nije primicao kao da mu nijesu bili mili. Iza njih su bile neke građevine i kad sam ih pitao što to činite rekli su mi da prave nešto da nadgledaju ljude jer se treba nešto dogoditi i oni su tu da pomognu ljudima.

Možda tebi nije ništa , ali meni je ovo ipak nešto.

Gdje su te građevine ?

Ponudit ću ti par odgovora da ti je lakše odgovorit. S ovu stranu Mjeseca koja je nama vidljiva ; s onu stranu Mjeseca koja nama nije vidljiva ; na rubnom prelaznom dijelu koji je malo u tami malo u svijetlu ( Mjesec se ipak malćice pomiće pa postoji ta zona na kojoj je praktićki ćak moguć i život , jer su klimatski zadovoljeni svi uvjeti ).

Biraj od ova tri ponuđena odgovora. Četvrtog nema.

PS - usput hvala na informacijama. :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 17, 2007 1:16 am 
Član foruma

ma to se trazi FORMICA hhahaha nasiljem protiv tih stakora....ti si jos dobar..razbijao si im stvari..ja bi im glave s ramena poskido..prokleta gamad...svaka ti cast majstore..MY RESPECT!!! :mrgreen: =D> =D> :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 17, 2007 7:30 pm 
Član foruma

spyro je napisao/la:
Citat:
Na Mjesecu nema ništa samo oni sivi prevaranti nešto petljaju. Kad sam ih viđeo pitao sam pratioca ko su oni ljudi on je rekao da nei demo kod njih nego da se vratimo nazad. I oni su mahali rukama kao da na s ćeraju. Iz inata nijesam htio da bježim nego sam namjerno otišao kod njih. Pratilac se nije primicao kao da mu nijesu bili mili. Iza njih su bile neke građevine i kad sam ih pitao što to činite rekli su mi da prave nešto da nadgledaju ljude jer se treba nešto dogoditi i oni su tu da pomognu ljudima.

Možda tebi nije ništa , ali meni je ovo ipak nešto.

Gdje su te građevine ?

Ponudit ću ti par odgovora da ti je lakše odgovorit. S ovu stranu Mjeseca koja je nama vidljiva ; s onu stranu Mjeseca koja nama nije vidljiva ; na rubnom prelaznom dijelu koji je malo u tami malo u svijetlu ( Mjesec se ipak malćice pomiće pa postoji ta zona na kojoj je praktićki ćak moguć i život , jer su klimatski zadovoljeni svi uvjeti ).

Biraj od ova tri ponuđena odgovora. Četvrtog nema.

PS - usput hvala na informacijama. :wink:

Tamo je stvarno dosadno :cry:

Tad sam vidio sunce a znam da je tih noći bio mlad mjesec mora biti da je sa druge strane mjeseca. nijesam obraćao pažnju gdje sam, a nijesam viđeo Zemlju. Ti sivci su u nekom krateru pravili te građeine jer su svud okolo bila brda. Građevine su bile stubovi i lukovi između njih i sive boje taman kao i oni. Prema visini sunca nalazio sam se neđe bliže polarnim krajevima ali ne znam kojem. :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 17, 2007 7:35 pm 
Član foruma

_Dario_ je napisao/la:
ma to se trazi FORMICA hhahaha nasiljem protiv tih stakora....ti si jos dobar..razbijao si im stvari..ja bi im glave s ramena poskido..prokleta gamad...svaka ti cast majstore..MY RESPECT!!! :mrgreen: =D> =D> :mrgreen:

Vjeruj mi da mi je žao i suvi list otrgnut sa grane a iz cvijeća skupljam gliste da se ljeti ne osuše. Nijednom čovjeku ni po prstu ne bih ali za tu đubrad sam pripremio 12 komada 38 SP pa ako im basta neka dođu. :twisted:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 17, 2007 8:20 pm 
Član foruma

FORMICA je napisao/la:
_Dario_ je napisao/la:

Vjeruj mi da mi je žao i suvi list otrgnut sa grane a iz cvijeća skupljam gliste da se ljeti ne osuše. Nijednom čovjeku ni po prstu ne bih ali za tu đubrad sam pripremio 12 komada 38 SP pa ako im basta neka dođu. :twisted:

- Napad je najbolja obrana.

- Zašto ih ne napadneš ?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 18, 2007 7:12 pm 
Član foruma

:mrgreen: :mrgreen:
Ko će jurcat za njima. Strpljiv sam ja. Samo ih čekam.
:twisted: :twisted: :twisted:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 18, 2007 7:58 pm 
Član foruma

FORMICA je napisao/la:
:mrgreen: :mrgreen:
Ko će jurcat za njima. Strpljiv sam ja. Samo ih čekam.
:twisted: :twisted: :twisted:

- Pa ne moraš jurcat za njima , ako znaš gdje im je baza.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 18, 2007 9:24 pm 
Član foruma

Tamo im ne mogu ništa jer sam "mekan". Druga je stvar ovđe. Inasče oni ne nose nikakva zaštitna odijela i isti su u svim svjetovima i ne svijetle nimalo. Svi drugi svijetleneki manje neki više. :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 18, 2007 9:42 pm 
Član foruma

FORMICA je napisao/la:
Tamo im ne mogu ništa jer sam "mekan". Druga je stvar ovđe. Inasče oni ne nose nikakva zaštitna odijela i isti su u svim svjetovima i ne svijetle nimalo. Svi drugi svijetleneki manje neki više. :)

- Pa stavi nešto u tzv sivi prostor i to im ispusti na glavu tj u krater.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 19, 2007 11:06 pm 
Član foruma

I to bih mogao ali smo se dogovorili da ne smetamo jedni drugim. Oni da ne dolaze u moju zemlju a ja neću kod njih. Ja puno držim do svoje riječi, što veli narod stoka se vezuje za rogove a ljudi za riječ. Inače se tamo ne smije činiti svašta a najvažnije da moje sadašnje ideje izgledaju prilično smiješne a obično su i pogrešne kad se nađem tamo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned maj 20, 2007 11:27 am 
Član foruma

FORMICA je napisao/la:

- Šta je sa "spolnim" organima ?

- Kod čovjeka i većine ostalih životnih oblika oni su smješteni u međunožju.

- Kakva je kod njih tamo situacija ? :oops: :mrgreen:

- PS - pitanje je u osnovi sasvim ozbiljno. Puno se toga može saznati iz ovakvih podataka. Malo ćemo "proskenirat" vanjski oblik Greys fizical body-a. Ovo pitanje u svezi spolnih organa ( u osnovi organa za razmnožavanje , ako ćemo strućno ) je tek jedno u nizu od nekoliko pitanja koje ja već odavno želim postaviti. Pa eto krenimo nekim redom , npr krenimo od njihovih organa za razmnožavanje.

- Pozzzz i hvala na odgovoru. :mrgreen: :roll: :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned maj 20, 2007 3:04 pm 
Član foruma

Oni su drugačiji od svih drugih. Prvo ne svijetle. Drugo nemaju polove (muško-žensko). Treće na treba im nikakva zaštita tijela i hladni su na dodir. Inače po svemu drugom liče na sve druge. Mogu čitiati misli, znaju za prekidače za sjećanje, mogu uticati na ponašanje ljudi, vrlo su inteligentni, imaju fantastične mašine.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned maj 20, 2007 3:32 pm 
Član foruma

FORMICA je napisao/la:
Oni su drugačiji od svih drugih. Prvo ne svijetle. Drugo nemaju polove (muško-žensko). Treće na treba im nikakva zaštita tijela i hladni su na dodir. Inače po svemu drugom liče na sve druge. Mogu čitiati misli, znaju za prekidače za sjećanje, mogu uticati na ponašanje ljudi, vrlo su inteligentni, imaju fantastične mašine.

- Ma baš ništa nemaju "dole" !!!

- Šta je sa probavnim trakom ?

- Shvaćaš šta te pitam , imaju li dole kakvu "rupicu" tj izlaze ili nešto slićno ili baš nemaju ništa nego samo ćista koža ?

- Bitno mi je da shvatim taj dio "međunožja" i da sa tim budem na sigurno.

- Znaći nemaju nikakvu izboćinu ili rupicu koja bi upućivala na spolne organe , nego samo prevućena koža. Potvrdi ovo još jednom da znam da sam dobro shvatio to što si mi odgovorio.

- I dalje ; šta je sa izlazom za probavni trak - postoji li takvo što "dole" ?

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned maj 20, 2007 4:12 pm 
Član foruma

Roboti Spyro, kiborzi, geneticki izmanipulisani i napravljeni.Nemaju polne organe jer im ne trebaju posto se ne razmnozavaju.Nemaju probavni trakt jer se hrane energijom ili tecnoscu kroz pore, znaci preko koze i nema otpadaka od hranjenja.A nemaju bas nesto ni dusu, zato valjda i ne svetle, verovatno neki prostiji vid duse.

Mocnom tehnologijom mogu svasta da ti prikazu, ali u osnovi su nevazni roboti, radilice . . . Mnogo brines oko njih, da nisi video nekog a? :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon maj 21, 2007 7:44 am 
Član foruma

Citat:
Mnogo brines oko njih, da nisi video nekog a? :mrgreen:

- A koliko ja znam ; nisam. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon maj 21, 2007 5:44 pm 
Član foruma

Spyro oni nijesu podijeljeni na muškarce i žene pa prema tome nemaju ni polne organe, unutrašnju građu im ne znam. Mislio sam da su kao ljudi ali imaju nešto pogrešno. Postoje neka bića koja nemaju polne organe a ipak postoje muškarci i žene. Zaista između nogu nijesam zavirivao ali im je koža nekasko luspasta i više liči na koru drveta nego na kožu sisara. Inače me ne zanima stvarni izgled tih na koje nailazim, oni koji svijetle liče mi na ljude i meni je to dosta. Kad ne svijetle vide se kakvi jesu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 22, 2007 6:22 am 
Član foruma

FORMICA je napisao/la:
Spyro oni nijesu podijeljeni na muškarce i žene pa prema tome nemaju ni polne organe, unutrašnju građu im ne znam. Mislio sam da su kao ljudi ali imaju nešto pogrešno. Postoje neka bića koja nemaju polne organe a ipak postoje muškarci i žene. Zaista između nogu nijesam zavirivao ali im je koža nekasko luspasta i više liči na koru drveta nego na kožu sisara. Inače me ne zanima stvarni izgled tih na koje nailazim, oni koji svijetle liče mi na ljude i meni je to dosta. Kad ne svijetle vide se kakvi jesu.

- Jesi li slućajno primjetio da imaju nešto kao pupak ili tako nešto ?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 282 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.