Sada je: pon maj 05, 2025 12:40 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 915 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 46  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pon apr 09, 2007 11:37 pm 
Moderator

Citat:
Naravno,da pogledamo stvari kakve zaista jesu,s tim se u potpunosti slazem,ali zatim ne mantramo vise nad njima,ne dajemo im vise svoju energije,vec idemo dalje.Idemo na vishi nivo.Ako se oni hrane mojim strahom postavlja se pitanje kako se resiti straha.U ljubavi nema straha.

Tako je, idemo dalje, bez straha, uz svest da smo jedino mi sami odgovorni za svoje emocije i da one „negativne“ spustaju nivo nasih vibracija i kontaminiraju nasu svest.

Jedino bih primetila, da prezentiranje cinjenica i nudjenje konkretnih resenja (besplatne energije, alternativnih metoda lecenja, ezoterijskih istina) – a to ces naci na ovom sajtu - ne spada u mantranje. Niti dovodi u pitanje osecanje ljubavi. Meni se cini da upravo ignorisanje cinjenica znaci osporavanje „sveukupnosti zivota“, sto mi izgleda kao veoma „ne-ljubavni“ stav.

Citat:
Kao sto rece cika Ajnstajn "Ne možemo rešiti probleme na isti način na koji smo ih stvorili".

Malo preciznije, cika Ajnstajn je rekao: „Problem ne moze da resi svest koja ga je stvorila.“ Ti fizicari, dodjavola, svaka im je stavka u jednacini neizbezna.

A to bi mozda mogao i da bude odgovor na pitanje o misiji. Pa neka onda svako sa tom svescu radi ono sto misli da je najbolje. :wink:

Citat:
Sjećam se kako sam na televiziji gledao prosvjednike u marševima šezdesetih godina. Upitao sam tatu: «Zašto tuku jedni druge?» Odgovorio mi je: «Zato jer žele mir!»" -samim tim sto se tuces zar ne vidis da ne postoje dve strane,vec samo jedna koja se pravi da ih je dve.Ako ih je dve trebale bi biti razlicite po delovanjima zar ne?

Pa, ne bih se slozila sa odgovorom. Ne mislim da se ljudi tuku jer zele mir. Najjednostavnije receno, ljudi se tuku jer veruju u nasilje kao resenje svojih razlicitosti.
Strana ima beskonacno mnogo - izvori kreativnih energija su neiscrpni - i sve se prelamaju kroz jednu prizmu.

Mada bih rekla – ne mogu da odolim - da je u protestima sezdesetih godina prilicno poznato koja je od te dve strane tukla onu drugu. :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 10, 2007 12:10 am 
Početnik

Tuku se jer su šljive poskupile :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 10, 2007 12:24 am 
Početnik

A što se tiče ''nasičenosti neba'' sa nepoznatim objektima.
Primjetio sam, da uvjek kad imam osječaj potpune konekcije sa svime što postoji i trenutkom koji je sada, to što je ikada bilo i što če ikada biti, vidim iznad sebe leteči objekt koji nemogu objasniti nikako osim sa ovim rječima.
Okrugao objekt, blesteče narave koji se miče neracinalno polako i poslje nekog vremena kao da izbljedi u potpunosti ili sa punom brzinom, kojom god več, odjuri u svemir i ostane efekt izblendiranja u ništa.
Taj manifest što sam opisao ima i jako ugadan osječaj. Prvi put mi srce lupalo jer nisam znao šta da mislim, tek kad sam skuzio da nemam šta mislit nego da to uistinu je tamo i to se upravo dogadja me preleti topao '' filing''.
(ps: vidjanje se desava uvjek ponoči to jeste kad padne mrak a dodao bi još da sam pola dana prije toga i chantao avtorske cosmične melodije šumi i svim bičima u njog a naveče univerzumu...;siguran sam da je netko čuo te ljepe melodije)
Možda nema nikoje veze sa vidjanjem, možda sam jednostavno privuko takvu priliku vidjenja jer me to fascinira več od ranih godina a moguče i da ima, ja osobno mislim, .... da ima afkors!! :D

pozz

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 10, 2007 12:40 pm 
Početnik

Ne znam sta bih rekla,sirom sveta razni ljudi ih vidjaju i koji se zanimaju za njih i koji ne ,ali ja znam da je kod mene slucaj ,da sam videla nlo posle nekoliko dana dubokih meditacija,slicno kao kod Ofeda ,I sto je "najgore" posle zelje da ih vidim.The truth is out there..ti nu ni nu ni nu ni nu

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 10, 2007 4:34 pm 
Član foruma

Citat:
da sam videla nlo posle nekoliko dana dubokih meditacija,slicno kao kod Ofeda ,I sto je "najgore" posle zelje da ih vidim.

Znači vrlo moguće da si vidjela projekciju svoje želje tj. da je tvoja želja (misao + emocija) stvorila "naboj" na astralno-mentalnim planovima, naboj dovoljno jak da se manifestuje u materijalnom svijetu.
Čitao sam o sličnom slučaju, mislim da je to negdje na ovom forumu, ne da mi se tražiti: uglavnom, radi se o čovjeku koji je toliko žarko želio da vidi NLO da je čitave noći presjedio ispred kuće gledajući u nebo i misleći nešto u smislu: "sad će, samo što nije" - i desilo se, znači iznad kuće je došla svjetlosna kugla, bilo je i drugih svjedoka... a ovaj je skontao da može da upravlja kuglom tj. da joj govori da ide gore-dole i sl... i ta svjetlosna kugla ga sad stalno prati.
Znači mentalno-emotivna sliku koju je stvorio je uspio nesvjesno (možda zbog nekih svojih predispozicija) da napuni snagom dovoljnom da je manifestuje u materijalno postojanje... ali je vjerovao da je to što vidi NLO (svemirski brod), jer je to želio da vidi.
Tako da kontam da NLO-i (naravno ne svi, ali jedan dobar dio) nisu svemirski brodovi nego "izaslanici duše", možda postoje u kolektivnom nesvjesnom i s vremena na vrijeme, kad se steknu uslovi, mogu da "postanu" na našem nivou. :wink:

http://www.inner-sunrise.co.nr

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 10, 2007 6:04 pm 
Početnik

Da se razumemo,nisam buljila u nebo,cekala sam drustvo i samo sam pogledala i puf.I nisam zarko i izgarajuce zelela samo mi je par puta palo na pamet.I to oklevajuce.Bilo bi sjajno da mogu unaokolo da projektujem svoje zelje...ah...what a perfect world... :tongue:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 10, 2007 6:27 pm 
Član foruma

Ah OK :mrgreen: . Meni se isto desila neka slična stvar kad sam bio klinac, pisao sam o tome na str. 10 ove teme. Ali sam vidio isto tako i druge NLOe koji se ne mogu tako objasniti.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 10, 2007 10:41 pm 
Član foruma

LovelyAlien je napisao/la:
Bilo bi sjajno da mogu unaokolo da projektujem svoje zelje...ah...what a perfect world... :tongue:

OFF TOPIC: Možeš projektovati svoje želje :wink: ... naravno, ne možeš ići unaokolo i jednostavno ih projektovati, nije baš tako jednostavno :) , ali je itekako moguće i to se zove Magika :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 10, 2007 11:05 pm 
Početnik

Znam.Ali ne simpatisem :mrgreen: Kraj :offtopic: -a :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 11, 2007 2:46 pm 
Administrator

Citat:
ali je itekako moguće i to se zove Magika

... ili samo određeno znanje kako se to radi.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov: Nad Kninom jutros viđen NLO ?
PostPostano: sub apr 28, 2007 9:35 am 
Član foruma

Nad Kninom jutros viđen NLO ?

U PETAK u ranim jutarnjim satima nad Kninom je viđen NLO. Vijest o spektakularnom viđenju objavljena je na engleskom internet portalu life4tech.com na kojem je čak objavljena i fotografija nepoznatog letećeg objekta.

Na fotografiji (gore) se vidi svjetleći objekt koji je jutros oko 3.30 sati desetak minuta lebdio na nebu nad Kninom. Isti je objekt kasnije tijekom dana navodno viđen na području Engleske.

Britanski The Register na svojim internet stranicama također izvješćuje o viđenju NLO-a koji su vidjeli piloti dvaju putničkih zrakoplova.

Isti izvor nažalost ne daje više podataka o viđenju nad Kninom, ali donosi prilično detaljan opis onoga što se događalo nedaleko obale otoka Alderneya. Najprije je jedan od njih svoje viđenje prijavio kontroli leta govoreći pri tom o ogromnom letećem objektu kakvog još nigdje nije vidio.

50-godišnji kapetan zrakoplova Ray Bowyer, pilot kompanije Aurigny, uočio je u zraku žarku svjetlost žute boje koja je nalazila na nebu 16 kilometara zapadno od Alderneya.

"Bio je to vrlo jasan, uzak žuti objekat koji je na sebi imao zeleno područje. Nalazio se na dvije tisuće stopa na kojoj je nepomično lebdio. Učinilo mi se da je od nas bio udaljen 16 kilometara, ali sam tek kasnije shvatio da je bio udaljen oko 60 kilometara. Najprije mi se učinilo da je velik kako Boeing 737 (oko 35 metara), ali zbog njegove velike udaljenosti siguran sam da je bio puno veći. Moguće je da bio velik oko kilometar i pol." - posvjedočio je Bowyer.

Nastavljajući let prema Guernseyu Bowyer je uočio drugi leteći objekt sličan objektu koji je vidio nekoliko minuta ranije. Objasnio je kako se radilo o objektu izgledom jednakom prvom NLO-u, ali koji se činio manjim jer je bio udaljeniji. Bowyer je pomislio kako se radi o svjetlosnoj refleksiji postrojenja vinarije u Guernsey, no zaključio je kako bi takva refleksija brzo iščeznula, dočim je taj objekt bio vidljiv čak 9 minuta.

"Što sam mu se više približavao to mi je postajalo jasnije da je objekt opipljiv. Dvoumio sam se da li da letim prema njemu kako bih ga bolje promotrio, ali sam zbog njegove veličine odustao od toga. Prije svega sam morao misliti na sigurnost putnika. Ne tvrdim da se radi o nečemu s drugog svijeta, već samo kažem kako nikada u svim svojim godinama koliko letim nisam vidio nešto slično" - pojasnio je Bowyer.

On je svoje viđenje prijavio kontroloru leta Paulu Kellyju koji na svom radaru nije primijetio nikakvu neobičnu letjelicu, ali je slično izvješće o NLO-u dobio od drugog pilota koji je zrakoplovom kompanije Blue Islands letio prema Jerseyju.

Drugi je pilot dao sličan opis letjelice nevidljive radarima, a isto tako je izvještaj o njenoj poziciji i visini bio vrlo sličan onoj koju je nešto ranije dao pilot Ray Bowyer. Međutim, dvojica pilota su letjela na različitim rutama zbog čega je njihovo izvješće o viđenju NLO-a vjerodostojnije.

preneseno sa:
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=345204

na linku ima i slicica :-P

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub apr 28, 2007 12:01 pm 
Član foruma

svasta :roll: postaje zamarajuce citat takve vijesti...dajte nesto konkretno..zasto netko ne fotografira NLO,zasto netko ne otme letjelicu,oplodi izvanzemaljku a ne ovo...mislim...u zadnjih 20 godina izaslo je 58420 prica...vidjen NLO ovdje,vidjen NLO ondje....dosadno zar ne?tako da me ovakve vijesti uopce ne kure...a cini mi se ni nikog od vas...al jebga..ljudi se vole zabavljat...pa nek im bude...evo ja cu poslat nekom portalu sutra da sam vidio NLO nad zagrebom..slikat lampu ulicne rasvjete...i bok pero.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub apr 28, 2007 1:16 pm 
Član foruma

fingolfin je napisao/la:
Citat:
Evo i javno priznanje i objava... bravo za Francusku!

Pa ne znam bas da li je bravo. Mozda bi se trebali malo zapitati koji su stvarni razlozi za objavljivanje ovako necega.
Svi mi veoma dobro znamo ko je na vlasti i u Francuskoj i u svakoj zemlji na ovoj planeti, pa i ko kontrolise cjelu planetu, sad jedno jednostavno pitanje: zbog cega bi oni dozvolili ovako nesto? Zbog pritiska javnosti? Nisam bas primjetio neki veliki pritisak niti u Francuskoj niti u nekoj drugoj zemlji, vecini ljudi je puno "ljepse" da uzivaju i bore se za materijalne stvari nego da vrse pritisak na svoje vlade da objelodane neke tajne podatke, pa i ako su isti vezani za NLO-e.
Sad se pitam da li ce primjer Francuske slijediti i neke druge zemlje, ako se malo prisjetimo prva zemlja koja je zvanicno dala u javnost ovakve slicne podatke bio je Meksiko prije par godina kad su javno objavili one snimke "nevidljivih" NLO-a, a zbog cega? Kao da u Meksiku i Francuskoj iluminati nisu uticajni...
I na kraju, da li nas oni na taj nacin mozda pripremaju za nesto? Ne kazem da je sigurno tako, ali samo "glasno" razmisljam. :?

Lucidno razmisljanje, samo nastavi...a ne se odmah odusevit..Evo da i ja dodam malo svojih razmisljanja o tome sto bi mogli biti razlozi tog objavljivanja:
1. LOVA: odlucili su dobro zaradit na starim dokumentima koji su skupljali prasinu, raznoraznim mutnim fotografijama koje su im ljudi slali, a ti sad zamisli kako to izgleda, neka fotografija koju je netko, kasnih sedamdesetih slikao s aparatom preko teleskopa...Stavili su sve to na internet, i sad, ili po kliku, ili po reklamama, a kako je navala tolika da je server stalno opterecen, mislim da ce im sevratiti stoputa vise od ulozenog...

Vrh

Naslov: UFO u Kninu ( Hrvatska )
PostPostano: sub apr 28, 2007 6:55 pm 
Član foruma

Sta mislite o ovome ?

slika

vise detalja na
http://life4tech.com/index.php?option=c ... &Itemid=39

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub apr 28, 2007 8:44 pm 
Član foruma

Večeras su na Dnevniku HTV-a objavili vijest o NLO-u nad Kninom što je zanimljivo, jer do sada nisu imali naviku objavljivati takve vijesti.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 29, 2007 9:11 pm 
Početnik

MOONLIGHT je napisao/la:
Večeras su na Dnevniku HTV-a objavili vijest o NLO-u nad Kninom što je zanimljivo, jer do sada nisu imali naviku objavljivati takve vijesti.

nope,
i prije su objavljivali takve stvari kako na televiziji tako i u novinama.
prvo sta mi pada napamet je to da je bio prilog o slijetanju vanzemaljaca na otok Pag, pa su pokazivali nekakve rupe u kamenjaru koje su tamo neobjasnjivo nastale, i bio je poduzi prilog o tome.

a ovo oko knina me ne cudi ipak je tamo ''malo dalje'' veliki vojni poligon iz kojeg tko zna tko i sto slijece i polijece :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 29, 2007 10:30 pm 
Član foruma

MOONLIGHT je napisao/la:

U kojem djelu Dnevnika ? Udarna vijest, u sredini, na kraju ?
Reci da je bila udarna, pa da udarim whisky o rock..

Vrh

Naslov: Kako spreciti vanzemaljske otmice?
PostPostano: pon maj 07, 2007 2:38 pm 
Član foruma

Da ne otvaram novu temu, kako da se spreci otmica od strane vanzemaljaca?Kako covek moze da zastiti sebe i svoju porodicu od toga?Sigurno postoje uredjaji i razni nacini i to koji?Kako spreciti Greys-e da otmu coveka ili neke druge vanzemaljce? #-o
Pozdrav,
Bodar :roll:

Vrh

Naslov: Re: Kako spreciti vanzemaljske otmice?
PostPostano: pon maj 07, 2007 3:58 pm 
Član foruma

Bodar je napisao/la:
Da ne otvaram novu temu, kako da se spreci otmica od strane vanzemaljaca?Kako covek moze da zastiti sebe i svoju porodicu od toga?Sigurno postoje uredjaji i razni nacini i to koji?Kako spreciti Greys-e da otmu coveka ili neke druge vanzemaljce? #-o
Pozdrav,
Bodar :roll:

Po mom misljenju, na zalost, nikakvi uredjaji niti bilo sta slicno nama dostupno ne moze nas zastititi od mogucih otmica. Tim pre sto o tome ne znamo nista, ne znamo nista o mehanizmu samih otmica i svako "verovanje" da ce nam neki uredjaj ili tehnika ili ritual pruziti odgovarajucu zastitu znaci predavanje svoje slobodne volje i odgovornosti za samog sebe u "ruke" neke spravice ili rituala koji onda ogranicavaju nase misaone procese i nedozvoljavaju da sagledamo siru sliku jer smo resavanje sustine problema prepustili nekom drugom, u ovom slucaju "uredjaju". Sa druge strane upravo takva situacija i takvi mentalni procesi pogoduju mogucim otmicama.

Mozda najbolji nacin kako spreciti eventuale otmice jeste, sa jedne strane svesnost o tome i sto vece znanje o mehanizmu celog procesa, a sa druge introspekcija, razmislajnje o sebi, mislim da prilikom otmica dolazi do neke interakcije nekog dela nase licnosti ili podsvesti sa greysima, koja je negde saglasna sa otmicom, te taj odnos postaje vremenom jos intenzivniji. U tom smislu kljucno je razumevanje svake komponente svoje licnosti i vazno je shvatiti koje osobine predstavljaju odraz mehanickih mentalnih sablona a koje odraz nase sustine.

Drugim recima, vazno je shvatiti i razumeti sa kojim delom nase licnosti/podsvesti i na koji nacin se manipulise, i na taj nacin postajemo svesniji o tome, postajemo svesniji nase slobodne volje, dobijamo mogucnost da svesno biramo.

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon maj 07, 2007 5:24 pm 
Član foruma

sacekaj ih s bejzbol palicom....pa ako pokusaju...samo preko ledja opali...ili jos bolje ti otmi njih..hehehe salu na stranu osobno mislim da se nemoras bojat otmica,nece te nitko otet...samo se opterecujes nepotrebnim stvarima...al ako ipak pokusaju...mislim da ovaj moj savjet gore moze proc ehe ;)

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 915 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 46  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.