Citat:
morat cu te razocarat i rec da ovo sto si rekao i nema bas nekog pretjeranog smisla...dakle po tom tvom samo lijepi i zgodni ljudi su dobri i imaju dobre misli??alo? o cem mi pricamo..dakle nije istina sto kazes..shvatio ti to ili ne
Zašto bi zaključio da su samo lijepi i zgodni - da su dobri i imaju dobre misli?!?
Ne vidim razlog da bi se to zaključilo iz toga ( što sam ranije naveo )...
Ova tvoja tvrdnja donosi zabunu jer:
- lijep i zgodan, kao i dobar - to su vrlo relativni pojmovi i nemože ih se uzeti kao neka objektivna percepcija ( nekom si zgodan, nekom nisi, nekom si dobar, nekom drugom nisi... uglavnom to smo odavno već naučili )
- pretpostavke su uvijek zaheb... i obično dovode do zabuna, zabluda ili "duljih puteva", a tvoja ova izjava jest, jer pretpostavljaš da sam to htio reći onim navedenim tekstom. Ne, to je samo tvoja interpretacija istog.
Ako ne shvaćaš - to ne znači da nešto nije ( ili jest ) istina. Prouči tematiku, a što se tiče snage misli i svega toga - imaš JAKO dobro prikazano i objašnjeno u dokumentarcu The Secret. Bilo je već tu na forumu o njemu.
Citat:
ima tu nesto vise..nije toliko jednaostavno..da covjek moze tako jednostavno upravljat sobom da bude sve ono sto zazeli i misli (ja sad zivim i mslim da dobim na lotu, al mi nejde), di bi nam bio kraj..ali i sami znamo da nije tako jednostavno
Believe ( sa velikim slovima LIE - što znači - laž, hej, krije se laž u vjerovanju... zanimljivo... ), i tebi preporučam da pogledaš ovaj dokumentarac i vidiš ZAŠTO ne dobiješ na lotu! To je tamo lijepo i slikovito pokazano!