Sada je: pon maj 05, 2025 8:17 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 816 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 41  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: uto mar 13, 2007 7:20 pm 
Član foruma

Citat:
Osim toga, oni su jedan od naroda koji u svom jeziku imaju rijec za ono sto se danas popularno zove Matrix...

I koja bi to bila rec? Uostalom ako se razumes mogla bi malo da nam napises i o tome, pa cak i o njihovom jeziku, koji je odakle je...sto da ne.

I ne kaze se samo da su robovi mracnih sila, pre toga se kaze da su potomci lenjih radnika sa Atlantide, a sto bi ih onda cinilo jednim od najstarijih naroda.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 13, 2007 7:46 pm 
Član foruma

Vitez od Nevera
Citat:
ali to je daleko od tvoje tvrdnje da Slaven znaci rob

Ovo se zove misunderstood. Kad se nesto dobro ne procita, pa da se sad citiram
Citat:
latinska rijec rob dolazi od rijeci Slaven

sto ce reci da sam ja tvrdila upravo suprotno:
Ne znaci Slaven rob, nego rob (na nekim jezicima, latinski, engleski, francuski) znaci Slaven!!!
Arbitrium Liberum
Citat:
I koja bi to bila rec?
(romska rec za Matrix)
Citat:
ako se razumes, mogla bi malo da nam napises i o tome

Ne govorim romani (romski), procitala sam negdje da imaju tu rijec...
A sad, vise o Romima iziskuje poseban topic...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jul 05, 2008 10:07 am 
Član foruma

Nisam još pročitala do kraja Kasiopejske skripte ali namjeravam jer mi se čine zanimljivima.
Uopće ne kužim toliku polemiku oko njih, svako ima pravo shvatiti ih kako god želi.

Osobno ništa ne uzimam kao skroz točno ili netočno, već svi materijali, knjige, diskusije i slično su mi kao puzle koje slažem svaki dan po malo, pa onda skužim da sam neke krivo posložila, pa drugi dan pomislim da se nazire slika, a treći vidim da ni ona nije ono što sam mislila i tako.
A bilo bi i dosadno da nam netko da gotovu sliku i da mi po njoj na brzinu složimo, ili još gore, da ju netko složi umjesto nas, onda ne bi imali taj gušt slaganja i napretka.

Kod Kasiopejaca mi se sviđa što nema nikakvog nametanja već je na nama da slažemo puzle, a da je sve točno što oni kažu daleko od toga.

Jedino što ja stvarno ne volim je da mi se nameće neki autoritet, netko tko će me "voditi", kao što su razni gurui ili neki koji se predstavljaju da imaju više znanja, prosvijetljenosti i sl. pa će nam oni pokazati tehnike koje samo oni znaju da bi mi napredovali.
A pošto kasiopejci to ne nude, nastavila sam ih čitati, oni su mi kao još jedna puzla.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 15, 2008 4:19 pm 
Član foruma

Citat:
Neslažem se s njima o onme šta govore i čime se predstavljaju, bića 6-tog denziteta nisu takva i komunikacija takva nije moguća na takav način.

Ja nisam čitao transkripte osim fragmenata koje nađem na nekoj temi foruma. Zasad čitam ono što su napisali gnostici.

Privukao me ovaj GD-ov citat. I samo na njega ću se osvrnuti ne ulazeći u to da li Cs jesu ili nisu.

Dakle ovako. Oduvjek su ljudi pokušavali uspostaviti neki oblik komunikacije sa životinjama ( 2 D ) i osim što su neke vrste uspjeli pripitomiti, a neke izdresirati, drugo im nije polazilo za rukom. Ili ljudi još nemaju potrebnog znanja, ili entiteti iz 2 D nemaju mogućnost razumijevanja ljudskih pokušaja.

Stoga mislim da je način na koji Cs komuniciraju sa ljudima, možda jedini način na koji ljudi tu komunikaciju mogu razumjeti. Drugo, ja mislim da su ljudi ograničeni za primanje nekog znanja od strane Cs, isto kao što 2D bića ne mogu primiti neko znanje od 3 D.

Dakle jedino što nam oni mogu dati to su informacije kako da ne najebemo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 15, 2008 5:38 pm 
Član foruma

Ajde ok.. recimo da komunikacija između 1-2-3-4-5-6-7D funkcionira. Sve je to divno i krasno. Ali zar nije bitinje ovdje, sada na ovoj jebenoj planeti ipak ustanovit komunikaciju na 3D ? :-k Ali pod time ne mislim da odemo na kavu i da picamo, nego na takvu komunikaciju da naposto možemo imati uvid u nećiji unutarnji svijet. Tako da recimo ja mogu iskustiti crvenu boju upravo onako kako je ti doživljavaš. Ili dok osjetit uzbuđenje dok ti recimo, racunas neku funkciju, što je meni npr. totalno neznaimljivo i dosadno.

Ili je ova razina takva da, je jedina komunikacija koju zapravo možemo vršit putem zvuka i gesti. I mooožda vrlo malo telepatije.

...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 04, 2008 12:18 am 
Član foruma

Aragorn je napisao/la:
O toj knjizi je vec bilo reci ovde:

http://www.galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=361

Po mom licnom misljenju, nisam siguran da se ova knjiga moze porediti sa kas transkriptima, jer dolazi verovatno sa satelita koji je inicirao Andrija Puharic, poznati doktor MK-ULTRA MIND CONTROL programiranja, i mislim da je takav COINTELPRO materijal odlican primer COINTELPRO AKCIJA kontrolnog sistema.

Tim pre sto na jedan diskretan nacin propagira sletanje nekih dobrih vanzemaljaca koji ce nam kao pomoci.

Ali, najbolje je da svako zakljuci za sebe.

Pozdrav

Kad se bolje malo zapitamo, mozda je ta knjiga bas to kako kazes, al mi izgleda da je i ovo sve sto prezentiramo medjusobno mozda tragikomicno :wink: Ko nam jamci da su ostala stiva uopce na pravom tragu? Jel nasa svijest prepoznaje ispravno donosenje odluke ili....?

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 04, 2008 12:28 am 
Član foruma

BlueSpace je napisao/la:
Aragorn je napisao/la:
O toj knjizi je vec bilo reci ovde:

http://www.galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=361

Po mom licnom misljenju, nisam siguran da se ova knjiga moze porediti sa kas transkriptima, jer dolazi verovatno sa satelita koji je inicirao Andrija Puharic, poznati doktor MK-ULTRA MIND CONTROL programiranja, i mislim da je takav COINTELPRO materijal odlican primer COINTELPRO AKCIJA kontrolnog sistema.

Tim pre sto na jedan diskretan nacin propagira sletanje nekih dobrih vanzemaljaca koji ce nam kao pomoci.

Ali, najbolje je da svako zakljuci za sebe.

Pozdrav

Kad se bolje malo zapitamo, mozda je ta knjiga bas to kako kazes, al mi izgleda da je i ovo sve sto prezentiramo medjusobno mozda tragikomicno :wink: Ko nam jamci da su ostala stiva uopce na pravom tragu? Jel nasa svijest prepoznaje ispravno donosenje odluke ili....?

Prepoznaje. Istina je u nama.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned sep 21, 2008 12:36 am 
Moderator

Prije dvadesetak godina sam ulovio nešto vrlo, vrlo, vrlo daleko, dalje od svemira, na vrlo visokom nivou/frekvenciji, što mi je dalo beskrajnu utjehu i pričalo, sve će biti dobro, bit ćeš zbrinut.

Rekli su: Ti si od naše vrste, možeš imati sve što želiš, nitko ti ne može ništa bitno nauditi, ništa se ne brini. Mi ćemo sve napraviti da bude kako treba.

Kad sam naletio na ovaj forum i kasiopejce, pao sam na dupe, prepoznao ih.
Ja sam ih prije zvao "dobri svemirci" i pričao prijateljima.

Ako itko imalo sumnja u postojanje nečeg kao što su kasiopejci, imate moju riječ da postoji.
No treba biti oprezan, transkripti u dosta "zagađeni" i nikad ne znaš gdje točno. Treba se dignuti u te nivoe i osvjedočiti se. Trebate biti beskrajno dobri da bi se vinuli tako visoko.
Tamo vani su oni koji su mi, u potpuno oslobođenom i potpunom obliku i slažu slagalice uvijek, svugdje i odjednom.

*** EDIT ***

Eh, da ne offtopičarim puno, samo ću dodati da to nije bio san, nego moj nijemi vrisak i poziv u pomoć u beskonačnost kad mi je bilo najteže.

Zadnja izmjena: promatrač; ned sep 21, 2008 12:45 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned sep 21, 2008 10:50 am 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Ako itko imalo sumnja u postojanje nečeg kao što su kasiopejci, imate moju riječ da postoji.

Dakle ti dajes svoj zivot da je to tako? Vrlo zanimljivo je ovo za cuti. I ja sam svasta sanjao al dal je to aspektiralo neko vidjenje ili neku poruku neznam ni sam, poz

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned sep 21, 2008 1:09 pm 
Član foruma

kasiopejci su zapravo sam više ja ljudi koji ih kontaktiraju, njihovi svjetlosni kalup ili svjetlosna bića(čovjek je također biće svjetlosti na višim razinama). nazvali su ih kasiopejci jer iz te galaksije prenose a ne zato jer se tamo nalaze, oni su zapravo ovdje. mi smo kao boja na slici koja oslikava čovjeka, a bića svjetlosti su skica koja je napravljena prije stavljanja boje. a da su ti govorili da je sve u redu je opće poznato jer uvijek iz viših razina svijesti dolazi poruka nade pošto tamo vlada svojevrsno blagostanje i naša se svakodnevnica onda čini tako isprazna, ali da to znači da si fizički nedodirljiv ne znači. sva pravila ovog denziteta i dalje se primjenjuju na tebi. uglavnom, htio sam reći da je pogrešnoo smatrati da je to sve što je, to je i dalje područje ega i naši kalupi su jednako samovažni sami sebi koliko i mi sebi. sloboda leži drugdje (imho)

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned sep 21, 2008 1:31 pm 
Moderator

demiurge je napisao/la:
kasiopejci su zapravo sam više ja ljudi koji ih kontaktiraju, njihovi svjetlosni kalup ili svjetlosna bića(čovjek je također biće svjetlosti na višim razinama). nazvali su ih kasiopejci jer iz te galaksije prenose a ne zato jer se tamo nalaze, oni su zapravo ovdje. mi smo kao boja na slici koja oslikava čovjeka, a bića svjetlosti su skica koja je napravljena prije stavljanja boje. a da su ti govorili da je sve u redu je opće poznato jer uvijek iz viših razina svijesti dolazi poruka nade pošto tamo vlada svojevrsno blagostanje i naša se svakodnevnica onda čini tako isprazna, ali da to znači da si fizički nedodirljiv ne znači. sva pravila ovog denziteta i dalje se primjenjuju na tebi. uglavnom, htio sam reći da je pogrešnoo smatrati da je to sve što je, to je i dalje područje ega i naši kalupi su jednako samovažni sami sebi koliko i mi sebi. sloboda leži drugdje (imho)

A što je to "sloboda" po tebi? Ja ne vidim nikakvu slobodu igdje, a ni blagostanje, vidim samo povratak nas fragmenata u cjelinu, što ja znam kako...
A to nikako ne bih nazvao "slobodom", prije apsolutnim sinhronicitetom i spajanje sa onim za čim nam tijelo nijemo žudi pa makar buknuli u plamenu.... I TEK ONDA pljunuti u virtualne šake!
I nisam fizički nedodirljiv, žena me tuče svaki dan! :mrgreen:

Hebiga, modovi :) selite nas na temu o slobodi, da ne oftopičarimo tu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned sep 21, 2008 10:52 pm 
Član foruma

sloboda je za mene sveprisutnost i beskonačna neukalupirana duša. bog, ajmo to tako nazvati. one ring to rule them all :mrgreen: (navodno)

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned sep 21, 2008 11:10 pm 
Moderator

demiurge je napisao/la:
sloboda je za mene sveprisutnost i beskonačna neukalupirana duša. bog, ajmo to tako nazvati. one ring to rule them all :mrgreen: (navodno)

"to rule them all" - "sloboda" :evil: #-o :mrgreen:

možda:

"to be all them at once" ili nešto srodno tome? Ako nisam rekao neku nebulozu na engleskom....

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon sep 22, 2008 12:32 am 
Član foruma

Da da, sve same prepostavke, a gdje je sad i istina jos :lol: ah...da mi je i to jednom saznati (hehe) ma ljudi nemozemo tako olako davati satisfakciju svojim misli, ma ko zna odkuda su i te misli

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon sep 22, 2008 1:04 am 
Moderator

BlueSpace je napisao/la:
Da da, sve same prepostavke, a gdje je sad i istina jos :lol: ah...da mi je i to jednom saznati (hehe) ma ljudi nemozemo tako olako davati satisfakciju svojim misli, ma ko zna odkuda su i te misli

Mislim da istina ne postoji za nas ljude.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon sep 22, 2008 9:33 pm 
Administrator

Možda nam je trenutno lakše nemati predrasude, nego spoznati prave istine ( koje ćemo vjerojatno doznati i iskusiti na 7D jer je sve "ispod" koliko-tolika distorzija i pomalo iskrivljena percepcija fragmentiranih svijesti raznih entiteta ).

Dakle, najbolje da se uhvatimo u koštac sa ovim "našim" percepcijama i izbacimo sve predrasude i unaprijed donesene zaključke, o BILO ČEMU.

Eto, za početak... pa ćemo lako kasnije naći istine...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned sep 28, 2008 9:24 am 
Moderator

Zaboravio sam reći da su me "dobri" "svemirci" tražili da slušam glazbu, jer obožavaju način kako se to manifestira kroz mene !

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 16, 2008 9:39 pm 
Član foruma

Jack naisao sam na neke nelogicnosti tj na krive podatke a bazirane su za Isusa i to podrucje koje upravo pratim i pokusavam dosegnuti sta je time u biti htjelo biti receno. Krivih podataka ima jos ali ovo sam zapamtio prateci upravo ovu tematiku.

P: Da li su Marija i Josip, nekad skupa, poslije toga imali druge djece?
O: Ne. Ali Isus je imao.
P: Isus je imao djece? Koga je oženio?
O: Nije bio oženjen.
P: Mislite, imao je nelegitimnu dijecu?
O: Subjektivno institucionalno ( razmišljanje ).
P: Tko je bila majka te djece?
O: Bile su tri žene.
P: Bile su tri žene?
O: Da.
P: Da li su one spomenute u Bibliji?
O: Jednom, ali ne po imenu.
P: Koja je bila jedna od njih?
O: Alicia.
P: Kako se zvala druga?
O: Rafea.
P: Treća?
O: Vella. Rimljanke.
P: Sve tri su bile Rimljanke?
P: I što se desilo sa djecom?
O: Preživjela i uspješno se razmnožila.
P: Koliko je imao djece sa tim trima majkama?
O: Troje.
P: Da li je, kao što tvrde neki ljudi, istinito značenje istraživanja Holy Graila, da to nije šalica već "Sang Real" ( prim.prev. ), ili sveta krvna linija?
P: Da li su neki potomci Isusa živi danas?
O: 364.142.
---

dalje u naslovnici 02.05.1998 pise sljedece:

Q: Da li je Isus imao ženu?
A: Da.
Q: Ko je bila njegova žena?
A: Anatylenija.
Q: Ko je bila ta osoba?
A: Isusova žena.
Q: Koje je bilo njeno porijeklo, njena nacionalnost?
A: Nazaretska.
Q: Da li to znači da je ona bila sa istoka.
A: Vjerovatno, ako gledate na taj način.
Q: Da li su imali djece?
A: Da.
Q: Koliko?
A: Troje.
Q: Koje im je bilo porodično ime?
A: Marnohk.

Molim za objasnjenje tj pomoc. Ili je ovo krivo napisano ili neko lazno prenosi Casiopea informacije. Ovdje nemislim biti kriticar nit branitelj. Ne bismo li svi skupa malo otvorili usi i rasirili ocne kapke a ne biti poslusni sljepci kada citam kako se sve ovo tolerira tj sprema kao neku poslasticu i fenomen mudrosti do sad nikad nevidjen ? Jel ovo sve sto se plasira uistinu mi je previse naivno da bi u to povjerovao, nelogicnosti i nesklad sa tekstovima se moze olako pronaci na vise mjesta. Potrebno je samo pratiti sve teme i vise ih puta ponovno citati i samo ce se sve pokazati. S postovanjem

Vrh

Naslov: Diskusija o Kasiopejskom materijalu
PostPostano: pon nov 17, 2008 11:36 pm 
Administrator

Kasiopejske transkripte prevedene 2004-2008

http://rapidshare.com/files/164797277/K ... kripte.exe

Sami Kasiopejci su dali 70% točnosti u cjelokupnom materijalu.

Ako možeš odjednom vidjeti sve moguće realitete koji se trenutno "križaju" u nekim točkama s ovim "našim" - tada je gotovo nemoguće dati 100% točnosti u tom opsegu koliki je u ovom materijalu.

Jasno, moraš shvatiti da je svemir hiperdimenzionalne prirode i da su svi realiteti "alternativni", makar se nama čini da je ovaj "naš" baš onaj "pravi".

Ironično - i mi sami u tim drugim realitetima mislimo isto da su baš oni u kojima se nalazimo - oni jedini "pravi"...

Naravno, stvari izgledaju malo drugačije iz ove naše 3D percepcije... jer imamo u mogućnosti vidjeti "samo dio kanala"...

Eto, možda je i ova nelogičnost u tih 30%... no, vrijedi istražiti...

U "Val" seriji je objašnjeno zašto su dobivali toliko "smeća" usput... određene osobe su bile umješane u projekt sa malo drugačijim energijama, što se kasnije i pokazalo. Jasno, ako hoćeš nekog potkopati - najbolje je to učiniti "iznutra"!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon nov 17, 2008 11:58 pm 
Član foruma

koliko sam ja shvatio kod tacnosti oni u okviru recenice ocenjuju reci sa odredjenim procentom tacnosti, iskaz 100% a neka nevezana rec 0% sto je zajedno 50%,
u slucaju kad odgovor sadrzi jednu rec procenat bi trebao biti 100% ili 0%, u ovom slucaju je sigurno 0%.
i meni se cinilo na par mesta da kad im se postavi pitanje na koje nezele da daju odgovor kazu da se vrati na prvobitno zapoceto pitanje.

ja se pitam samo jedno a to je sta smo mi u sustini saznali od njih.
mozda laura i jeste saznala mnogo vise ali da nije sve objavila.

ja bih u najmanju ruku ocekivao neku vrstu detaljnog uputstva kako da poradimo na sebi, kao i na koji nacin mozemo da se suprotstavimo lizijima.

iz svog iskustva znam da ako hoces nekog da poljuljas onda mu izneses spisak knjiga koje mora da procita i da pritom vezba.

a ako zaista hoces da mu pomognes onda ces mu dati neki tutorijal koji ce ga korak po korak dovesti do osnovnih znanja, pa potom neki napredniji i tako redom stepen po stepen.

da nije tako decu nebismo slali uopste u skolu vec bi dobili knjige i dolazili u odredjenom periodu u skolu na proveru stecenog znanja.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 816 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 41  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.