Sada je: sub maj 10, 2025 2:12 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2315 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: ned feb 25, 2007 7:10 pm 
Moderator

Cini mi se da je problem sa chemtrails-ima u tome sto je tu pricu izuzetno tesko plasirati izolovano, samu za sebe, koliko god da su oni ocigledni. Cucete sve moguce argumente: od onog: e, ni ovi oblaci nisu sto su bili 8) , preko racionalizacija u vidu klimatskih i meteorolskih promena, koje uticu da se tragovi putnickih aviona zadrze duze u zraku :? , do „ma, vezbaju nesto“ (ko? sta? :!: ). Objasnjenje da nas neko svesno zaprasuje izaziva krucijalni protivargument: kakva ti je to sad teorija zavere?!! I tu ste otprilike zavrsili, jer se sudarate sa nepremostivim blokom, o koji se odbija svaka dalja diskusija. :?

Bez kompletne price o tome da zaista postoji nesto sto mozemo nazvati zaverom protiv naseg zdravlja, nase svesti, nase mogucnosti za razvoj, zivota na kraju, za chemtrails-e ce se uvek naci neko „racionalno objasnjenje“. :?

Problem postaje utoliko nezgodniji sto veoma malo mozemo sa sigurnoscu reci o njima, osim onoga sto vidimo: kakav je hemijski sastav - uzorci koji bi se pokupili sa tla mogu poticati i od drugih zagadjivaca. Cemu ti chemtrails-i: mozemo samo pretpostavljati zasto nas u stvari zaprasuju. Pitanje o kontroli leta eventualno. Tako bi i eventualna prica u novinama ili tv-u mogla da ostane samo na plasiranju teme na osnovnom nivou uz gomilu nepoznanica.
Ne znam, :-k imas neku ideju za akciju, gorchilo? :?:

Neki ljudi su u upravo neverovatnom stepenu zavisni od slike koja im se servira preko kontrolisanih medija. Secam se jednog jaceg zemljotresa, svi su ga osetili. Dakle, moj drugar pita svoju tetku, da li je ok, da li je osetila zemljotres. A ona kaze, kakav zemljotres? Pa, onaj sinoc, bas je bio jak. Kaze tetka: ma, ne lupaj, kakav zemljotres, nije bilo nikakvog zemljotresa, valjda bi javili na tv-u. :P I to je to, sta reci.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 25, 2007 9:24 pm 
Član foruma

Arja je uglavnom u pravu, nažalost.
Što se tiče ideja za akciju, za početak možete poraziti chemtrails "na njihovom terenu" tako što ćete pomoću običnog orgonskog topa vratiti nebu iznad svog grada stari dobri zdrav izgled i životnu funkciju. Ovo provereno radi - u poslednjih godinu dana otkako posmatram chemtrails, oko pola godine imam orgonski top i razlika je značajna. Ako ne možete uložiti tih 150-200 eura, dalje nema svrhe pričati.
Što se tiče nekog pokušaja šireg informisanja, mislim da bi bilo štetno nuditi odgovore i dovoditi problem u vezu sa širom teorijom zavere. Bolje bi bilo kao zabrinut građanin plitko ali bučno insistirati da vlast objasni šta raspršuju ti avioni i protestovati protiv toga. Na izolovan problem je lakše običnim ljudima skrenuti pažnju i za njega pružiti dokaze. Uzgred mislim da će globalna mafija upravo i pasti pod jednom konkretnom optužbom. Ovaj informacijski rat nije toliko oko tajnog znanja nego oko masovnog skretanja pažnje i formiranja misaone atmosfere (u ovom slučaju npr. neodobravanja klimatskih manipulacija i poigravanja životom na Zemlji). Kontrolisani mediji se ne mogu odupreti širem pritisku nego samo mogu manevrisati donekle. No ja u svakom slučaju nisam tip sposoban da takvo nešto izgura -- naći će se možda neko drugi, a ako ne... ko zna, u zadnje vreme se ionako stalno menjam... sigurno je da se ne zaustavljam na jednom orgonskom topu

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 26, 2007 2:50 am 
Član foruma

Tek sam procitao stranicu 6.... hm
do sada samo se nadovezuje ako jos nitko nje...
"bolesti" razlog da odemo kod doktora da se dodatno "dopingiramo" ?
itd... cini se da oni vole malada tjela... stara tjela s salbom ispranim umom "odlaze"....
sljedecih 10 stranica ponovo nadovezujem..

netko je rekoa megalomani, pohlepni... uz dansnju tehnologiju nemora se vise ratovati da bi se vladalo... na trzistu imao pregrst igracki s koji mse moze ˇ"zabavaljti nas um"" gore mogu raditi sto god hoce... nemamo vremaan podizati pogled...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 26, 2007 12:20 pm 
Administrator

evo i malo muzike na ovu temu:

http://www.youtube.com/watch?v=H4OPjlwnIak

" Chemtrails, seen in every Nation
targeting the Human population

Chemtrails, spreading chemical disease
MICROBAL ENTITIES....

Chemtrails clear across the Sky
Chemtrails, right before our eyes
Chemtrails PLASMATIZE THE AIR
For PSYCHOTRONIC WARFARE

but a chemtrail, is not a contrail,
it's a chemtrail....

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 26, 2007 9:02 pm 
Moderator

Citat:
a ako ne... ko zna, u zadnje vreme se ionako stalno menjam...

i ja se menjam, pa cu mozda u jednom trenutku cak biti u stanju i da napravim taj top. Za sada mi slika same sebe kako konstruise takve naprave izgleda kao prilicno los sf. 8)
Dakle, strasno. #-o Sta ce ovaj nwo napraviti od mene. ](*,)

Citat:
Na izolovan problem je lakše običnim ljudima skrenuti pažnju i za njega pružiti dokaze. Uzgred mislim da će globalna mafija upravo i pasti pod jednom konkretnom optužbom. Ovaj informacijski rat nije toliko oko tajnog znanja nego oko masovnog skretanja pažnje i formiranja misaone atmosfere (u ovom slučaju npr. neodobravanja klimatskih manipulacija i poigravanja životom na Zemlji).

Da, verovatno si u pravu.
Ako se postave jasni kriterijumi u pogledu onoga na sta mi kao ljudska bica - kao i nasi zivotinjski i biljni prijatelji – imamo pravo: zdravlje, cist vazduh i blistavo plavo nebo iznad nasih glava, u konkretnom slucaju, i ako ljudi postanu svesni tog svog „prava“, onda i svako „zaobilazenje“ tog prava postane znatno uocljivije i prelazi iz domena apstrakcije u domen veeeeeeoma konkretnog problema.
Ajd’, polako, valjda ce nam nesto poasti na pamet. \:D/ \:D/

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 26, 2007 11:31 pm 
Član foruma

Ne znam, cini mi se da se nista konkretno tu ne moze uciniti, za sada. Ovde na zapadu sam ze iznenadila koliko ljudi zna za njih, koliko pisu i traze objasnjenja od policije, clanova parlamenta i sl. Nose uzorke u laboratoriju, ispituju, ali svi nailaze na jedan ogroman zid i sve sto mozes je udariti glavom o njega :(.
Medjutim pozitivno u svemu je sto vidim da se svest o tome siri, sve vise ljudi saznaje, raspituje se, pisu peticije. Mislim da ce se relativno brzo ova grupa povezati, postati jaca a time imati veci uticaj i moc da dodje do odgovora. Bar se nadam.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 28, 2007 10:46 pm 
Član foruma

blue-jay, gdje to na zapadu? Ja sam na zapadu i slobodno ti mogu reci..."na zapadu nista novo..."

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 28, 2007 11:20 pm 
Član foruma

Severnoamericki kontinent, grad od otprilike 600,000 stanovnika.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 02, 2007 4:47 pm 
Član foruma

Evo iz beograda leto 2006, sa jednog fotografskog foruma, milsim da fotograf ne zna sta je uslikao.

slika

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 04, 2007 7:10 pm 
Član foruma

Visestruko su brzi ti avioni koji ispustaju chemtrails...
Uspio sam napraviti nekoliko snimaka dok preljecu zonu...
zao mi je sto nisam uspio snimiti tek sto su otisli, klasicni tragovi u 4 smjera (kvadrat)
Satima se je razvalcio po nebeskom svodu...
U sumrak su i dalje bile vidljive nakupine u odredjenim zonama..
Cini se da cekaju pogodna vrijem za rasprsivanje... kao sto je bio danasnji dan...
slike... budem ih uskoro postavio.
LP

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 04, 2007 11:48 pm 
Član foruma

nevjerovatno je koliko se cesto moze vidjet tih tragova..i moram vam rec da sam nesto primjetio..a vjerovatno netko od vas zna bolje od mene ovo,po mom osobnom nekom uvidjaju...chemitrailsi su cesci ljeti...zasto?il se to meni samo cini...hvala.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon mar 05, 2007 3:17 pm 
Administrator

Citat:
chemitrailsi su cesci ljeti...zasto?il se to meni samo cini

Pa teže je kroz oblake vidjeti, nego kad je nebo "čisto"...

Evo sad kod nas nije ljeto, a ima ih "uobičajeno"... #-o

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri mar 07, 2007 10:49 pm 
Član foruma

http://www.youtube.com/watch?v=tXg9eUqESq8

slika

p.s.
ove bjele kugle su greska aparata (objektiv.. )
napravio sam vise slika razlicitih kuteva, kugle su uvjek gore... kao i chemtails....????

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 08, 2007 6:49 pm 
Član foruma

gorchilo
Citat:
Sta se tice nekog pokusaja sireg informisanja, mislim da bi bilo stetno nuditi odgovore i dovoditi problem u vezu sa sirom teorijom zavjere.

Citat:
Na izolovan problem je lakse obicnim ljudima skrenuti paznju

:thumbup:
Upravo tako. Cinjenica da se o chemsima moze citati gotovo samo u okviru NLO-a, vanzemaljaca i sl. ih trpa u ghetto, pa tako ono sto vazi za sve postaje "problem onih tamo". Ljudi odmahuju rukom i govore:" Pusti, pa znas tko se time bavi, ja nista neobicno ne vidim..." Tako ih uopce ne vide sve gledajuc u njih, jer najcesce vidimo samo ono sto zelimo vidjeti, a ono sto ne nepostoji.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 08, 2007 7:06 pm 
Član foruma

Pogledajte kako na ovom forumu neki ljudi reaguju kad se pomenu chemtrailsi:

http://www.avijacijabezgranica.com/foru ... php?t=7202

ali ovo je samo primjer, ovako reaguje 90 i kusur odsto ljudi na ovoj planeti kad je rijec o bilo kojoj pojavi za koju prethodno nisu dobili objasnjenje o cemu se radi na udarnim vijestima ili od svog omiljenog politicara.

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 15, 2007 6:16 pm 
Član foruma

Danas je nebo nad Zagrebom potpuno iskrižano.

Primjetih u intervalu od 17:30 do 18:00. Jelačić plac i uži centar...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 16, 2007 4:41 pm 
Član foruma

Ha Ha... pa tko je u europu dono zlaticu'
bacali su ameri stosta na njemce... pa i od doba zlatice nitko ne snosi krivicu...
bilo stata ilo nova tehnologija na isto se svodi...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 24, 2007 10:59 am 
Početnik

Sta se desava ako se smjesa ne rasprsi u zraku, nego veca kolicina padne na npr. stablo :shock:

Pogledati na http://www.vrilo.com/Zanimljivosti/16.html

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 09, 2007 7:26 pm 
Administrator

Danas sam primjetio jaku mrežu iznad Zagreba, bilo je oblačno sa povremenim kidanjem naoblake na nekim dijelovima... i vidim gore intenzivne tragove u već poznatom mrežnom obliku... #-o

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 10, 2007 6:58 am 
Član foruma

Prije neko vece na nebu sam ugledao cudan prizor, dva ogromna chemtrailsa ali u obliku slova V a tacno u sredini se nalazio pun mjesec.
Nisam se mogao oteti utisku da je u pitanju neka "simbolika", a mozda i pretjerujem... :?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2315 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.