GameDeveloper je napisao/la:
Mladi gospodine, nije sve u čitanju i informiranju, ja nisam ni znao još čitati i pisati kada sam imao susrete 3 i 4 vrste.
Reakcija jeste burna, ali samo zato jer si ti stoti po redu ovdje koji me iživcirao, a i dan je bio buran.
Ajd recimo da ti je opravdanje ok, iako ja znam da nikad tako ne bi reagirao. Možda zato jer sam strpljiv i znam čitati između redaka, ali to je
sada druga priča. Shvatit ću to kao svojevrsnu ispriku, koja je, usput, prihvaćena

. Primio na znanje.
Moja preporuka administratorima ovog sajta jeste, sredite ovaj sajt, ovo više nije stara galaksija, ovdje ima previše agenata, ako vam je stalo do obrane planeta zemlje i širenju svijesti, onda morate raditi dalje....ako treba i raditi sve tipove topova i što manje vremena gubiti na ovakve upade.
Neka to sami administratori odluče. Osim toga, po tvojem stavu, najbolje da se uvedu i tajni passwordi, da bude zabranjena sloboda razmjene mišljenja pa da netko sam odredi sredinu, najbolje da se ljudi učlanjuju po preporukama starih članova. Čekaj malo, kad malo bolje razmislim, to su bili masoni.
Ja sam došao ovdje da razmjenimo informacije i pomognemo novima koji žele znati.....a ne natezati se sa raznim filozofima i propovjednicima.
Ja sam ovdje zadnji koji je propovjednik bilo kakve vrste. Ako sam slučajno poremetio tvoje unutarnje spokojstvo svojom bezobraznom prisutnošću, molim da mi se oprosti, jer bilo je namjerno. Ispričavam se što imam te drskosti da propitkujem svaki oblik autoriteta i što volim promišljati o stvarima. Baš sam drzak.
nadam se da nikoga nisam uvrijedio, to mi nije namjera, ali istina kadkad....boli.....
+2 za stilski dodatak. Pozdrav i tebi.