Citat:
Meya, prosiri svoja istrazivanja jer su nepotpuna, netocna i manjkava.
U Njemackoj vec sada maltene ozonom rutinski to rjesavaju a da ne pricam uprazno moci ces se uvjeriti ako posjetis Zagreb jer ubrzo nakon nove godine otvara se poliklinika u Zagrebu gdje ce to biti javno dostupno.
Dakle ginekologija, dermatologija, stomatologija, ortopedija itd. itd.
kad sam pocela uciti, shvatila sam da bih vishe bila korisna da znam jedan pravec ili medotu skroz i profesionalno, nego da znam 100 metoda povrshno... Da se sve istrazuje strucno, niko nema vremena..
A kad se otvoriu ta klinika ja cu sigurno proveriti, i meni treba cudotvorni ljek koji bi mi reshio problem za 10 dana.. Al 3 godishno iskustvo 1000 cudotvornih ljekova i metoda, brdo potrosheni novac, puno nade i verbu u procitano i obecano... ni jedan nije dao rezultate koji je obecavao..Zato shto bar 50 % je do mene, koliko sam ja sremna da se izlecim...
Ako je ozonoterapija do sada negde napomenuta kao ljek za HPV veruj mi a ja bi bila prva koja bi tako uklonila...MOj slucaj cancera je bio cudan agrasivan i nevorojatan , a krivac za to je bio HPV.. Kad je moja doktorica prezentirala slucaj na kongres i u Parizu i u Tokio( gde je OZONOTERAPIJA rutinska metoda) ljecnici su odgovorili da kod HPV infekciju nema ljek, nego da se samo indirekno ljeci preko iminiteta... I to shto sam ja citala, je da ako radim tretmane s ozon onda bi tebalo da pojacam dozu antioksidansa, cajeva, onda vitamine, ziva hrana... a kad sve to reshish da promenish onda nece samo Ozon da te izleci.. NIshta ne moze jedno bez drugo..
Mojoj baki su lecili melanom pomoci oznoterapiju na preporuku od ruski doktor... i necu da pricam koliko su koshtali sve ti tretmani, nakon godinu dana se opet melanom pojavio, pa neki biljkar ovde u makedonii je biljkama izlecio Skroz za 20 eura... Al to nije merljiv fakt da ozonoterapija nije ucinkovita, jer nehsto shto odgovara nekome ne znaci da ce odgovara svakome, svako ima svoj ljek i medota koja bi bila odgovarajuca, tu smo da preporucimo shto vishe metode da bi ljudi imali izbor..... Neznam kako ce to da bude u Hrvatskoj , al tvdim da niko nece da trgne odavde da leci Candidu i hrvatskoj..
[/quote]