Sada je: sub maj 10, 2025 6:31 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2315 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sub dec 16, 2006 12:35 am 
Član foruma

Dobre su...
Jucer je nebo bilo prirodno bez oblaka, onda sam uocila debele crte u obliku mreze a potom kako uzasno sporo nestaju formirajuc lazne oblake, tj. oblake sto lice na prave, tak da je na nebu kasnije bilo samo takvih oblaka. Da ne kazem da nitko nije obracao paznju, nebi ni ja da nisam prije ovo citala, ukazala sam na tu cinjenicu mom decku, al nije me uzeo za ozbiljno, iako je bio cak i jedan primjer "pravog" aviona kojem trag brzo nestaje, reko "vidi razliku", al nista...
To mi je najstrasnije u cijeloj prici, ocito je, a nitko ne vidi...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 16, 2006 2:56 am 
Član foruma

chobanadze je napisao/la:
Esperio Max je napisao/la:
Ako ces da stavljas slike, stavljaj samo one na kojima mislis da su chemtrails.

ostadosmo onda bez slika ;)

tebe je bas lako obeshrabriti, ajde molim te stavi da vidimo sto si to uslikao

http://knightofthestorms.blogspot.com/

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 16, 2006 3:00 am 
Član foruma

Mpek je napisao/la:
slika

slika

mpek cool

mislim da ce trebati puno vise od onoga sto chobanadze zna o cirusima da objasni ove dvije slike :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 16, 2006 8:56 pm 
Član foruma

pa ne verujem kako ce postavljanje mojih slika ubediti bilo koga u bilo sta...
oni tragovi stvarno izgledaju zanimljivo, a voleo bih da imam tacnu lokaciju, odakle je slikano?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 16, 2006 11:05 pm 
Administrator

Citat:
oni tragovi stvarno izgledaju zanimljivo, a voleo bih da imam tacnu lokaciju, odakle je slikano?

Pa možda piše na slici...

Prijevod: Zelena Dolina, Nevada
11.06.1999. godine, valjda je snimio Dr. Annette M. Patterson

( ispod jedne ulične svjetiljke )... hehehe

Zbilja su slike zanimljive!

thanx mpek! =D>

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 17, 2006 2:24 am 
Član foruma

hehe :)
ova green valley mi se nije ucitala prvi put :)

aj potrazicu info o rutama iznad tog grada, sela sta li je sutra, pa mozda nesto pametno napisem....

trenutno je dosta piva u meni, a to nije bas podloga za racionalno razmisljanje :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 17, 2006 3:46 am 
Početnik

U racionalnom i je problem :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 17, 2006 3:51 pm 
Član foruma

Ovo nije namjerno da mi je avatar ispao tako velik, iako sam smanjila sliku, jao, neugodnjak :oops:
Nego, da probam poslat i chemseslika

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 17, 2006 3:57 pm 
Član foruma

Evo jos jedna, slikana nekoliko sati poslije, gdje se tocno vidi kako su ti chemsi formirali lazne oblake, koji su ostali na nebu...kad je pala noc nisu se vise vidjeli, sto ne znaci da nisu i ostali

http://img185.imageshack.us/img185/9944/ch3jz2.jpg

Jack987:
Malo sam smanjio "Jumbo plakat" da stane lijepo na forum i evo slike ovdje dolje. Gorni link sam ostavio tako da se može pogledati u originalnoj veličini.

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 10, 2007 5:55 pm 
Član foruma

Danas u sumrak snimila sam više nego èudne oblake i tragove. BaciLa sam na tren pogled kroz prozor i imala sam što vidjeti. Zaista dugo nisam vidjela ovako èudnu formaciju oblaka posebno zato što je bio dan bez i jednog oblačića a prepoznala sam i već poznate tragove.

EVO ADRESE NA KOJOJ MOŽETE VIDJETI FOTKE:
http://s146.photobucket.com/albums/r247/chematrails-osijek/

jedna za preview)
slika

Hm, ispravite me ako griješim jer ipak nisam struènjak za chematrails. Nadam se da ce moje fotke biti korisne. Stavila sam ih sve na poseban photobucket account tako da se mogu otvoriti i neovisno o ovom forumu kao i kopirati na druge sajtove.

Inace ove fotke s snimljene s mog balkona. Dio grada je donji grad.

Ono što me je posebno zainteresiralo je iznenadno pojavljivanje "zvijezde" ili ne znam kako da to veæ nazovem kod zraènog prostora gdje sam primjetila ove tragove. Na srecu s balkona sam tu svijetleæu toèkicu savršeno vidjela i to mi je vrlo èudno jer tim dijelom nikad ne lete avioni a i da je to bio avion ne vjerujem da bi stajao na istom mjestu pola sata. Mislim da ne može biti ni heliæ je je svijetlost bila jaka bez blickanja i pomicanja. haha, možda je UFO. Uglavnom ta je svijetleæa toèkica nestala nakon pola sata stajanja na istom mjestu na isti naèin kao i što se je pojavila.

Žao mi je što nisam malo kvalitetnije to snimila ali evo donosim ove dvije fotke koje imam na kojim se vidi "toèkica" oko 16:30 i onda je nema na fotki koja je snimljena u 17 i koju minutu.

slika
I nakon kad je vec skoro pa potpuno pao mrak
slika

Hm, što vi mislite?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 10, 2007 6:41 pm 
Član foruma

marinshe,
meni to lici na cirrus oblake a ne na klasicne chemtrailse

ali nisam ni ja strucnjak

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 10, 2007 11:54 pm 
Član foruma

Najvjerovatnije su to obični oblaci, a ova svijetla točkica, ako je snimljeno prema zapadu, je možda komet koji se ovih dana pojavljuje na zapadu u sumrak a nakon zalaska Sunca se više ne vidi a vidljiv je i u zoru nešto prije izlaska Sunca.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 11, 2007 4:27 pm 
Početnik

Citat:
Na srecu s balkona sam tu svijetleæu toèkicu savršeno vidjela i to mi je vrlo èudno jer tim dijelom nikad ne lete avioni a i da je to bio avion ne vjerujem da bi stajao na istom mjestu pola sata

Svetla taèkica nije nikakav UFO ili NLO niti kometa, veæ zvezda Danica, Severnjaèa, Zornjaca, Vecernjaca, Sjajna cobanica, taènije Venera (Venus). Najsvetlija je na nebu i meðu prvim se pojavljuje pridveèe, posebno u ovo doba godine.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 18, 2007 12:50 pm 
Član foruma

Postavio sam na internet dosta fotografija i video snimaka na temu chemtrailsa i orgonskog topa. Tekst je na engleskom, nadam se da ne smeta, a mogu da napišem i na srpsko-hrvatskom ako izrazite interesovanje i ako ja nađem vremena. U pitanju je free sajt sa vrlo ograničenim protokom, pa se nadam da se neće ugasiti kad navalite na download. Go to: http://ether.hostrocket.com

Pozdrav iz Beograda.

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jan 29, 2007 2:35 pm 
Član foruma

Ovo sam dobio u inbox i nadam se da nije spam ako postavim na forum:

Citat:
The first of February we dimm the lights between 7.55 and 8.00 PM!

Send this message to as many people as you know!

An action against the climatechange.

Take on February 1st part in one of the biggest actions against climatechange forced by the people.
L'Alliance pour la Planète calls to all civilians (a group of environmental activists http://www.lalliance.fr ):

Make our planet rest for five minutes!
Everybody is reqested to dimm his/her lights for five minutes between 7.55pm and 8.00pm on February first. This not only to save engergy for five minutes, but to bring out a message that will attrackt the attentoin of politicians and leaders. It is time for them to take action and avoid the waste of energy.

During 5 minutes we'll give the planet rest: it doesn't take long and it won't cost you a thing. And it will make a statement that we as citizens want clamate on the agenda.

And why February 1st?

Because on that day a new file from climatologic experts from the United Nations will be published in Paris. Because it is with our neigbours it is impossible to let this opportunity slip! We have to get attention to the urgent matter of the worlds climatological situation. If everybody takes part in this action it will have an effect on media and politics that might have a real influence!

Make this message go around the globe, send it to friends, family and local politicians. Put it in your newsletter and blog.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 01, 2007 11:46 pm 
Administrator

Kemsi iznad Pule:

http://www.youtube.com/watch?v=I1UiHvlKvgk

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 19, 2007 4:22 pm 
Početnik

Evo i od mene par slika :)
Inače nemam "nikako" mišljenje glede ovih tragova iza Aviona!? :?
bar za sad :wink:

slika slika slika slika
slika slika slika slika
slika slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 24, 2007 12:19 am 
Administrator

May 3, 2006 Special Report: 'Toxic Sky?" -- NBC4.TV -- http://www.nbc4.tv/news/9155725/detail.html

It's a quiet mountain community, but some residents claim something's happening in the sky that's making them sick --
Mystery clouds and unusual contrails ... Is it a weather experiment on a massive scale?
In a Channel 4 News investigation, Paul Moyer looks into why some say the government is manipulating the weather.

At 1 minute 43 seconds it says, in response the Airforce says there is no such thing as Chemtrails.
Why then if you goto the governments own website at http://thomas.loc.gov/cgi-bin/query/r?c107:chemtrails under SEC.7.DEFINITIONS.(2)(B)(ii) in Space Preservation Act of 2001 H. R. 2977, it lists 'chemtrails' as an 'exotic weapons system'?

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 25, 2007 12:11 am 
Član foruma

sumnjao sam u postojanje tzv. chemtrailsa,e pa sad sumnjam 99% manje.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 25, 2007 10:49 am 
Član foruma

Ovde je nedavno bio nekakav dan državnosti i dok je iznad Beograda jedan vojni mlaznjak izvodio vratolomije, zaprašivači su radili svoj posao naočigled svakome ko je gledao ka nebu. Ali izgleda da to njima ne smeta, jednostavno znaju da dok čovek ne naleti na temu chemtrailsa na internetu skoro je nikakva verovatnoća da će se nešto zapitati ili posumnjati. A i od onih koji saznaju, 99% ništa ne preduzima valjda računajući da će se problem sam od sebe rešiti. Chemtrails postoje zahvaljujući indiferentnosti.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2315 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.