Sada je: sub maj 10, 2025 9:34 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2315 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sub okt 14, 2006 8:19 am 
Član foruma

Split, 14.10.2006, 0910

slika
slika
slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub okt 14, 2006 4:03 pm 
Član foruma

Okolica Trogira oko 1300. Bacite pogled na crnu mrlju na jednoj od fotki, nadam se da nije opet NLO odnosno da je ptica u letu :) Vecu fotku cu stavit pod post koji povezuje NLOe i Chemse.

slika
slika
slika
slika
slika
slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned okt 15, 2006 7:03 am 
Početnik

U Mostaru jos uvijek nema chemtrail-sa, il ih ja barem nisam vidio, sto je malo moguce jer svaki dan pogledam po nekoliko puta prema nebu, ne bi li upratio koji.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned okt 15, 2006 7:26 am 
Član foruma

U opće nema govora dali nas špricaju ili ne. Neka svatko samo dan dva promatra oblak i :shock: . U zadnja dva mjeseca sam obišao cijelu Slavonju , tamo svakodnevno možeš vidjeti. Seljaci kažu da se na povrću pojavi ujutro izmaglica i do naveče se povrće osuši . I u još jednom se svi slažu da kajsiju napala neka boles već par godina.Stabla se suše i ne traju više od par godina.

PROMATRAJTE, ISTRAŽUJTE

bOK !

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned okt 15, 2006 5:09 pm 
Član foruma

Jao jao! Zagreb 18h. Gledajte i snimajte "cetverored" iznad strogog centra! Uzas koliko spricaju. Hvatam se digitalca pa mozda snimim sto kvalitetno prije mraka.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 19, 2006 12:59 pm 
Član foruma

Molio bih da pogledate ovo i date svoje misljenje:

http://www.cro-chemtrails.info/forum/fo ... ID=54&PN=1

Hvala.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 19, 2006 3:40 pm 
Administrator

Jako dobre fotografije. Svaka čast! =D>

Mislim da bi možda trebalo "podbosti" kojeg novinara da pokuša objaviti fotke i cijelu priču u nekim novinama... ako će proći od glavnog urednika...

#-o

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet okt 20, 2006 8:44 pm 
Moderator

Citat:
U opće nema govora dali nas špricaju ili ne. Neka svatko samo dan dva promatra oblak

Da, dovoljno je samo da se pogleda u nebo. Potpuno ispresecano.
Poslednjih par dana je ipak nekako bilo cistije, na trenutke cak bistro sa pravim oblacima. Orgonski topovi?
Danas ponovo trails-i ali manje postojani nego inace, nekako su se puno brze rasipali. Nove tehnike ili nesto drugo?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri okt 25, 2006 10:44 pm 
Moderator

da li letelice ponekad ostavljaju duple tragove? danas sam ih nad beogradom videla nekoliko, cini mi se, belih, sa duplim tragovima. steta sto nisam imala fotoaparat kod sebe. i ponovo kao da se trag relativno brzo rasprsivao, ostavljajuci neku belu skramu na nebu pre nego klasicne trails-e.

hej, j.g. sad sam pazljivije pogledala tvoje slike. isto kao na petoj, identicne letelice i taj dupli trag, samo su se letelice videle jos bolje, bile su blize/nize. trag je duze bio dupli i brzo se rasprsio. takodje isti pravac leta.

ne idem vise nigde bez fotoaparata.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet okt 27, 2006 10:53 am 
Član foruma

Pozdrav svima!

zadnjih par mjeseci intenzivno promatram zaprašivače i pokušavam naći logičan odgovor,koji je stvarni i osnovni razlog tog opsežnog posla.

Svi znate za dosta teorija, koji je pravi razlog,tko to radi,itd.....

Moje mišljenje je da je cijeli proces zaprašivanja u dubokoj vezi s dolaskom Vala,2012 godinom i podizanjem svjesnosti.

Jednostavno,žele smanjiti dotok svemirske energije na planetu zemlju.

Jer,sve te čestice stvaraju efekt omotača,i odbijaju zrake nazad u svemir.

Samim tim,moramo doći do zaključka da su to potezi očajnika.......

David Icke je govorio o tome da ćemo reptile sve bolje viditi kako se bude približavala 2012.godina i oni to žele usporiti.

Jer da nas žele potrovati,onda bi nas jednom poprašili i završili s tim a ne ovako maltene svaki dan.

Što vi mislite o ovoj postavci?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet okt 27, 2006 11:02 am 
Član foruma

kokoraos je napisao/la:
Moje mišljenje je da je cijeli proces zaprašivanja u dubokoj vezi s dolaskom Vala,2012 godinom i podizanjem svjesnosti.

Jednostavno,žele smanjiti dotok svemirske energije na planetu zemlju.

Jer,sve te čestice stvaraju efekt omotača,i odbijaju zrake nazad u svemir.

Samim tim,moramo doći do zaključka da su to potezi očajnika.......

Može bit, tko će znat? Ima logike.
No nekako mi ne šmeka da će neke materijalne čestice zaustavit nešto poput vala dizanja svijesti...
Prije bih rekao da zaprašivanjem žele masu držat pod kontrolom i umanjit nam sposobnosti psihičke/duhovne/fizičke, itd.
Plus, još dobiju i bonus - bolesti, dakle više i trošimo...

kokoraos je napisao/la:
David Icke je govorio o tome da ćemo reptile sve bolje viditi kako se bude približavala 2012.godina i oni to žele usporiti.

Zašto bi oni usporili da ne vidimo reptile? Tko su "oni" ? Ako mislimo na iste (iluminati i ini) onda su oni u uskoj vezi/kooperaciji sa reptilima i reptili upravljaju njima, dakle pretpostavka da nas žele usporit da vidimo reptile nema smisla :)

You can't tell the boss what to do :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet okt 27, 2006 11:03 am 
Član foruma

kokoraos je napisao/la:
dubokoj vezi s dolaskom Vala,2012 godinom i podizanjem svjesnosti.
žele smanjiti dotok svemirske energije na planetu zemlju.

sve te čestice stvaraju efekt omotača,i odbijaju zrake nazad u svemir.

da su to potezi očajnika.......
oni to žele usporiti.

Jer da nas žele potrovati,onda bi nas jednom poprašili i završili s tim a ne ovako maltene svaki dan.

Da, i ja sama se pitam isto to. :-k

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet okt 27, 2006 11:12 am 
Član foruma

J.G. je napisao/la:
Zašto bi oni usporili da ne vidimo reptile? Tko su "oni" ? Ako mislimo na iste (iluminati i ini) onda su oni u uskoj vezi/kooperaciji sa reptilima i reptili upravljaju njima, dakle pretpostavka da nas žele usporit da vidimo reptile nema smisla :)

Pa meni ima. Zamisli da cijeli svijet pocne vidjet reptile i shvacat da su oni zapravo ti koji nas kontroliraju i manipuliraju da se mrzimo, ubijamo, koljemo, dizemo bombama u zrak i idemo u ratove.

Pretpostavaljam da bi ljudi, barem oni koji bi bili u stanju da razmisljaju svojom glavom rekli: "Ja da vam idem u rat i ubijam i nanosim patnju, nesrecu i bol!? NO WAY! Fu*k off!"

I eto stete za reptile. Hrana bi im se uzjogunila. :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet okt 27, 2006 11:27 am 
Član foruma

Tina je napisao/la:
Pa meni ima. Zamisli da cijeli svijet pocne vidjet reptile i shvacat da su oni zapravo ti koji nas kontroliraju i manipuliraju da se mrzimo, ubijamo, koljemo, dizemo bombama u zrak i idemo u ratove.

Nisi shvatila, ne govorim o tome. Jasno da ne žele da se zna o njima.
Govorim o odnosu reptili-iluminati.
Nema logike da iluminati sprečavaju da se dozna o reptilima jer reptili upravljaju iluminatima, kužiš?
Odnosno, oni štite jedni druge zbog cilja iskorištavanja ljudskog roda.
Malo sam zakomplicirao, nema veze, zaboravi :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet okt 27, 2006 11:33 am 
Član foruma

Citat:

Pretpostavaljam da bi ljudi, barem oni koji bi bili u stanju da razmisljaju svojom glavom rekli: "Ja da vam idem u rat i ubijam i nanosim patnju, nesrecu i bol!? NO WAY! Fu*k off!"

I eto stete za reptile. Hrana bi im se uzjogunila.

Tačno. I na ovom primjeru možemo vidjeti koliko znanje znači i šta je čovjek bez njega. Ogromna većina ljudi na ovoj planeti nema znanje o tome da su prost predmet iskorištavanja od strane drugih bića, odnosno da su obične "baterije" i ništa drugo. Ti prvom prilikom možeš nekome od "običnih, svakodnevnih" ljudi reći kako misliš da smo mi ljudi objekat ogromne manipulacije tokom hiljada godina i ima da te svako živ ismije, to je ono što njima odgovara.
Ono što im ne odgovara jeste da čovjek stekne ZNANJE i svijest o njemu samom i pravom položaju u kom se nalazi, jer ako ne znaš da imaš nekog neprijatelja kako ćeš se onda i boriti protiv njega?
Ima još jedna stvar, reptili bolje poznaju ljudska bića od nas samih, to nije ni čudno jer su oni naši kreatori, tj. nas ovakvih kakvi smo sada, i znaju šta bi ljudi bili sve u stanju učiniti i kako se boriti kad bi to znanje bilo dostupno svima, odnosno kad bi svi, tj. potrebna većina ljudi postala svjesna te činjenice.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet okt 27, 2006 11:35 am 
Član foruma

J.G. je napisao/la:
Govorim o odnosu reptili-iluminati.
Nema logike da iluminati sprečavaju da se dozna o reptilima jer reptili upravljaju iluminatima, kužiš?

Aha, da, iz ovog ugla gledista kuzim sta hoces reci. :-)

Ma bitno je da se slazemo u ovome:
Citat:
Odnosno, oni štite jedni druge zbog cilja iskorištavanja ljudskog roda.

Citat:
Malo sam zakomplicirao, nema veze, zaboravi :)

Ma ne, sve 5. :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet okt 27, 2006 11:42 am 
Član foruma

Citat:

Ja ne kužim, pa baš ima logike da iluminati koji su njihove sluge rade baš ono što odgovara njihovim gospodarima, tj. između ostaloga prikrivanje njihovog prisustva. :?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet okt 27, 2006 11:44 am 
Član foruma

fingolfin je napisao/la:
Tačno. ....

E, to. I zato hoce da cim manje ljudi zna o pravom stanju stvari.

U tom smislu ova teorija sa zaprasivanjem sa ciljem "usporavanja" podizanja nivoa svjesnosti ima smisla.

Kako na evtl. umanjenje samog efekta Vala, tako i na umanjenje prosirivanja nase percepcije trovanjem svim i svacim iz chemtrailsa.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet okt 27, 2006 11:46 am 
Član foruma

fingolfin je napisao/la:
Citat:

Ja ne kužim, pa baš ima logike da iluminati koji su njihove sluge rade baš ono što odgovara njihovim gospodarima, tj. između ostaloga prikrivanje njihovog prisustva. :?

Ma J.G. samo hoce reci da iluminati ne mogu nista samovoljno odluciti, nego da rade samo ono sta im je "naredjeno" odozgora. :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet okt 27, 2006 11:47 am 
Član foruma

Još nešto......

Kada se ovako zaprašuje zemlja,tu onda nema selektivnog pristupa.

Zaprašuješ SVE ljude i sav život na zemlji....

To onda znači i iluminate...

Ali ako to što se radi ima štete za ljude,onda je to u prilog tvrdnjama da su iluminati napola reptili.

I ONDA SVE ŠTIMA.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2315 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.