Sada je: čet maj 08, 2025 2:18 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 64  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pon sep 18, 2006 3:50 pm 
Član foruma

smagda je napisao/la:
Čudna dešavanja: inače-usporena sam kao usporeni film, a zadnjih tjedan dana puna sam energije, u tolikoj mjeri da preko noći odspavam 1 sat i to više bude stanje između sna i jave, ali sasvim mi je dovoljno. He, nek sad madrfakeri probaju s paralizom! :lol:

to ti je od tibetanki! btw. sanjao sam te sinoc. no to je tema za neki drugi topic.

i Vječnost u jednome Satu...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 05, 2006 9:52 pm 
Član foruma

Ovaj post je prvenstveno namijenjen Cordeliji iako sada nigdje ne mogu da pronađem onaj njen opis događaja kad se kolima s prijateljicom vozila i u sekundi se našla 20-tak kilometara dalje.

Pročitala sam jedan stari tekst, i evo šta kaže o tome. (ovo je naime samo izvod iz tog teksta koji se zove "Izdah je počeo"

Dinamika Portala

Portali su u suštini - rupa kroz vrijeme i prostor. Najlakši način da se indentifikuje portal je kroz njegovo djelovanje na ono što se naziva nepokretan/stabilan predmet u vremenu ili prostoru. Vremenom, propadanje kroz ove rupe postat će uobičajeno, jer će sada ljudi neočekivano (pro)padati kroz ove portale. Dešavat će se na primjer da se nađete na cesti kojom ste vozili mnogo puta i odjedanput vidite da ste se bez objašnjenja našli 40 kilometara dalje od mjesta na kome ste trenutno trebali biti. Ovaj fenomen je već počeo biti uobičajena stvar među onima koji su po svojoj vibraciji, vodeći u ovom procesu. Dakle, počelo je.

Drugi način na koji ćete naučiti da otkrijete odnosno razlikujete portale je kroz unaprijeđeno osjetilo mirisa. Vaš nos se rapidno mijenjao kako bi se navikao na ovu višu evoluciju i u većini slučajeva moći će osjetiti portale putem mirisa. Ranije ovaj isti fenomen pojavljivao se kada su duhovi onih koji su otišli Kući ulazili u vaš svijet i posjećivali žive. Oni bi otvorili svoj vlastiti portal, i vi biste obično osjetilili poznat miris blizu vas. Obratite pažnju na vaš nos; on će vas dobro voditi.

Osobine Portala

Ovi portali u stvari povezuju sve dimenzije zajedno. Kada kolektivna vibracija cijelog čovječanstva bude dovoljna da ih može podržavati, ovi portali će se upotrebljavati za putovanja u druge dimenzije vremena i prostora. U međuvremenu, njih će koristiti posjetioci, koji će putovati kako bi posmatrali Grandiozni Šou kako se prva Planeta Slobodnog Izbora bude kretala ka svom statusu uskrsle planete. Planete su i ranije napredovale u ova viša kraljevstva postojanja, ali se to nikada prije nije desilo bez glavnog vođstva od strane hijerarhije nadglednika koji su orkestrirali sve pokrete. Grandiozna Igra Slobodnog Izbora nema takvu infrastrukturu, jer vaši nadglednici (mi, "Grupa" ) iz anđeoskog kraljevstva nikada ne kršimo "prvu direktivu" - slobodni izbor. I sada, najveći od svih potencijala Boga koji postaje sebe-svjestan spušta se upravo na Zemlju, na iznenađenje mnogih u hijerarhiji ali i na iznenađenje posmatrača.

Kretanja Portala

I dok na osnovu poznavanja onog što smatrate vrtlozima, mislite da su oni nepomični, mi vam kažemo da kad jednom vrtlog preraste u portal, on više nije vezan za jedno mjesto (nepomičan). Čak i oni vrtlozi koji su stvorili visoko-energetske tačke na vašoj planeti sada počinju da se pretvaraju u portale i počinju se - kretati. Isto kao što se magnetni polovi na vašoj planeti pomiču 80 kilometara na dan, a trajno se izmještaju u prosjeku po 40 kilometara godišnje sa ranije pozicije, tako i energetska forma poznata kao portali čini isto. Ovo kretanje može stvoriti konfuziju za neke životinje koje svake godine migriraju pošto su portali vezani za magnetsko polje, a iz tog polja životinje postižu osjećaj za pravac. Konfuzija kod nekih kitova zadnjih godina nastala je uglavnom zbog povećanja broja vrtloga i portala na Planeti.
U ovo vrijeme više portala će se otvoriti na stabilnim osnovama i vi ćete postati naviknuti na nove osobenosti življenja u višim vibracijama nove Planete Zemlje. isto kao što Kristalna Energija može stvoriti okruženje za ljude da žive u višoj energiji i doesgnu stanje uzlaska/uskrsnuća, tako i portali na Zemlji će pomoći planeti da i sama postigne viši status. Vi se morate kretati zajedno s planetom ili se nijedno od vas neće kretati nigdje.

Izdah je počeo

Nedavno smo govorili o Dahu Boga gdje smo objasnili da se univerzum širi dok ne dosegne tačku u kojoj ubrzrava i ulazi u drugu dimenziju. Ovdje to se nastavlja u istom pokretu, ali sada kolapsira nad samim sobom. Kada dosegne centar, ili nultu tačku, ono ponovno nastavlja isti pokret i ponovno počinje sa širenjem. To je nazvano Dah Boga i to je prirodno kretanje univerzuma. A mi vam kažemo da je sada počeoi Izdah. Kada Izdah stigne do kraja, sve više i više portala će se otvarati. vjerujte nam kad vam kažemo da ste vi na samom početku ovog energetskog skoka i stoga će stvari postati veoma interesatne ubrzo.
Kako se povećava veličina, ali i broj portala, oni će doseći kritičnu masu i okružiti u cjelosti Zemlju. Tada, Zemlja sama će biti jedan portal kroz sve dimenzionalne stvarnosti. To je završetak energetskog skoka koji se sada odvija. To je tačka u kojoj ćete vi postati anđeli onim dušama koje se saglase da stave na sebe veo i igraju igru na drugoj Planeti Slobodnog Izbora. Možete li sad vidjeti zašto je toliko uzbuđenja u unvierzumu u vezi sa svime što vi sada radite? Počelo je.

Pozdrav,
A.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 05, 2006 10:26 pm 
Član foruma

Uvijek, kad idem spavati, obavezno skinem čarape i ostavim ih kraj kreveta. Tako sam napravila i sinoć. Nisam cijelu noć mogla zaspati, ali pred jutro sam jedva nekako uspila. Jutros kad sam se ustala, čarape su bile na istom mjestu, ali potpuno mokre, kao da su tek oprane. Pogledala sam curi li slučajno negdje voda ili nešto, ali sve je bilo normalno. Malo mi je to čudno jer padala je kiša, nisam valjda mjesečarila? da jesam, morala bih izaći van po onoj kiši, a znam 100% da bi me mama čula #-o
Samo jednom u životu mama me pronašla kako sjedim u veš mašini slika (bila sam mala) sjećam se da me bila probudila i da sam ja nekako bila svjesna gdje sam, ali nisam znala šta tamo radim. I sad ovo... #-o

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub okt 21, 2006 9:30 am 
Član foruma

probao sam jos dvaput, i ili sam definitivno prolupao ili je moguce. mogu gledati direktno u sunce i kad je najjace, bez ikakve zastite. to mogu jedino na sljedeci nacin. zmireci sam okrenut licem direktno prema sucu. tako ostanem nekih 2-3 minute, tu i tamo na momente otvorim oci i brzo ih zatvaram. nakon te 2-3 minute svjetlost sunca postane prividno jednaka onoj koju vidim dok su mi oci zatvorene, te ih mogu potpuno otvoriti. sunce je bljedocrveno, i izgara gustom ljubicasto-crvenom svjetloscu. mogao bih tako ostati koliko hocu, jer uopce ne smeta ocima.

nakon tri puta ovog pokusa, nemam nikakvih poteskoca s vidom. osjecaj je nevjerojatan.

ne zelim da se netko ozljedi pokusavajuci ovo, I VAZNO, ako ne mozete, ne silite se. sljedite vlastiti osjecaj, i ako vam zasmeta odmah prekinite. ne zelim da me netko krivi sto ovo uopce pisem, jer odgovornost je na vama, i nikoga na nista ne nagovaram.

pitam se sto smo sve sposobni, a od kad znamo za sebe govore nam da se ne moze, ne smije, ili je opasno.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned okt 22, 2006 6:13 pm 
Član foruma

Tek sad sam vidjela Andjelin tekst. Hvala Andjela, sad mi je malo jasnije što mi se zapravo desilo te noći.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned okt 22, 2006 6:25 pm 
Član foruma

Kad sam već tu, da opišem nešto vrlo čudno i pomalo zabrinjavajuće.
Na čelu. 1,5 cm od korijena nosa, točno na sredini čela pojavila mi se nekakva kvrga. Bila sam kod liječnice ali rekla je da ne vidi ništa. Svi drugi vide osim nje.Ispod te kvge (koja ne boli, više izgleda kao oteklina promjera 1 cm, i iste je boje kože kao ostatk lica) se pojavio i veliki X kao utisnut nečim, poput bora koje inače nemam nigdje na licu. Moram napomenuti da se nikada ne mrštim i ne izvodim grimase koje bi mogle biti uzrokom ovog. Kvrga na čelu stoji već oko godinu dana a X se pojavio prije 2 mjeseca. Jučer me ta kvrga počela boljeti pa sam odmah pod povećavajućim ogledalom pregledala da li se mozda radi nekakv prištić (nemam ni njih nigdje na tijelu, ni na licu), ali nista. Danas me isto boli ali nema nikakvih vidljivih okom promjena. Pomalo me to frustrira jer imam osjećaj da to svi vide a ja se osjećam kao da mi raste rog nasred čela, čak me i ljudi vani nekako čudno gledaju (ili to umišljam). Moram spomenuti još nešto u vezi ovog. Otkako mi se to pojavilo, telepatske sposobnosti su mi se jako pojačale, kao i predosjećaji i pretskazivanje budućih dogadjaj. Pomalo me sve to plaši, i željela bih da prestane, ali ne znam što da napravim.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned okt 22, 2006 6:31 pm 
Član foruma

takav osjecaj obicno imam kad se koncentriram na trece oko, iako je ono zapravo duboko u mozgu. mozda je povezano s tim. brrr, tako sam nesto vidio u nekom bolesnom spotu. nekom liku je izraslo trece oko iz cela, onako na dugoj izraslini. vjerujem da ova fizicka manifestacija nije ugodna.

sad vidim da tvoj avatar izgleda kao moje sunce. najs

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned okt 22, 2006 11:56 pm 
Član foruma

A za ovo tvoje sa suncem, gledala sam nedavno jednu jako zanimljivu emisiju o jednom indijcu. On kaže da se gledanjem u sunce organizam zapravo puni sunčevom energijom i to ne samo fizički. Također je naglasio da osobe koje to nestručno rade mogu jako oštetiti vid. Rekao je da je to jako korisno i on to prakticira već godinama, čak i izgleđa puno mlađe od svojih godina. Spominjao je još i neke efekte, uglavnom duhovne, koji se pojavljuju nakon gledanja u sunce.
Ja znam tako gledati mjesec, i uvijek vidim neki plašt u bojama, jedan dan je taj plašt koji obavija mjesec plavi, a drugi dan je ljubičasti. Kada dulje promatram taj plašt počinje vibrirati i imam dojam kao da je živ. Ne znam zašto, ali jako volim mjesec.

A što se tiće moje kvrge, dobro si primjetio, neugodno je. Istina je da sam u to vrijeme kad se pojavila kvrga eksperimentirala s trećim okom, ali nisam nikad ćula da se kog ikoga pojavila ta fizička manifestacija. Još više me zabrinjava što nitko nema pojma što bi to moglo biti, čak i ljudi medicinske struke nemaju pojma, neki kažu žila!!!!!! neki samo klimaju glavom u nevjerici i kažu da ne znaju, a neki kažu da sam označena!!???! Nadam se samo da će to nestati, makar za sada ne pokazuje nikakvu tendenciju smanjivanja ni nestajanja a ja bi samo voljela znati što je to i da li mi to može ugroziti život, zapravo bih da skroz nestane.... :cry:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon okt 23, 2006 9:20 am 
Član foruma

Cordelia imas o tome topic Hranjenje Suncem na ovom subforumu pa mozes ovo i tamo postati :wink:

http://knightofthestorms.blogspot.com/

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon okt 23, 2006 10:39 am 
Početnik

smagda je napisao/la:
Uvijek, kad idem spavati, obavezno skinem čarape i ostavim ih kraj kreveta. Tako sam napravila i sinoć. Nisam cijelu noć mogla zaspati, ali pred jutro sam jedva nekako uspila. Jutros kad sam se ustala, čarape su bile na istom mjestu, ali potpuno mokre, kao da su tek oprane. Pogledala sam curi li slučajno negdje voda ili nešto, ali sve je bilo normalno. Malo mi je to čudno jer padala je kiša, nisam valjda mjesečarila? da jesam, morala bih izaći van po onoj kiši, a znam 100% da bi me mama čula

to sa carapama se i meni desilo bas jutros, samo sam ja to pripisao svom psu koji raznosi moje carape po stanu i terasi... da nemas i ti mozda psa?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon okt 23, 2006 3:43 pm 
Član foruma

smagda ima macku??

naravno da se moze ostetit vid. to sam i ja mislio dok mi se nije ovo slucajno dogodilo. zasad je sve ok.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto okt 24, 2006 6:34 pm 
Član foruma

http://www.framesdirect.com/framesfp/Pe ... rd/lb.html

kakve li ironije :rofl

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto okt 24, 2006 6:55 pm 
Član foruma

Perando je napisao/la:
smagda je napisao/la:
Uvijek, kad idem spavati, obavezno skinem čarape i ostavim ih kraj kreveta. Tako sam napravila i sinoć. Nisam cijelu noć mogla zaspati, ali pred jutro sam jedva nekako uspila. Jutros kad sam se ustala, čarape su bile na istom mjestu, ali potpuno mokre, kao da su tek oprane. Pogledala sam curi li slučajno negdje voda ili nešto, ali sve je bilo normalno. Malo mi je to čudno jer padala je kiša, nisam valjda mjesečarila? da jesam, morala bih izaći van po onoj kiši, a znam 100% da bi me mama čula

to sa carapama se i meni desilo bas jutros, samo sam ja to pripisao svom psu koji raznosi moje carape po stanu i terasi... da nemas i ti mozda psa?

Bog, Perando, tek sam sad vidjela tvoj post. Imam psa, ali on ima svoju kuću 8)
Imam i mačka, ali nikad ne držim vrata sobe otvorenima, tako da nije mogao ući u moju sobu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto okt 24, 2006 8:52 pm 
Član foruma

2804 je napisao/la:
http://www.framesdirect.com/framesfp/Persol-tcpcrd/lb.html

kakve li ironije :rofl

izgleda da ironiju samo ti vidis :shock:

ovo ti je zadnje upozorenje da prestanes spamati po forumu

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri okt 25, 2006 8:29 am 
Početnik

uneXpect je napisao/la:
Moj prijatelj tvrdi da je prije par dana pao u stanje nakakvog transa i da mu je neki glas u glavi pricao o crnoj rupi unutar zemlje iz koje ce se stvoriti novi svemir. Zadnjih dana je strahovito hiperaktivan. Poznajem ga dovoljno da znam da nije lud.

Bez uvrede, to meni ne zvuci bas uvjerljivo.
Kao prvo to je fizikalno nemoguce. Takve gluposti cak ni Swerdlow ne prica.
A kao drugo, glasovi? I kazes da nije lud.
Ne zelim nikoga vrijedjati, ali ja bi se malo zabrinuo za tog prijatelja. Mozda mu treba ipak nekakva pomoc.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri okt 25, 2006 8:45 am 
Početnik

uneXpect je napisao/la:
Prica da je iz sebe stvorio novi univerzum posto je nosio novu frekvenciju stvaranja i kako je ovaj ciklus pri kraju.

Gdje su ti dokazi?
uneXpect je napisao/la:
I meni je cudan, ali ponasa se cisto normalno.

Vidim. :twisted:
uneXpect je napisao/la:
Inace ne zna za ovaj forum i nikad se nije susretao sa ovakvim stvarima.

I bolje. Tko zna sta bi tek onda sve pricao.
uneXpect je napisao/la:
Taj nije u ruke uzeo nista vise od sportskih novina.

To isto objasnjava stosta.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri okt 25, 2006 12:46 pm 
Član foruma

uneXpect je napisao/la:
Moj prijatelj tvrdi da je prije par dana pao u stanje nakakvog transa i da mu je neki glas u glavi pricao o crnoj rupi unutar zemlje iz koje ce se stvoriti novi svemir. Zadnjih dana je strahovito hiperaktivan. Poznajem ga dovoljno da znam da nije lud.

I šta kaže još taj tvoj prijatelj, ima li još kakvih "čudnih dešavanja"? :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 26, 2006 8:26 pm 
Član foruma

Ljudi što kažete na ove vremenske (ne) prilike.
Mislim da je jako čudno što je krajem desetog- mjeseca 25 stupnjeva !!! :?:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 26, 2006 8:42 pm 
Član foruma

meni su takve stvari prestale biti cudne prije 5 godina

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 26, 2006 9:09 pm 
Član foruma

Vitez od Nevera je napisao/la:
meni su takve stvari prestale biti cudne prije 5 godina

ima nas ovdje i novih.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 64  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.