Pozdrav!
Što se tiče hiperdimenzionalnih realnosti... ne mogu ti reći što o tome znam kad ne baratam puno sa stručnim pojmovima, ali da postoje paralelni svemiri itd mi je jasno...
Kažem vam da je moje shvaćanje materijalnog postojanja karakterizirano tezom DA JE SVE MOGUĆE!!! Stoga što god ja znao il ne znao ništa mi ne moš reći da nije moguće, kad je...
Stoga ako se ja sad nalazim u ovoj vremensko prostornoj dimenziji, to je prvenstveno zbog karme i uvjetovano je mojim materijalnim tijelom kojeg imam, a ono je ograničeno...
Stoga ovisno o materijalnom tijelu koje neka duša zaslugom dobiva, jer se nije mogla osloboditi okova materijalne prirode u toj dimenziji/realnosti i živi... i prema tome su joj riješavanje nekih patnji uvjetovanih tijelom olakšane i znanje produbljeno...
Ako me pitaš da li mi je jasno da biće u drugim realnostima ima sasvim druge probleme ili posjeduju suptilnije oblike materijalnog tijela onda mi je to jasno...
Da vrijeme teće svima jednako, a opet s druge strane različito, mi je jasno...
Ono što mene u neku ruku uopće ne zanima, je to gdje se tko nalazi...
To što ja mislim da sam ovdje ne mora biti točno, a i je točno, ono što je bitno za mene je to da svi ti oblici života u koliko god naprednoj realnosti i vremensko prostornoj dimenziji bili su u istom košu sa nama...
Jer i oni kako god oni napredni bili imaju materijalno tijelo...
Stoga ja njih gledam tako da ih pitam kad su tako pametni što nas stalno "dave", kad smo mi toliko primitivni?!¨
Zato što jedino iz ljudskog oblika života, koji ima slobodnu volju u pravom njenom značenju, može se napustiti materijalno postojanje... zato smo im bitni, jer u biti svi mi kao duše smo jednom bili gdje su oni sada, a oni će morat opet, htjeli ili ne htjeli biti ljudi...
Jedna velika kozmička igra inkarnacija duša u ljudski oblik...
To što oni lete brodovima ne znači da netko ne leti snagom uma, jer mu je to jedini oblik materijalnog tijela kojeg još posjeduje... e sad zamisli u kojoj on dimenziji živi?!
Nije me briga kojeg je broja, već mi je važno da si ja to mogu zamislit u glavi... ako mogu zamislit znači da je moguće i je...
Toliko o mom shvaćanju hiperrealnosti...
Pantelija:
Da, znam da su me obradili... pa čak i da su greysi ili još gori od njih nisu u meni uspjeli probudi ni najmanje zloga spram svega, ja čak ne krivim ni njih, pa ni reptile zbog toga što jesu i rade... u svakom zlu ima uvijek više dobroga... pa makar bila to i kolektivna svijest...
Što se tiče meditacije to je OK!
Ne mora značit da su pleiadiansi... to sam pomislio radi oblika broda...
Činjenica je da me očito obrađuju na suptilnoj razini... pa ako su tu u pitanju greysi... onda je to vrlo zanimljivo... jer smatram da onda su očito nešto prepoznali u meni, ali da me obrađuju na taj način da nemam baš ni mrvicu lošeg iskustva...
S druge strane možda su pozitivci... pa paze da moja sjećanja nemaju velikog utjecaja na moj osobni razvoj i karmu... jer moj jedini cilj u ovome postojanju je da se više nikad ne rodim... hoću se osloboditi okova materijalnog postojanja i drugima pomoći u tome...
E sad kome bi od njih bilo zanimljivije moje razmišljanje i način života?
Grunfer:
Hvala na objašnjenju, znam kako izgledaju... volio bi ja njih da vidim isto...
nemam ja straha od nikog... ako mi je suđeno onda je suđeno... na meni je da čitam znakove koji me vode pravim putem al u konačnici ipak ja imam slobodnu volju a ne oni!!!
Samo na kraju da kažem... čini mi se svi prenegativno shvaćamo drugu stranu medalje... sve su to živa bića i duše u tijelima bilo pozitivaca ili negativaca... samo ako budemo htjeli viditi što je to pozitivno u tom negativnom što ekipa sa Z.R. čini možemo pomoći sebi...
Malo sam zapilo, sorry!
Budem se uključio u druge teme, slab sam s vremenom...
Grunfer, kad ih vidiš, reci im da skoknu na pivo do mene!!!