Citat:
Htio bi samo nesto pojasniti. Iako i ja vjerujem da postoje vanzemaljci negdje u dubinama svemira, ne vidim kakvog bi oni motiva imali baviti se sa nama. Ako su imalo napredniji od nas (par tisuca godina, sto je u svemirskim razmjerima malo) nemaju nikakvu zelju mjesat se u poslove majmuna na planeti Zemlji. Imas li ti zelju mjesati se u poslove majmuna ili cimpanzi u Africi? Nemas, OK, to bi bilo znaci to. Ako su na nasem nivou ili na nizem nivou, ne mogu ni doci do nas.
Da li su ljudi napredniji od krava i svinja? Jesu li napredniji od žitarica? I da li mogu doći do njih? Zašto se ljudi mješaju u ove "nižesvjesne" vrste bića?
Ali... recimo i ovo... ne jedemo viruse, bakterije ( ne direktno kao primarni izvor hrane ), ali ih itekako ponekad istrebljujemo ( iz drugih razloga ), zar ne? Ne jedemo niti stabla drveća, pa ih uvelike pilimo, režemo i prilagođavamo našim potrebama, zar ne?
Citat:
No ako shvatis da zavjerom ne vladaju vanzemaljci nego malo pleme Levita, koje je prije 3 tisuce godina sa faraonom Akhenatonom iz Egipta protjerano u Izrael, onda je to sasvim druga prica.
Možda i oni vladaju jednim DIJELOM čovječanstva, ali... što je bilo prije njih, prije tih 3000 godina? Što je bilo prije 10-15000 godina? 100000 godina? 309000 godina? Možda sada vlada neka grupa ljudi nekim dijelom čovječanstva, ali "šira slika" govori da ima ipak još "nekog" iznad tih "naših 3D vladara"...
A ionako imaš milione primjera ljudi koji su doživjeli direktne kontakte. Da ih laže i 99%, to ništa ne mijenja. Da je samo jedan istinit - to pokazuje da ipak postoje neka bića koja bi mogli nazvati vanzemaljcima. Eh, sad je drugo pitanje jesu li oni "došli" iz dubina svemira, ili žive isto ovdje na Zemlji u drugim realitetima/denzitetima/dimenzijama/prostorno-vremenskim točkama...
Uglavnom, mislim da je najpametnije ostaviti otvorene SVE mogućnosti. Onako mudro... ne srljati sa zaključcima na osnovu predrasuda. A evo predrasude:
Citat:
Ako su imalo napredniji od nas (par tisuca godina, sto je u svemirskim razmjerima malo) nemaju nikakvu zelju mjesat se u poslove majmuna na planeti Zemlji.
To, nažalost, ti ( i svi mi zajedno ) sada trenutno ne možemo znati i to tvrditi.
Ok, idemo dalje istraživati.
Tko je bio faraon Akhenaton i tko su Leviti? Možda da nađemo temu o njima ( otvorimo novu ako već nema? ) u Manipulacijama???