Citat:
odgovor na tvoju misterioznu bolest je:
Limfni čvorovi i tonzile pripadaju limfno-retikularnom tkivu koje ima zadaću obrane od različitih mikroorganizama. U toj obrani mogu se i povećati
......stvar je u tome da su meni limfni cvorovi povecani vec 20-tak godina......povlace se jedino kad stvarno imam neku infekciju

....tj. kod mene je reakcija obrnuta od normalnog.....
.....da mi je zrno graha za svaki put kad neki lijecnik-specijalist nije bio u pravu sad bi imali grah-party
.....za moje dijete je jedan lijecnik, u to vrijeme apsolutni autoritet na polju perinatalne medicine, dok nije optuzen za manipulaciju i trgovinu jajnim stanicama ili nesto slicno govorio da nema teorije da se dijete rodi zivo i da bi najbolje bilo napraviti pobacaj na sto nismo pristali i eto dijete danas ide u skolu, od rodjenja najnormalnije po svim kriterijima.....
....jednom prilikom sam imao spaljeno lice i procjena lijecnika je bila da ce oziljci biti vidljivi najmanje 2 godine a najvjerovatnije cijeli zivot.....nakon cca 2 tjedna nikakav oziljak vise nije bio vidljiv....
....pod cudnim okolnostima sam inficiran virusom za koji se danasnjim lijekovima smatra uspjeh ako se 6 mjeseci odrzi razina virusa manja od 50 i.u./ml......meni vec 2 god testovima na prisutnost gena virusa nema ni traga...iako me doktori uvjeravaju da "nas" imunoloski sistem ne moze dovoljno brzo odgovoriti na morfoloske promjene koje virus prolazi razmnozavanjem tako da je i sama ucinkovitost danasnjih lijekova upitna.......ja nisam uzimao nikakve lijekove......
......imao sam slomljen mali prst na nozi......dosta kompliciran lom....prst je pukao u bazi zgloba, pomaknuo se u stranu za jedno 45 stupnjeva i zarotirao isto toliko....izgledalo je kao neki batrljak sa strane
......nakon sto su oni to pokusavali namjestit, tri puta su ga lomili i nakraju me otpustili u "tolerantnom" polozaju s rjecima da mozda necu nositi japanke ali u cipelu ga mogu ugurat.......nakon tih njihovih zahvata i intervencija prst nije puno bolje izgledao ali se za manje od mjesec dana sam zarotirao u pravi polozaj i danas nema razlike izmedju zdravog i polomljenog.....
.....imam jos nekoliko slucajeva i otpusnih pisama sa dijagnozama s upitnicima na kraju tako da.....