Sada je: čet maj 08, 2025 6:29 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 64  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: čet sep 07, 2006 8:23 pm 
Član foruma

Nije to nista cudno. To je pomracenje meseca.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 07, 2006 8:29 pm 
Član foruma

http://www.zvjezdarnica.com/servisi/2006.php

mozete sve zaboravit ipak je pomrcina. hm, moram se bolje informirati.

ne osjecam se glupo :-# :lol:

i Vječnost u jednome Satu...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 07, 2006 8:45 pm 
Član foruma

To je vuk! To je vuk!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: svejedno, forno izgleda, gle sad je pun!

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 14, 2006 2:44 pm 
Početnik

Vec dugo pratim ovaj forum i eto,resio sam da se reg. i izlozim moj problem…
Ovaj tekst sam pisao u sred noci,tako da mi ne zamerite ako je nesto ne povezano…
Desava mi se sledeci problem,u toku sna se probudim umoran,jedva drzim oci otvorene i srce mi lupa neverovatno brzo,osetim otkucaje,odjednom mi se jako prispava i utripujem u glavi da kada sklopim oci ima da umrem.I tako ja pokusavam da sebe odrzim budnog,medjutim ne da mi se,srce sve jace i brze pocinje da kuca,neko “zujanje” osetim,imam utisak d ace mi glava eksplodirati,totalno odvratan osecaj u glavi i ja lagano tonem u san,a kroz glavu mi prolazi to da ne smem da zaspim inace se necu vise probuditi…I tako neko vreme se borim sa tim da ne zaspim i uvek nekim cudom zaspim…Kada se probudim,setim se tog uzasnog osecaja,osetim kako mi je srce nekako “umorno”bolucka,svega toga se setim,ali se ne secam dela kada sam zaspao?...gledao sam po internetu,na svakakvim stranicama sam trazio odgovore,ali bezuspesno...Ove stvari mi se desavaju bas cesto i vec dugo vremena,jedno 4-5 godina…Najcesce kada popodne legmen da spavam ili u jutarnjim casovima,pre nego sto se probudim… Da li se to desava jos nekome???

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 14, 2006 3:15 pm 
Član foruma

2809-20i30 je napisao/la:
srce sve jace i brze pocinje da kuca,neko “zujanje” osetim,imam utisak d ace mi glava eksplodirati,totalno odvratan osecaj u glavi i ja lagano tonem u san

Meni se tako nešto slično događa, samo imam još više "simptoma" i ponekad mi cijelo tijelo bude paralizirano iako sam svjesna svega što se događa. Zbog takvih stvari ne volim sama spavati ( spavam s mamom, je sramota, al šta ćeš ). Najgora je paraliza jer tada totalno osjećam da je netko kraj mene, a ne mogu se pomaknuti, jedino što mogu je JEDVA ispustiti glas i što glasnije vičem ( a vjeruj mi, u takvom stanju i to jedva radim ) to postajem jača, sve dok se mama ne probudi i upali svjetlo i onda malo po malo, opet osjetim tijelo.

gledao sam po internetu,na svakakvim stranicama sam trazio odgovore,ali bezuspesno...

Ni ja nisam našla odgovore

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 14, 2006 9:09 pm 
Član foruma

2804 je napisao/la:
Ja sam primjetio da se pucketanje javlja tijekom meditacije. Pogotovo kad se koncentriram na cakre. Kompjuter mi je ugasen, no iz monitora se cuje ko neki prasak s vremena na vrijeme. Osim toga kad netko u kuci upali svjetlo negdje dok meditiram, osjetim to kao neki val u sebi. Kao nalet neke energije koja mi proleti tijelom. Ovih dana kad otvorim oci nakon meditacije, treba mi neko vrijeme da mi vid dođe na svoje, jer mi sve sto vidim bude plavo, ili zeleno. To traje i do minutu, dvije dok se unormali. Primjetio sam da u zadnje vrijeme zarulje pregoravaju precesto da bi bilo normalno, a to mi se prije nije nikad događalo, kao nekima na forumu.
Sve to mi je zabavno i nimalo se ne brinem. A to savjetujem svima.

slično se događalo i meni, i mnogima koji prolaze tzv. "podizanje frekvencije". posebno to sa žaruljama i pojačanom osjetljivošću na elektricitet, zračenje iz mobitelja, osjetljivost na lagane vibracije u tlu koje se osjećaju kao potresi ( a drugi ih ne osjete). Ja sam osjećala peckanje kao lagane sttujne udare u dlanovima kad bih rukama dotakla neku električnu napravu, pa sam stalno provjeravala da li je izolacija dobra. S vremenom se to unormali, naučiš razlikovati te nove osjete koje si razvio i razlikovati one na koje treba reagirati od onih na koje ne treba.

Moja prijateljica ima sličan problem za zvukovima i lupanjem u stanu. Kod mene se to rjeđe događa. Prvo smo provjerili da nije obično lupkanje koje nastaje kad se materijali hlade. (Prvo se traži neko logično objašnjenje. )

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 14, 2006 9:15 pm 
Član foruma

CordeliaVorkosigan je napisao/la:
Uz sve moje čudne događaje, evo još par iz svakodnevnog života. Nisu nešto, al' mene ili izlude ili nasmiju do suza.
Kada perem veš uvijek izbrojim čarape i perem ih u paru po dvije na način da jednu uvučem u drugu gornjim dijelom. Uvijek ih uđe paran broj, a izađe neparan! Jedna uvijek nestane, nije u bubnju, nije u filteru, nije nigdje. Pozvala sam majstora da pregleda mašinu, i kad je rekao da je sve u redu i upitao zašto sam ga zvala, kad sam mu rekla misteriju čarapa umro je od smijeha i nije mi htio naplatiti dolazak. Dokaz koji definitivno imam je puna vrečica čarapa koje nemaju par!

Onda primjer sa svakodnevnim traženjem stvari. Znam da sam ključeve ostavila na stolu, ali ih nema. Nestali, u zemlju propali. Pola sata ih tražim pa cijelom stanu. Odjednom čujem zveket...ključevi na stolu. Isto se dešava sa novčanikom, mobitelima,svačime.....kad nakon toga izgovorim:"Netko bi se igrao", obično mi nestane još nešto što mi u tom trenutku treba....ovo još nisam nikome ispričala :oops:

e, baš si me nasmijala...slično se događa i meni, samo, nisam obraćala pažnju. Skupljam rasparene čarape, ali mi nije palo na pamet da provjeravam kamo nestaju. JEdno vrijeme su mi nestajali neki mali ručnici, do kojih mi je posebno bilo stalo. Postojala je mogućnost da su negdje ispali, da mi ih netko krade, pa sam to pratila. Nisam otkrila kud nestaju. Ili je lopov bio toliko vješt, ili sam ja bila toliko rastešena..
što se tiče nestajanja stvari, jednom sam sanjala da ću izgubiti etui sa svim dokumentima. Danima sam pazila na njega, pratila kamo sam ga stavila, us vakom trenutku sma znala gdje se nalazi, ali uzalud..nestao je, i to baš u sličnim okolnostima kao u snu.
Tko to krade, što misliš?

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 14, 2006 9:34 pm 
Administrator

Meni je nestao kvarcni kristal koji sam uvijek nosio sa sobom... odjednom kao da je u zemlju propao. Nigdje ga nema! Znam da ga nisam negdje "posijao" jer bi uz njega onda "posijao" i svoje dokumente i novčanik.

Dokumenti i novčanik su tu, sve u redu, ali kristala - nema!

#-o

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 14, 2006 9:35 pm 
Član foruma

arwen dor je napisao/la:
2804 je napisao/la:
Ja sam primjetio da se pucketanje javlja tijekom meditacije. Pogotovo kad se koncentriram na cakre. Kompjuter mi je ugasen, no iz monitora se cuje ko neki prasak s vremena na vrijeme. Osim toga kad netko u kuci upali svjetlo negdje dok meditiram, osjetim to kao neki val u sebi. Kao nalet neke energije koja mi proleti tijelom. Ovih dana kad otvorim oci nakon meditacije, treba mi neko vrijeme da mi vid dođe na svoje, jer mi sve sto vidim bude plavo, ili zeleno. To traje i do minutu, dvije dok se unormali. Primjetio sam da u zadnje vrijeme zarulje pregoravaju precesto da bi bilo normalno, a to mi se prije nije nikad događalo, kao nekima na forumu.
Sve to mi je zabavno i nimalo se ne brinem. A to savjetujem svima.

slično se događalo i meni, i mnogima koji prolaze tzv. "podizanje frekvencije". posebno to sa žaruljama i pojačanom osjetljivošću na elektricitet, zračenje iz mobitelja, osjetljivost na lagane vibracije u tlu koje se osjećaju kao potresi ( a drugi ih ne osjete). Ja sam osjećala peckanje kao lagane sttujne udare u dlanovima kad bih rukama dotakla neku električnu napravu, pa sam stalno provjeravala da li je izolacija dobra. S vremenom se to unormali, naučiš razlikovati te nove osjete koje si razvio i razlikovati one na koje treba reagirati od onih na koje ne treba.

Moja prijateljica ima sličan problem za zvukovima i lupanjem u stanu. Kod mene se to rjeđe događa. Prvo smo provjerili da nije obično lupkanje koje nastaje kad se materijali hlade. (Prvo se traži neko logično objašnjenje. )

hvala. e vidis sad kad si spomenula vibracije u tlu, mislio sam da mi se samo pricinjava. par puta sam ih osjetio. mislim uvijek da je negdje potres i okrecem se oko sebe da vidim reakcije drugih ljudi, i da li itko jos to osjeti, no vidim da ne.

nek drma kad hoce.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 14, 2006 9:37 pm 
Član foruma

smagda je napisao/la:
2809-20i30 je napisao/la:
srce sve jace i brze pocinje da kuca,neko “zujanje” osetim,imam utisak d ace mi glava eksplodirati,totalno odvratan osecaj u glavi i ja lagano tonem u san

Meni se tako nešto slično događa, samo imam još više "simptoma" i ponekad mi cijelo tijelo bude paralizirano iako sam svjesna svega što se događa. Zbog takvih stvari ne volim sama spavati ( spavam s mamom, je sramota, al šta ćeš ). Najgora je paraliza jer tada totalno osjećam da je netko kraj mene, a ne mogu se pomaknuti, jedino što mogu je JEDVA ispustiti glas i što glasnije vičem ( a vjeruj mi, u takvom stanju i to jedva radim ) to postajem jača, sve dok se mama ne probudi i upali svjetlo i onda malo po malo, opet osjetim tijelo.

gledao sam po internetu,na svakakvim stranicama sam trazio odgovore,ali bezuspesno...

Ni ja nisam našla odgovore

i meni se dešavalo. kad sam to ispričakla baki, rekla je da su to "more". kako sam to tada shvlaćala, baka je pričala gluposti.

cordelia,...
ti zvukovi koje si snimila, ne bi li to mogao biti zvuk motora koji pokreće traku? ja sam slično snimila, ali ne namjerno snimajući tišinu nego dok sam snimala govor. U pauzama tog govora čulo se nešto nalik tvom opisu. Kasnije sam shvatila da je to snimljeni zvuk onog kotačića u kazeofonu, na kojeg obično ne obraćam pažnju, ali, kad se vrti "na prazno", jasno se čuje da je u pitanju motor koji ga pokreće. Još ako zapinje, zvučki kao stenjanje, tugaljivo cviljenje..
U svim tim čudnim događanjima, ako počnem ozbiljnije obraćati pažnju na njih, postanem sklona u svemu vidjeti čudo, i tamo gdje ga nema. ZAto se trudim da prvo potražim neko logično i "obično" objašnjenje. Tek ako se pojava ponavlja i dalje protivi zdravoj logici, tada potražim neko objašnjenje u "nevidljivom" svijetu...Lako se tu zaluta....

mnoge pojave može prouzročiti i naš strah, tj. misaone forme na bazi straha...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 14, 2006 9:40 pm 
Član foruma

Citat:
osjetljivost na lagane vibracije u tlu koje se osjećaju kao potresi ( a drugi ih ne osjete).

Šta, pa ovo mi uopšte nije palo na pamet da se zaista ne radi o potresima. Ja ovo redovno osjećam, ta podrhtavanja tla i uvijek mislim da se radi o manjim potresima, doduše veoma rijetko čujem potvrdu za to u vijestima ili negdje drugdje ali nisam nikad sumnjao da to nisu pravi zemljotresi.

Hej Arwen, kad se malo "hronološki" vratim po ovom topicu vidim da si do sada navela jako mnogo stvari koje i sam doživljavam a za koje sam mislio da su neke redovne pojave. :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 14, 2006 9:41 pm 
Član foruma

ne sjećam se gdje, ali negdje sam prenijela popis simtoma koji se javljaju kao posljedica podzanja frekvencije i širenja svijesti...
šta sad? da to stavim opet?
2804, vidim da bi tebi možda dobro došlo ?

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 14, 2006 9:58 pm 
Član foruma

nadovezao bih se na ovo vezano za tisinu, a sto sam jucer primjetio. jucer sam dozivio nesto pomalo strasno. sjedim na radnom mjestu i buljim u boje na monitoru, dvoumeci se između dvije nijanse tamno crvene. odjednom osjetim potpunu tisinu. kao da nista ne postoji osim mene, i sve ostale osobe u toj sobi su kao nekakve projekcije. vidim ih kako se krecu, rade svoj posao no nista ne cujem. nikakve zvukove apsolutno. odjednom jedna od njih nesto progovori drugoj i tisina se razbije. te opet muk. iako ovo ne izgleda neobicno, jer normalno je da je tisina kad nitko nista ne govori, ja sam imao osjecaj da nista ne cujem, samo glas ljudi kad bi progovorili. odmah mi je palo na pamet ono da je stvarnost ono sto svatko vidi za sebe. zaista sam se osjecao kao da je sve oko mene neki nijemi film koji ja promatram, i tek kad bi netko nesto progovorio ja bih postao i glumac u tom filmu. kao da se govorom aktivira neki portal koji nas sve povezuje u ovoj stvarnosti. ne mogu da opet to ne usporednim sa matrixom na temelju nekog softvera. imao sam osjecaj kao da svi oko mene govore nesto na sumce, ili programirano, samo kako bi stvarnost mogla funkcionirati.

Words like violence
Break the silence
Come crashing in
Into my little world... upravo tako... :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 14, 2006 9:58 pm 
Član foruma

smagada..sad sam se sjetila...
ti entiteti (astralna bića) koji te ometaju..može se to počistiti i bez neke posebne tehike (koja traži inicijaciju i posebna znanja...)

u svakoj knjizi feng-shui imaš opis kako se čisti prostorija od negativnih enerija i entiteta...i kako se biljkama štiti stan, zgrada..
ukratko: prvo očsitiš stan, emtlom i krpom...zatim u svaki ugao, pazi, svaki, pospeš prstohvat obične kuhinjske soli, i na sred prostorije razbavaš sol uokrug. za prizivanje pozitivne energije u svaki ugao pljesneš tri puta dlanom o dlan, ili pozvoniš zvonom ugodnog zvuka.
bitna je tvoja namjera. pa shodno tome, nije loše da je glasno objaviš ili pak samo izgovoriš u mislima ako ti je nezgodno na glas...
možeš prethodno zapaliti svijeću (bijelu). Svijeća upija negativne energije...
Biljke također štite..
ali, čudi me da tvoj pas nije osjeti bijelo biće koje spominješ...Psi dosta toga osjete...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 14, 2006 10:01 pm 
Član foruma

arwen dor je napisao/la:
ne sjećam se gdje, ali negdje sam prenijela popis simtoma koji se javljaju kao posljedica podzanja frekvencije i širenja svijesti...
šta sad? da to stavim opet?
2804, vidim da bi tebi možda dobro došlo ?

moze. no o onim vibracijama u snu sam nasao dosta objasnjenja vezano uz astralne projekcije koje me bas i ne zanimaju previse. mozda sam u snu majstor za te stvari, a u javi nisam toga ni svjestan. da, znam, sto je java, a sto san...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 14, 2006 10:04 pm 
Član foruma

2804 je napisao/la:
nadovezao bih se na ovo vezano za tisinu, a sto sam jucer primjetio. jucer sam dozivio nesto pomalo strasno. sjedim na radnom mjestu i buljim u boje na monitoru, dvoumeci se između dvije nijanse tamno crvene. odjednom osjetim potpunu tisinu. kao da nista ne postoji osim mene, i sve ostale osobe u toj sobi su kao nekakve projekcije. vidim ih kako se krecu, rade svoj posao no nista ne cujem. nikakve zvukove apsolutno. odjednom jedna od njih nesto progovori drugoj i tisina se razbije. te opet muk. iako ovo ne izgleda neobicno, jer normalno je da je tisina kad nitko nista ne govori, ja sam imao osjecaj da nista ne cujem, samo glas ljudi kad bi progovorili. odmah mi je palo na pamet ono da je stvarnost ono sto svatko vidi za sebe. zaista sam se osjecao kao da je sve oko mene neki nijemi film koji ja promatram, i tek kad bi netko nesto progovorio ja bih postao i glumac u tom filmu. kao da se govorom aktivira neki portal koji nas sve povezuje u ovoj stvarnosti. ne mogu da opet to ne usporednim sa matrixom na temelju nekog softvera. imao sam osjecaj kao da svi oko mene govore nesto na sumce, ili programirano, samo kako bi stvarnost mogla funkcionirati.

Words like violence
Break the silence
Come crashing in
Into my little world... upravo tako... :mrgreen:

čovječe!!!! ovakve doživljaje sa sluhom sam ja imala vezano uz smetnje koje sam doživljavala neposredno prije nego bi me lupila teška glavobolja. osjećala sam se kao da sam u nekoj ogromnoj bačvi, gdje glasovi ljudi odzvanjaju prejako, a ostali zvukovi okoline se ne čuju...uz to metalni okus u ustima, lagana mučnima, osjećaj da lebdim, boje intenzivnije nego obično ili pak smetnje vida tako da sam vidjela crno-bijelo...da ti znaš koje sam sve pretrage i nalaze pravila zbog toga!!!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 14, 2006 10:06 pm 
Član foruma

nadam se da me sve to ne ceka.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 14, 2006 10:09 pm 
Član foruma

možda nije trebalo raditi sve te pretrage..ionako mi nisu znali ništa reći..jedino pametno što su mi rekli: zadnja specijalistica kod koje sam bila, uputila me na yogu i reiki...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 14, 2006 10:15 pm 
Član foruma

ja mislim da mi je sve to upravo zbog eksperimentiranja sa svim tim vjezbama i sl. (koje usput ne radim kako treba :wink: :mrgreen: ), no
nije da mi te pojave smetaju, nego stalno imam osjecaj da iz svega toga necu uspjeti napraviti nista jer je previse toga cemu bi se trebao ozbiljnije posvetiti. zato mi je najdraza vjezba ne misliti na nista i promatrati ono sto se zbiva u meni a ne oko mene. (i to izvaljen na podu, a ne zguzvan u amaterskom lotosu :mrgreen: )

Zadnja izmjena: 2804; čet sep 14, 2006 10:15 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 14, 2006 10:15 pm 
Član foruma

arwen dor je napisao/la:
smagada..sad sam se sjetila...
ti entiteti (astralna bića) koji te ometaju..može se to počistiti i bez neke posebne tehike (koja traži inicijaciju i posebna znanja...)

u svakoj knjizi feng-shui imaš opis kako se čisti prostorija od negativnih enerija i entiteta...i kako se biljkama štiti stan, zgrada..
ukratko: prvo očsitiš stan, emtlom i krpom...zatim u svaki ugao, pazi, svaki, pospeš prstohvat obične kuhinjske soli, i na sred prostorije razbavaš sol uokrug. za prizivanje pozitivne energije u svaki ugao pljesneš tri puta dlanom o dlan, ili pozvoniš zvonom ugodnog zvuka.
bitna je tvoja namjera. pa shodno tome, nije loše da je glasno objaviš ili pak samo izgovoriš u mislima ako ti je nezgodno na glas...
možeš prethodno zapaliti svijeću (bijelu). Svijeća upija negativne energije...
Biljke također štite..
ali, čudi me da tvoj pas nije osjeti bijelo biće koje spominješ...Psi dosta toga osjete...

Nije mi pas u kući.
Dobro, napravit ću to, ali kad budem sama jer kod kuće me jaaaaako čudno gledaju, a kad bih pred njima počela zvoniti i prosipati sol mislim da bi još čudnije :mrgreen:

Sad sam tek vidjela da misliš na bijelo biće, tad sam s psom bila vani, možda je i reagirao, a da nisam primjetila jer taj je pas previše razigran i stalno skače, trči u krug i radi slične stvari tak da ako se i čudno ponašao, vjerojatno to ne bih skužila

Zadnja izmjena: smagda; čet sep 14, 2006 10:28 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 64  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.