Meni je fascinantno koliko si ti Devil's Advocate toliko odlicno upoznata sa nekim detaljima u vezi Kasiopejaca, Laure i otimanja, te s kolikom preciznoscu postavljas naizgled gotovo nevina retoricka pitanja u vezi s tim, koja naravno, automatski sugeriraju onaj odgovor koji zadovoljava tvoja licna predubjedjenja, ili jos bolje tvoj "wishful thinking", a s druge strane mi je apsolutno totalno nevjerovatno, da, kao sto rekoh, kad si vec toliko dobro upoznata sa Laurinim i otimanjima svih onih oko nje, da ti je promaklo slijedece, tj. da ne otimaju
SAMO slabe da se hrane negativnim emocijama, nego da otimaju upravo i
ONE KOJI su PRIJETNJA ZA OTKRIVANJE ISTINE.
P: (L)..."Izgleda da ima 2 klase ljudi koje Lizzardi vole "baciti oko", pogotovo ekstremno slabe koji su plijen i njima se hrane ili eksperimentiraju sa njima; i one koji imaju potencijal za snagu i pozitivnost."
(malo vise detalja nize u ovom postu)
Fascinantno. Stvarno. Kako se takve stvari lako "previde".
A stoje prakticki i fakticki jedno do drugog u jednoj recenici.
Nema problema, tu smo svi da pomognemo i ukazemo na neke nejasnoce, kao i na naocigled "zaboravljene" ili "previdjene" cinjenice.
U vezi implantiranja i otimanja, te kako zasto i cemu, koje su moguce metode zastite, a zasto smo kao bica 3D u krajnjem slucaju protiv bica 4D totalno nemocni, kao sto su krave iz klaonice nemocne pred nasim mesarskim nozevima, svi zainteresirani se mogu dodatno informirati tu:
http://www.galaksija.com/metafizika/implanti.htm
nekoliko izvoda:
P: Da li ima bilo koji nacin da sprijecimo otmice od strane Orionaca?
O: Ne.
P: Zašto?
O: To bi utjecalo na univerzalni zakon o slobodnoj volji i opredjeljenju prema sebi.
P: Ali mi ne želimo da nas se otima. Možemo li o zaustaviti?
O: Ne baš. Oni imaju više moci od vas.
P: Onda zašto nam vi ne možete pomoci?
O: Umješali bi se u prirodan napredak vaše rase kao i njihove. Židovi su nas vec zvali da ih spasimo i nismo mogli. I starosjedioci vaše zemlje su nas zvali i nismo ih mogli spasiti od vaše rase; ne možemo ni ovo zaustaviti. To je prirodan napredak, vidite?
P: Koliko godina sam imala kad su me oteli prvi put?
O: Tri.
P: Tko me je oteo?
O: Sivi.
P: Koji je razlog te otmice?
O: Kodiranje.
P: Da ucinim što?
O: Ubiješ sebe.
P: zašto su htjeli da se ubijem?
O: Prijetnja za otkrivanje istine.
Devil'sAdvocate je napisao/la:
odlucuje se o svemu u svakom trenutku
Tako je.
U svakom mogucem trenutku tvog zivota te recimo na cesti moze zgazit kamion.
To nam je kao bicima 3D jedan vjecni rizik i mogucnost s kojom se jednostavno moramo pomirit i naucit zivjet i dalje, k'o da nas nece zgazit kamion.
I u idealnim uvjetima dati sve od sebe da si uljepsamo zivot i postanemo svjesniji koliko je to moguce.
A u jos idealnijim - da svojim postojanjem uljepsamo zivot ili svojim postojanjem i djelovanjem ucinimo svjesnijim i sva ostala bica oko nas, koliko je to u nasoj moci.