Sada je: pon maj 05, 2025 11:49 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 170 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sub sep 09, 2006 12:27 am 
Početnik

Mozda mi je promaklo, ali osim sto se objasnjava ljudima da postoje reptili koji ih jedu, ukradu ih za vrijeme sna ili dok se vracaju doma autom i to svakako treba znati - da li se igdje kaze sto netko konkretno treba uciniti da ga ovi ne bi pojeli ili mu izvadili nazivo spolne i druge organe?

Je li dovoljno znati da je to sve tako tj onaj koji zna da oni postoje njega nece dirati ili sta?
Mislim, sta sad sa svim ovim informacijama...

I bilo bi zanimljivo znati postoje li mozda nekakvi kriteriji napada tih bica, to se nitko od ovih sto u to vjeruju nije zapitao i pokusao definirati? Sigurno ne napadaju ko sto corava kokos trazi zrno nego vjerojatno postoji jedan tipican "profil zrtve" kojega se ispitivanjem moze odrediti.... Kako nista nije slucajno, nije slucajno ni to sto se vecina tih napada dogadja bas u Americi (a ne npr u Dalmaciji :) ) i cak i tamo se ne dogadja bilo kome, nego... kome u stvari?
Jel to stvarno sporedno i jel se oni koji u ovo vjeruju uopce ne boje da ce danas-sutra doci k njima, a ako se boje, sto poduzimaju osim sto strepe i gutaju o tome sve moguce izvjestaje....

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 09, 2006 12:42 am 
Član foruma

propustas celokupnu sliku,i ne dogadja se samo u Americi,dogadja se i u Dalmaciji i svugde,al pretpostavljam da gluvome na usi ne treba vikati....

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 09, 2006 3:15 am 
Član foruma

Devil'sAdvocate je napisao/la:
Mozda mi je promaklo, ali osim sto se objasnjava ljudima da postoje reptili koji ih jedu, ukradu ih za vrijeme sna ili dok se vracaju doma autom i to svakako treba znati - da li se igdje kaze sto netko konkretno treba uciniti da ga ovi ne bi pojeli ili mu izvadili nazivo spolne i druge organe?

Je li dovoljno znati da je to sve tako tj onaj koji zna da oni postoje njega nece dirati ili sta?
Mislim, sta sad sa svim ovim informacijama...

I bilo bi zanimljivo znati postoje li mozda nekakvi kriteriji napada tih bica, to se nitko od ovih sto u to vjeruju nije zapitao i pokusao definirati? Sigurno ne napadaju ko sto corava kokos trazi zrno nego vjerojatno postoji jedan tipican "profil zrtve" kojega se ispitivanjem moze odrediti.... Kako nista nije slucajno, nije slucajno ni to sto se vecina tih napada dogadja bas u Americi (a ne npr u Dalmaciji :) ) i cak i tamo se ne dogadja bilo kome, nego... kome u stvari?
Jel to stvarno sporedno i jel se oni koji u ovo vjeruju uopce ne boje da ce danas-sutra doci k njima, a ako se boje, sto poduzimaju osim sto strepe i gutaju o tome sve moguce izvjestaje....

Interesantna pitanja si postavila, i pritom na sva postoje odgovori, samo su razbacani po celom forumu pa ces potrositi vise vremena u citanju. :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 09, 2006 10:40 am 
Početnik

Evo, jel mi mozete reci samo gdje se nalaze izvjestaji ocevidaca o extraterestre otmicama u Dalmaciji... ?

:)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 09, 2006 10:53 am 
Početnik

Moju mamu je nesto izgrizlo po ruci dok je spavala i ostali su bijeli tragovi, kao da tu vise nema pigmenata; kada se to desilo imala je dijareju (domace: proliv) koja je trajala mjesec dana... lijecnici nisu skuzili koji su je to insekti mogli izgristi, a komarci sigurno nisu, pa dakle mogu li misliti da su to mozda vanzemaljci zbog necega htjeli istraziti njenu desnu ruku ili joj uzeti krv?

A bas bi me cudilo da je ona zrtva jer za nju nema opasnosti da ce "steci znanje" odnosno vanzemaljci imaju koristi od nje i bez posebnih intervencija - koliko sam ja shvatila oni se obrusavaju na one "opasne" tj one koji mogu puno toga saznati, koji su prepametni da vjeruju novinama i sluzbenim verzijama bilo cega i koji imaju sposobnost da razviju u sebi puno ljubavi ... ?

Ovo nije bilo tesko shvatiti jer je sasvim u skladu s krscanskom doktrinom - toliko da je zapravo potvrdjuje, samo na jednom dokumentarnije nivou - da "vrag napada one koji su blize bogu" i da su bas oni dobri i dragi najcesce njegove zrtve a oni zlocesti mu nisu zanimljivi jer su vec u njegovom taboru...
(Zato me cudi sta se na forumu izruguje sa krscanstvom i religijskim bogom nazivajuci ga "Hrkljus" kad je doktrina citavog krscanstva i svih hrkljus-teorija samo simbolicna potvrda svega ovoga o cemu se ovdje govori... npr kada pravoslavci kazu da "u zraku iznad nas zive demoni" to za mene nije velika razlika od ovoga sto se ovdje tvrdi da "u denzitetu iznad nasega borave reptili" :roll: ...i jos gomila drugih primjera)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 09, 2006 10:54 am 
Član foruma

Evo, jel mi mozete reci samo gdje se nalaze izvjestaji ocevidaca o extraterestre otmicama u Dalmaciji... ?
:)

Pitaj Marinkovica ili zovi ekipu iz Polarisa, oni imaju arhivu sa podrucja RH, http://www.duap-polaris.hr/html/ufologija.htm, bar je tako bilo pred par godina kad sam ja pricao sa osinvacem.

Uostalom sta ce ti? Kupi knjige Timothy Gooda i procitaj sve, nakon toga ces imati dosta referenci.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 09, 2006 6:54 pm 
Član foruma

Nekoliko dobrih pitanja si postavila Devil's Advocate. Princip, uzorak, po kome otimaju - ni ja nisam uspjela pročitati na ovom forumu, a pogotovu -konkretne, jasne i precizne načine kako se od toga odbraniti, odnosno kako im se suprotstaviti. Samo su navedeni načini "odbrane" koji u stvari predstavljaju elemente svake duhovnosti i inače odnose se na duhovnost u cjelini - a to onda nije taj konkretni, (osim generalizirani i općeniti) recept za odbranu od otmica reptila i sličnih događaja.

Također, slažem se da se nekim temama ovog foruma koje stavljaju pojedini članovi u vidu novih topica, više sije strah, nego što se daje recept za izlaz i oslobađanje od tog straha kao i iz situacija mogućih otmica, ili se barem meni tako čini.

Naime, na nekim drugim web-site-ima, još podavno čitala sam npr. kako određene spiritualne osobe izlažu koncizno TKO najčešće biva otet, ZAŠTO mu/joj se to dešava, kako je to u relaciji sa njegovom/njenom prethodnom karmom, ili odabirom iz sadašnjeg života, kako se sve to uklapa u kosmički ciklus događanja, tko to nadzire i na koje sve načine to treba gledati i kakve stavove zauzeti u vezi s tim.

No, ovaj web-site (galaksija), meni je, s druge strane, zanimljiv zato što je spojio neke raznorodne teme koje se na drugim web-stranicama ne mogu naći zajedno i na jednom mjestu. Zato mi je "galaksija" interesantna, jer se informacije iz različitih oblasti mogu naći jedna do druge, i onda to daje jedan sasvim novi pogled za onog koji želi i dalje proširivati svoja znanja.

Pozdrav.
A.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 09, 2006 9:35 pm 
Početnik

Hvala ti Andjela sta si to rekla, jer i ja sam stekla dojam kako se na nekim mjestima vise voli stvarati misterija i zajedno se iscudjavati nad nekim pojavama, otprilike kao kad se stare babe iscudjuju nad nemoralom i ponasanjem mladih zena, cisto iz uzitka iscudjavanja ili ne znam ni ja cega vec ...
Ali je forum zanimljliv i ja vec nekoliko dana citam ovdje ono sto me naslovom privuce - privlaci me to sto se cijela teorija razvila, ako mogu tako reci, iz osjecaja ljudi da "negdje nesto ne stima", sto je i moj najdublji osjecaj jos odmalena....

Evo nekih stvari koje mi debelo "ne stimaju":
Pise na sajtu da
«logika ovih entiteta je da ako čovjek nema prirodnog neprijatelja, onda prirodnog neprijatelja treba stvoriti u vidu drugog čovjeka koji je po nečemu kobajagi drugačiji » i to me podsjetilo upravo na cijelu ovu teoriju zavjere: stvorilo se neke vanjske neprijatelje u vidu vanzemaljaca, dakle upotrebljena je ista ona logika koju se predbacuje "neprijateljskim entitetima" - i ne samo to nego i sijanje straha, a zna se tko se po "teoriji zavjere" tj po Pravoj Istini HRANI STRAHOM...
Netko bi jos mogao zakljuciti da su ovdje svi odreda reptili i da sami sebi prave malo reklame, kao zlocinci kad ne mogu odoliti a da se ne pohvale kako ih se nije otkrilo pa se nepaznjom odaju :D :wink:

Ima i drugih nelogicnosti, npr negdje pise za reptile tj iluminate kako "Iz metafizičkih razloga, nisu svi koje oni ciljaju lako uništive mete i ne mogu samo tako biti smaknuti - oni moraju dobrovoljno odabrati svoje uništenje." - sto je u neskladu sa svim opisanim otmicama, vadjenjima organa i ostalim nedacama koje oni navodno rade a da pri tom uopce ne mare sta to nije slobodna volja onoga kome to rade, odnosno pri tome krse ove iste navodne metafizicke razloge tj pravila! Dakle u nekim slucajevima metafizicko pravilo vrijedi a u drugima ne - tko je to tako zamislio...?
Ocito neki covjek... ili je krivo rastumaceno sto znaci da strucnjaci ne vladaju materijom toliko koliko mozda misle? :cry:

A da i ne govorim o tome da bi vecina onih koji se gotovo zanose idejom postojanja tih cudovista, kao da sve to daje zacina njihovu zivotu, bas trebali malo prouciti mrske im tzv Svete spise u kojima je sva njihova teorija objasnjena sa daleko manje senzacionalizma ... naletit ce tako tamo na recenicu "Sotona rice ko lav i gleda koga da prozdere" i druge koje ce ih uveliko podsjetiti na sve ovo.... i mozda sagledati sve iz jedne malo udaljenije perspektive, odnosno sa vise simbolizma ...
Iz ove slicnosti sa biblijom proizlazi i moje sljedece pitanje: Zbog cega ISTINA toliko nalikuje LAZNOJ bibliji i krscanskoj doktrini koju su navodno u svrhu manipulacije napisali reptilski kraljevski agenti iluminati?
Moze li mi itko dati odgovor na to pitanje (ako uopce ima itko tko se razumije u krscansku doktrinu i zna o njoj malo vise nego to da zlocesti Kaptol hoce natrag svoju zemlju ili da je crkva puna pedofila :wink: .... )

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 09, 2006 10:47 pm 
Administrator

Citat:
Sigurno ne napadaju ko sto corava kokos trazi zrno nego vjerojatno postoji jedan tipican "profil zrtve" kojega se ispitivanjem moze odrediti....

Bilo je o tome riječi još davno prije. Izgleda da više otimaju nesigurne, nestabilne i slabe osobe ( ne fizički, već psihički ), kao i one kod kojih je lako generirati strah. Dakle, sve osobe s nižim vibracijskim frekvencijama.

A nije točno da otimaju više one "dobre", koji traže duhovni put. Njih sprečavaju na druge načine ( kroz druge ljude, čitaj temu o organskim portalima ).

Što se tiče lažne biblije i reptila... nije problem u tome što se i u bibliji opisuju reptili ( samo pod nazivom sotona ili demoni ), problem je da je prikazan lažni bog kao pravi. Neki klošar iz 5. denzitata glumi boga ljudima iz 3. To nije ni najmanje lijepo od njega. Pa zar bi bog reko da "se sluša samo njega, nikoga drugoga, jer drugi su onda definitivni lažni bogovi"... itd.
Šta, da recimo ja imam moći telepatije, telekineze, materijaliziranja i drugih sličnih sranja i da ti malo "demonstriram" to ispred tebe, i da kažem da sam samo ja neki bog, da su ostalo prevaranti, šta bi smatrala mene za boga?! Malo bi se prevarila tada... shvaćaš?

NITKO nije bog. U tome je vic. SVE je bog. I ti si njegov dio, pa ti nikakvom glumcu iz Hollywoodskog 5. denziteta to ne trebaš vjerovati.

Eto.

:mrgreen: :wink:

Balt-Baltazar, Balt-Baltazar... Balt-Baltazar, Balt-Baltazar... super mi je taj crtić bio...

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned sep 10, 2006 12:34 am 
Član foruma

Mislim da su razlozi zašto se neke ljude otima a neke ne puno sofisticiraniji nego što mi mislimo. Pritom mislim da tu ne gledaju tko ima više znanja ili sl. Možda su im bitne neke fizičke karakteristike određenih ljudi koje su njima potrebne.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned sep 10, 2006 11:56 am 
Početnik

Jack987 je napisao/la:
Bilo je o tome riječi još davno prije. Izgleda da više otimaju nesigurne, nestabilne i slabe osobe ( ne fizički, već psihički ), kao i one kod kojih je lako generirati strah. Dakle, sve osobe s nižim vibracijskim frekvencijama.

NITKO nije bog. U tome je vic. SVE je bog. I ti si njegov dio, pa ti nikakvom glumcu iz Hollywoodskog 5. denziteta to ne trebaš vjerovati.

...

Ako otimaju nesigurne i slabe, onda je ona Laura koja je kanalizirala Kasiopejce isto takva (nju su oteli nekoliko puta, i sve one oko nje isto)?

Znam da nema vrhovne komande u svemiru i da je sve isprepleteno i odlucuje se o svemu u svakom trenutku na svakom nivou a ne hijerarhijski odozgo na dole :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned sep 10, 2006 12:52 pm 
Član foruma

Devil's neću reći da ne treba ništa da pitaš, ali mislim da bi za početak trebala da pročitaš par nekih materijala sa sajta, jer sam uvjeren da bi ti onda mnogo toga bilo jasnije, a nakon što pročitaš onda slobodno pitaš sve što te interesuje, mislim da ćeš tako najbolje upotpuniti neku sliku u glavi o ovim stvarima. Ovo ti govorim iz ličnog iskustva, mnogo toga se može naći u tekstovima i materijalima koje su ljudi odavde preveli i stavili na ovaj site (a imaš dosta toga i na engleskom) i onda vidiš da puno stvari koje si htio nekog da pitaš u stvari sam skontaš nakon što dosta toga pročitaš, ali nemoj me sad pogrešno shvatiti, pitaj šta god želiš i kad god želiš, samo mislim da nekada i sami možemo pronaći neke odgovore, pogotovo kad imamo na raspolaganju izvore informacija. :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned sep 10, 2006 12:53 pm 
Član foruma

Meni je fascinantno koliko si ti Devil's Advocate toliko odlicno upoznata sa nekim detaljima u vezi Kasiopejaca, Laure i otimanja, te s kolikom preciznoscu postavljas naizgled gotovo nevina retoricka pitanja u vezi s tim, koja naravno, automatski sugeriraju onaj odgovor koji zadovoljava tvoja licna predubjedjenja, ili jos bolje tvoj "wishful thinking", a s druge strane mi je apsolutno totalno nevjerovatno, da, kao sto rekoh, kad si vec toliko dobro upoznata sa Laurinim i otimanjima svih onih oko nje, da ti je promaklo slijedece, tj. da ne otimaju SAMO slabe da se hrane negativnim emocijama, nego da otimaju upravo i ONE KOJI su PRIJETNJA ZA OTKRIVANJE ISTINE.

P: (L)..."Izgleda da ima 2 klase ljudi koje Lizzardi vole "baciti oko", pogotovo ekstremno slabe koji su plijen i njima se hrane ili eksperimentiraju sa njima; i one koji imaju potencijal za snagu i pozitivnost."

(malo vise detalja nize u ovom postu)

Fascinantno. Stvarno. Kako se takve stvari lako "previde".
A stoje prakticki i fakticki jedno do drugog u jednoj recenici. :shock:

Nema problema, tu smo svi da pomognemo i ukazemo na neke nejasnoce, kao i na naocigled "zaboravljene" ili "previdjene" cinjenice. ;-)

U vezi implantiranja i otimanja, te kako zasto i cemu, koje su moguce metode zastite, a zasto smo kao bica 3D u krajnjem slucaju protiv bica 4D totalno nemocni, kao sto su krave iz klaonice nemocne pred nasim mesarskim nozevima, svi zainteresirani se mogu dodatno informirati tu:

http://www.galaksija.com/metafizika/implanti.htm

nekoliko izvoda:

P: Da li ima bilo koji nacin da sprijecimo otmice od strane Orionaca?
O: Ne.
P: Zašto?
O: To bi utjecalo na univerzalni zakon o slobodnoj volji i opredjeljenju prema sebi.
P: Ali mi ne želimo da nas se otima. Možemo li o zaustaviti?
O: Ne baš. Oni imaju više moci od vas.
P: Onda zašto nam vi ne možete pomoci?
O: Umješali bi se u prirodan napredak vaše rase kao i njihove. Židovi su nas vec zvali da ih spasimo i nismo mogli. I starosjedioci vaše zemlje su nas zvali i nismo ih mogli spasiti od vaše rase; ne možemo ni ovo zaustaviti. To je prirodan napredak, vidite?

P: Koliko godina sam imala kad su me oteli prvi put?
O: Tri.
P: Tko me je oteo?
O: Sivi.
P: Koji je razlog te otmice?
O: Kodiranje.
P: Da ucinim što?
O: Ubiješ sebe.
P: zašto su htjeli da se ubijem?
O: Prijetnja za otkrivanje istine.

odlucuje se o svemu u svakom trenutku

Tako je.
U svakom mogucem trenutku tvog zivota te recimo na cesti moze zgazit kamion. :wink:
To nam je kao bicima 3D jedan vjecni rizik i mogucnost s kojom se jednostavno moramo pomirit i naucit zivjet i dalje, k'o da nas nece zgazit kamion.

I u idealnim uvjetima dati sve od sebe da si uljepsamo zivot i postanemo svjesniji koliko je to moguce.

A u jos idealnijim - da svojim postojanjem uljepsamo zivot ili svojim postojanjem i djelovanjem ucinimo svjesnijim i sva ostala bica oko nas, koliko je to u nasoj moci. ;-)

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned sep 10, 2006 2:52 pm 
Član foruma

Oteti smo manje više vjerojatno bili svi, vjerujem da gotovo svi imamo implante. Kad nekoliko ljudi postane svjesno kojim se metodama oni hrane, rade na tome da spriječe onakvo ponašanje kakvo im pogoduje, mislim da takve ljude češće otimaju jer implant u njima na neki način postane beskoristan s vremenom. Ovce, kojima su raznorazni sistemi izbrisali identitet i koji još usto imaju implant kojega nisu svjesni, njih ionako ne moraju otimati, ponašaju se po željenoj šabloni i mislim da takve samo nadgledaju.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned sep 10, 2006 3:11 pm 
Član foruma

mozda su nama ugradili implant kompromisa. Tipa: stavit cemo im jedan zbog kojeg ce poceti misliti da postaju svjesniji. Taj implant ce u njima stvarati osjecaj nadmoci, i smatrat ce da se razvijaju u mocnija bica, te ce time smatrati da im ne mozemo vise nauditi. Naravno, da bi to shvatili, morat ce proci jednim putem, kojeg smo mi ucrtali. Putem na kojem ce im se njihova priroda i povijest nekad ciniti izmjenjenom, nekad laziranom, nekad kontroliranom. Na tom trnovitom putu ka laznom svjetlu istine, dobrano ce se
napatiti ako ga zaista zele prijeci, a to nam odgovara, jer cemo uzivati u jednoj vrsti delikatese, za razliku od ovaca, koje stavljamo u sendvic za dorucak.

samo moj pogled na mogucnost koja se nikome ne sviđa.

dodao bih jos, ako cemo promatrati svijet kroz prizmu matrixa, koji funkcionira kao neka vrsta softvera, verzije softvera se stalno nadograđuju, a suska se vec i o softveru koji bi prema analizi sukladnoj potrebi trebao pisati sam sebe. Ne mozes a da se ne zapitas...

i Vječnost u jednome Satu...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 24, 2006 4:21 pm 
Član foruma

Pozdrav

Evo pročitah ovu temu, i vidim da ima puno činjenica o događajima a i zanimljivih zaključaka o budučnosti.

želim reči da sve sto se događa dobro i loše ima svoju svrhu i čini balans u našem svemiru. Svi mi težimo ka Nečemu, spas iz ovog sr...

Sve to vodi nas daleko u mislima, snovima ka stvarima na koje nemožemo još utjecati.

Mislim da to i je cilj OPS-a, da nas zaokupe sa bilo kojim stvarima, čak nam dajuči i tehnologiju koja je za njih igračka, i mi mislimo kako napedujemo, ili za one pametnije koji žele nači Izlaz cijelu šemu svemira nebili nas zrobili u jednom materijalnom nivou kao sto je san.

Međutim ono sto zeleni postižu je to da mi zaboravljamo stvarni tj. trenutni
život, stvari koje možemo učiniti sada. Prihvatiti ovo materijalno tjelo kao jedno iskustvo...djelovati na Duhovnoj razini...

Tko zna možda su njima naši stahovi neophodni za život, a mi ih želimo pobjediti, a možda ih možemo nekim primjerom promjeniti ili...

Adios.. puna podrška.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 24, 2006 8:42 pm 
Član foruma

Citat:
Evo pročitah ovu temu, i vidim da ima puno činjenica o događajima a i zanimljivih zaključaka o budučnosti.

želim reči da sve sto se događa dobro i loše ima svoju svrhu i čini balans u našem svemiru. Svi mi težimo ka Nečemu, spas iz ovog sr...

Sve to vodi nas daleko u mislima, snovima ka stvarima na koje nemožemo još utjecati.

Mislim da to i je cilj OPS-a, da nas zaokupe sa bilo kojim stvarima, čak nam dajuči i tehnologiju koja je za njih igračka, i mi mislimo kako napedujemo, ili za one pametnije koji žele nači Izlaz cijelu šemu svemira nebili nas zrobili u jednom materijalnom nivou kao sto je san.

Međutim ono sto zeleni postižu je to da mi zaboravljamo stvarni tj. trenutni
život, stvari koje možemo učiniti sada. Prihvatiti ovo materijalno tjelo kao jedno iskustvo...djelovati na Duhovnoj razini...

Ma da tako je ljudi, dajte da mi radimo nase poslove i zivimo nase zivote a sve ce lepo to da se sredi nekako...... =D> :twisted:

Kod:
Tko zna možda su njima naši stahovi neophodni za život, a mi ih želimo pobjediti, a možda ih možemo nekim primjerom promjeniti ili...

E pa da i ovo je tacno, ipak treba da zive od necega, a mi ih maltretiramo i necemo da ih hranimo, stvarno nije korektno...a i sta nas to kosta, malo straha malo uzasa...nista narocito za nas a njima jadnicima stvarno puno znaci.

(sad stvarno) mislim da jedino ne bi trebalo da ih pobijemo golim rukama kad im dodjemo jednog dana, ipak losa karma se navlaci i sve to....

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 25, 2006 2:25 am 
Član foruma

Arbitrium Liberum je napisao/la:
E pa da i ovo je tacno, ipak treba da zive od necega, a mi ih maltretiramo i necemo da ih hranimo, stvarno nije korektno...a i sta nas to kosta, malo straha malo uzasa...nista narocito za nas a njima jadnicima stvarno puno znaci.

paaaaa,nije bash da je nishta narochito za nas,kad vec pitash shta nas koshta?
koshta nas brate puno,puno nas koshta!
koliko?
mozda ovoliko:
Citat:
Našao neko orlovo jaje i stavio ga pod kokoš. Orlić se izlegao kad i pilići i odrastao sa njima.

Čitavog života orao je radio isto što i kokoši u dvorištu, misleći da je jedna od njih. Kljucao je naokolo u potrazi za bubama i glistama, kokodakao je i lepršao krilima, uzdižući se koji pedalj iznad tla. Prošle su godine i orao je ostarjeo.

Jednog dana ugledao je u visini, na vedrom nebu, čudesnu pticu moćnih raširenih krila, kako lebdi na vjetru.

Stari orao zapanjeno je gledao uvis. "Šta je to?!?" pitao je."
To je orao, kralj ptica", rekla mu je jedna kokoš. "
On pripada nebu, dok mi, kokoši, pripadamo zemlji."

I tako je orao umro među kokošima, ne znajući ko je.

pa ti VIDI
peace, :love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 25, 2006 4:24 am 
Član foruma

Ma daj nat, sta ima veze....pa i kokoske su fine zivotinje, i bas ukusne :mrgreen:

Nadam se da Rama cita ovo dalje da se ne glupiram za dzabe....

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 25, 2006 10:25 pm 
Član foruma

Mislim da uvijek postoji nekakav izbor, mada to nekad bude između dva zla,
pa ti odaberi.

Uostalom tko kaže da je samo stah u pitanju, možda im paše i mržnja.

Imao sam jednom psa nije htio ništa osim mesa ali kada je jednom ostao gladan bilo mu je sve dobro, i naviknuo se

Uostalom svi smo mi vječni djelići Svevišnjega

:wink:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 170 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.