Sada je: sub maj 10, 2025 5:36 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2315 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: uto aug 22, 2006 7:28 am 
Član foruma

Formirana mreža se proteže nad cijelom Pulom 15.08. - 18.35

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 22, 2006 7:31 am 
Član foruma

Mreža ''chemija'' - ostaje dugo nakon što je obična vodena para već trebala odavno nestati... 15.08. - 19:25

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 22, 2006 7:36 am 
Član foruma

Pošto nisam imao neki širokokutni nego običan Cannon PowerShot A 60 - uspio samo na videu uhvatiti mrežu - gore prikazanu sjever-sjevero-istok - zajedno sa ovim X-ogrankom na zapadnom ekstremitetu mreže... DAKLE, NIJE SAMO MREŽA - NEGO IMA X na zapadnom kraju!?!?!? Po digitalnom zapisu na fotografiji vidi se da je takodjer slikana 15.08. u 18:56

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 22, 2006 7:41 am 
Član foruma

Nije bilo nikakvog aeromitinga u Puli 15.08. - a opet u vremenu između 18:00 i 19:30 na nebu se pojavljivalo i po dva aviona odjednom... Ovi dolaze sa zapada prema istoku - primjetite na dnu slike nepravilne putanje prekinutih mlazova na lijevo i na desno... Ova je slikana 15.08. u 19:12

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 22, 2006 7:45 am 
Član foruma

A i sljedeći dan je bilo zanimljivo u istom razdoblju dana - ZABAVNO I POUČNO! Ovo mi je bila lijepa lekcija - a ja sam mislio da nije dopušteno komercijalnim avionima letjeti u ovakvim formacijama... Slikano 16.08. - 18:56

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 22, 2006 7:50 am 
Član foruma

Ova dva ista aviona su putovala sa istoka prema zapadu - prema olujnoj fronti koja je prilazila sa zapada da bi onda nakon svih tragova ostavljenih u njoj jednostavno nestala... Kao da se raspršila. Iako je stizala prema nama sa zapada - odjednom se raspršila i nestala prema istoku. NAGLA PROMJENA VJETRA??? U svakom slučaju - zašto od ova dva aviona jedan pušta duži trag , a drugi normalan trag - iako putuju paralelno. Da li je to trik za posmatrača sa zemlje - da li su na različitim visinama??? Slikano 16.08. u 19:04

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 22, 2006 7:59 am 
Član foruma

Ovo je slikano 16.08. u 19:10 - lijevo možete vidjeti oblak u obliku polumjeseca koji se stvorio nakon što je jedan avion ostavio tanki zavojiti trag jedno sat vremena ranije. Desno možete vidjeti trag koji je ostao od jednog od one dvojice gore - odnosno trag koji se ostavlja na gornjoj slici.

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 22, 2006 8:17 am 
Član foruma

Ovo je najbliže što sam uspio uhvatiti jednog od ovih SUCKERA - PRAŠINARA! Ajde, recimo - navodnih prašinara. Da li je ovo komercijalni avion ili leteci tanker US vojske - ??? Ne znam - nisam stručnjak za avijaciju - nažalost - kao što ne znam reći ni da li bi stručnjak znao raspoznati s ove fotke. Pogledajte vi. 16.08. u 19:06 - inače ovo je onaj sucker koji na gornjoj slici ostavlja trag po sredini...

slika

Zadnja izmjena: Cowboy Bebop; uto aug 22, 2006 10:52 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 22, 2006 9:38 am 
Član foruma

BUDIMO RAZUMNI I POGLEDAJMO REALNO OVAJ FENOMEN. KOJI SU PARAMETRI KOJE MORAMO PRETRESTI.

1) GUSTOĆA ZRAČNOG PROMETA

- Pula je grad od 50 000 stanovnika. U vremenu kada su slikane fotke RED LETENJA Zračne luke Pula pokazivao je zajedno sa Odlascima i Dolascima ukupno:
15.08. - 3 leta izmedju 18:00 i 20:00
16.08 - 1 let izmedju 18:00 i 21:00

Moj poznanik koji radi u Zračnoj luci ( nažalost, ne kao kontrolor ) - kaže da su TRANZITNI LETOVI učestali nad Hrvatskom pošto su u prijašnjim godinama koristili koridore preko Italije za Tursku - a sada idu direktno preko bivše Juge. Dakle, moramo uzeti u obzir gustoću prometa - koja se ne može provjeriti za zadane dane bez ozbiljne novinarske ili ine istrage.

Kako je netko već lijepo primjetio kod fotki iz ZG-a - mora se kod ovog fenomena paziti i na uobičajene zračne koridore. Jedino što meni nije jasno kod npr. Mreže iz Pule - jest, kakav je to SIGURNOSNI ZRAČNI PROSTOR koji stvori MREŽU poprečnih linija i X na rubu te mreže!?!?

Ili se nebo nad Pulom u jedno popodne pretvorilo u najprometniji tranzitni prostor istočno od Frankfurta ili se Zračna luka Pula pretvorila u Heathrow!

2. ) OSNOVNI UVJETI ZA NASTAJANJE CONTRAILA - kondenzacijskog mlaza aviona

VISINA - PREKO 8000 metara - ergo - 8km
TEMPERATURA na zadanoj visini mora biti najmanje = -40 F oliti -40 C
VLAŽNOST ZRAKA mora biti najmanje = 70%

15.08 u vrijeme nastajanja prikazane mreže u Puli su zabilježeni sljedeći atmosferski uvjeti

TEMPERATURA = 24 C oliti 75 F
VLAGA = 57%

Sada moramo uzeti u obzir da su ovo UVJETI IZMJERENI NA TLU - dakle, u višem dijelu atmosfere temperatura je sigurno bila niža. Da li je bila 64 stupnjeva Celzijusa niža da bi se omogućili minimalni uvjeti za nastajanje contrailsa - to ne znam - ali mi se čini malo nategnuto, zar ne.

VLAŽNOST - ne znam da li se ona uopće razlikuje u višim i nižim pojasevima atmosfere - pretpostavljam da je tako. Također podatak koji se ne može provjeriti za taj dan bez meteorološke službe.

VISINA - meni se, kao laiku, ova mreža čini puno niže od minimalnih 8 km visine. Ali ne znam kako bih to mogao procjeniti bez stručnjaka za fotke ili za procjenu visine preko fotke. Uzmite u obzir da je zgrada s koje je slikana fotka TROKATNICA - dakle, recimo da je svaki kat, ajde - 3 metra sa prizemljem - nekih 12, možda 13 metara iznad tla ( dakle, još samo 7987metara do mreže!? gdje je mogao nastati običan contrail )
Meni se visina ove mreže čini otprilike negdje izmedju 3 i 5 km iznad tla - VAMA? Možda me, kao laika, prevarila perspektiva sa tla?
Uzimajući u obzir malo nategnute atmosferske uvjete u kojoj je nastala mreža - da li je realno sumnjati da se ona može zadržati vidljiva i nakon 30 minuta - kako pokazuje slika u sumrak istog dana?

Dodajem npr. da svakog utorka ujutro jedan avion Adria Airlinesa ( slovenac ) prelijeće moju kuću u katastrofalno niskom letu - smjer jug-sjever (ne ostavlja nikad trag... )

3) VIJEK TRAJANJA CONTRAILS-a i PREKIDI U CONTRAILS-ima

VIJEK TRAJANJA MLAZA - odnosno vodena para nestaje obično u roku od nekoliko sekundi - odmah za avionom. Kako se vidi na nekim od predočenih slika.
U posebnim uvjetima ti se tragovi mogu zadržati i po 25 minuta.
Postoji jedan site - koji je jedan od prvih izbora nakon upisane google pretrage Contrails - na kojem su predočene satelitske snimke contrails-a koji se zadržavaju i ostaju na nebu kao oblaci u razmaku od 3 sata. Ali to je jedini site kojeg sam našao da tvrdi takvo što - i nije službeni site. Pa vi sad malo vidite...???
Da li je na predočenim slikama stvar u različitim visinama aviona koji lete naočigled formaciji, pa jedan pušta mlaz koji ostaje, a drugi NE. Po prvoj slici koju možete vidjeti lako je - sasvim priprosto - razaznati da li su avioni na istoj visini. Približite prste ekranu i vidite da li su dva aviona jednake veličine! Banalno, ali efikasno. Sad - teže je, zbog kuta i udaljenosti, razlučiti da li ista ta dva aviona slikana prema obzoru jesu još uvijek na istoj visini.

NEOBIČNO je da se dva dana zaredom ti - obično vrlo rijetki - atmosferski uvjeti koji omogućuju duže zadržavanje contrailsa ponavljaju!
NEOBIČNO je što na slici sa TRI TRAGA - tragovi ostaju na, barem prividno, različitim visinama! Mada moramo uzeti u obzir da se kreću prema ostatcima olujne fronte - dakle, visoka vlažnost.

PREKIDI U CONTRAILS-ima
Na nekim site-ovima koji pobijaju chemtrails kao urbanu legendu - tvrde da se može dogoditi prekid u ovim mlaznim tragovima ako je na toj visini u pitanju neko fluktuiranje zraka - odnosno zračna struja.
To je sasvim logično objašnjenje.
Ali SMATRATE LI STVARNO DA POSTOJI ZRAČNA STRUJA KOJA JE TOLIKO UREDNA DA OSTAVLJA TRAKICE ISTOG MLAZA NA NEBU!? Čudna neka zračna struja, komešanje oliti prevrtanje...???

Koliko sam shvatio iz moje jednotjedne internet naobrazbe o contrails/chemtrails - avioni sa dva motora koji ostavljaju dvorepi contrail - obično ostavljaju dva mlaza - koja se raspršuju jedan od drugoga - a ne spajaju se u jedan veliki trag kao što je predočeno na slikama.

ZAKLJUČAK JEST: Opravdana sumnja postoji - ali bez jedne temeljitije istrage svi zaključci ostaju nedorečeni.

No, ono što je mene razuvjerilo bila su tri sljedeća linka na video-zapise koje ostavljam u sljedećem post-u.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 22, 2006 9:39 am 
Član foruma

ZA SLJEDEĆA TRI VIDEA - morate imati ADSL - ako vam malo štekaju - pritisnite PAUZU pa pričekajte da vam se malo očita - ili pustite da odvrti jednom i sljedeći put će slika ići normalno.

VIDEO-ZAPIS TALIJANSKE TV-REPORTAŽE U KOJOJ DVOJICA TAL. PARLAMENTARACA ( onorevole Ruzzante i onorevole Mazzucco ) - GOVORE O CHEMTRAILS-ima I SPOMINJU NJIHOVU POJAVU U HRVATSKOJ DAN NAKON POTPISIVANJA ZAHTJEVA PRIJEMA U NATO!! ( pretpostavljam, misle na one koje je zabilježio gospodin Izaković nad Rijekom )

http://www.youtube.com/watch?v=SomRSWdVggU&NR

SLJEDEĆA - AMERIČKA REPOTAŽA KOJA PRIKAZUJE FEDERALNI DOKUMENT SAD-a koji priznaje da chemtrails postoje i da se prakticiraju - ZAJEDNO SA JOŠ JEDNIM VIDEO-DOKAZOM RAZLIKE CHEMTRAILS-a i CONTRAILSa. Uživajte barem u ironiji pjesme koju su izabrali.

http://www.youtube.com/watch?v=aL35Mu_uHho&mode=related&search

SLJEDEĆA PREZENTACIJA OČITE RAZLIKE IZMEĐU CONTRAILS-a i CHEMTRAILS-a dolazi nam iz Bologne (samo 500km autoceste od Pule)

[/url]http://www.youtube.com/watch?v=V2NLMHVOBmI&mode=related&search[/url]

Zadnja izmjena: Cowboy Bebop; uto aug 22, 2006 10:25 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 22, 2006 10:14 am 
Član foruma

Dokazni materijali o UVJETIMA POTREBNIM DA BI SE STVORILI CONTRAILS na atmosferskim uvjetima oko stvorenih CHEMTRAILS-a...

[url]http://www.youtube.com/watch?v=M0MNIcH2Jtg&mode=related&search=

i

[/url]http://www.youtube.com/watch?v=iL8TMdP8OXE&mode=related&search=

Vrh

Naslov: MORGELLONS
PostPostano: uto aug 22, 2006 10:22 am 
Član foruma

RAZLOZI ZA BRIGU VEZANI ZA POSLJEDICE CHEMTRAILS-a NA ZDRAVLJE:

- gomila simptoma navedenih na netu - kao posljedica Chemtrails zaprašivanja mogu imati vrlo velik broj drugih uzročnika.

- npr. - bolni zglobovi, ukočenost vrata, peckanje i smetnje povezane s očima - mogu biti posljedica dugog zadržavanja ispred kompjutera i nepravilnog položaja kod sjedenja za istim.

No jedna od zabrinjavajućih stvari jest što su u SAD-u počeli povezivati CHEMTRAILS-e sa novom DOKUMENTIRANOM i PRIZNATOM bolesti kože - kod koje - ni manje, ni više - iz ljudske kože počnu izrastati CRVENE, PLAVE, ZELENE - raznobojne niti - sa iritacijama kože. O MORGELLONSu i navodima koji ga povezuju sa CHEMTRAILS aktivnostima možete vidjeti na sljedećim linkovima:

http://www.morgellons.org/images.html

http://www.rense.com/general71/mmor.htm

http://www.carnicom.com/FibersNov2005.htm

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 22, 2006 10:35 am 
Član foruma

Pardon, vidio sam da na Forumu već postoji tema o Morgellons bolesti - ali pošto se ovdje i tretira kao možebitna posljedica Chemtrailsa - valjda može proći... :)

Vrh

Naslov: EVO JEDAN PUTOPIS
PostPostano: uto aug 22, 2006 10:46 am 
Član foruma

Jučer - odmah poslije ranopopodnevne oluje u Puli - vraćao sam se autom kući... Stigoh na prvo raskrižje - slikano 21.08. - 13:20 ... Baš uobičajena formacija oblaka, zar ne?

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 22, 2006 10:51 am 
Član foruma

Prođem još tri raskrižja, a kad ono na četvrtom - mlazni trag vrlo neuobičajenog načina raspršivanja - na mahove - ili posljedica bizarnog strujanja vjetra... Tko će ga znat... Slikano 21.08 u 13:29

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 22, 2006 10:58 am 
Član foruma

NE ZNAM zašto mi neće normalno aktivirati pretposljednji i posljednji link - ali dobro - tko želi pogledati može pogledati...

Ima još fotki - ali polako... Tko zna - možda se opet sruši forum - pa ću morati sve ispočetka... Nadajmo se da neće...

Pozdrav svima!

P.S.
Resistance is NOT futile! ;-)

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 22, 2006 11:58 am 
Administrator

=D> , evo popravio sam da se slike odmah mogu vidjeti.

Ništa... rješenja su očito izgradnja orgonskih topova... što bi drugo mogli u ovakvim uvjetima?

#-o

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 22, 2006 6:08 pm 
Član foruma

INFORMACIJA JE NAJMOĆNIJE ORUŽJE POZNATO DANAS U SVIJETU!

možeš preživjet i nuklearni holokaust ako imaš pravu informaciju - ili ga zaustaviti ako proslijediš određenu informaciju određenoj masi ljudi...

INFORMACIJA...

Hvala za slike...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 22, 2006 7:24 pm 
Član foruma

nema potrebe za caps lock.. mozes li prezivjeti nuklearni holokaust ako Oversoul pomogne? gdje se informacija moze mjeriti s time? #-o

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri aug 23, 2006 2:56 am 
Član foruma

A, pa nije moj caps lock bio apsolutno agresivan, to je bila više zanesenost. Ispričavam se ako se to može i drugačije protumačiti.
Informacija gdje se točno možeš skloniti oli gdje je bunker - gdje su namirnice, gdje je nezagađena voda... Ali to je sasvim druga tema...

Moja poanta ( caps lock na stranu ) je nekakvo rješenje za chemtrailse... Nakon što se samo dođe do spoznaje o ovom fenomenu - čovjek ipak tu i tamo pogleda nebo - da ne kažem da gleda na nebo i pojave na njemu sasvim drugim očima.
Kod nas u HR je teški problem što ni novinari nemaju pojma da to postoji - ne znaju ni za pojam - a kamoli ostatak stanovništva...
TRAGEDIJA...

Pozdravi!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2315 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.