dok sam tipkao odgovor tvoje pitanje je izbrisano,ali sigurno chitash pa da ti odgovorim:
Citat:
Bas me zanima kako ovakvu mrlju na fotografiji mozeste shvatiti kao NLO
Evo kako:
- tako shto ovakve “ mrlje” vidjash vishe od desetak puta, kroz razne periode zivota,na razlichitim mestima,nekad sam,nekad sa razlichitim ljudima u drushtvu
- tako sho ove mrlje golim ochima izgledaju najcheshce kao disko- lopte koje odslikavaju projekciju okoline na svojoj povrshini i da,uglavnom su nevidljive,
- tako shto te “ mrlje” vidjash i nocu,gde mozesh samo uochavati promene u boji i intenzitetu svetlosti,i normalno,u fantastichnim manevarskim sposobnostima
- tako shto te “ mrlje” koje ponekad izgledaju i kao tanjiri,pogledash u negativu i opet vidish loptu kao recimo negativ slike 9.
- tako shto pochnesh prouchavati sve to,i uochavati neke sinhronicitete i pravila igre u svemu tome
- tako shto shvatish da ih ima ko pleve, ali da su samo na nekim “ mestima” i u odredjenim uslovima i u odredjenom vremenu vidljivi
- pa pochnesh traziti ta mesta,te uslove,to vreme
- pa kazesh sebi, “ aj’ da ponekog i uslikam,ima ljudi koje to zanima,mozda se nadje neko ko ce rec,eeeeej,video i ja ovakvog kuchkinog sina
- i onda shvatish,da kao i uvek,
postoje oni koje zele da “veruju” ali, eto,slike su mutne,mozda su ptice,ko zna koji je ludak ovaj nat ,i sl…;
a postoje i oni kojima R-mozak odma sve prespoji na pluvanje,zajeban chuvar ti je Ego, ne da, da ti neka informacija uzdrma temelje Iluzije ako za to nisi spreman,a necesh biti spreman sve dok Ego ne zauzdash…;
- i na kraju postoje i onih nekoliko dusha koje SHVATAJU, i to zato shto je veci deo njih doziveo isto iskustvo( neki se secaju,neki ne ) i par njih koji nemaju takva iskustva ali shvataju zato shto shvataju josh puuuuuno toga,a i otvoreni su za nova shvatanja
Zbog ovih poslednjih, sam i slike postavio na forum,da uz prichu kako sam ponovo video nlo pogledaju i slike
Ni u ludilu,ni u najmrachnijoj nocnoj mori,mi ne bi palo na pamet da slike NLO-a stavljam ovde,
da bi tebe ili bilo koga slikama uverio da NLO-i postoje i da sam ih ja toliko puta video
peace,
nat