Sada je: ned jul 13, 2025 1:38 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1244 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 63  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: uto mar 01, 2005 7:20 pm 
Član foruma

Ja ne bih izdrzao ni nedelju dana na takvom brodu...

Vrh

Naslov: kontakt ???
PostPostano: čet mar 24, 2005 8:37 pm 
Početnik

Pozdrav svima, imao sam jedno iskustvo sa NLO ( ili se možda varam ) pa da vam ga opišem. Pre otprilike 25 god. ( išao sam u 2.osnovne) sam sedeo sa prijateljem ispred njegove zgrade u večernjim časovima. Pogled nam je privukao okrugli svetleći objekat koji je spiralno velikom brzinom padao prema zemlji. Bili smo zapanjeni i bez reči zurili u objekat kada je nešto u našoj blizini puklo ( zvuk kao da je nešto teško palo u blizini ).To je bio signal za mog druga da zbriše u zgradu, ja sam potrčao za njim ali je on u strahu iza sebe zaključao vrata i nisam mogao da udjem. Bio sam prisiljen da izadjem iz zgrade i trčim najbrže što mogu do svog stana koji je bio udaljen oko 100 m, sećam se užasne jeze i ludačkog lupanja srca.Sutradan nam niko nije verovao i ismejani smo od drugova. Tad se desilo nešto zanimljivo, jednostavno smo obojica zaboravili šta se desilo i prisetili se toga tek pre dve godine kada smo se slučajno sreli. Pamtim sve neprijatnosti koje su mi se desile u prošlosti ali ovaj dogadjaj je bio ili duboko potisnut ili jednostavno izbrisan iz memorije jedno vreme. Možda neko ima drugačije objašnjenje za amneziju koja nam se desila.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 25, 2005 4:04 pm 
Administrator

Pa vjerojatno znaš da postoje cijele nauke o "mind control" - o upravljanju našim mislima. Vjerojatno su oni svjesno "obrisali" sve tragove njihove djelatnosti tada na tom području ( NLO aktivnost koju si opisao ). Tek kasnije se tog možeš sjetiti nekom regresivnom metodom hipnoze ili slično, a pošto sve imaš u podsvijesti - to ti ne mogu izbrisati nikakvom tehnologijom - kad tad se toga možeš sjetiti. Opet, s druge strane, cijeli "film" ti se može umetnuti u mozak nekom tehnologijom tako da ponekad i vidiš NLO ili nešto slično, ali u nekom drugom realitetu ili denzitetu jer je trenutno "otvor" otvoren ( kao npr. prozor ) i vidiš i doživiš nešto što drugi nisu na istom prostoru i u istom vremenu. U stvari NLO-i su ti vremensko - prostorni strojevi, koji obično mogu "ići" kroz denzitete i realitete, ovisno o stupnju bića koja njime upravljaju.

Ako si u blizini takvih dešavanja, mogu ti se dogoditi razne čudne stvari, a njihovo samo viđenje je jedan mali dio svega...

Welcome to the club !!!

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 25, 2005 5:20 pm 
Član foruma

a sto se to ne bi moglo vako objasniti.

prvo koliko vidim iz posta to je bilo kada je bio 2. razred OSNOVNE. U tim godinama malo ko moze da razlikuje meteorit i zamjeni ga za NLO 8) . MOzda je u ovom slucaju to bio meteor ili nesto slicno koji je ekspoldirao u nasoj atmosferi sto je i za ocekivati. Usljed traumaticnog iskustva, psiha sama vrsi potiskivanje traumaticnih dozivaljaja, i nas subjekt je sve to zaboravio, sve dok se nije sreo sa prijateljem koji je to isto dozivio i pronikao u podsvjest da bi mu doticni dogadajaj isplivao na povrsinu.

Mislim, zasto se to tako ne bi moglo objasnit?

:shock:

Albert Einstein

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 25, 2005 5:44 pm 
Član foruma

Ne znam jeli neko ranije spominjao film "Anunnaki", evo preko xfacts.com, naidjoh na ovj link...

http://1anunnaki.com/about.htm

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 25, 2005 7:27 pm 
Član foruma

Grrr, spomenuo sam ga na bivsoj Evoluciji 8)

poz

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 25, 2005 11:38 pm 
Početnik

T-1000, od svih varijanti šta bi mogao da bude objekat meteor mi nije pao na pamet. Razlog je spiralno kretanje objekta i zaista je ličilo na sofisticiran ovalni objekat nad kojim je izgubljena kontrola. Takodje, sada se sećam apsolutno svakog detalja a kao dete nisam nešto bio sklon fantaziranju. No, to nije toliko ni bitno, zanima me koja vrsta objekta bi uopšte mogla da se kreće spiralno velikom brzinom.Putanja je bila otprilike u obliku niza šestica koje su postavljene jedna ispod druge, ovo naravno nema veze sa satanizmom.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 26, 2005 12:47 am 
Administrator

Mislim da je u ovom slučaju T-1000 u pravu. Meteori koji sagorijevaju u atmosferi često padaju spirano, mada ne znam zašto. Pretpostavljam da se zbog sagorijevanja njihova konfiguracija i volumen stalno mijenja, oslobađa se i velika količina energije, što možda ima uticaja na to.

Padovi NLO-a, kao vanzemaljskih letjelica su rijetkost, mada se događaju. Prema određenim podacima, samo nekoliko desetina njih je palo u poslednjih šezdesetak godina, dok je broj meteora koji sagorijevaju u našoj atmosferi veoma velik.

Znam samo da sam u nekoliko navrata čuo za ovu vrstu spiralnog kretanja objekta koji pada odozgo. Još ako se se nakon toga čuje i jedno “bum” – to bi podrazumjevalo da je nešto od meteora ipak ostalo, tj. stiglo do zemlje i udarilo u nju.

Čovjekova svijest ima tendenciju da strpa u podsvijest sve ono što nije u stanju da si racionalno objasni, pogotovo ako je uz sve to vezana određena psihička trauma ili strah.

Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 12, 2005 12:30 pm 
Član foruma

Smesno mi je da jos u zivotu nijednom nisam video NLO.Jednom sam sanjao NLO,i bilo je vrlo realno.Sanjao sam kako se pao na zemlju bezeci kuci i u trenutku kad sam video svetlost probudio sam se.Da li je moguce da je to bilo stvarnost ili samo san.Sta to znaci.Uostalom,bio sam sav mokar i prljav kad sam se probudio(a okupao sam se pre nego sto sam legao da spavam).Veoma bizarno...Zar ne???

Moze li mi neko objasniti sta mi se desilo???

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 12, 2005 5:21 pm 
Administrator

Moguće je da su te oteli a da nisi ni svjesan toga. Oni to vrlo lako mogu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 13, 2005 12:44 pm 
Član foruma

E kakav maler...Da li se jos nekom ovo dogodilo?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 13, 2005 10:50 pm 
Administrator

Pa možda probaj kontaktirati neke ljude, npr. probaj prvo u Americi. Napiši koji mail, javit će ti se preko 1000 ljudi koji ti mogu ispričati kave su sve otmice doživjeli. Ili si samo promjenio "realitet". Tko zna, to svatko može kad si svi kreiramo vlastite realitete...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 26, 2005 4:44 am 
Administrator

Čitam ovih dana opet onaj intervju sa Kredom Mutvom. Interesantno, ukoliko uporedimo ovaj opis Čitaulija sa ovom slikom koju je Grunf? (ili dzaHo?) negdje iskopao, čini mi se ima dosta podudarnosti!?

http://www.galaksija.com/credomutwa.htm

slika

CM: Kraljevski Chitauli nemaju rogove oko glave, ali imaju tamni greben koji se proteže od njihovog čela pa do potiljka. Ovi su veoma graciozna stvorenja, gospodine, ...

Martin: Kakve im je boje koža?

Credo Mutwa: Koža im je skoro bijela, kao papir, tj. vrlo slična određenoj vrsti kartona. Njihova koža ima reptilske krljušti, kao i kod ostalih reptila. Čela su im jaka i izražena, daju im veoma inteligentan izgled.

Martin: ja sam čuo da ova bića vole da kontrolišu druge, i da im je glavna strategija: “podijeli pa vladaj”.

Credo Mutwa: Da, to je tačno, gospodine. Oni huškaju čovjeka na čovjeka. Ja vam mogu dati mnogo primjera, oni veoma vole…da li znate koga oni vole…oni vole - religiozne fanatike.

~***~

Svaka čast Kredu!!!

Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 11, 2005 9:01 am 
Član foruma

NovaTV

Veceras u 22:50 emisija Svjetske Zavjere. Tema : Jesmo Li Stvarno Bili Gore, Apollo 11.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 13, 2005 12:01 pm 
Član foruma

Analiza jedne komete :shock:

http://www.wiolawapress.com/italy.htm

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 13, 2005 2:08 pm 
Član foruma

[dzaHo] je napisao/la:
NovaTV

Veceras u 22:50 emisija Svjetske Zavjere. Tema : Jesmo Li Stvarno Bili Gore, Apollo 11.

Ma te serije su koma. Svaka traje 25 minuta i nista novo ne saznas. Na paranormalu postoji jedan film na tu temu gdje se bas ulazi u detalje video zapisa s Mjeseca. Zaista odlican film iz kojeg je vidljivo kolika je to laz bila i jos je... 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 13, 2005 2:10 pm 
Član foruma

JOE je napisao/la:

Mislim da su takove analize totalna glupost koju uzrokuje necija masta...

Vrh

Naslov: Uskoro najezda UFO-a?
PostPostano: uto maj 31, 2005 7:45 pm 
Član foruma

Ramon Watkins, also known as "Prophet Yahweh", agreed to meet with a reporter and camera crew of KTNV at a time and location of their choice. What they captured on camera stunned the reporter and crew.

Svi znamo za yahweh, da je to reptilski zajeb, ali tip može pozvati ufo da se pojavi bilo kada, šta vjerojatno može značit da proradio hologram za masovno prikazivanje.
Izgleda da se gospodi reptilima jako....jako žuri, il su gladni, il smo se mi previše probudili.
Evo link filmića koji prezentira moći tog tipa.........

http://www.metatech.org/Videos/ABCnews1(1).wmv

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 31, 2005 10:23 pm 
Administrator

Još jedan primjer.

Pa oni su tu oduvjek... mislim oduvjek na naš pojam mjerenja vremena.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 31, 2005 10:53 pm 
Član foruma

Da, izgleda da ce uskoro pocet.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1244 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 63  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.