ovo sa cd-om nisam bas najbolje shvatio
jedino sto mi pada na pamet je da si se mozda zakacio na moj komentar sa onog topica o twin peaksu
vidis ja sam neizmjerno zahvalan internetu i emule sistemu, iz prostog razloga sto su cd-i u radnjama precjenjeni a vise od toga zato sto u roku od 2-3 sata mogu slusati sta mi god padne na pamet
drugo s obzirom da su ljudi svoju muziku prosljedili dalje besplatno ja cu uvjek proslijediti sve filmove i muziku koje imam svakome tko to zeli
muzika je hrana za dusu i u njoj moraju uzivati i bogati i siromasni:mrgreen:
ne osjecam se da bilo sta kradem, ako je netko odlucio da svoju muzicku kolekciju podjeli sa mnom to nije moj problem, ergo moj internet provider dozvoljava 12 GB mjesecno i vrlo dobro zna sta skidam sa interneta, zasto onda ne zavrnu slavinu
ali skidanje muzike i filmova sa interneta je ipak sasvim drugi topic
sa vecinom ostalog sto si rekao se u potpunosti slazem
samo bih dodao da sam ja nekako usvojio shvacanje da se svijet ne moze mijenjati nikako drugo nego radom na sebi,
nazalost matriks u kojem zivimo ostavlja malo vremena za spiritualne poduhvate - osim ako nisi kranje discipliniran
kada sam rekao dignuti sve cetiri u zrak mislio sam bavljenje ovozemaljskim stvarima, u stilu zasto graditi karijeru ili otplacivati kredit za kucu kada ionako dolazi val
btw nemoj kupovati cd lakse ti je da instaliras emule i umjesto beach boysa moj prijedlog za ovo ljetno popodne je
Vangelis ft. Stina Nordenstam - Ask the mountains - razladi te totalno