Cartman je napisao/la:
Andjela je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
moze bit... kod zelje sve je subliminalno,pazi se ! al odes u Agronom, na grbavicu tachnije kovachici, na uglu blizu pored Piccola,udjes i kazes Mikiju (momak koji radi) daj mi desetku i taj chip ce izgubiti prevlast nad tobom ! to su oni kvartovski chevapi

A šta od muzike puštaju tamo? Ono - je l' se slaže s tim ćevapima, pardon čipovima ili nisu u istoj frekvenciji pardon - u istom somunu? Je l' reče kvartovski ili kvantumski chevapi? De mi malo pojasni to molim te, i još jedna zadnja stvar: moram li stvarno progutati i sav onaj luk da bi mi se skinuo čip kod Mikija?

eh vidis kako kad ! Pusta se radio kameleon,ako te zahvati turbofolk sat... onda je totalna devastacija chipova. i rekao sam kvartovski,znachi lokalni chevapi. A luk se samo stavlja radi shmeka,nemora se luk pojest,nemoras ga niti naruchit,naravno sve je do tebe,luk je skroz nebitan! Glavno je da pojedes chevape,minimum 10ka ili pljeskavicu, i onda preko puta odes u samo-poslugu,kupis litar i po sarajevskog,cisto za relaxaciju i onda taj chip popizdi radi "meraka" i taj isti pregori !

to bi bilo to
Ah, pa što odma nisi rek'o? Sad kontam sav taj metafizički i tehnološki proces. I znači kad čip pobudali od meraka, počne mi pjevati onu od James Blunt-a
"You're beautiful, you're beautiful, it's true...
I saw your face in a crowded place
and I don't know what to do,
I will never be with youuuuuuuuuuu"
E, stvarno si i ti Cartman otišo u tačku, definitivno... il' što bi sad kod nas rekli : "poš'o si preskakat opet..." Nego, hajd, ti ovamo "na po jednu s nogu" pa da budemo i dalje u domaćem štimungu, je l' važi? A možda nešto i zapjevamo pošto je ovo topic o music koliko se sjećam???
Hajd, pusa
A.