Citat:
Bem li ga, nesto mora biti.
Of kors.
Citat:
Ne moze se samo reci: da to je to i gotovo!
Može, zašto se nebi moglo??? "Mjesec je napravljen od sira!" Eto, rekao sam.
Citat:
Ja se ubih dokazujuci mjere Zemlje mjerama Piramide, pa ziva muka. Jos sve potkrijepljujem i brojem i crtezom i primjerima stvarnosti, ali opet ziva muka.
Svaka čast!!!

Al može pitanje... sve je lijepo i krasno... dimenzije su tu, povezane s dimenzijama Zemlje... kutevi, prolazi, prostorije... sve je nekako lijepo posloženo prema stranama svijeta... sve se nalazi na 19,5 stupnjeva od ekvatora... dobro. Eh, sad možda bitnije pitanje: ČEMU služi piramida???
Znaš da kad staviš npr. tupi žilet na 1/3 visine... on se naoštri... hrana ostaje dulje svježa ili se ne pokvari, već samo osuši... zašto sam "pun" energije kad boravim nad piramidom cca pola sata... i još mnoooogo toga drugoga...?
Osim entiteta zvanog Drago Plečko koji je u jednoj emisiji "Na rubu znanosti" govorio o piramidama kao velikim kondenzatorima EM ( elektromagnetskih ) valova, ima i brdo drugih entiteta koji govore o sličnim stvarima. Internet = mreža. Dobro služi za razmjenu podataka.
Sve je to ISPROBANO, tj. djeluje i nije samo teoretiziranje. Ima još i tu s orgonskim spravicama u obliku piramide... no MOŽDA je taj orgon malo drugačije prirode, nego klasični EM val...
Dobro - idemo sad UJEDINITI sva naša saznanja!!! Hajdemo, ljudi ( i ostali ) - idemo tu ispostati SVE što znamo o velkoj piramidi u Egiptu. Pa da zajednički saznamo što više!
Mrežni rad = najbrže saznavanje svih potrebnih znanja! Super za SVE!
Hajde, tko još nešto zna o ovoj temi?